🟢ارمنستان:
❌ با کمک یکی از همسایگان، کودتای مورد حمایت روسیه را خنثی کردیم
زنده باد ایران🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔰 یک ضربهی محکم، ورق را برمیگردانَد
🔸یک ضربه محکم و موثر به تل آویو (یا حیفا و بئر السبع)، می تواند ورق عملیات روانی اسرائیل را برگرداند.
🔸چندان تفاوتی نمی کند که این ضربه، از جبهه شمالی (لبنان) وارد شود، یا از جنوب و شرق، و از سوی مقاومت یمن و عراق و ایران.
🔸مهم، نواختن ضربه ای کاری است. نوبت جبهه مقاومت است که ورق را برگرداند و بازی را تغییر دهد. این بار نباید معطل کرد.
🔹بِسمِ اللهِ القاصِمِ الجَّبارین...
🔴بنی صدر در هر سخنرانی این را تکرار میکرد
بنی صدر در هر سخنرانی این مطلب را تکرار میکرد و طرفداران نظام اسلامی را به باد تمسخر میگرفت میگفت: " هر حرفی که میزنیم تو یک چماقی برداری و بکوبی بر سر طرف که خط تو فلان! آخر در کجای مکتب ما چنین چیزهایی هست ؟ .... قرآن می گوید تا رسیدی با چماق توی کله طرف بزن و بگو مرحمت زیاد ؟! اینهاست که ما را ضعیف و زبون می کند و به تدریج فکر کردن ترس ایجاد می کند و این ترس بیشتر از ترس چماق های ساواک است و نتیجه این می شود که جوان های ما دنبال عمل و دانش و تفکر نمی روند ."
روزنامه انقلاب اسلامی ، 2 آذر 59 ، ص 9
◀️مراقب باشید! با خطاب متحجر به نیروهای انقلابی در دام ترفندهای اوایل انقلاب منافقین نیفتید.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالا ببینید اقتصاددانهای نئولیبرال چجوری این گرونی رو توجیه میکنن!
این آقا سید علی مدنیزاده، دانش آموخته دانشگاه شیکاگو آمریکا و رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف هست.
میگه تا قبض برق مردم ۲ میلیون تومن نشه، نمیرن یخچال خوب بخرن!
آقای اقتصاددان! مردم یخچال خوب نمیخرن، چون نمیتونن بخرن، چون پول ندارن! چون امثال شما اقتصاددانهای مکتب شیکاگو، هزینههاشون رو دلاری کردید، اما درآمدشون ریالی مونده. بعد میگید گرون کنیم برن یخچال خوب بخرن؟!
بله عزیزان! برق بره توی بورس کالا قبض ملت بشه ۲ میلیون تومن، از تئوریهای این دانشمندها در میاد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻انفجارهای پیاپی در انبار تسلیحات نیروهای وابسته به عربستان در استان تعز یمن
🔹منابع خبری از انفجارهای پیاپی در انبار تسلیحات گروه موسوم به نیروهای شورای ریاستی وابسته به عربستان در استان تعز در جنوب غربی یمن خبر دادند.
فکر کنم چاشنی ها رو ریخته بودن رو مهمات
⭕️آخرین توئیت رئیسجمهور ایران چند ساعت پس از عملیات تروریستی گستردهی رژیم اسرائیل در لبنان، قاعدتاً نباید چنین باشد.
🔸 چشم بسیارانی در منطقه به ایران است و کاربران توئیتر در حساب کاربری رئیسجمهور ایران جز «شعر» چیزی دستشان را نمیگیرد.
🔹نه لبنان «هر کشوری» است، نه نسبت ایران با آن رژیم تروریست مانند دیگر رژیمهای جنایتکار و منحط در جهان است.
🔸به علاوهی این مهم که سفیر ایران در بیروت نیز هدف این حملهی تروریستی قرارگرفته و آسیب جدّی دیده است.
🔹با آن همه خدم و حشم رسانهای که دولت چهاردهم تدارک دیده، این توجیه که «ادمین» توئیتر رئیسجمهور ایران خودسر و آتشبهاختیار است، شوخی تلخی بیش نیست.
✍
┄
.
♨️ خبرنگار شبکه 14 اسرائیل:
🔹یک سرقت بی سابقه از یکی از پادگانهای ارتش اسرائیل انجام شده و 18 صندوق پر از مهمات از جمله دوربینهای دید در شب و ابزارهای رزمی خطرناک دزدیده شده است.
📌 #خبر_فوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 چگونه به نماز علاقمند بشم؟
🟢 پاسخ جالب یک معلم به دانشآموزش را بشنوید.
چرا ؟ روسیه وایران متحد نیستن ولی همکاری دارن.روسیه موافق زنگزور هست ازیه طرف هم چون ایران مخالفه نمیتونه کاری کنه این وسط ارمنستان اصل کاریه اگه اونا رضایت بدن زنگزور راه میوفته الان ارمنستان چون ایران پشتشه سفت وایساده روسیه هم نارحته سعی میکنه فشار بیاره به ارمنستان ولی ایران نمیزاره
.
♨️ ۹۵ مصدوم حادثه تروریستی لبنان به ایران منتقل شدند
رئیس جمعیت هلالاحمر :
🔹۹۵ نفر از مصدومان حادثه تروریستی لبنان توسط تیمهای درمانی و امدادی داوطلب جمعیت هلالاحمر ایران، برای ادامه روند درمان به داخل کشور منتقل شدند
🔹بیشتر مصدومان و مجروحان این حادثه تروریستی از ناحیه دست و چشم دچار آسیبهای جدی هستند و به محض ورود به ایران، به بیمارستانهای تعیین شده اعزام میشوند.
📌 #خبر_فوری