6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موسیقی در مجالس مولودی زنانه
#استاد_رفیعی
@Nadebun
🔺 رهبر انقلاب با اشاره به برخی تردیدها برای مشارکت در انتخابات به دلیل مشکلات معیشتی:
👈🏻 جبران ناکارآمدیها
👈🏻 با انتخاب درست
🗳 #انتخاب_درست_کار_درست
@Nadebun
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
بسم الله الرحمن الرحيم
🌹 #تفسیر_یک_دقیقه_ای_قرآن_جلسه_413
🌹 آیات 134و135 سوره آل عمران
🌹 بخش دوم - ادامه جلسه قبلی
🌸 الذین ینفقون فی السرآء و الضرآء و الكاظمين الغيظ و العافين عن الناس و الله يحب المحسنين (134) وَالَّذِينَ إِذَا فَعَلُواْ فاَحِشَةً أَوْ ظَلَمُواْ أَنْفُسَهُمْ ذَكَرُواْ اللَّهَ فَاسْتَغْفَرُواْ لِذُنُوبِهِمْ وَ مَن يَغْفِرُ الْذُّنُوبَ إِلَّا اللَّهُ وَلَمْ يُصِرُّواْ عَلَى مَا فَعَلُواْ وَهُمْ يَعْلَمُونَ (135)
🍀 ترجمه: (متقين) کسانی هستند که در توانگری و تنگدستی انفاق می کنند و خشم خود را فرو می برند و از خطای مردم در می گذرند و خداوند نیکوکاران را دوست می دارد (134) و كسانى هستند كه هرگاه كار زشتى انجام دهند و یا به خود ستم كنند، به یاد خدا می افتند و براى گناهان خود استغفار مى كنند و جز خدا كیست كه گناهان را ببخشد؟ و (متّقین) چون به زشتى گناه آگاهند بر انجام آنچه كرده اند، اصرار نمی ورزند. (135)
🔴 در جلسه قبل ترجمه کلمات و توضیح و نکات آیات بیان شد در این جلسه پیام های آیات بیان می شود. این آیات در مورد شش ویژگی عالی و انسانی از ویژگی های افراد باتقوا می باشد.
🔹 پیام های آیات134و135 سوره آل عمران
🌷 #تقوا از انفاق جدا نیست.
🌷 #انفاق، سخاوت می خواهد نه ثروت.
🌷 نه در حال #رفاه از محرومان غافل باشیم، و نه در تنگدستی بگوییم که ما خود گرفتاریم.
🌷 افراد با تقوا با مال و اخلاق خوب خود با #مردم معاشرت می کنند.
🌷 در #عفو خطاکار ، ایمان او شرط نیست.
🌷 کسی که می خواهد محبوب خدا شود باید #انفاق کند و خشم و غضب خود را فرو برد و از خطاهای مردم در گذرد.
🌷 #انفاق به محرومان و گذشت از خطای مردم از مصادیق احسان و نیکوکاری است.
🌷 افراد با #تقوا اگر مرتکب گناه شوند بلافاصله پشیمان می شوند و توبه و استغفار می کنند و گناهان خود را با اعمال نیک جبران می کنند.
🌷 خطرناک تر از انجام #گناه ، غفلت از گناه و بی توجهی به زشتی آن است.
🌷 یکی از نشانه های #تقوا، توبه فوری از گناه است.
🌷 یاد خدا رمز #توبه است.
🌷 تا یاد #خدا در دل گناهکار زنده است، می تواند در مدار متقین وارد شود.
🌷 تنها #خداوند است که گناهان را می بخشد.
🌷 اصرار آگاهانه بر #گناه، سبب محرومیت از مغفرت الهی است.
@Nadebun
🌺🌺آیا دروغگویی در کودکان طبیعی است؟
تا حدود سن شش سالگی دروغگویی در کودکان کاملا طبیعی است و جای نگرانی ندارد، زیرا کودک در این سن از تخیل زیادی برخودار است، توان تشخیص بین بیداری و رؤیا، حقیقت و مجاز را ندارد.
👈مثال 1: کودک از خواب بلند میشه میگه مامان دیدیش؟ میخواست اسباب بازیامو برداره...مامان متوجه میشه فرزندش خواب دیده، میگه نه عزیزم نگران نباش....
👈 مثال 2: وقتی با عروسکش بازی میکنه، باهاشون حرف میزنه، انگار که عروسکش زنده است!!! بله کودک در این سن جاندار پندار است.
بعد از این سن دروغگویی جنبه اخلاقی دارد و باید با راهکار درست جلوی آن را گرفت
@Nadebun
تنبل خانم.mp3
8.65M
🌹تنبل خانم🌹
🙍♂بالای ۴ سال
🎤با اجرای : اسماعيل کريم نيا
#عمو_قصه_گو
🗣قرائت : #سوره_ضحی
🎶تدوین : مرضیه دری
📚منبع : قصه های عامیانه
@Nadebun
#سوژه_سخن_طنز
زنی از شوهرش پرسید انتخابات چیه؟
بهش گفت: یادته ازت خواستگاری کردم و قول دادم تمام آرزوهایت را برآورده کنم، و همه جا ببرمت و همه چیز برات بخرم و بزارمت رو چشام.
