فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤استاد #رائفی_پور
⭕️جشنواره فجر یا شو لباس⁉️
🔺مقایسه جشنواره فجر با فرش قرمز اسکار
#سلبریتی_بیسواد
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤روحانی قبل از انتخابات۹۶:
🔺ما با برجام بین ایران و جهان پل ایجاد کردیم.
🔺مادیوار تحریم را فرو ریختیم.
🔺اگر مردم ایران اجازه دهند،با همین دکتر ظریف بقیه تحریم ها را بر خواهیم داشت
‼️یک مشت جوگیر : دست و جیغ و هورااا
🔴 پاسخ کوبنده امام خمینی (ره)
🔹 یک دسته ای بودند که می گفتند «هرحکومتی اگر در زمان غیبت محقق بشود، باطل است و بر خلاف اسلام!» آنها خیال کرده بودند که «هرحکومتی باشد» در صورتی که آن روایات می گوید اگر کسی «با عنوان مهدویت» عَلَمی بلند کند، باطل است.
🔸 اینها نمی فهمند و نمی دانند دارند چه می گویند؛ بهشون تزریق کرده اند که این حرفها را بزنند، این اشخاص غافل را بازی داده اند! نبودنِ حکومت، یعنی اینکه همه مردم به جان هم بریزند، بکُشند هم را، بزنند هم را، از بین ببرند! بر «خلاف آیات الهی» ست!
🔷🔹 اگر یک سال، حکومت و نظام در یک مملکتی نباشد، آنقدر فساد می شود که آن طرفش پیدا نیست! حضرت بیاید چه کند؟ «هرحکومتی در زمان غیبت، باطل است» یعنی هرج و مرج! یعنی عالم به هم بخورد تا حضرت بیاید درستش کند!! ما باید درستش کنیم تا حضرت بیاید.
🔶🔸 الان دیگر تکلیفی نداریم؟ دیگر بشر تکلیفی ندارد؟ یا تکلیفش این است که مردم را دعوت کند به فساد؟! پس باید بنشینیم دعا کنیم به امریکا و اَذنابشان! [بندگانشان..] این که کسی بگوید «آنها ما را به بازی بگیرند، هیچ کاری به کارشان نداشته باشیم؛ هرکاری خواستند انجام دهند» این باید خیلی آدم نفهمی باشد!
☑️ بله، ما نمی توانیم دنیا را از عدالت پر کنیم، چون نمی توانیم او باید بیاید، اما ما باید زمینه را فراهم کنیم. [این موافق قرآن است]
📚 صحیفه امام خمینی، ج۲۱، ص۱۳
🔷🔹درود خدا بر امام خمینی کبیر که با یک جمله ماهیت کثیف #احمد_الحسن #دجال_بصره را روشن کرد!
🔶🔸هر پرچمی به اسم مهدویت در دوران غیبت یعنی قبل از ندای اسمانی بلند شود باطل است! و این بهترین راهنمای ماست برای شناخت مدعیان دروغین که حتی به خاطر ماسونی بودن دعوت این دجال به ولایت فقیه و امام خمینی نیز توهین می کنند!
🔴 آیا بنی عباس دوم حکومت عراق است؟
📚امام محمد باقر(ع) :
🔷🔹ناگزیر بنی عبّاس باید به حکومت رسند، پس چون به حکومت رسیدند و دچار اختلاف شدند و کارشان دچار از هم پاشیدگى شد ، خراسانی و سفیانى بر ایشان خروج کنند، این از مشرق و آن دیگر از مغرب...
📚غیبت نعمانى-ترجمه غفارى، ص: ۳۶۶
🔶🔸نبرد سپاهیان سید خراسانی با سپاهیان سفیانی
🔹هنگامی که سپاه سفیانی به سوی کوفه عزیمت می کند ، سفیانی گروهی را به جستجوی اهل خراسان می فرستد ، که برای یاری حضرت مهدی(عج) خروج کرده اند ، سپاه سفیانی با سپاه سید هاشمی(سیدخراسانی) که پرچم های سیاهی دارند و پرچمدارش شعیب بن صالح است در دروازه اصطخر روبرو می شود!
📚 ابن حماد ص۸۶، الملاحم و الفتن ص ۵۱ ، بشاره الاسلام ص ۱۸۴
🔷🔹سید خراسانی پس از شکست سفیانی سپاهیان قدرتمندش را تحت امر امام علیه السلام قرار داده و با ایشان بیعت مینماید
#سفیانی
#سید_خراسانی
#امام_خامنه_ای
#تمدن_نوین_اسلامی
🔴خُرُوجُ السُّفْیَانِیِّ بِرَایَهٍ حَمْرَاءَ أَمِیرُهَا رَجُلٌ مِنْ بَنِی کَلْب
🔸سفیانی پرچمهای سیاهی که متفرقند را متحد می کند و با یک پرچم واحد که سرخ رنگ است حرکت خود را آغاز می کند چرا که رنگ سیاه نماد و پرچم بنی عباس می باشد هم مشابهت با بنی عباس را از بین می برد و هم با توجه به شعاری که دارد یعنی خون خواهی عثمان مانند معاویه که پیراهن خونی عثمان را بر منبر دمشق نمایش داد او نیز می خواهد به یاد جدش یعنی معاویه و با تاسی از کار او این حرکت را انجام بدهد .امام صادق(ع) فرمود: امر سفیانی از حتمیات است و خروجش در ماه رجب خواهد بود؛ و از آغاز خروجش تا نهایت کارش پانزده ماه طول خواهد کشید که شش ماهش را در پیکار خواهد بود و چون کشورهای پنجگانه را مالک شود نُه ماه حکومت خواهد کرد و یک روز هم بیش از نُه ماه نخواهد شد.
📚( غیبت نعمانی باب۱۸ )
🔹حضرت صاحب الزمان(عج) فرمودند:
😔به شیعیان و دوستان ما بگویید که خدا را به حق عمه ام حضرت زینب(س) قسم دهندکه فرج مرا نزدیک گرداند.
#سفیانی
#اخرالزمـــــــــــان
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ شاهکار یک خانواده ایرانی در تولید یک خوردو! با کمترین امکانات، در یک کارگروه کوچک!
🔺 برسد به دست مدیران ایرانخودرو و سایپا
👤 #حتما_ببینید
(✌️#آتاظهور✌️)
👤استاد حجت الاسلام عالی 🎥🔴 چگونه گره های کوری که درزندگی مان ایجاد شده و منشاء آن را نمیدانیم رفع
گره های کور.بسته زندگی چه جوری بازمیشود