(✌️تاظهور✌️)
🚩وفات حضرت سکینه سلام الله علیها
حضرت سکینه سلام الله علیها دختر امام حسین علیه السلام 56 سال پس از واقعه کربلا, در شب پنجم ربیع الاول سال 117 هجری در مدینه وفات کردند[1].
حضرت سکینه سلام الله علیها، دختر ابى عبدالله الحسین علیه السلام و رباب، دختر "امرء القیس" است. نام اصلى وى " آمنه" یا "امیمه" بود و مادرش رباب، او را به "سکینه" ملقّب ساخت.
این بانوى شریف ِعلوى، در دامن مهرانگیز پدر ارجمندش حضرت امام حسین علیه السلام و مادر گرانمایه اش حضرت رباب سلام الله علیها و عمه بزرگوارش حضرت زینب کبرى سلام الله علیها پرورش یافت و از راهنمایى و تربیت ناب برادرش حضرت على بن الحسین علیه السلام - معروف به زین العابدین - در ایّام امامت آن بزرگوار، بهره هاى وافر یافت.
وى از زنان خردمند و داناى عصر خویش بود , علاوه بر بهره مندى کامل از حُسن جمال، از فضایل معنوى مانند تعّبد، تدیّن و تقواى الهى نیز برخوردار بود و در زمینه شعر، سخنورى و فصاحت بیان، از ممتازان عصر خود و خانه وى همیشه مجمع اُدبا، شُعرا و سخن سرایان عرب بود.
درباره تاریخ تولّدش، اطلاع دقیقى در دست نیست. او در مدینه و در اواخر عصر امامت حضرت امام حسن مجتبى علیه السلام دیده به جهان گشود.
گفته اند که وى در واقعه ی عاشورا، دخترى رشید و بالغ بود. برخى از مورّخان، سن وى را در واقعه ی کربلا، بین ده تا سیزده سال خوانده اند. بنابراین تولّدش باید میان سالهاى 47 تا50 هجری قمرى باشد.
در آغاز، تحت کفالت برادر بزرگوارش امام زین العابدین علیه السلام قرار داشت تا اینکه ازدواج نمود و به خانه همسرش نقل مکان کرد. آن حضرت، پس از واقعه ی کربلا، به مدت 57 سال زندگى کرد. و در سنین بین 67 تا 70 سال، در کمال شرافت و عفّت، دار فانى را وداع گفت.
درباره در گذشت این بانوى بزرگ علوى، دو روایت نقل شده است:
روایت نخست حاکى است که وى در پنجم ماه ربیع الاوّل سال 117 هجرى قمرى و در عصر خلافت "هشام بن عبدالملک" و در حاکمیت "خالد بن عبدالملک بن حارث"، در مدینه بدرود حیات گفت و روایت دیگر می گوید که وى در پنجم ماه ربیع الاوّل سال 126 هجرى قمرى در مکّه معظمه وفات یافت.
در صبح روز رحلتش محمد بن عبدالله(نفس زکیه) چهار صد دینار عطر و عود خرید و پبرامون تابوت آن حضرت در مجمره ها سوزانید. خالد بن عبدالملک حاکم مدینه که در نظر داشت با به تعویق افتادن تشییع جنازه بر اثر گرمی هوا به بدن مطهر جسارت شود, گفت:" صبر کنید من برای نماز خواندن بر جنازه میایم", ولی نیامد. لذا جنازه مبارک آن حضرت تا ب دفن نشد. پس از آن حضرت سجاد علیه السلام _ وبه قولی یحیی بن حسن علیه السلام به قولی محمد بن عبدالله نفس زکیه _ بر جنازه آن حضرت نماز خواندند و آن حضرت را با احترام به خاک سپردند[2].
..............................................
1.قلاید النحور: ج ربیع الاول، ص26.فیض العلام: ص206.مستدرک سفینه البحار: ج4ص67.مستدرکات علم رجالالحدیث: ج8ص580.ریاحین الشریعه: ج3ص280.
