🌷نغمه های فاطمیون🌷
#زندگینامه_امام_زمان_عج قسمت ۲۱ تا ۲۶ هر هفته با ما همراه باشید. ┏━━━ 🌷🌷🌷━━━┓ @Nagmahyefatamio
#زندگینامه_امام_زمان_عج
قسمت ۲۶ و ۲۷
هر هفته با ما همراه باشید.
┏━━━ 🌷🌷🌷━━━┓
@Nagmahyefatamion
┗━━━🌷🌷━━
🌷نغمه های فاطمیون
🍃🌼🍃
#زندگینامه_امام_زمان_عج
#قسمت_26
#خصایص_امام_زمان_عج
١١🌺 داشتن در پشت علامتی مثل علامت پشت مبارک حضرت رسول خدا(ص) که آنرا ختم نبوت گویند، و شاید در آن جناب اشاره بختم وصایت باشد.
١٢🌺 اختصاص دادن حقتعالی آن جناب را در کتب سماویه و اخبار معراجیه از سایر اوصیاء(ع) بذکر او بلقب، بلکه بالقاب متعدده و نبردن نام شریفش.
١٣🌺ظهور آیات غریبه و علامات سماویه و ارضیه برای ظهور مرفور السرور آن حضرت که برای تولد و ظهور هیچ حجتی نشده بلکه در کافی مرویست از جناب امام صادق(ع) که در آیات در آیهٔ شریفه « سنریهم ایاتنا فی الافاق و فی انفسهم حتی یتبین لهم انه الحق» یعنی زود بنمائیم آنها را آیات خود را در آفاق و اطراف و در تنهایشان تا روشن شود ایشان را که حق است تفسیر فرموده به آیات و علامات قبل از ظهور آن حضرت و تبین حق را به خروج قائم(ع) و فرمود که آن حق است از نزد خداوند عزوجل که می بینند آنرا خلق و لابد است از خروج آن جناب و آن آیات و علامات بسیار است بلکه بعضی ذکر کردند که قریب به چهارصد است.
١٤🌺 ندای آسمانی به اسم آن جناب مقارن ظهور چنانچه در روایات بسیار وارد شده و علی بن ابراهیم در.....
ادامه دارد...
📚کلیات منتهی الآمال _ زندگانی چهارده معصوم(ع) _باب چهاردهم _ فصل دوم _ در ذکر جمله ای از خصایص حضرت صاحب الزمان(عج)
💠مؤلف: مرحوم حاج شیخ عباس قمی (رحمة الله)
🍃🌼🍃
#زندگینامه_امام_زمان_عج
#قسمت_27
#خصایص_امام_زمان_عج
١٤🌺 ندای آسمانی به اسم آن جناب مقارن ظهور چنانچه در روایات بسیار وارد شده و علی بن ابراهیم در تفسیر آیه شریفه و « واستمع یوم یناد المناد من مکان قریب » از حضرت امام جعفر صادق(ع) روایت کرده که فرمود منادی ندا می کند باسم قائم و پدرش(ع).
و در غیب نعمانی مرویست از جناب امام باقر(ع) که فرمود در خبری پس ندا می کند منادی از آسمان باسم قائم(ع) پس می شنود کسی که در مشرق است و کسی که در مغرب است نمی ماند خوابیده ای مگر آنکه بیدار می شود و نه ایستاده ای مگر آنکه می نشیند و نه نشسته ای مگر آنکه بر می خیزد از خوف آن صدا، و فرمود که آن صدا از جبرئیل است در ماه رمضان در شب جمعهٔ بیست و سیم. و بر این مضمون اخبار بسیار بلکه متجاوز از حد تواتر است و در جمله ای از آنها آنرا از محتومات شمردند.