زن گفت: آره ولی هیچ کدام انجام ندادی،
گفت: اینم همونه!😂😂
⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜
💠ام کلثوم نقل می کنند:
«ما سَمِعْتُ رَسُولَ اللّه یُرَخِّصَ فی شَیْی ءٍ مِنَ الْکذبِ إِلاّ فی ثَلاث. کانَ رَسُولُ اللّه یَقُولُ: لا أعِدُّهُ کاذِبا الرَّجُلَ یُصْلِحُ بَیْنَ اثْنَیْنِ یَقُولُ الْقَوْلَ لا یُریدُ بِهِ إِلاّ الاْءِصْلاحَ وَ الرَّجُلُ یَقُولُ الْقَوْلَ فِی الْحَرْبِ وَ الرَّجُلُ یُحَدِّثُ امرأتَهُ وَ ألمَرْأةُ تُحَدِّثُ زَوْجَها؛ نشنیدم رسول خدا چیزی از دروغ را مجاز شمرد مگر در سه مورد: رسول خدا(ص) می فرمود: «دروغگویش نمی شمارم، مردی را که میان دو تن آشتی برقرار می کند و سخنی می گوید که از آن جز اصلاح مقصودی ندارد و کسی که در جنگ سخن می گوید و مردی که با زن خود سخن می گوید و زنی که با شوهر خود سخن می گوید.»
بحار الأنوار ؛ ج 69 , ص 253
@Nadebun
#سلام_امام_زمانم
📖 السَّلامُ عَلَیکَ أیُّها الإمامُ الهادِمُ لِبُنیانِ الشِّرکِ وَالنِّفاقِ...
▫️آمدنت نزدیک است...
و صدای قدم هایت لرزه بر جان طاغوت ها انداخته!
سلام بر تو و بر روزی که بُت های روزگار یکی یکی به دستان ابراهیمی تو سقوط کنند!
📚 صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس.
#اللهمعجللولیکالفرج
@Nadebun
✔️ امام صادق علیه السلام و نهی شیعیان از اخذ #علم_دین از منابع عامه
از امام صادق (علیه السلام) سوال شد : اشتراکات میان شیعه و مخالفین چیست؟
امام در پاسخ فرمودند :
به خدا سوگند شما (شيعیان) بر هیچ کدام از آنچه که آنان (مخالفان) هستند و اعتقاد دارند نیستید! و آنان بر هیچ کدام از آن چه شما هستید و اعتقاد دارید نیستند. پس با آنان مخالفت کنید که از حقیقت بیبهرهاند.
✍ و همچنین امام صادق علیه السلام در روایتی دیگر فرمودند:
به خدا سوگند، خداوند برای احدی خیری در تبعیّت از غیر ما (مخالفین) قرار نداده است و قطعاً کسی موافق ماست که مخالف دشمنان ما باشد، و کسی که با دشمنان ما در قول یا عمل موافقت نماید، پس نه او از ماست و نه ما از او هستیم.
📚 وسائل الشيعة ط الإسلامية، ج۱۸ ، ص۸۵
@Nadebun
14.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌هر چیزی به وقتش!
➕چند مثال از گفتگوهای غلط بین زن و شوهر
#استادپناهیان
@Nadebun
🗳 لوح | انتخاب درست
🔻رهبر انقلاب: اگر شرکت پُرشور مردم در انتخابات همراه بشود با یک انتخاب درست، این نورٌعلیٰنور است. ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
@Nadebun
✨﷽✨
▫️خـود را پیـدا کنیـد▫️
✍ شخصی وارد روستایی شد، دید همه قبر ها جلوی در خانه ها است و سن مرده ها کم است. یکی شش ماه، یکی یک سال، یکی سه سال، یکی ده روز. از شخصی پرسید: جریان چیست؟ او در جواب گفت: ما اینجا مرده ها را جلوی خانه دفن مےکنیم که هر روز وقتی از خانه بیرون میآییم، به یاد مرگ و آخرت بیفتیم و از خدا بترسیم و در روز، حواسمان جمع باشد و کارهایمان را میزان کنیم
و اینکه مےبینی عمرها کم است، علتش این است که ما عمر را از روزی حساب مےکنیم که شخص بیدار شود و خودش را بشناسد(و دست از گناه و معصیت بکشد). اگر اینطور باشد به عقیده من این است که ما غالبا سقط جنین مےشویم و اصلا عمری نداریم. دعا کنید بیدار شویم و بفهمیم و بمیریم و بفهمیم که از کجا آمدیم و در کجا هستیم و به کجا خواهیم رفت. حضرت علی علیهالسلام فرمودند: 【رَحَمَ اللهُ امرءً عَرَفَ مِن أین و فی أین و إلی أین】 «خدا رحمت کند کسی را که بداند از کجا آمده و در کجا قرار گرفته است و به سوی کجا می رود»
✸ گاهی وضو بگیر و رو به قبله بنشین و تسبیح را بردار و صدبار بگو: من کیستم؟ حضرت امیرالمومنین علے علیه السلام فرمودند: تعجب مےکنم از کسی که به دنبال گمشده خویش می گردد ولی به دنبال خودش نمیگردد. ما خودمان را گم کردهایم، تا حالا گشته ای خودت را پیدا کنی؟!
📔 منبع: ڪتاب بدیع الحکمة حکمت ۲۹ از مواعظ آیت الله مجتهدے تهرانۍ(ره)
@Nadebun