🔺 قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۱۲ بهمن ماه ۹۹/ تغییر مسیر دلار برای رسیدن به کانال ۲۴
🔹 نرخ ارز در ادامه روند افزایشی روزهای اخیر، امروز نیز با گران تر شدن بهای دلار و یورو همراه شده است. این در حالی است که مبهمتر شدن آینده برجام، متغیر سیاسی اثرگذار بر سمت و سوی بازار است.
nabzebourse.ir/0005zv
🆔 @nabzebourse
🔺 ارزش پالایشی یکم در ۱۲ بهمن ۹۹
🔹 در پایان معاملات امروز بازار بورس ارزش هر واحد صندوق پالایشیکم با افت ۱.۴۱ درصدی به ۹ هزار و ۶۳۷ تومان کاهش یافت.
nabzebourse.ir/0005zz
🆔 @nabzebourse
🔺 ارزش سهام عدالت و دارایکم در ۱۲ بهمن ماه ۹۹
🔹 در پایان معاملات امروز بازار سهام، ارزش سهام عدالت درمقایسه با شنبه (۱۱ بهمن ماه)، ۰.۱ درصد (۱۴ هزار و ۳۸۳ تومان) افزایش یافت و ارزش سبد ۵۳۲هزار تومانی سهام عدالت به ۸ میلیون و ۳۷۴ هزار و ۶۴۲ تومان رسید.
با احتساب این موضوع، ارزش ۶۰ درصد قابل فروش سبد ۵۳۲هزار تومانی سهام عدالت به ۵ میلیون و ۲۴ هزار تومان رسیده است.
nabzebourse.ir/0005zy
🆔 @nabzebourse
🔹در بورس امروز حقوقیها حدود ۲۴۰میلیارد تومان وارد بازار سهام کردند. ارزش کل معاملات خرد ۱۳هزار و ۹۴۰میلیارد تومان بود، اشخاص حقوقی ۱۰ درصد یعنی هزار و ۳۳۰میلیارد تومان سهام خریدند و مازاد خریدشان دو درصد از کل معاملات شد.
🔹بیشترین تزریق پول حقوقی به بورس و فرابورس در سه گروه «سرمایهگذاریها»، «فلزات اساسی» و «بانکها و موسسات اعتباری» رقم خورد در حالی که برآیند معاملات گروههای «شرکتهای چند رشتهای صنعتی» و «سیمان، آهک و گچ» به نفع حقیقیها تمام شد.
🔹سه نماد #شبندر، #وسپهر و #وپاسار لقب بیشترین افزایش سهام حقوقی را به خود اختصاص دادند، توجه حقیقیها نیز بیشتر به #شستا، #شپنا و #سفارس معطوف بود.
🔹مالکیت حقوقی در ترکیب سهامداری شرکت پالایش نفت بندر عباس معادل ۴۵میلیارد تومان افزایش یافت و از سوی دیگر سهامداران حقیقی شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی با برتری ۱۰۰میلیارد تومانی ابتکار عمل را در دست گرفتند.
🔹امروز افزایش سهام حقیقیها در ۸۶ نماد و افزایش سهام حقوقیها در ۱۷۰ نماد به بیش از یک میلیارد تومان رسید که جمع تغییر مالکیت دسته اول ۵۳۰ میلیارد تومان و تغییر مالکیت دسته دوم ۷۴۰ میلیارد تومان بود.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
نمادهای برتر با بیشترین ورود و خروج پول حقوقی
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺 نحوه انتقال سهام متوفیان به وراث چگونه است؟
علیرضا ترابی مدیر خدمات حقوقی شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه:
🔹 برای انتقال سهام به ورثه قانونی باید مراحلی را از طریق سایت شرکت سمات (شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه) و دفاتر پیشخوان دولت طی کرد که این مراحل به این ترتیب است.
🔹در ابتدا وراث به سایت شرکت سمات مراجعه کرده و وارد قسمت خدمات انتقال سهام اشخاص متوفی میشوند، پس از مطالعه فهرست دفاتر پیشخوان دولت و انتخاب نزدیکترین دفتر با در دست داشتن مدارک لازم اقدام به تشکیل پرونده قهری میکنند.