١٥🌺 افتادن افلاک از سرعت سیر و بطؤ حرکت آنها چنانچه روایت کرده شیخ مفید از ابی بصیر از حضرت امام باقر(ع) در حدیثی طولانی در سیر و سلوک حضرت قائم(ع) تا آنکه فرمود پس درنگ می کند بر این سلطنت هفت سال مقدار هر سالی ده سال از این سالهای شما آنگاه احیا می کند خداوند آنچه را که می خواهد، گفت گفتم فدای تو شوم چگونه طول می کشد سالها؟ فرمود امر می فرماید خداوند فلک را بدرنگ کردن و قلت حرکت پس برای این طول می کشد روزها و سالها، گفت گفتم که ایشان می گویند اگر فلک تغییر پیدا کرد فاسد می شود یعنی عالم، فرمود این قول زنادقه است اما مسلمین پس راهی نیست برای ایشان به این سخن و حال آنکه خداوند ماه را شق نمود برای پیغمبر خود(ص) و آفتاب را برگرداند برای یوشع بن نون و خبر داد بطول روز قیامت و اینکه آن مثل هزار سال است از آنچه شما می شمرید.
١٦🌺 ظهور مصحف امیرالمؤمنین(ع) که بعد از وفات رسول خدا(ص) جمع نمود بی تغییر و تبدیل، و دارا است تمام...
ادامه دارد...
📚کلیات منتهی الآمال _ زندگانی چهارده معصوم(ع) _باب چهاردهم _ فصل دوم _ در ذکر جمله ای از خصایص حضرت صاحب الزمان(عج)
💠مؤلف: مرحوم حاج شیخ عباس قمی (رحمة اللّه)
فرازهایی از زیارت امام صادق (ع)
بسم الله الرّحمن الرّحیم
اَلسَّلامُ عَلَيْکَ أَيُّهَا الاِْمامُ الصّادِقُ،
اَلسَّلامُ عَلَيْکَ أَيُّهَا الْوَصِيُّ النّاطِقُ،
اَلسَّلامُ عَلَيْکَ أَيُّهَا الْفائِقُ الرّائِقُ،
اَلسَّلامُ عَلَيْکَ أَيُّهَا السَّنامُ الاَْعْظَمُ،
اَلسَّلامُ عَلَيْکَ أَيُّهَا الصّـِراطُ الاَْقْوَمُ،
اَلسَّلامُ عَلَيْکَ يا مِصْباحَ الظُّلُماتِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْکَ يا دافِـعَ المُعْضَلاتِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْکَ يا مِفْتاحَ الْخَيْراتِ،
اَلسَّلامُ عَلَيْکَ يا مَعْدِنَ الْبَرَکاتِ
◾️🥀◾️🥀◾️🥀◾️🥀️◾️🥀◾️
25 شوّال
1 ـ شهادت امام صادق علیه السلام
امام صادق علیه السلام در سال 148 هـ در چنین روزی وفات یافت. (1) در شهادت حضرت، نیمه ی رجب (2) و نیمه ی شوّال (3) و 25 رجب (4) را هم گفته اند.
اکثر قریب به اتّفاق شهادت آن حضرت را در ماه شوّال می دانند. (5)
شهادت آن حضرت به سبب انگور زهر آلودی بود که منصور به آن حضرت خورانید. مدّت امامت آن حضرت 34 سال و عمر شریفشان 65 سال بود.
دوران امامت آن حضرت همزمان با هفت نفر از زمامداران غاصب بود که عبارتند از :
هشام بن عبدالملک، ولید بن یزید بن عبدالملک، یزید بن ولید، ابراهیم بن ولید و مروان حمار از بنی امیّه و سفاح و منصور دوانیقی از بنی عبّاس.
فرزندان آن حضرت هفت پسر و سه دخترند :
حضرت موسی بن جعفر علیه السلام، اسماعیل، عبدالله، محمّد دیباج، اسحاق، علی عریضی (علی بن جعفر مدفون در قم)، عبّاس، ام فروه، اسماء، فاطمه. (6)
📚 منابع :
1. قلائد النحور : ج شوال، ص 139. و ... .
2. تاج الموالید : ص 44. و ... .
3. شرح احقاق الحق : ج 28، ص 507. و ... .
4. جنات الخلود : ص 29.
5.کافی : ج 1، ص 472. و ... .
6. مناقب آل ابی طالب علیهم السلام : ج 4، ص 280. بحار الأنوار : ج 47، ص 241.