2.فیض العلام: ص205-206.ریاحین الشریعه: ج3ص280-282.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️استاد #رائفی_پور را تهدید به ترور کردند
🔻برای ترور فیزیکی یک فرد ابتدا باید ترور رسانهای صورت بگیره
❌یکی از خبرنگاران و فعالان رسانهای اصلاحطلب، رسما خواستار ترور فیزیکی استاد رائفیپور شده است!
#کلیپ رو با دقت ببینید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹تصاویر جنجالی شکنجه جوان آمریکایی توسط نیروهای پلیس منتشر شد
🔺پلیس آمریکا سرانجام دیروز جمعه فیلم کامل شکنجه و قتل «تایر نیکولز» ۲۹ ساله توسط نیروهای پلیس شهر «ممفیس» را منتشر کرد؛ فیلمی که جرقه تظاهرات گسترده در این کشور را شعلهورتر کرد.
🔺بنا بر گزارشها مردم در اعتراض به رفتار وحشیانه پلیس آمریکا در شهرهای نیویورک، آتلانتا، جورجیا، ممفیس، تنسی، واشنگتن دیسی دست به تجمع زدند و در برخی از شهرها، پلیس و معترضان درگیر شدند.
🔺به نوشته سیانان، پنج نیروی پلیس شهر ممفیس ۷ ژانویه (۱۷ دی) با رفتاری خشن، تایر نیکولز سیاهپوست را به اتهام «بد راندن خودرو» متوقف کردند و با مشت و لگد کتک زدند؛ نیکولز سه روز بعد، ۱۰ ژانویه بر اثر شدت جراحات در بیمارستان فوت کرد.وسط نیروهای پلیس شهر «ممفیس» را منتشر کرد؛ فیلمی که جرقه آتش تظاهرات گسترده در این کشور را شعلهور کرد.
📷 توئیت قابل تامل تحلیلگر ارشد ترکیه ای درباره حادثه حمله به سفارت باکو در تهران
🔺"دورسون اوغلو "تحلیلگر ارشد ترکیه ای: رژیم علی ما هاست که شهروند خودش را که با یک ایرانی ازدواج کرده است، گروگان گرفته است، درست مثل سعودی ها که مردی را با اره برقی در سفارتشان تکه تکه کردند !
🔺 آیا حمله به سفارت باکو یک پروژه طراحی شده از سوی رژیم باکو و تلآویو بوده که این مرد ایرانی قربانی دام آنها شده ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽️سخنرانی چند روز پیش سردار قاآنی:
خودتان بروید قبل از آنکه بیرونتان کنند.
➖سردار قاآنی:
▫️همین حالا که اینجا نشسته اید در کرانه باختری چندین عملیات در حال رخ دادن است.
▫️هرچه رژیم صهیونیستی فشار بیاورد ، فشار مضاعف روی آنها خواهیم آورد
▫️تا دیر نشده خانه ها را بفروشید…
▫️نمیگذارند صدای من به گوش شما (شهرک نشین ها) برسد،
▫️بروید تا قبل از اینکه وادار به رفتن شوید…
به طوری که از روایات استفاده میشود، پیروزی امام زمان (عج) به آمادگی جهان نیز بستگی دارد. وقتی جهان، حالت پذیرش برای حکومت جهانی پیدا کرد و انسانِ جنگ زده، صلح طلب شد، پیروزی انقلاب حضرت مهدی (علیهالسّلام) تحقّق میپذیرد.
در بعضی از روایات آمده است که پیدایش این آمادگی جهانی، بر اثر یک جنگ وحشتناک است که انسانِ جنگ زده، به دنبال آب حیات صلح و آرامش میرود.
امام صادق (ع) فرموده است: حکومت جهانی و رهبری واحد، تحقّق پیدا نمیکند، مگر روزی که در یک جنگ ویران کننده، دو سوم بشر نابود شوند.
باکو به دنبال جنگ است
1️⃣اسرائیل مدت هاست در جمهوری باکو لانه کرده و به دنبال لبنانیزه کردن این جمهوری و شوراندن آن علیه ایران است تا جمهوری اسلامی را درگیر یک چالش مرزی کند و با توجه به جمعیت بالای آذری زبانان ایران بتواند بر عمق و دامنه بحران بیفزاید .
