eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61.2هزار عکس
56.7هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حجت‌الاسلام جواد اژه‌ئی ▫️ بسمه تعالی با اندوه و تأسف فراوان خبر درگذشت عالم مجاهد جناب حجةالاسلام آقای دکتر جواد اژه‌ئی را دریافت کردم؛ شخصیت برجسته و ممتازی که سالهای متمادی مجاهدتهای بزرگ و مبارک را بااخلاص و بدون اندک تظاهری عهده‌دار شد. یادگارهای فراموش‌نشدنی برای کشور و انقلاب برجای گذاشت. تشکیل انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا، تشکیل مدارس استعدادهای درخشان کشور، مدیریت پدرانه بر مجموعه‌های نخبگانی جوان، و سازنده در دوران طلائی مدال‌آوری‌های علمی بین‌المللی از جمله‌ی این یادگارهای بی‌همانند است. این مجاهد خاموش که خود برادر شهیدی عزیز و داماد شهید عالیقدر آیت‌الله بهشتی بود بنای نخبگی و نخبه‌پروری را بر شالوده‌های محکم ایمان وانقلاب استوار ساخت و سپیدروی و سرافراز به ملاقات خداوند رحیم شتافت. اینجانب با تأسف عمیق به همسر گرامی و صبور و فرزندان عزیز و دیگر منسوبان و بازماندگان ایشان و نیز عموم جامعه‌ی نخبگانی کشور تسلیت عرض میکنم. رحمت و مغفرت الهی را برای آن مرحوم مسألت مینمایم. سیّدعلی خامنه‌ای.... @Moori82325 🇮🇷 ()
✍ اگر همسایگان ایران تمایل یا توانایی کنترل مرزهایشان در تردد تروریست ها را ندارند؛ نابودی پایگاه های این اوباش در آن سوی مرز حق ماست! 🔺مقر این موش های درون فاضلاب را با موشک ویران کنید و عکس آن را برای وزرای خارجه کشورهای اروپایی که اجازه تاسیس دفتر و رسانه به آنها داده اند پست کنید..... @Moori82325 🇮🇷 ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴️ بایدنِ صلح‌طلب⁉️ 🔹در این ویدئو کاملا هریس معاون بایدن از ائتلافی که حول بایدن شکل گرفته می‌گوید. هریس می‌گوید ۷ عضو کابینه جورج بوش از جمله کالین پاول، سیدنی مک کین و جانی کیزاک از وی حمایت می‌کنند. 🔹نکته مهم این است که این اشخاص در آمریکا به جنگ طلبی مشهور هستند و یقینا از کسی که ضد جنگ است حمایت نمی‌کنند. @Moori82325 🇮🇷 ()
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اردوغان بالاخره هدف سربازان اشغالگر ترکیه از اشغال سوریه را فاش کرد! 🔹اردوغان: همه ی سربازان ترکی که در سوریه می جنگند به این نتیجه رسیده اند که اکنون سوریه بخشی از خاک پدریشان شده است‼️ @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴 وزیر بهداشت تهدید به استعفا کرد 🔹اختلافات میان سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با روحانی درباره اعمال محدودیت ها در مواجهه با پیک جدید بیماری کرونا گسترده تر شده است. 🔹وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چندی پیش از بی توجهی روحانی گلایه کرده و گفته بود: برخی از مسائلی را که روحانی مطرح می‌کند اصلا و هرگز در جلسات ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح نشده است. 🔻 شنیده شده، نمکی وزیر بهداشت تهدید کرده اگر تعطیلی از سوی دولت اعلام نشود استعفا می دهد. @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴 حساب خاصِ رئیس‌جمهور سانسور شد! 🔹سازمان برنامه و بودجه کشور در واکنش به ماجرای حساب خاص رئیس جمهور نوشت: تخصیص نقدی در این ماجرا از حساب موجود خزانه تامین شده، بنابراین واریز مبلغ ۲۷ هزار میلیارد تومان به حساب خاص رئیس جمهور واقعیت ندارد. 🔹توضیحات سازمان برنامه‌وبودجه محترم شمرده می‌شود اما سوال و ابهام اصلی خبرگزاری فارس در مورد «حساب خاص» مربوط به نامه مورخ ۶ مرداد رئیس سازمان برنامه‌ و بودجه است که از واژه «حساب خاص» در ادبیات اداری استفاده شده و پس از انتشار در رسانه‌ها، نوبخت به تناقض‌گویی روی آورده است. 