🌹چله سوره واقعه🌹
🍀 شروع ختم :
از چهارشنبه ۲۸ خرداد
به مدت ۴۰ شب
🍀 نیت ختم :
برای سلامتی و ظهور اقا صاحب الزمان عج و حاجت روایی و ذخیره آخرت خودمون
🌹خادم کانال
@Goleyas6111
🦋🦋🦋🦋🦋
فضیلت سوره #واقعه
#پیامبرص🌹هر كس این سوره را قرائت نماید نوشته میشود كه او از گروه غافلان نیست.
امام #باقرع🌹هر كس به بهشت و ویژگی های آن مشتاق است، سوره واقعه را قرائت كند.
1) رفع فقر و تنگدستی
2) ایجاد بركت
3) محبوبیت
4) آسانی مرگ و بخشش اموات
┏━━━ 🌷🌷🌷━━━┓
@Nagmahyefatamion
┗━━━🌷🌷━━
🌷نغمه های فاطمیون
بسم الله الرحمن الرحیم آب دریا را اگر نتوان چشید ، هم بقدر تشنگی باید چشید...دریای بزرگ وجود امام صادق علیه علیه السلام را شاید نتوانیم به طور کامل بشناسیم ولی فرصت مغتنمی است تا به مناسبت فرارسیدن ایام شهادت آن حضرت اندکی با سیره رفتاری ایشان آشنا شویم، با پیام های ما همراه شوید...🖕🖕
#امام_صادق #مرثیه_امام_صادق
ناگهان سجّاده را از زیر پایش می کِشند🥀
مثل حیدر درمیان کوچه هایش می کشند🍂
نامسلمانان به فکر سنّ وسالش نیستند 🥀
پابرهنه، بی عِمامه، بی عبایش می کشند🍂
بی مروّت ها سوار مرکب ودنبال خود 🥀
پیرمردی را پیاده، بی عصایش می کشند🍂
با طناب و دست بسته، سیلی و آتش به درب🥀
لحظه لحظه عکس مادر را برایش می کشند🍂
نای رفتن را ندارد در تنش اما به زور🥀
درمیان کوچه زیر دست وپایش می کشند🍂
روضه هارا در خیالش هی مجسّم می کنند🥀
از مدینه نا گهان تا کربلایش می کشند🍂
زینت دوش نبی افتاده بی سر بر زمین🥀
وای بر من از کجاها تا کجایش می کشند🍂
شاه غیرت روی خاک افتاده وبی غیرتان 🥀
نقشهء حمله به سوی خیمه هایش می کشند🍂
چون نمی بُرّيد خنجر حنجرش را از جلو 🥀
ناکسان این بار خنجر از قفایش می کشند🍂
کاروانِ عصمت وتوحید را، نامحرمان🥀
کربلا تا کوفه وشام بلایش می کشند🍂
اشک دختر بچّه ای یک شهر را بر هم زده 🥀
با سر باباش جان را از صِدایش می کشند🍂
در قنوتش رفته در فکر تمام روضه ها 🥀
ناگهان سجاده را از زیر پایش می کشند🍂
سالروزشهادت حضرتِ صادقِ آل محمد،
عليهم السّلام را خدمت صاحب عزاي آل الله،تسلیت عرض میکنیم🏴🏴
بسم الله الرحمن الرحیم قسمت دوم: خدا محوری در کلاس درس امام صادق (ع): اولین شاخصه کلاس امام این بود که بر محوریت شناخت و معرفت الهی شکل گرفته بود.امام می فرمودند: همه دانش مردم را در چهار چیز یافتم. پروردگارت را بشناسی و بدانی که تو را چگونه آفریده است و بدانی که از تو چه میخواهد وبدانی چه چیزی تو را از دینت خارج میکند. بنابراین در اندیشه ایشان ،تکامل انسان در رسیدن به عبودیت و بندگی خداوند بود.وظیفه یک نظام آموزشی صرفاً انتقال دادن دانش نیست بلکه نظام آموزشی نظام تعلیم و تربیت است و این امر زمانی تحقق پیدا می کند که هدف از علم آموزی تکامل روح و معنویت در دانش آموز باشد، برخلاف نظام آموزشی غرب که انسان محور یا اومانیسم و بر محوریت توسعه و پیشرفت مادی و لذت بیشتر مادی و دنیوی با غلبه بر طبیعت است. در این نظام آموزشی طبیعت نقشی ندارد و علم در خدمت قدرت است طوری که بمب اتم می سازد و هزاران انسان را به کشتن می دهد.دانشگاه امام صادق(ع)در مسجد تشکیل می شد، دانشمندانی که پای درس ایشان رشد کردند با وضو وارد حجره های مسجد می شدند وباصدای اذان، نماز جماعت را به امامت ایشان برگزار می کردند.
