وظیفه من.mp3
6.87M
#قصه_رمضان ۱۲
وظیفهی من
نویسنده؛ سیده حاتمه سیدزاده 🖋
قصهگو؛ نرگس خانم(۱۰ساله) 🎤
تدوینوصداگذاری؛ پارساکمالی 🎧
طرح گرافیکی؛ سمانه صدیقی🎨
خداوند متعال به حضرت موسی (ع)
فرمود
اي موسي !
من شش چيز را در شش جا قرار دادم؛ ولي مردم در جاي ديگر آنها را جست و جو می کنند و این درحالی است که هرگز آنها را
در آنجا نخواهند يافت :
1- راحتي و آسایش مطلق را در
'' آخرت'' قرار دادم، ولي مردم در
'' دنيا '' به دنبال آن ميگردند!
2- عزت و شرف را در ''عبادت''
قرار دادم، ولي مردم آن را در
'' پست و مقام '' مي جويند!
3- بينيازي را در ''قناعت'' قرار دادم، ولي مردم آن را در ''زيادي مال و ثروت'' جستجو ميكنند!
4- رسیدن به بزرگی و مقام را در ''فروتني'' قرار دادم، ولي مردم آن را در'' تكبّر و خود برتر بيني'' می جویند!
5- کسب علم را در ''گرسنگي و تلاش'' قرار دادم، ولي مردم با ''شکم سیر'' دنبال آن ميگردند!
6- اجابت دعا را در " لقمه حلال " قرار دادم، ولي مردم آن را در ''طلسم و جادو'' جست و جو
می کنند
┏━━━ 🌷🌷🌷━━━┓
@Nagmahyefatamion
┗━━━🌷🌷━━
🌷نغمه های فاطمیون
▪️برخی پدر و مادرهای امروزی
آموزشِ:
🚩 موسیقی از ۵ سالگی
🚩 زبان انگلیسی از ۶ سالگی
🚩 نقاشی ۵ سالگی
🚩 رانندگی ۱۳ سالگی
🚩 خلبانی پهباد ۷ سالگی
🚩 ریاضی ۶ سالگی
🔹 آموزش همه چیز قبل از موعد
حالا همین پدر و مادر ها:
🚩 حجاب: هنوز بچه است زوده!
🚩 روزه: هوا گرمه اذیت میشه!
🚩 نماز: حالا چند سال بعد میخونه!
🚩 حیا و عفت: هنوز بچه است چیزی نمیفهمه!
🚩 کلا پای دین که وسط میاد یعنی همون چیزی که انسان رو تبدیل به یک آدم قوی و قدرتمند و با ایمان و اراده می کنه هنوز بچه است!
🚩 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) به برخی از کودکان نگاه کردند و فرمودند: وای بر اولاد آخر الزمان از دست پدرانشان! سؤال شد یا رسول الله: آیا از پدران مشرکِ آنان؟ فرمودند:
خیر، از دست پدران مؤمن آنها، چون واجبات دین را به فرزندانشان نمی آموزند و اگر اولاد آنها بخواهند، بیاموزند، آنان را منع می کنند. و تنها به این قانع هستند که فرزندانشان از مال دنیا چیزی را به دست آورند. من از آنها بیزارم و آنها هم از من بیزارند.