2️⃣ الهام علیف در ماههای اخیر به پشتوانه ترکیه و اسرائیل، چند رزمایش با هدف چنگ و دندان نشان دادن به ایران انجام داده است .
3️⃣ علیف به دنبال اشغال استان سیونیک ارمنستان و اتصال زمینی به نخجوان است و تنها مانع این هدف جاه طلبانه و غیر قانونی ، جمهوری اسلامی ایران است .
4️⃣ اتفاق امروز در سفارت باکو ، یک اقدام جنایی و غیرتروریستی بود که از قضا مسبب آن خود مسئولان سفارت بودند که باید در جایگاه پاسخگویی قرار بگیرند نه این که اینگونه فضاسازی نمایند.
5️⃣ تعطیل کردن کامل سفارت باکو در تهران اقدامی متناسب با قتل یک مامور دون پایه حراستی نیست و مطمئنا اهدافی فراتر از اعتراض به این حادثه در پشت پرده این تصمیم وجود دارد .
6️⃣ سخنان تند رئیس جمهور باکو و مسئولان وزارت خارجه این جمهوری ، حاکی از برنامه خطرناک این جمهوری برای افزایش تنش با ایران است ؛ البته این جمهوری به لحاظ توازن قوا اصلا قابل مقایسه با جمهوری اسلامی نیست اما با تحریکات اسرائیل و پشتوانه ترکیه دست به اقدامات اینچنینی می زند.
7️⃣ قبلا هم نگارنده نوشته بود که باکو ، اسرائیلی ترین تهدید در پیرامون مرزهای ایران است و تل آویو با اهداف امنیتی و نظامی و ترکیه با اهداف ژئوپلیتیکی سعی دارد آن را ترغیب به تصرف جنوب ارمنستان کند .
تصرف استان سیونیک ارمنستان بی شک به رویارویی با تهران منتهی خواهد شد و این همان آرزوی اسرائیل است.
8️⃣ تعطیل کردن سفارت باکو در تهران احتمالا مقدمه تنش های بیشتر میان ۲ کشور است.
🔺ماشه ای که در سفارت آذربایجان چکانده شد!
ظاهرا روابط متشنج تهران و باکو، منتظر جرقه ای برای وخامت بیشتر بود.
جرقه ای چون ترور آرشیدوک فردیناند در ژوئن 1914 در سارایوو که آتش جنگ جهانی اول را بر افروخت.
در شرایطی که رقابت های ژئوپولتیک میان قدرت های اروپایی بر سر قدرت، نفوذ، عمق استراتژیک و متصرفات استعماری در اوج خود بود، یک ملی گرای صرب ماشه را چکاند.
مردی که گویا با انگیزه ی شخصی به سفارت آذربایجان در تهران هجوم برده، بدترین عمل ممکن را در بدترین زمان قابل تصور انجام داده است.
اختلافات تهران و باکو بر سر ایجاد دالان زنگزور به اوج خود رسیده است.
تهران برای همسایه ی کوچک تر خود روشن کرده که قطع اتصال ایران با ارمنستان به منزله ی بستن پنجره ی ایران به روی اروپاست.
تحولی بغایت منفی که ایران را از یک مزیت مهم ژئوپلتیک و ژئواستراتژیک محروم می کند.
به گونه ای که با برگزاری رزمایش نظامی و تهدیدات اعلامی به این امر پاسخ داده است.
آذربایجان که در این راه از پشتیبانی ترکیه و اسرائیل برخوردار است، به پافشاری برای اشغال استان سیونیک ارمنستان ادامه می دهد.
این کشور با قطع تنها مسیر ارتباطی قره باغ با ایروان و محاصره ی ارمنی های ساکن آن می کوشد ارمنستان را یه زانو در آورد.