بسم الله الرحمن الرحیم قسمت اول: چرا امام صادق (ع)را رئیس مذهب شیعه میدانیم؟ پیامبر اسلام در خطبه غدیر فرمودند: من از بین شما می روم و دو یادگار گرانبها برایتان به جا می گذارم که اگر به آنها تمسک جویید هرگز گمراه نمی شوید. قرآن و اهل بیت (ع). در زمان پیامبر فرصت کافی برای آموزش هر آنچه برای سعادت ما کافی باشد ایجاد نشد و این مسئولیت مهم بر عهده ائمه (ع) قرار گرفت تا هر کدام بر حسب اقتضائات زمان خودشان اصول و پایههای مذهب را آموزش بدهند. امام علی(ع) در مدت ۵ سال خلافت خودشان توانستندحکومت بر مبنای عدالت را به نمایش گذارند. امام حسن (ع) با رفتار کریمانه و صلح پر از درس خود مسیر آموزش را ادامه دادندو امام حسین (ع) با قیام عاشورا درس مهم ظلم ستیزی و مبارزه با فساد و آزادمنشی دادند،جو خفقان عجیب در زمان امام سجاد (ع) موجب شد ایشان اموری را که باید از خداوند طلبید و اخلاقیات صحیح را در قالب دعا به ما آموزش دهند.اما در اواخر عمر امام باقر(ع)ودوران امامت امام صادق(ع)به علت انتقال حکومت از بنی امیه به بنی عباس فرصت طلایی برای آموزش معارف الهی ایجاد شد، امام صادق (ع)در این مدت ۴۰۰۰شاگرد تربیت نمودند.
بسم الله الرحمن الرحیم قسمت سوم: اخلاق محوری در کلاس امام صادق (ع): دومین شاخصه کلاس امام اخلاق محوری بود.در فضاهای آموزشی اگر معلم و دانش آموز به زیور ادب آراسته نشوند هم در خود محیط آموزشی مشکلات داخلی ایجاد میشود و هم آثار سوء فرهنگی گریبانگیر کل جامعه می شود.چرا که معلم و متعلم حامل پیام های فرهنگی برای جامعه هستند.در اندیشه امام صادق (ع) محیط آموزشی باید سرشار از عواطف و صمیمیت باشد از این رو امام صادق (ع) به شاگردانشان سفارش میکردند ، علم را با حلم و وقار مزین کنید و در مقابل استاد و شاگرد خود متواضع باشید. رفتار خود ایشان با شاگردان شان پر از مهر و محبت بود ،مثلاً وقتی ابان بن تغلب یکی از شاگردان خوب ایشان وارد کلاس می شد امام به احترام او بر می خاستند و با او دست میدادند و امر میکردند که برای او بالشی جهت تکیه دادن بیاورند و با تمام وجود به او توجه می کردند. وقتی هم خبر مرگ ابان به امام رسید،امام فرمودند: سوگند به خداوند که مرگ ابان دلم را به درد آورد .امام حتی در مناظره های علمی با مخالفان و معاندان همیشه از واژه های مودبانه و احترام آمیز استفاده میکردند...
