eitaa logo
(✌️تاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
3.9هزار دنبال‌کننده
53.9هزار عکس
46.7هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
🟣 | کاندیداها در شبکه‌های اجتماعی 🔹آماری از تعداد استفاده نام کاندیداها در شبکه‌های اجتماعی مختلف از تاریخ ۳/۱۳ الی ۳/۲۰
🟣 | جهیزیه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها چه بود؟ 🔹در روایات آمده که امیرالمومنین علیه‌السلام زرهی داشت که آن را به عنوان مَهر به دختر پیامبر بخشید. پیامبر صلی‌الله‌علیه‌و آله از محل فروش آن زره، این اثاثیۀ مختصر را به عنوان جهیزیه خریداری و آن بانوی بزرگوار را روانه خانه حضرت کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*💥 با سوابق کاندیداهای ریاست‌جمهوری بترتیب حروف الفبا بیشتر آشنا شويد* ➖➖➖➖➖➖➖➖
سوابق نامزدهای احراز صلاحیت‌شده انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ 🔹طبق اعلام وزارت کشور آقایان مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، محمدباقر قالیباف، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی و مسعود پزشکیان برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ احراز صلاحیت شدند.
سردار شهید رسول حیدری؛ مردی ایستاده در غبار ((اولین دیپلمات شهید ایران در بوسنی وهرزه گوئن ۲۰ خرداد ۱۳۷۲ش )) ▫️شهید رسول حیدری، یکم فروردین سال ۱۳۳۹، در شهر ملایر به دنیا آمد. رسول دوره ابتدایی را در مدرسه پانزده بهمن در شهرستان ملایرتحصیل کرد و با نمرات خوب به پایان رسانید. ▫️ در سال ۱۳۶۰ ازدواج کرد و پس از چندی دوباره به جبهه عزیمت کرد. همگام با مردم انقلابی در راهپیمایی‌ها و تظاهرات ضدّ رژیم شرکت نمود. یک مرتبه نیز توسط نیروهای شهربانی دستگیر شد. ▫️این شهید بزرگوار پس از اتمام تحصیل در سال ۱۳۵۸ به عضویت سپاه پاسداران همدان درآمد و سپس در سال ۱۳۵۹ سپاه پاسداران ملایر را تشکیل داد و قاطعانه به مبارزه علیه عوامل ساواک پرداخت. پس از مدتی به کردستان رفت و در شهر پاوه به مبارزه علیه ضدّانقلاب مشغول شد و چندین مرتبه مجروح شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🔴 اولین پوستر ستاد جلیلی منتشر شد 🔹«رئیس جمهور باید نقطه زن باشد» 🔹بسیار خلاقانه و زیبا👌
🔴 رأی‌گیری انتخابات ریاست‌جمهوری دستی خواهد بود 🔹‌رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور: شورای نگهبان به ستاد انتخابات اعلام کرده که رأی‌گیری به صورت الکترونیکی نخواهد بود و انتخابات باید تماما به صورت دستی برگزار شود.