در شرایطی که روسیه بعلت درگیری در اوکراین، با زوال نفوذش در قفقاز مواجه شده و ترکیه می کوشد جای آن را پر کند، این ایران است که مانع تسلیم ارمنستان شده است.
مساله اختلاف انگیز دیگر، روابط نزدیک باکو با اسرائیل است.
همزمانی تعطیل سفارت این کشور در تهران با افتتاح سفارت در تل آویو معنادار است.
ایران در شرایط جنگ مستقیم و غیر مستقیم با اسرائیل، حضور امنیتی و نظامی آن در جوار مرزهای شمالی خود را تهدیدی آشکار می بیند.
از طرف دیگر اتحاد با با تل آویو، بخشی از راهبرد بدون جایگزین اسرائیل است و اصولا علیف بدیلی برای آن ندارد.
با این وصف این مساله هم مانند دالان تورانی پیشگفته، فاقد راه حلی مشخص است.
تهران و باکو بر سر مسائل عدیده دیگری چون مسیرهای ترانزیت انرژی، تقسیم دریای خزر و جهت گیری های سیاسی و عقیدتی نیز با هم اختلاف نظر دارند.
دو طرف تا چند ماه قبل می کوشیدند پرده روی این اختلافات بکشند و از تخریب بیشتر روابط جلوگیری نمایند.
ایران در جریان جنگ دو سال پیش قره باغ کوشید با تفکیک میان انفعال عملی و مواضع اعمالی اش، از کشاندن این پرونده ها به عرصه ی عمومی جلوگیری نماید.
نمایش اعلام حمایت امامان جمعه ی شهرهای ترک نشین از آذربایجان با این هدف صورت گرفت،
اما اکنون شرایط بقدری متفاوت است که عملا جایی برای اینگونه مانورها نمانده و تهران لزومی برای انکار نقش خود بعنوان تنها حامی ایروان نمی بیند.
وقتی اختلافات کشورها به بالاترین میزان خود می رسد، معمولا جنگ هم در افق پیدا می شود.
هرچند در شرایط کنونی هنوزگزینه ی بعیدی به نظر می رسد.
احتمالا تهران با افزایش حمایت از ارمنستان و کمک به بازیابی توان نظامی آن، مهار وضعیت را در دستور کار قرار می دهد.
امری که کمک می کند توازن نظامی بهم خورده با آذربایجان دویاره برقرار شود.
ارمنستان به نوعی قربانی تحولات ژئوپولتیک در منطقه شده: با تضعیف نقش روسیه، ترکیه دشمن تاریخی ارمنی ها وارد حیات خلوت روس ها شده است.
ترکیه ی قدرتمند که به چشم پسرخوانده به باکو می نگرد
دشمنی ایران و اسرائیل هم مزید بر علت شده که باکو عزیز دردانه ی تل آویو شود.
این تحول تا حد زیادی باعث افول توان لابیگری و رایزنی دیاسپورای قدرتمند ارمنی در جهان غربی شده است.
این مساله بدین معناست که تنگنای ژئوپولتیک ارمنستان با تنهایی استراتژیک ایران گره خورده است.
امری که به بلندپروازی های بی محابای علیف دامن می زند.
در محاسبه ی نهایی البته داستان به سود جمهوری آذربایجان نخواهد بود.
کشورهایی که به ماجراجویی های ژئوپولتیک دست می زنند، مانند قماربازانی هستند که فاصله ی اندک میان برد و باختشان وجود دارد.
اگر در بدبینانه ترین حالت، جنگی میان ایران و آذربایجان درگیرد، شبیه الگوی جنگ اوکراین خواهد بود.
کشورهای غربی، اسرائیل و ترکیه احتمالا اجازه نمی دهند، این کشور شکست بخورد، اما با توجه به کوچکی جمعیت و مساحت آن، مانند اوکراین عملا ویران می شود.
این روزنه ی امیدی است که اجازه می دهد واقع گرایی به میدان بیاید.
"موقت بودن" تنهایی ارمنستان هم متغیر دیگری است که نباید آن را از نظر دور داشت.