بسم الله الرحمن الرحیم قسمت دوم: خدا محوری در کلاس درس امام صادق (ع): اولین شاخصه کلاس امام این بود که بر محوریت شناخت و معرفت الهی شکل گرفته بود.امام می فرمودند: همه دانش مردم را در چهار چیز یافتم. پروردگارت را بشناسی و بدانی که تو را چگونه آفریده است و بدانی که از تو چه میخواهد وبدانی چه چیزی تو را از دینت خارج میکند. بنابراین در اندیشه ایشان ،تکامل انسان در رسیدن به عبودیت و بندگی خداوند بود.وظیفه یک نظام آموزشی صرفاً انتقال دادن دانش نیست بلکه نظام آموزشی نظام تعلیم و تربیت است و این امر زمانی تحقق پیدا می کند که هدف از علم آموزی تکامل روح و معنویت در دانش آموز باشد، برخلاف نظام آموزشی غرب که انسان محور یا اومانیسم و بر محوریت توسعه و پیشرفت مادی و لذت بیشتر مادی و دنیوی با غلبه بر طبیعت است. در این نظام آموزشی طبیعت نقشی ندارد و علم در خدمت قدرت است طوری که بمب اتم می سازد و هزاران انسان را به کشتن می دهد.دانشگاه امام صادق(ع)در مسجد تشکیل می شد، دانشمندانی که پای درس ایشان رشد کردند با وضو وارد حجره های مسجد می شدند وباصدای اذان، نماز جماعت را به امامت ایشان برگزار می کردند.
بسم الله الرحمن الرحیم قسمت چهارم: شاخصه دیگرکلاس درس امام صادق علیه السلام این بود که کلاس ایشان فراملی و فرا قومی و جهان شمول بود و همه افراد از هر نوع جریان فکری و از هر منطقه جغرافیایی، با هر نژاد و زبان و مذهبی می توانستند در کلاس درس ایشان شرکت کنند.امام صادق (ع) می فرمودند: حکمت گمشده مومن است پس هر جا که یکی از شما گمشدهاش را یافت آن را فرا گیرد. از لحاظ جغرافیایی شاگردان امام صادق (ع) از قم ،خراسان، فارس ،همدان عراق و مصر و شام و لبنان و سایر ملتها بودند و از لحاظ فکری مذهبی بزرگان چهار فرقه اصلی اهل سنت یعنی مالکی، شافعی، حنفی وحنبلی هرچهار نفر شاگرد شاگرد امام صادق(ع) بودند و نه تنها در کلاس ایشان حضور داشتند بلکه اجازه طرح آرا و اندیشههای خود را داشتند و امام هرگز کسی را به دلیل ارائه نظر مخالف سرزنش نمی کردند.حتی حضور در کلاس امام صادق (ع)شرط سنی هم نداشت و هر کس با هر سن و سالی می توانست در کلاس ایشان شرکت کند. علاقه به علم و علم آموزی تنها شرط حضور در کلاس ایشان بود. در سایه همین برخورد امام بود که نزدیک به ۴۰۰۰ اندیشمند بزرگ در کلاس ایشان تربیت شدند...
بسم الله الرحمن الرحیم قسمت پنجم: تخصص گرایی...کلاس آموزشی امام صادق(ع) الگوی یک دانشگاه جامع در تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی است. کلاس امام صادق (ع) در گرایشهای مختلف،پذیرای دانشجویان بود و به تربیت متخصصان توجه میکرد .نویسنده کتاب" الامام الصادق (ع)کما عرفه علماء الغرب"می گوید: وقتی انسان آثار امام صادق (ع)را مورد بازبینی قرار میدهد گاهی گمان میکند که در برابر یک دانشمند شیعه قرار گرفته و گاهی خود را در برابر یک منجم می بیند و گاهی در برابر یک پزشک حاذق که توان تشریح همه امراض انسانها را دارد و راه درمان همه را میداند و گاه آدم خودش را در برابر یک عالم ربانی با یک چهره ملکوتی می بیند هر کس می خواست به کلاس امام مراجعه کند اول از او می پرسیدند که به کدام یک ازعلوم علاقه مند است و بعد از آن او رابه سمت متخصص همان علم هدایت می کردند یعنی امام،شاگردان خودشان را در زمینه های علمی متخصص کرده بودندوشاگردان جدید رازیرمجموعه آنها می کردند . هرچنداز بین شاگردان متخصص امام،جابربن حیان به عنوان پدرعلم شیمی مشهورست ولی شاگردان دیگری در زمینه فقه، حدیث، علم نجوم، پزشکی و ریاضی و فلسفه هم داشتند.
