eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61.7هزار عکس
57.5هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری تکاندهنده مقام سابق مهاجرت آمریکا درباره میزان تجاوز و مرگ پناهجویان در مرزهای این کشور!! 🔹«توماس هومن» رئیس اسبق اداره مهاجرت آمریکا:«تجاوز به دختران و زنان و مرگ آنان در مرزها به صورت روزانه اتفاق می‌افتد!! بحران‌های انسانی که ایجاد شده در حال کشتار شمار زیادی از مردم است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مد شده میان سگ بیچاره رو شبیه ببر و پلنگ و پاندا و... رنگ میکنن و دور شهر میچرخونن، حامیان حقوق حیوانات حتما اینو میذارن به حساب شادسازی روحیه حیوانات واگرنه مگه اینام حیوان آزاری حساب میشه؟
🔸 با حکم رهبر انقلاب آقای علی شمخانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور سیاسی رهبری شد. 🔹 متن حکم رهبر معظم  انقلاب به این شرح است : جناب آقای شمخانی دام توفیقه جنابعالی را به عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاورت سیاسی رهبری منصوب میکنم. توفیقات شما را از خداوند متعال مسئلت مینمایم. "سیدعلی خامنه‌ای"
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دولت مسئول مسکن است دولت باید بازار مسکن را کنترل کند مسکن محل کاسبی نیست
🔴 بیانیه مهم شماره یک ستاد پیگیری مطالبات اقتصادی رهبر معظم انقلاب در خصوص لغو حضور اعتراضی روحانیون قم در سوم خرداد بسم الله الرحمن الرحیم خدمت امت شهید پرور و حزب الله ایران و مردم مومن و انقلابی قم با سلام و احترام تبریک دهه کرامت و میلاد با سعادت حضرت امام رضا علیه السلام و حضرت معصومه سلام الله علیها در پی اعلام حضور اعتراضی روز چهارشنبه سوم خرداد روحانیون و مردم انقلابی قم برای مطالبه شعارهای اقتصادی انقلاب از دولت و دیگر نهادها، تعداد قابل توجهی از افراد و مجموعه ها اعلام آمادگی کردند؛ اما با توجه به برخی هم اندیشی ها و برنامه ریزی ها و تغییر رویکرد دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و همچنین تلاش حضرت حجت الاسلام و المسلمین لونی رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای برگزاری جلسه اقتصادی با حضور اقتصاددان های انقلابی و مطالبه گران این عرصه، قرار شد تجمع روز چهارشنبه فعلا تا اطلاع ثانوی لغو شده و فعلاً کار از مسیرهای دیگر پیگیری شود در صورت شنیده شدن و پیگیری مطالبات اقتصادی امامت انقلاب و جبهه انقلاب از سوی نهادهای حوزوی، زمینه حل مشکلات اقتصادی مردم در موضوع تورم، مسکن، ارزش پول ملی و شبیه آن ها محقق میشود، اما در غیر این صورت حوزیان انقلابی، در راستای تحقق اهداف اقتصادی انقلاب و مانع زدایی از مسیر تحقق دولت مردمی و انقلابی و برخورد قاطع با شبکه کارشناسی مافیایی اقتصادی، هفته های آینده تجمعی بزرگ را برگزار خواهیم کرد. لذا مجددا اعلام می‌شود حرکت اعتراضی روز چهارشنبه سوم خرداد در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم لغو شده و کار از مسیرهای دیگر پیگیری می‌شود و نتایج به اطلاع مردم عزیز و انقلابی خواهد رسید ▫️ستاد خودجوش مردمی و حوزوی پیگیری مطالبات اقتصادی رهبر معظم انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ مناظره خودرویی میرسلیم و کوچی کنایه به میرسلیم: شما عضو هیئت مدیره شرکت‌های موتورسازی بودید رشیدی‌کوچی، نماینده مجلس: 🔹️ ۴۰ سال است با این ادبیات حق مردم در صنعت خودرو را پایمال می‌کنیم. 🔹️ من مدافع نظام و مردم هستم. سیاست‌هایی که آقای میرسلیم می‌گویند نتیجه‌ای جز نارضایتی شدید برای مردم ندارد. 🔹️ عملا مردم را داریم علیه نظام هدایت می‌کنیم.
رئیس بانک مرکزی روسیه وارد تهران شد 🔹 الویرا نبیولینا رئیس بانک مرکزی روسیه دقایقی پیش وارد تهران شد. وی با هدف شرکت در پنجاه‌ویکمین اجلاس اتحادیه پایاپای آسیایی به ایران سفر کرده است که سه‌شنبه و چهارشنبه (دوم و سوم) خرداد در تهران و با حضور ۹ عضو اصلی اتحادیه پایاپای آسیایی، کشورهای روسیه، بلاروس، افغانستان و بانک توسعه اسلامی برگزار خواهد شد.
🔴 سفیر ایران در‌ عربستان سعودی معرفی شد علیرضا عنایتی به عنوان سفیر ایران در عربستان سعودی معرفی شد. عنایتی دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل خلیج فارس وزارت خارجه بوده ‌است.
❇️ سلبریتی ها و غیرت ملی 🔹برخی سلبریتی‌ها، با اعدام قاتلان خانه اصفهان مخالفت و با خانواده های آنان اعلام همدردی کردند. اما عملیات تروریست ها، در به شهادت رساندن شش نفر از مرزبانان مظلوم در سراوان را محکوم نکردند؟ 🔹شما، حداقل بخاطر ایرانی بودن و غرور و غیرت ملی هم که شده بایستی از این مدافعان سرزمین ایران حمایت و تروریست ها را محکوم می کردید‌. پس معلوم است شما غیرت ملی و وطنی هم ندارید. و بالاخره روزی دم خروس شما برای ناآگاهان هم مشخص می شود!!! ✍ محمدعلی برزگر
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️خودروساز داخلی مردم را تحقیر کرده است 🔹 میرسلیم، نماینده مجلس:تولیدکننده‌های خودرو زیر قیمت عرضه می‌کنند. کارخانه‌دار خودرو را ۵۰۰ میلیون می‌دهد. 🔹رشیدی‌کوچی، نماینده مجلس: من چند نفر را می‌فرستم دفتر شما خودروی ۵۰۰ میلیونی به آن‌ها بدهید. من می‌گویم برای مردم ماشین خوب وارد کنیم و خودم هم ماشین خوب سوار شوم.خودروساز را تحقیر می‌کنم چون مردم را تحقیر کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️الانه که محسن تنابنده این فیلم و استوری کنه بگه خوشبحال ایتالیایی‌ها؛ پله برقی سریع السیر دارن 🔹فقط اونی که کشیدنش وسط...تو جمعیت له میشد سنگین‌تر بود😂😁