ترکیه به تنهایی نمی تواند کدخدای قفقاز شود و ایران و بویژه روسیه را نادیده بگیرد.
دمکراسی ارمنستان بعنوان تنها دمکراسی منطقه در کنار گرجستان، قدرت نرمی است که آن را در برابر دیکتاتوری حاکم بر آذربایجان صاحب اعتبار می سازد.
همچنین انگاره به دام افتادن کشوری مسیحی در میان همسایگان مسلمان و وجود کلیشه ای تاریخی مشابه، می تواند به اهرمی برای جلب ترحم بین المللی تبدیل شود.
#صلاح_الدین_خدیو
@sharname1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ دو نفر که اقدام به اتش زدن قران کرده بودند توسط یک زن کشته و مجروح شدند.
🔹️ در این فیلم که لحظه تعقیب و اقدام این زن را نشان میدهد اتومبیل این فرد توسط یک زن واژگون شد و درجا یک نفر کشته شد و شخص دیگر دچار مجروحیت شد.
#برخورد_با_هتک_حرمت_قرآن
#امام_زمان عج
🌄 خانم کناریدیل ،۱۷۵ دقیقه با دستای بسته شنا کردی اما برا هیچکدوم از مدعیان حقوق زن مهم نبودی و تو هیچ رسانهای برات سوت و کف نزدن چون نیت کرده بودی به عشق شهدای غواص رکورد ثبت کنی!
#زن_زندگی_ازادگی
نکاتی در مورد حرز حضرت مهدی و نکات ادبی.m4a
17.99M
نکاتی در مورد حرز امام زمان علیه السلام
♦جهت ایمن ماندن از سحر
علامه کفعمی این دعا را به عنوان حدیث قدسی نقل کرده است
📜خداوند به حضرت محمد صلی الله علیه و آله فرمود:
کسی که دوست دارد از سحر در امان باشد بگوید:
اللهُمَّ َربَّ مُوسیٰ وَ خاصَّهُ بِکلامِهِ وَ هٰازِمَ مَنْ کٰادَهُ بِسِحْرِهِ بِعصاهُ وَ مُعٖیدَها بَعدَ العَوْدِ ثُعْباناً وَ مُلَقِّفَها إفْکَ أهلِ الإفْکِ وَ مُفْسِدَ عَمَلِ الساحرینَ وَ مُبْطِلَ کَیْدِ أهّلِ الفَسٰادِ مَنْ کٰادَني بِسِحْرٍ اَوْ بِضُرٍّ عٰامِداً اَوْ غَیْرَ عامِدٍ أعْلَمُهُ اَوْ لٰا أعْلَمُهُ و أخافُهُ اَوْ لٰا أخٰافُهُ فَأقْطَعْ مِنْ أسْبابِ السّماواتِ عَمَلَهُ حَتّیٰ تُرْجِعَهُ عَنّي غَیْرَ نافِذٍ وَ لا ضارٍّ ليٖ وَ لا شٰامِتٍ بِي إنّي أدْرَأُ بِعَظِمَتِکَ فِي نُحُورِ الأعْداءِ فَکُنْ لِي مِنْهُمْ مُدافِعاً أحْسَنَ مُدافَعَةٍ وَ أتَمَّها یٰا کَرٖیمُ.
المصباح کفعمی ص ۲۲۸
📱از آن جهت که فعالیت شیاطین بر علیه شیعیان در آخرالزمان بسیار زیاد شده لازم دانستم که این دعای طلایی را برای شما عزیزان بفرستم تا با خواندنش هر سحری را نابود کنید.
🔊قرائت صحیح دعا
جهت ابطال سحر و محفوظ ماندن از سحر.m4a
2.75M
قرائت صحیح عبارت دعای ابطال السحر
متن دعا
عالَم ذر.m4a
14.8M
توصیه میکنم این فایل صوتی رو هرگز از دست ندید
نکاتی ناب در مورد عالم_ذر و آن چه که لازمه بدانیم
فطرت
منبع حدیث:الاصول من الکافی ج۲ باب فطرة الخلق علی التوحید