♦️ناتو و آلمان در حالت آماده
باش بالا هستند!
🔴طبق گزارش اشپیگل، آلمان با برنامه ریزی برای انتقال 800000 نیروی ناتو به همراه 200000 خودرو به سمت شرق اروپا، برای تشدید احتمالی درگیری با روسیه آماده می شود
🚨تشریف فرما میشن برای پودر
شدن با بمب های اتمی روسیه
⭕️ ادعای برخی منابع : به زودی حمله موشکی به همراه پشتیبانی هوایی و بمباران هوایی به وسیله بمب افکن ها، در لهستان شروع می شود .
🔷 ارتش درحال فراهم کردن مقدمات برای اجرای این عملیات با عنوان هشدار اولیه به آمریکاست
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌این کلیپ مهم از حاج آقا راجی رو لطفا تا آخر گوش بدید ...🙏
☘چقدر قشنگ و عالی تفرقه و لجن پراکنی رو داره به برخی بظاهر انقلابی ها و مردمعزیز یاد میده،دقیقا کسایی که پینگ پنگی یک عده رو تعریف و بعد لعن میکنن تا مردم دچار اشتباه محاسباتی بشن،نتیجه ش رو هم دیدیم..
❌جدیداً مُد شده یبار از طرف تعریف و تمجید میکنن بار دوم و سوم طرف رو میبندن به رگبار،بار چهارم باز تعریف میکنن بار پنجم شیشم طرفو میبندن به تخریب و تهمت🤦♂حواستون به این شیوه از جنگ نرم باشه..فتنه ها داره پیچیده تر میشه حواس ها جمع باشه🙏
#نشر_حداکثری_با_شما
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴حوادث اصلیِ سالِ ظهور در شام رخ میدهد و اکنون وضع شام بشدت متشنج است و سوریه همانگونه که روایات اهل البیت علیهم السلام فرمودند میزبان کشورهای مختلفی شده
ای منتظران همیشه باید آماده ظهور باشید ما در حساس ترین عصر هستیم
ما در عصر ظهوریم ما در عصر حوادثیم
#ظهور #شام #سوریه #امام_زمان #آخرالزمان #سفیانی
🔴زئیف ارلیک محقق و باستان شناس معروف اسرائیلی که برای تحقیق از حرم حضرت شمعون، وارد خاک لبنان شده بود، در کمین حزب الله در محل بقعه این پیامبر الهی به هلاکت رسید
🔹روز گذشته در منطقه عملیات لشکر ۳۶ ارتش رژیم موقت در خط دوم روستاهای جنوب لبنان، و در همان منطقهای که چند روز پیش یک نیروی گروهان ۱۳ گولانی کشته شده بود، گروهی به فرماندهی رئیس ستاد لشکر گولانی، سرهنگ یوآو یاروم، به همراه محقق و باستان شناس معروف اسرائیلی زئف رایش وارد بقعه تاریخی یوشع نبی در روستای شمع در جنوب لبنان شدند.
آن ها گمان میکردند منطقه از وجود نیروهای حزبالله پاکسازی شده است، اما مشخص شد دو نیروی حزبالله در داخل این مکان تاریخی پنهان شده و به سمت گروه آتش گشودند که منجر به هلاکت زئف رایش و زخمی شدن سرهنگ یاروم شدند و همچنین فرمانده گروهان ۱۳ لشکر گولانی به شدت در همان درگیری زخمی شد.
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥با توجه به قطع مکرر برق،
در صورتیکه توی آسانسور بودید
خونسردی خودتان را کاملا حفظ کنید
و در اسانسور دست به هیچی نزنید
حتما این کارها رو انجام بدید
تا بدون دردسر بیاین بیرون....
لطفا با دقت گوش بدین
.
♻️ عقبگرد به مفسده حق مأموریت ارزی!
✍️ علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت شهید رییسی
🔹برخلاف انتظار، عادلانهسازی، شفافیت و نظاممند کردن پرداختهای دولتی، یک گام به عقب بازگشت! لغو یکی از مصوبههای مترقی پیرامون قاعدهمندسازی حق ماموریتهای ارزی که شهید رئیسی شخصا پیگیر آن بود، بر نگرانیهایی دامن میزند.
🔹پساز پیگیریهای شخصی شهید رئیسی که مبتنی بر تجارب چندین ساله ایشان راجعبه آفات گسترده بیقیدوبند بودن سفرهای خارجی کارمندان و وابستگان به دولت بود، هیئت وزیران در جلسه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲ حق ماموریتها را نظاممند کرد.
🔹بهطور خلاصه، آن آییننامه هر نهادی را که بهنحوی از منابع عمومی بهرهبرداری میکند، حتی شرکتهایی که بهظاهر غیردولتی هستند اما هزینههای آنها از محل اموال مردم تأمین میشود، ملزم کرده بود حق مأموریتهای خود را بهصورت ریالی پرداخت کنند. اخیرا مصوبهای منتشر شد که در کمتر از یکسال مصوبه پیشین را لغو میکند. در این باره گفتنیهایی است.
🔹۱- رعایت سقف پرداختی به مدیران دولتی، شفافیت در پرداختیهایی که از بیتالمال صورت میگیرد، عادلانهتر کردن پرداختیها، نظارتپذیری بر پرداختیها، اِعمال مؤثر قوانین ناظر به حقوق و مزایا، جلوگیری از سوق دادن دستگاهها به عقد قراردادهای خارجیِ غیرضرور یا خرید اجناس خارجیِ دارای مشابه داخلی که از گلایههای همیشگی تولیدکنندگان و دانشبنیانها بود و اجتناب از تهییج مدیران دولتی به سفرهای خارجی غیرلازم، از جمله فوایدی بود که میتوان برای آن آییننامه ذکر کرد که میتوانست در صورت اجرا به حاصل شدن این نتایج امیدوار بود. حالا همه این فوایدی که میتوانست حاصل شود با لغو آن مصوبه، عملا از دست رفته مینماید!
