eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61.5هزار عکس
57.1هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمودند: اگر به عدد ریگ‌های بیابان و قطره‌های باران در خدمت مادر بایستید، معادل با یک روزی که در شکم او بوده‌اید نخواهد بود ... (حدیث علوی)
📸نامه محبت آمیر شهید سیدحسن نصرالله به فرزندش 🔹«پسر عزیزم؛ خیلی تو را دوست دارم و دوری ات را تحمل نمی‌کنم، دوست ندارم که همیشه از من دور باشی و تو را نبینم. با همه قلبم دوستت دارم ای همه‌ی قلب من …»
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لبخند حضرت آقا..؛ از کار عجیب شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
همین الان سه تا سوره توحید به نیت (عجل الله تعالی فرجه) بخوانیم 🌷 ✋🏻‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌
در اسلام تاکید شده است که نماز را به جماعت بخوانند. حضرت علی علیهم السلام می‌فرمایند: هر کس صدای اذان جماعت را بشنود و بدون هیچ عذری پاسخ ندهد نمازش قبول نیست. (وسائل الشیعه، جلد ۵، صفحه ۳۷۵) پیامبر (ص) می‌فرمایند: نماز انسانی که به جماعت خوانده شود از چهل سال نماز او در خانه‌اش بهتر است.(مستدرک الوسایل، جلد ۶، صفحه ۴۵۵) و در حدیث دیگری از پیامبر (ص) آمده است که: هر کس مقید به حضور در نماز جماعت تحت هر شرایطی باشد، از پل صراط همچون برق عبور می‌کند و به بهشت نائل می‌گردد.