[1] بحارالانوار، ج۲۳، ص۱۱۴
[2] مجلسى، محمدباقر، بحارالانوار، ج۷۴، ص۶، روایت۱
[3] طبرسى، فضل بن حسن، مکارم الاخلاق
┏━━━ 🌷🌷🌷━━━┓
@Nagmahyefatamion
┗━━━🌷🌷━━
🌷نغمه های فاطمیون
🌷نغمه های فاطمیون🌷
#پرسش_پاسخ #مشاور_محترم #سرکار_خانم_امیری 🔹اختلافات خانوادگی 🔹تربیت فرزند 🔹 ازدواج 🔹مشکلات روحی 🔹ب
#پرسش_پاسخ
#مشاور_محترم
#سرکار_خانم_امیری
🔹اختلافات خانوادگی
🔹تربیت فرزند
🔹 ازدواج
🔹مشکلات روحی
🔹بهداشت خانواده
┏━━━ 🌷🌷🌷━━━┓
@Nagmahyefatamion
┗━━━🌷🌷━━
🌷نغمه های فاطمیون
#پرسش_پاسخ
#مشاور_خانواده
سلام
روزتون بخیر
پسرم چهارسالشه و دو تا مشکل داره
یکی اینکه شلوارشو میکشه پایین دست به خودش میزنه و خود ارصایی میکنه خیلی بهش میگم کارخوبی نیست مریض میشی ولی فایده نداره چندوقت انجام نمیده ولی دوباره انجام میده و بیشتر اوقات که ادرار داره این کارو میکنه و به اجبار باید بفرستمش دستشویی و اصلا دوست نداره بره دستشویی
یه مشکل دیگه اینکه جدیدا دروغ میگه قبلا اصلا اینطوری نبود ولی حالا برا هر چیز کوچیکی دروغ میگه لطفا راهنماییم کنین که چطور مانع این کارش بشم!!!
و اینکه خودم خیلی از زندگی خسته شدم هرکاری میخوام بکنم پسرم اذیت میکنه مثلا میرم کلاس خیاطی مجبورم اونو هم با خودم ببرم و اون خیلی اذیت میکنه و اصلا نمیذاره کارمو انجام بدم، خیلی ناراحت و عصبانی میشم بخاطر همین خیلی روش داد میزنم و با اینکه اصلا کتکش نمیزدم ولی حالا اینقدبه خودم فشار میاد که اونو دعوا می کنم و بعضی مواقع هم کتک میخوره، و همین باعث شده اونم هی جیغ بزنه داد بزنه یا اینکه حتی منو هم میزنه، دیگه دارم ازش سرد میشم چیکارکنم ممنونم که راهنمایی میکنید 🙏🌹
#پاسخ
سرکارخانم#امیری مشاورخانواده
دوست عزیز، این تغییرات در سن ۳ یا ۴ سالگی طبیعی است، به هیچ وجهه نسبت به این تغییرات واکنش نشان ندهید یعنی نه تنبیه کنید نه تشویق و تحقیر. فقط خیلی راحت ازش بگذرید به این ترتیب که به بچه اجازه ندهید که به بدن خودش دست بزند و یا مشغول شود و او را به فعالیت دیگری سرگرم کنید و به خاطر انجام فعالیت های خوب تشویق کنیدبازی کردن با آلت در همه کودکان ممکن است که اتفاق بی افتد و کاملا طبیعی است چون آنها در حال شناخت عضو جدید در بدن خود هستند و تنها مسئله این است که والدین چه رفتاری با آنها داشته باشند به همین دلیل به شما توصیه می کنم زمانی که پسر خود را در حال انجام این کار دیدید هیچ گونه برخورد بدی با او نکنید چرا که رفتار شما باعث می شود که او این کار را بیشتر از قبل تکرار کند و باید اصلا متوجه نشود که شما فهمیدید و او را مشغول کارهای دیگری کنید و حواسش را به کارهای دیگر مانند بازی کردن و هم بازی شدن با او مشغول کنید.