eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61.5هزار عکس
57.1هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شیخ محمد حسن الددو: تمام خون های ریخته شده در غزه بر گردن حاکمان مسلمان است، زیرا آنها قادر به توقف جنگ هستند.
یک مرزبان در مرزهای سیستان به شهادت رسید 🔹شب گذشته یک نفر از مرزبانان وظیفه هنگ مرزی زابل به نام "محمدجواد بیاناتی" حین حراست و پاسداری از مرزهای جنوب شرق کشور در منطقه هیرمند توسط افراد ناشناس از آن سوی مرز مورد اصابت گلوله قرار گرفت که با توجه به شدت جراحات وارد به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
۳۰ سال یک تنه با کل بلوک غرب جنگیدم . سال ۲۰۰۰ اسراییلو بعد از ۱۸ سال از لبنان بیرون کردم . ۲۰۰۵ اسراییلو از غزه انداختم بیرون . پیروزی قاطع امریکا تو عراق و افغانستان رو به شکست تبدیل کردم . حکومت داعشی که ۳ ماه ۹۰ درصد عراق و سوریه رو گرفت از بین بردم . فقیر ترین کشور جهان یعنی یمن رو مقابل دومین ارتش گران قیمت دنیا یعنی عربستان پیروز کردم . بالاخواه حزب الله و حماس بودم اسراییلتون ۳ ماهه نتونسته تو یه منطقه اندازه سراسیاب شکستشون بده ... دیگه چی بگم ؟ پرونده هام تو سازمانهای اطلاعاتی و نظامی غربی قدر هیکل تک تکتونه . حبسایی که زمان شاه کشیدم امین اقا فرزانتون نکشید . از یه بمب جا گذاری شده تو یک متریم جون سالم بدر بردم . اونوقت تو میخوای حکومت منو سرنگون کنی کودک برانداز ؟
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تورم ۳۵ درصدی در سال‌های گل و بلبل دوستی با آمریکا
پیروزیِ پوتین در انتخابات روسیه قطعی شد 🔹‌پس‌از شمارش ۹۹ درصد آرای انتخابات روسیه، پوتین با ۸۷ درصد آرا پیروزیِ خود را در این انتخابات قطعی کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینها نونشون رو میزنن به زخم تن مردم غزه و میخورن؛ برای کسانی که مثل یک چهارپا فقط دنبال آب و علوفه هستن چطور میشه شرف رو توضیح داد؟! 🗣 فاطمه یوسفی|
رفع فتنه یا ایجاد فتنه⁉️ دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: 🔹مقابله با فتنه انگیزی خط قرمز قطعی دولت است. پی نوشت🔺🔺 🔴«کدام فتنه ؟!» 🔹جناب صالحی ؛ استفاده از لفظِ فتنه برای خبری در خصوصِ برکناری معاون اول رئیس جمهور و بزرگ کردن چنین مطلبی منطقی نمی باشد زیرا با نگاهی به منابع غنی اسلامی از این لفظ در مواردِ مهمی از جمله بدعت گذاری در دین استفاده می شود؛یکی از موارد مهم بدعت گذاری در دین را این روزها شاهدیم؛انفعال در برابر گسترش بی حجابی و سایر حرام های الهی است. 🔹یکی دیگر از موارد فتنه را این روزها شاهدیم،ماجرای حمله ی زنِ هتاک به روحانی امر به معروف کننده،ماجرایی که در سایه پروپاگاندای رسانه ای جای مظلوم و ظالم عوض شده و در میان تعجب همگان جمعی از خواصِ بی بصیرت تحتِ تأثیر جریان رسانه ای دشمن قرار گرفته و از یک سو به دفاع از زن بی حجاب و هتاک پرداخته و از سوی دیگر روحانی آمر به معروف را مورد حمله قرار می دهند. 🔴 آقای صالحی؛با مردم صادق بوده و به مخاطبین خود احترام بگذاریم زیرا به طور قطع و یقین خبر برکناری معاونِ رئیس جمهور را نمی توان مصداقِ فتنه دانست بلکه ادامه انفعالِ دولتمردان در خصوصِ گسترشِ بی حجابی افسار گسیخته و سایر حرام های الهی را می توان مصداقِ واقعی فتنه دانست که چه بسا این معاون اول نیز با راهبردهای غلط اقتصادی و سیاسی در آن نقش بسزایی داشته است و لذا عزل او ، رفع فتنه است نه ایجاد فتنه.😊
نکات کلیدی جزء هفتم ✨