📚#کتاب_خوانی
💎 قسمت چهاردهم
🔅 ادامه مخفی کاری سلبریتی
نامم " #آرامش " است و وظیفه و مأموریتم
این که نگرانی و اضطراب را از خانم ها دور کنم. خانم هایی که همسران با وفا دارند، دلشان شاد و چهره شان آرام است. شاید برایتان جالب باشد که خانم ها هرچه بیش تر فرزند داشته باشند، من هم بیشتر هوایشان را دارم.
خانه شان شلوغ است، امل پُر از شادی و امید؛
به همین دلیل دائم در کنارشان هستم، خداوند به من مأموریت داده که به خانواده های پر جمعیت زیاد سر بزنم.
بعضی از خانم ها با حسرت می گویند: "کاش آرامش به زندگی مان برمی گشت!" من هم در پاسخ میگویم: "پس چرا دریچه قلب تان را به روی صبر و توکل باز نمی کنید؟"
کافی است کمی صبور باشند و اندکی اهل توکل. راز حضور من در زندگی خانم ها، صبر و توکل است. اگر در مقابل سختی ها، تمرین صبوری کنند و نتیجه را به خدا بسپارند و به او اعتماد کنند، خواهند دید که همراه همیشگی زندگی شان خواهم شد.
دوست دارم دوستان دیگرم را بشناسید، خداراشکر، دوستانی دارم مثل دسته گل!دوستانی بهتر از " #حیا "، " #امنیت "، " #پوشش" و"#امید" سراغ دارید؟
هر جا "حیا " نباشد علاقه ای به حضور ندارم.
هرجا "امنیت"باشد فوری حاضر می شوم.
با آمدنِ "امید"به وجد می آیم با دیدن "پوشش"،چنان ذوق می کنم که می خواهم پرواز کنم. هرچه از "پوشش"بگویم کم گفته ام!
دوست ندارم حتی یک لحظه از آن جدا باشم.
اگر بخواهم یک رفیق قدیمی و فابریک به خانم ها معرفی کنم از "پوشش" اسم می برم.
📑کتاب ترگل،ص۱۴
ادامه دارد...
#حجاب
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌿@Naghshe_rah313
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشنگرافی/ عفاف و #حجاب (#حیا)
🔹در این موشنگرافی به این سؤالات پاسخ داده شده است که حیا چیست؟
🔸چه تفاوتی با ترس و خجالت دارد؟
🔹 حیا در زنان چگونه باعث تحکیم خانواده میشود؟
🔸و آیا حیا فقط برای زنان است؟
➖➖➖➖➖➖➖➖
🌿 @Naghshe_rah313
تو این روزایی که شرط کار، جلوه گری خانوم هاس برای جلب بیشتر مشتری، اتفاقی میری فست فود و میبینی کارمندان خانم نه تنها با #حجاب هستن بلکه #چادر دارن.
بعد از غذای بی نهایت خوشمزه از مدیریت تشکر کردم و ایشون گفتن شرط کار در مجموعه ما #چادری بودنه. واقعا جای تقدیر داره.
👏👏
➖➖➖➖➖➖➖
🌿 @Naghshe_rah313
📚 #کتاب_خوانی
💎 قسمت پانزدهم
🔅 محرمانه برای خانم ها
جای من در قلب آدم هاست. آدم ها هم مرا خیلی دوست دارند؛ به خصوص خانم ها.
و طبیعتاً من هم برای دیدنِ خانم ها مشتاق ترم. دلیلش این است که اگر قلب آن ها را تسخیر کنم، کانون خانواده را به هیجان می آورند و همسر و فرزندان خود را از انرژی سرشار می کنند. اشتباه بعضی از خانم ها این است که گمان می کنند برای به دست آوردن من حتماً باید رقص و پایکوبی راه بیندازند،
درحالی که اصلاً این طور نیست. من باید از دورنِ انسان ها بجوشم نه این که از بیرون مرا در قلب شان بیندازند. من "جوششی" هستم، نه"کوششی".
البته گاهی هم "رویشی" هستم و آن هم در جایی است که قلب آدم ها مانند زمینی مستعد آماده پذیرشِ من باشد.
بعضی از خانم ها مرا با "آرامش" اشتباه می گیرند. درست است که من برای حضورم به آرامش نیاز دارم، اما با آرامش فرق می کنم. خانم ها هم مثل سایر افراد به آرامش نیاز دارند، اما به اشتباه دنبال من می گردند. من در جایی که آرامش نباشد قدم نمی گذارم.
اعتراف می کنم که خانم ها، بیش تر به "آرامش" نیاز دارند تا من. هر زنی که به آرامش دست یابد، من هم گاهی به او سر می زنم، اما اگر از آرامش بی بهره باشد باید دور مرا هم خط بکشد. من مثل دِسر غذا هستم و "آرامش"، مانند غذا. نامم " #شادی"است.
دل تان همیشه شاد باشد!
📑 کتاب ترگل، ص۱۵
ادامه دارد...
#حجاب
➖➖➖➖➖➖➖
🌿@Naghshe_rah313
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧡 اختصاصی ریحانه
📹 ببینید | دختران ایرانی را پایبند به #حجاب و #چادر_زینبی یافتم
🎤 روایت جنا شاقول، دختر شهید سوریهای اهل فوعه و کفریا از حضور در ایران و دیدار با رهبر انقلاب
➖➖➖➖➖➖➖
🌿 @Naghshe_rah313
◼️ رحلت جانسوز پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله) و امام حسن مجتبی کریم اهلبیت (علیهمالسلام) تسلیت باد.
#شهادت_پیامبر_اکرم
#شهادت_امام_حسن_مجتبی
#ماه_صفر
➖➖➖➖➖➖➖➖
🌿 @Naghshe_rah313
📚 #کتاب_خوانی
💎 قسمت شانزدهم
🔅 ادامه محرمانه برای خانم ها
نامم "شادی" است و در قلب آدم ها آشیانه دارم.
به نظرتان چرا خانم ها برای شرکت در عروسی این قدر شوق دارند؟ باورتان می شود علاقه بعضی از خانم ها و نه برای شنیدن آهنگ های شاد. تعریف از خود نیست، اما خانم ها، جشن عروسی ام هم به خاطر من دوست دارند. علاقه افراطی خانم ها به عروسی فقط برای این است که "شادی" را لمس کنند.
اصلاً اجازه بدهید خیالتان را راحت کنم: آنچه خانم ها در عروسی به دست می آورند من نیستم، بلکه خوشحالی است. من با خوشحالی فرق دارم. "خوشحالی" یعنی شور و هیجان موقت. من ممکن است زود بیایم، اما زود نمی روم. خوشحالی مثل قرص مُسَکِن است که برای چند ساعت درد از بین می برد. خانم ها باید دنبال من باشند نه خوسحالی. من مثل شمعی هستم که قلب خانم ها را روشن می کنم تا احساس رضایت درونی بکنند.
من برای ماندن به "#پوشش "هم نیاز دارم. "پوشش" مثل لایۀ محافظی است که اجازه نمی دهد شمعِ شادی در قلب خانم ها خاموش شود. "پوشش" عمرم را طولانی و مرا در قلب خانم ها ماندگار می کند. وقتی من در قلب خانم ها آشیانه کنم، امیدشان به زندگی زیاد، و شادمانی در چهره و کلام شان پدیدار می شود.
📑 کتاب ترگل، ص۱۶
ادامه دارد...
#حجاب
➖➖➖➖➖➖➖➖
🌿@Naghshe_rah313