دستکاری جنسی در بچه ها طبیعی است. بچه ها نسبت به عضو جنسی خودشان کنجکاوی دارند و به همین خاطر آن را دستکاری می کنند. با این کار به تخلیه احساسش می پردازدبه هر حال از ترساندن کودک جدا خودداری کنید. او را دچار عذاب وجدان نکنید و مورد سرزنش قرار ندهیدبچه ها به خاطر کنجگاوی که دارند، هر روز سعی می کنند چیزی جدیدی را از جمله آلت تناسلی خود کشف کنند و لذا به بهانه های مختلف سعی در کشف و جستجوی آن دارند. و اینکه گفتین خود ارصایی، خود ارضایی اصلا معنی نداره در بچه چهار ساله فقط لذت بهش دست میده از دستکاری کردن . مهم این است که پدر و مادر بدانند که چه عکس العملی در برابر این کار فرزندشان داشته باشند حتما سرش رو گرم کنید واز حواس پرتی زیاد استفاده کنید . مشاهده روابط آمیزشی دو فرد که طفل را به تقلید وا می دارد. لذا اسلام می فرماید که باید جای خواب کودک مجزا از جای خواب پدر و مادر باشد و باید والدین به کودک آموزش دهند که قبل از ورود به اتاق خواب آنان درب بزند و اگر اجازه داده شد وارد شود،( سوره مبارکه نور آیه 59). روانشناسانِ خانواده درمانگراخیرا بحثی به عنوان خود متمایز سازی مطرح کرده اند و اعتقاد دارند که خود متمایز سازی و ایجاد مرز در خانواده بین اعضاء می تواند از بسیاری از آسیبها پیشگیری نماید، و این درحالی است که اسلام عزیز هزارو چهارصد سال پیش مسلمانان را به خود متمایز سازی مکلف کرده است و این نشان از اعجاز اسلام دارد وشما مادر محترم در اون زمان باید حتما مواظب باشید وبچه شما رو نبینه در رو قفل کنید ویا .... اینکه فرمودین میخواین خیاطی کنید پسرتون نمیذاره مادر عزیز الان اولویت اصلی شما باید فرزندتون باشه بچه چه گناهی کرده شما اعصابتون ضعیف هست خیاطی واجب نیست لطفا هوای فرزندتون رو زیاد داشته باشید باهاش بازی کنید براش نقاشی بکشید وانواع بازیها .این روزها موقتی هستن وبه زودی سپری میشه واگر پسرتون اسیب ببینه با جیغ وداد وکتک زدن شما دیگه قابل جبران نیست ولی کارهای دیگه رو میتونید بعدا هم یاد بگیرید لطفا فقط حواستون به بچه باشه وبا کمبود محبت کاری نکنید که دست به کارهایی بزنه که بعدا جبران نشه .
دروغگویی بچه هم مشخصه وقتی میبینه مادر ناراحت میشه ودعواش میکنه این باعث میشه کم کم دروغ بگه اگر به بچه ازادی کافی داده بشه واگر کار بدی هم انجام داد بگن که مامانی من از این کار شرمنده شدم کارت اصلا خوب نبود بچه هم نمیترسه ودروغ نمیگه .فقط فقط باید محبت کافی به بچه بشه واز دعوا کردن وکتک و..پرهیز بشه کم کم اگر هم دروغ میگه
ترک میکنه
گاهي اوقات به خاطر ترس از تنبيه شدن و گاهي وقت ها به خاطر اينکه دوست ندارند پدر و مادرشان ناراحت شوند. چون در اين
سن خيلي برايشان مهم است که کارهاي خوب انجام دهند.
ویک نکته اینکه بچه ها در اين سن فرق بين واقعيت و خيال را درست متوجه نمي شوند و با بالا رفتن سن بهتر عمل مي کنند. يکي از راهکارها اين است که از طريق کتاب خواندن، برنامه هاي تلويزيون و بازي هاي مرتبط فرق بين تخيل و واقعيت را به او نشان دهيم. باري مثال وقتي برنامه تام و جري را نگاه مي کند و مي بيند که گربه زير قلتک آسفالت مي رود و صاف مي شود و دوباره زنده مي شود و راه مي رود بايد برايش توضيح دهيم که اصلا امکان ندارد در واقعيت چنين اتفاقي رخ دهد. يکي ديگر از دلايل تقليد از بزرگتر هاست. اگر مي خواهيد فرزندتان دروغ نگويد پس بايد والدیني دروغ گو نباشيد. حتي دروغ هايي که اصطلاحا مصلحتي و ساده است.