🌹شهید والامقام مفقود الاثر محسن جاویدی 🌹 💔مادرش در آن اوایل که خبر شهادت فرزند رشیدش را شنید، بسیار بی‌قراری می‌کرد و بهانه محسنش را می‌گرفت تا اینکه به او گفتند پسرت را ماهی‌ها خورده‌اند و دیگر قرار نیست برگردد! از آن موقع دیگر مادر، لب به ماهی نزد. روایت دلتنگی ماد شهید، در مستند «چشم به راه» به کارگردانی اسماعیل اکسیری‌فرد و تهیه‌کنندگی مسعود گواهیان به تصویر کشیده شده است. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🌷"بسم رب شهدا و صدیقین"🌷 سَلٰامْ بر آنانی که اَوَلْ از ســیم خاردار نَـفْسـْ گُذَشْتَنْـ و بَـعْد از سیم خار دار دشْمَنــــْ🥀 ... ✋💔 یه سلام از راه دور به حضرت عشق...❤️ به نیابت از شهید اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 📿 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄ "
🌺بخش‌هایی از وصیتنامه شهید جواد محمدی دینانی 🍃اگر خدا لطف کرد و شهادت نصیب من شد، من در آن دنیا یقۀ بی‌حجاب‌ها را و کسانی که تبلیغ بی‌حجابی می‌کنند را می‌گیرم. 🍃شهادت نوع مرگ را عوض می‌کند، ولی زمان آن ‌را نه، و اگر من لایق باشم، شهادت نصیب من می‌شود.من به صورت داوطلبانه برای نابودی اسرائیل به سوریه اعزام می‌شوم 🍃سفارش به پاسداران، [اینکه] از مرگ نترسید، مرگ در رختخواب هم یقۀ ما را می‌گیرد، لذا سعی کنید طوری حرکت کنید، که مرگ شما با شهادت و همراه خون‌دادن باشد و خداوند به‌شما مباهات کند. 🍃اگر امام سیدعلی خامنه‌ای گفتند: بِبُر، بِبُرید؛ و اگر گفتند نَبُر، نَبُرید. دستور مقام معظم رهبری باید عملی شود. 🍃من آماده‌ام هزار بار برای سیدعلی خامنه‌ای بمیرم و زنده شوم و باز هم در رکاب ولی‌فقیه باشم.
تاریخ مناظره‌هاى انتخاباتى مشخص شد 🔹طبق جدول پخش تنظیم شده توسط صداوسیما، زمان مناظره‌ها به این ترتیب مشخص شده است: 🔹۱. دوشنبه ۲۸ خرداد 🔹۲. پنج‌شنبه ۳۱ خرداد 🔹۳. جمعه ۱ تیر 🔹۴. دوشنبه ۴ تیر 🔹۵. سه‌شنبه ۵ تیر 🔸طبق برنامه، ساعت مناظره‌ها از ۲۰ تا ۲۴ خواهد بود.
توقلبی‌که‌جایِ‌شهید‌نیست اون‌قلب‌نیست!قبره . . . - حاج‌حسین‌یکتا -
بعد از شهادت، پیکرش چهار شبانه‌روز بر روی تپه باقی ماند و با وجود همراه داشتن مقداری ادوات شامل دو بی‌سیم، یک تبلت و موبایل و نزدیک بودن به سنگر تکفیری‌ها به حکم الهی از دید دشمن مخفی ماند. همرزمانش از دستیابی تکفیری‌ها به پیکرش و لو رفتن اطلاعات بیمناک بودند روز ۲۳ بهمن هم‌رزمانش توانستند طی عملیاتی پیکر مطهرش را برگردانند. هنگام پیدا کردن پیکرش متوجه می‌شوند که عطر خوشایندی از آن استشمام می‌شود. این خیلی عجیب نبود چون دائم الوضو بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️امام زمان ظهور 💠اللهم عجل لولیک الفرج💠
🔴 سه استعفا در سه ساعت! 🔹 زلزله در کابینه نتانیاهو رخ داد.. سوره حشر چقدر قشنگ درباره یهودیا میفرماید:  ۚ تَحْسَبُهُمْ جَمِيعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّىٰ. فکر میکنید متحدند ولی قلبهاشون متفرق هست. 🥀برای مردم غزه دعا کنیم ❤️امام_زمان ظهور 💠اللهم عجل لولیک الفرج💠 ________________________________ نسیم صبح سعادت ، خدا کند که بیایی رسیده شب به نهایت ، خدا کند که بیایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ رو ذخیره کنید، ایام انتخابات مهم‌ترین شبهه همین است ⁉️ آیا فقط در ایران داریم؟! ⁉️ می‌گیم مردم سالاری، پس شورای نگهبان چرا؟ 🔴 بیشترین و اساسی‌ترین شبهه انتخاباتی 🔰 برشی از گفتگوی