#آخرالزمان
✍️حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) در یکی از سخنرانی ها فرمودند:
به زودی پس از من زمانی خواهد رسید که در آن زمان چیزی پوشیده تر #حق و آشکارتر از #باطل و رایج تر از #دروغ بر خدا وپیامبرش نباشد.
نزد مردم آن زمان کالایی کم بهاتر از #قرآن نیست،وقتی که بخواهد به درستی خوانده شود. و کالایی رایج تر و فراوانتر از آن نیست،آنگاه که بخواهند به صورت وارونه و به #نفع دنیا طلبان معنایش کنند.
در آن ایام، در شهرها، چیزی ناشناخته تر از امر #معروف #خیر و شناخته شده تر از #منکر و #گناه نیست.
آن مردم در #اختلافات با یکدیگر و پراکندگی #متحدند واز #اتحاد و#یگانگی رویگردانند.
گویا آنان خود را #راهنمای قرآن میدانند نه قرآن را راهنمای خود،از قرآن در میان آنان جزء نامی باقی نمانده و جزء خط و نوشته ای چیزی از آن نمیدانند...
📚نهج البلاغه، قسمتی از خطبه ی 147
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌹با معرفی کانال به دوستان خود در ثواب نشر مطالب سهیم باشید
👇👇👇🌸🌸🌸
💠 @NOTFICATION
🔵 @WER_TEAM
🟩 @MEYSAM_ZEINABI 🧢 🇮🇷
🇮🇷🔹
✍️سالروز شهادت سردار شهید نورعلی شوشتری و فرازی از سخنان گوهربار وی...
🔹امام حسین علیهالسلام مجبور شد با خونش اسلام را زنده کند حالا اگر به ظاهر نتوانست برسد لااقل با خونش و مظلومیتش در قلبهای مسلمین پیروز بشود و جا پیدا کند و این کار سختی بود انشاءالله که آن خونها به هدر نرود و ما امروز وظیفه داریم در مقابل آن خونها یعنی این نیست که حالا چهار شهید خودمان در این عملیات دادیم در مقابل خون علی علیه السلام و در مقابل خون آن جگرهای تکهتکه شده امام حسن علیه السلام مدیونیم در مقابل خون شهدای کربلا مدیونیم یعنی آنها هر چی که زحمت کشیدند شهدای صدر اسلام از همان اول حرکت اسلام تا به حال هرکس هر قدمی در راه اسلام برداشته ما در مقابل آنها مدیونیم تنها شهدای خودمان نیست ما در مقابل خون علی علیه السلام مدیونیم در مقابل خون امام حسن علیه السلام مدیونیم در مقابل پیغمبر صلوات الله و همچنین در مقابل حضرت ابراهیم و آنهایی که قبل از پیغمبر اسلام صلوات الله برای اسلام زحمت کشیدند.
🔸همه آنها هدفشان این بود که این دین خدا در روی زمین پایدار بشود در مقابل همه اینها ما مدیونیم این یک مسئولیت بسیار سنگینی روی دوشمان هست که بعضی وقتها احساس نمیکنیم اگر احساس بکنیم خواب و این چیزها را برای خودمان باید حرام بکنیم.
#شهید_نورعلی_شوشتری
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌹با معرفی کانال به دوستان خود در ثواب نشر مطالب سهیم باشید
👇👇👇🌸🌸🌸
💠 @NOTFICATION
🔵 @WER_TEAM
🟩 @MEYSAM_ZEINABI 🧢 🇮🇷
🇮🇷🔹
دستور العمل 2️⃣
*بسمالله الرحمن الرحیم*
◀️ محله به محله باید مردم #تذکر_لسانی را با احکام و ظرافتهای آن انجام دهند و مطالبه جدی از مسؤلین داشته باشند!
◀️ حضرت آقا در سخنان خود اشاره به کمیته های محله ای داشتند این کمیته بحث نظارت بر فرهنگ و امنیت جانی و مالی را به جد پیگیری می کند! کمیته ها همان بسیج مردمی هستند!
◀️ مردم باید مرحله سوم امر به معروف و نهی از منکر را که اعمال زور و دستگیریست جداً از قوه قضائیه مطالبه کنند که در غیر اینصورت اگر مراجع قضایی ترک فعل و تعلل کنند آنوقت بر طبق احکام الهی و قانون اساسی #بند_میم توسط بسیج مردمی اجرا خواهد شد !
#بسیج_کارآمدمردمی
#احیای_مساجد
#احیای_محلات
#ایجاد_کمیته_ها
#تذکر_لسانی_وظیفه_همگانی
#مرحله_سوم_امر_به_معروف_توسط_مراجع_قضایی
#ترک_فعل_مسئولین
#مطالبه_حق_مسلم_ماست
#اجرای_بند_میم_توسط_مردم
🌪#نشرگسترده🌪
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌹با معرفی کانال به دوستان خود در ثواب نشر مطالب سهیم باشید
👇👇👇🌸🌸🌸
💠 @NOTFICATION
🔵 @WER_TEAM
🟩 @MEYSAM_ZEINABI 🧢 🇮🇷
🇮🇷🔹