🔹همچنین در روزهای گذشته مشاور رئیس دیوان محاسبات گفته بود که در سال ۹۸، از فروش فرآورده‌های نفتی ۲۷ هزار میلیارد تومان به حساب خاص رئیس جمهور واریز شده است. @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴 پروژه مشترک امارات و اسرائیل برای بازگرداندن تروریست‌ها به جنوب سوریه 🔻برخی منابع امنیتی گزارش دادند که امارات با همکاری رژیم صهیونیستی در تلاش است تا یک تشکیلات نظامی به‌نام مخالفان سوری تحت حمایت ابوظبی ایجاد کند. 🔻به نقل از وبگاه "الخلیج آنلاین"، تلاش‌های امارات در راستای استراتژی تأسیس کانتون‌های نظامی به‌منظور مقابله با نفوذ ترکیه و ایران در جنوب سوریه صورت می‌گیرد. 🔻ابوظبی برای اجرای این طرح به تعدادی از رهبران سابق گروه‌های مخالف سوریه از جمله «عماد ابو زریق» فرمانده نظامی گروه موسوم به "جیش الثورة" که ارتباط تنگاتنگی با سازمان امنیت امارات دارد، اتکا کرده است. (سفیانی) @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴 درمان 6 نفر از عضو یک خانواده با داروی امام کاظم علیه السلام و آویشن و جوش شیرین با اینکه قند و چربی و فشار خون داشتن @Moori82325 🇮🇷 ()
10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴فریب خوردن های تکراری توسط شیطان بزرگ اگه فکر میکنید که تیم روحانی و اعوان و انصارش برای اولین بار در برجام توسط آمریکاییها فریب خوردند و هیچ دستاوردی نداشتند سخت در اشتباه هستید این فیلم را ببینید چطور سران کاخ سفید از دو جریان دموکرات و جمهوری خواه در زمانهای مختلف و بخاطر مسائل گوناگون این جماعت را فریب داده اند اما بازهم فریب میخورند و از تجربیات قبلی عبرت نمیگیرند . حالا با آمدن بایدن دستگاه دیپلماسی غربگرایان و اصلاحطلبان آماده میشوند تا برای بار هزارم دوباره توسط آمریکاییها فریب بخورند🤕 @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴 وقتی خرداد 98 نسبت به انتشار ویروس جدید هشدار دادیم و آموزش ساخت داروی امام کاظم علیه السلام را قرار دادیم کرونا همان آنفلانزا هست همراه با ترس و وحشت و وایتکس @Moori82325 🇮🇷 ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مناظره جنجالی داریوش سجادی، فعال سیاسی با مسیح علینژاد در ایران‌اینترنشنال؛ 🔸خانم علینژاد! شما که مدعی دفاع از "قهرمانان ملی" هستید، چرا در برابر ترور [سردار] قاسم سلیمانی که یک قهرمان ملی بود و با دستور مستقیم ترامپ ترور شد، سکوت کردید؟ @Moori82325 🇮🇷 ()
⭕️ جانبدارى كاملا يك طرفه شخصيتى كه بايد نماينده همه مردم عراق باشد!! 🔹برهم صالح رئيس جمهور عراق كه بايد رئيسى براى همگان باشد طى بيانيه اى جانبدارانه از تصميم مجلس براى پرداخت حقوق مشروط براى كارمندان اقليم انتقاد كرد. -در اين بيانيه آمده است: 🔺استقبال از فراهم كردن حقوق كارمندان در عراق نمى تواند بدون ايجاد راه حلى براى همتايان آنان از كارمندان اقليم كامل شود زيرا كه آنان نيز شهروندانى عراقى هستند و حقوق خود را طبق تصريح قانون اساسى دارا مى باشند. 🔺و در اين چارچوب بر عدم تحميل شهروندان و كارمندان، تبعات نزاع هاى سياسى كه ما را به اينجا كشانده است، تأكيد مى كنيم. 🔺كما اين كه اشكالات بر زمين مانده ميان دولت فدرال و دولت اقليم و به طور مشخص موضوع نفت طبق قانون اساسى و شفافيت و به گونه اى كه باعث تحقق عدالت و حقوق شهروندى براى تمام عراقى ها شود، تأكيد داريم. 🔺شرايط حساسى را كه كشور آن را سپرى مى كند، نيازمند هميارى از طرف همگان و كاهش سخنان قوميتى و فرقه گرايانه است. 🔹شايان ذكر است كه برهم صالح در اين جا از عدم پرداخت حقوق اقليم به صراحت انتقاد مى كند اما درخصوص پرداخت سهم دولت فدرال از فروش نفت و پايانه هاى مرزى خواستار رسيدن به توافقى ميان طرفين است!!! 🔹البته كه بايد اعتراف كرد كه از رئيس جمهورى كه در همه پرسى جدايى اقليم در سال 2017 براى جدايى آن شركت كرده و رأى داده بود، نبايد بيش از اين انتظار داشت!! @Moori82325 🇮🇷 ()