بسم الله الرحمن الرحیم قسمت ششم: پژوهش محوری: یکی از راههای مهم یادگیری پژوهش محوری است که موضوعات درسی از سوی استاد به صورت مسئله مطرح شود و دانشجویان برای کشف مفاهیم و بررسی محتوا به صورت گروهی یا فردی پژوهش کنند. این اصل در کلاس درس امام صادق علیه السلام بسیار مورد توجه بود و حتی در زمان خودشان به شاگردان سطح بالای خود اجازه دادند که اگر ایشان در جایی حضور نداشتند و نیاز به پاسخ به سوالی یا اجتهادی بود، اجتهاد کنند... بعضی قاعده های فقهی در سایه همین پژوهش محوری در عصر امام صادق علیه السلام ایجاد شد...
بسم الله الرحمن الرحیم قسمت هفتم: تنوع مکانی: یکی دیگر از ویژگیهای مهم کلاس امام صادق علیه السلام، تنوع مکانی بود...هر چند کانون مرکزی نظام آموزشی امام صادق علیه السلام، مسجد بود و حلقه های درسی ایشان در مسجد تشکیل می گردید، ولی گاهی هم کلاس در منزل شخصی ایشان تشکیل میشد... اصلاً خانه امام ،مثل دانشگاه بزرگی بود که همواره پر از حکما و دانشمندان و اهل علم و ادب بود.که امام به سئوالات ایشان پاسخ میدادند... گاهی هم کلاس در کوچه و بازار تشکیل می شد و گاهی امام از فرصت طلایی حج که همه مردم از سراسر دنیا می آمدند برای تشکیل کلاس استفاده میکردند...
✴️زیارت_نامه_امام_جعفرصادق_ع✴️
بسم الله الرحمن الرحيم
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الإِمَامُ الصَّادِقُ.السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الوَصِيُّ النَّاطِقُ. السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الفَاتِقُ الرَّاتِقُ.السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا السَّنَامُ الأَعْظَمُ. السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الصِّرَاطُ الأَقْوَمُ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مِفْتَاحَ الخَيْرَاتِ.السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَعْدِنَ البَرَكَاتِ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَاحِبَ الحُجَجِ وَالدَّلالاتِ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَاحِبَ البَرَاهِينِ الوَاضِحَاتِ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نَاصِرَ دِينِ اللَّهِ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نَاشِرَ حُكْمِ اللَّهِ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا فَاصِلَ الخِطَابَاتِ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا كَاشِفَ الكُرُبَاتِ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَمِيدَ الصَّادِقِينَ.السَّلامُ عَلَيْكَ يَا لِسَانَ النَّاطِقِينَ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خَلَفَ الخَائِفِينَ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا زَعِيمَ الصَّالِحِينَ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَيِّدَ المُسْلِمِينَ.السَّلامُ عَلَيْكَ يَا كَهْفَ المُؤْمِنِينَ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا هَادِيَ المُضِلِّينَ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَكَنَ الطَّائِعِينَ.
وَالسَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَى العَبَّاسِ عَمِّ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُه
🔵⚫️🔵⚫️🔵⚫️🔵
✴️صلوات_خاصه_
حضرت_امام_جعفرصادق_
عليه_السلام ✴️
🔷 اللّهُمَّ صَلِّ عَلى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خازِنِ العِلْمِ الدَّاعي إِلَيْكَ بِالحَقِّ النُّورِ المُبِينِ .
🔶 اللّهُمَّ وَكَما جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ كَلامِكَ وَ وَحْيِكَ و َخازِنَ عِلْمِكَ و َلِسانَ تَوْحِيدِكَ و َوَلِيَّ أَمْرِكَ وَ مُسْتَحْفِظَ دِينِكَ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ ما صَلَّيْتَ عَلى أَحَدٍ مِنْ أَصْفِيائِكَ و َحُجَجِكَ إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ
#حدیث
🌸خداونددرزمين بندگانى داردكه براى برآوردن نيازهاى مردم مى كوشند؛اينان ايمنى يافتگان روز #قیامت اند.
💠 #امام_کاظم_ع🌷
📙الكافى،ج۲،ص ۱۹۷