🔹گواهینامه واریز مالیاتی، گواهی انحصار وراثت، گواهی فوت، اصل و تصویر اصل شناسنامه و کارت ملی متوفی (یا برابر اصل) و وراث مدارک مورد نیاز است.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
#گکوثر
#کدال
افشای اطلاعات بااهمیت - (دریافت مجوز تغییر بیش از ۱۰ درصد در نرخ فروش محصولات یا ارائه خدمات - گروه الف) منتهی به سال مالی ۱۳۹۹/۱۲/۳۰
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
#ونیکی
#کدال
افشای اطلاعات بااهمیت - (سایر اطلاعات بااهمیت - خرید سهام شرکت ایران مرینوس توسط شرکت فرعی- گروه ب) منتهی به سال مالی ۱۴۰۰/۰۹/۳۰
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
#غشاذر
#کدال
افشای اطلاعات بااهمیت - (عدم حصول نتیجه از برگزاری مناقصه - گروه ب) منتهی به سال مالی ۱۳۹۹/۱۲/۳۰
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
#های_وب
#کدال
افشای اطلاعات بااهمیت - (تغییر بیش از ۱۰ درصد در نرخ خرید مواد اولیه / خدمات - گروه الف) منتهی به سال مالی ۱۳۹۹/۱۲/۳۰
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺بازار سرخپوش شد، حقیقیها عقب نشستند
🔹معاملات امروز بورس هر چند با افزایش تقاضا آغاز شد، اما رفته رفته با بازگشت فروشندگان و افزایش عرضهها بسیاری از نمادها به ویژه کوچکترها به محدوده منفی کشیده شدند.
🔹در این بین شاخص کل بورس که با قدرت خریداران شروع سبزی داشت و رشد 1.7 درصدی تجربه کرده بود، با افزایش عرضهها هرچند مثبت اما به رشد محدود 0.3 درصدی بسنده کرد. به عبارتی باید گفت دو نماد شستا و تاپیکو شاخص را سبزپوش نگه داشتند.
🔹شاخص کل هموزن اما علیرغم شروع سبز، در نهایت با چیره شدن فروشندگان بر خریداران به محدوده منفی کشانده شد. این شاخص بورسی در پایان معاملات امروز 0.1 درصد افت را تجربه کرد. در فرابورس نیز 140 واحد از ارتفاع شاخص کل کاسته شد.
🔺صف خریدها و فروشها
در معاملات بورسی از 346 نماد معامله شده،
قیمت پایانی 141 نماد (41 درصد) مثبت و 190 نماد (55 درصد) منفی بود. 68 نماد (19.6 درصد) صف خرید به ارزش 641 میلیارد تومان و 106 نماد (30.6 درصد) صف فروش به ارزش 508 میلیارد تومان تشکیل دادند.
🔹در بازار اصلی فرابورس از 134 نماد معامله شده، قیمت پایانی 52 نماد (39 درصد) مثبت و 80 نماد (60 درصد) منفی بود. 29 نماد (21.6 درصد) صف خرید به ارزش 402 میلیارد تومان و 41 نماد (30.5 درصد) صف فروش به ارزش 303 میلیارد تومان داشتند.
🔹در بازار پایه فرابورس از 104 نماد معامله شده، قیمت پایانی 47 نماد (45 درصد) مثبت و 55 نماد (53 درصد) منفی بود. 33 نماد (31.7 درصد) صف خرید به ارزش 128 میلیارد تومان و 44 نماد (42.3 درصد) صف فروش به ارزش 342 میلیارد تومان داشتند.
🔹امروز حقیقیها مجددا عقبنشینی کردند و 144 میلیارد تومان از سبد سهامی حقیقیها خارج و به پرتفو حقوقیها منتقل شد. گروه چند رشتهایها و سیمانی دو گروه مورد توجه حقیقیها بودند. در مقابل حقوقیها بیشتر سهام دو گروه سرمایهگذاریها و فلزات اساسی را خریدند.
🔹ارزش معاملات خرد بورس امروز 11 هزار و 123 میلیارد تومان بود. شستا بیشترین ارزش معامله خرد را داشت.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com
🔺تصورات اشتباه در مورد بازارگردانی/ وظیفه بازارگردان، جلوگیری از ریزش قیمتی نیست
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه:
🔹بازارگردان باید عرضهها را کنترل کند؛ ضمن اینکه باید توجه داشت که منابع بازارگردانها هم محدود است و نمیتوان تمامی مسائل مربوط به شاخص بازار سهام را ناشی از عملیات بازارگردانی دانست و تصور کرد چون بازارگردانی وجود ندارد، یک نقیصه در تشکیلات بازار رخ داده است.
🔹افزایش نقدشوندگی بازار سهام است که منجر به شکلگیری برخی فرآیندها در بازار شده است؛ اما اینکه بازارگردانان را سدی برای جلوگیری از کاهش قیمت در نظر بگیریم، تصور غلطی است که شکل گرفته در حالی که جلوگیری از کاهش قیمت سهام وظیفه بازارگردان نیست.
🔹بازارگردانها در تمامی نمادهای معاملاتی متعهد به ایفای تعهدات بازارگردانی در ورود سفارش و انجام معامله نیستند. همین امر سبب شکلگیری نظرات متفاوتی در خصوص نقش آفرینی بازارگردانان در بازار سرمایه شد؛ آنهایی که با دسترسی به منابع مالی برخی از شرکتهای حقوقی، اقدام به خرید و فروشهایی میکنند که بعضاً منجر به جابهجایی شاخص میشود.
🆔 @nabzebourse
🌐 nabzebourse.com