🔹۲- با تصمیم جدید دولت، عملا اجرای قوانین و اسناد بالادستی متعددی که رعایت سقف، عدالت و شفافیت را در پرداختیها الزام میکند، مبهم باقی خواهد ماند. حق مأموریت ارزی، یکی از موارد قابل اعتنایی است که نظام عادلانه پرداختها را تحتالشعاع قرار داده بود. از اینرو، لغو تصویبنامه ۱۴۰۲، چنین مشکلات حقوقیای هم در پی خواهد داشت.
🔹۳- بدعت ناصواب لغو یک مصوبه پیشاز اجرای کامل آن، بهجای اصلاح آن، نتایج غیرقابل دفاعی خواهد داشت. ممکن است اقتضائات روز و پیشآمدهای جدید، یک مصوبه را نیازمند اصلاح کند و طبیعتاً اصلاح در چنین مواردی منطقی خواهد بود. اما لغو یک مصوبه، که ضرورتهای عقلی، قانونی و عرفی آن، آنگونه که در بند اول اشاره شد، کماکان پابرجاست، علاوه بر اینکه شائبهبرانگیز است، در نگاه کلی میتواند باعث پسرفت حکمرانی هم بشود.
🔹اکنون میتوان این سوال را مطرح کرد که عقبگرد پرداخت حق مأموریت به شیوه ارزی و دستی که شفافیتگریز است، آنگونه که در تصویبنامه بیشاز ربع قرن پیش پیشبینی شده بود، چه فوایدی دارد؟
🔹موفقیت در وصول به اهداف خرد و کلان، در گرو ثبات در سیاستگذاری و پرهیز از اقدامات دفعی – حذفی است. عوارض اقدامات دفعی – حذفی وقتی بیشتر خواهد شد که پشتوانه این اقدامات، برآوردن مطالبات گروهی باشد که از منابع عمومی بهرههای زیادی میبرند و به مصادر قانونگذاری و آیین¬نامه¬گذاری هم دسترسی دارند.
🔹اکنون و با مصوبه جدید که تصویبنامه قبلی را لغو کرده است، هر کسی که یک هفته به مأموریت خارجی میرود، با احتساب معادل ریالی یورو که بیشاز ۷۰ هزار تومان است، بین ۲۵ میلیون تا ۱۰۲ میلیون تومان حق ماموریت دریافت خواهد کرد، علاوه بر هزینه بلیط و اقامتگاه و سایر هزینههای متداول! به بیانی دیگر، اکنون کسی که یک هفته به مأموریت خارجی میرود، علاوه بر حقوق و پاداشهای مندرج در حکم، بیشاز سقف حقوق پایه یک کارمند دولتی، حق ماموریت هم دریافت خواهد کرد.
🔹نانوشته پیداست عموم کارمندان دولتی به ماموریتهای خارجی دسترسی ندارند؛ اصحاب کارتلهای اقتصادی و شرکتهای خاص و برخی از افرادی که امکان ماموریت خارجی را دارند، میتوانند از مواهب سفر خارجی بهرهمند شوند.
🔹عجیب نیست این عده برای لغو مصوبهای که منافع آنها را به خطر انداخته است بکوشند؛ عجیب لغو مصوبهای است که منافع عمومی را منطبق بر قانون و اخلاق بر منافع گروهی خاص ترجیح داده بود!
.
♻️ ۱۰۲ نماینده مجلس از پیگیری حذف آثار تورمی از بودجه ۱۴۰۴ خبر دادند.
در بخشهایی از نامه نمایندگان آمده:
لایحه بودجه ۱۴۰۴ به مثابه اولین آزمون این مجلس و دولت چهاردهم و نخستین لایحه پس از ابلاغ برنامه هفتم پیشرفت، به رغم وجود برخی رویکردهای مثبت، اما دارای تبعات تورمی برای اقشار آسیبپذیر جامعه است که از افزایش قابل توجه نرخ تسعیر عواید ارزی نشات میگیرد.
دولت تلاش نموده در قالب بودجه به سمت ارز تک نرخی حرکت نماید لکن به صورت دونرخی و به سمت بالا خود را نشان داده و آثار و تبعات سوء آن قابل پیشبینی است.
برخلاف ادعای دولت، کاهش ارز کالاهای اساسی و افزایش نرخ تسعیر موجب افزایش شدید تورم خواهد شد که تغییر مبنای ارزشگذاری کالاهای وارداتی، تبعات تورمی آن را دوچندان خواهد نمود و موجبات تحمیل فشار هزینهای بر اقتصاد را فراهم میآورد؛ در صورتی که اجرای سیاست تک نرخی ارز به مفهوم گسترده شدن سفره مردم است نه کوچکسازی آن.
وفق مسالهمحوری نمایندگان و تکلیف شرعی در این برهه حساس اقتصاد، پیشنهاد مشخص ما اصلاح کلیات بودجه براساس سیاست تک نرخی ارز (۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان) است.
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اینم برا رفع خستگی... 😂
بچه هایی که شبیه
ترامپ
کاملا هریس
اوباما
ولادیمیر پوتین
ملکه الیزابت انگلیس که فوت شد.
کیم اون جو رهبر کره شمالی هستند😄