چگونه بايد رفتار کنيم که فرزندمان دروغگو تربيت نشود؟
کارشناس: بايد در ابتدا مفاهيم حقيقت را به او ياد بدهيم. از طريق آموزه هايي که از بالا به آن اشاره شد. هرجايي که فرزندمان راست گفت بايد اين ويژگي را تقويت کنيم و او را مورد تشويق قرار دهيم. هيچگاه نبايد تشويق ها به گونه باشد که مثلا از يک کار اشتباه او راحت بگزريد. بلکه بايد بچه بداند مسئوليت کار اشتباهي که مرتکب شده را بپذيرد. حتي مي توانيد در ازاي رفتارهاي خوبي که دارد مثلا وقتي خودش کار اشتباهي را که انجام داده قبل از اينکه ما متوجه شويم بازگو کند او را تشويق کرده و يک ستاره به او بدهيم. سعي کنيد اشتباهاتش را با جملات خبري بيان کنيد نه جملات سوالي و از همه مهمتر اينکه جريمه دروغ گويي بايد از جريمه رفتار اشتباهي که مرتکب شده جدا باشد. يعني براي خوردن شکلات بدون اجازه يک جريمه و باري دروغ گفتن يک جريمه ديگر در نظر گرفته شود. جريمه هاي خيلي شديد براي بچه نگذاريد. بلکه متناسب با سن و خطايي که از او سر زده باشد. نکته ي ديگر اينکه مدام به او نگوييد که تو دروغ مي گويي و به او برچسب نزنيد. چراکه باعث تثبيت اين ويژگي در او مي شود و او به مرور باور مي کند که دروغگوست. يکياز لذت هاي بزرگ باري بچه ها تماشاي کارتن هاي خيالي است. اينکه به بچه اجازه بدهيم که با آن فضاي خيالي ارتباط برقرار کند با اينکه مفاهيم واقعي و خيالي را برايش تفکيک کنيم با هم فرق مي کند. بچه ها بايد در کنار تماشاي برنامه ها بداند که بسياري از آنها واقعيت ندارد در غير اينصورت در يک دنياي خيالي زندگي خواهند کرد که خيلي مناسب نيست. بايد بچه را از طريق بازي ها با دنياي واقعي آشنا کنيم. مثلا وقتي پدر با او بازي مي کند اداي يک هيولا را در مي آورد که مي خواهد او را بخورد. شايد بچه در ابتدا بترسد. اما به مرور متوجه مي شود که اين بازي است و پدرش نمي تواند يک هيولا باشد.
نکته قابل توجه والدين اينکه اگر فرزندتان در جمع دوستان و اطرافيان شما دروغ گفت به هيچ عنوان در جمع نسبت به دروغش واکنش نشان ندهيد. چون باعث مي شود به مرور احساس بي ارزشي کند. در مقابل بقيه او را سرزنش نکنيد و وقتي که با او تنها شديد پيامد رفتارش را به او گوشزد کنيد. لزومي ندارد که به خاطر دروغ گقتن احساس منفي به او القا کنيد.
يکي از کتاب هاي مناسب براي والدين مجموعه کتاب هاي کليدهاي رفتار با کودک و نوجوان است؛ تحت عنوان " راهنماي کامل والدين " که مي تواند راهکارهاي مناسب در مواجه با رفتارهاي نادرست فرزندان را بيانوزد.
🌹🌹🌹
خانواده قرآنی -3
🔻حکمت و مهندسی این عالم اقتضا دارد که تفاوت ها میان زن و مرد وجود داشته باشد تا مسئولیت ها تقسیم میشود و نیازها تأمین بشود .
🔻و همگی متناسب با اقتضا و سعه وجودی خود از مواهب مادی و معنوی واز صواب ها و ثواب ها بهره مند باشند.بیان مختصر این اصل مستند به آیه قرآن در متن ارسالی می باشد.
#خانواده_و_قرآن (3)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرکس دعای مجیر را
در ایام البیض ماه
رمضان(۱۳و۱۴و۱۵) بخواند
گناهانش آمرزیده میشود
اگرچه به عدد قطرات باران و
عدد برگ درختان و ریگ بیابان باشد
📚مفاتیح الجنان
🌷ختم دعای مجیر 🌷
به نیت حاجت روایی و هدیه به امام زمان عج قبول باشه
التماس دعای فرج
┏━━━ 🌷🌷🌷━━━┓
@Nagmahyefatamion
┗━━━🌷🌷━━
🌷نغمه های فاطمیون
💥🌻💥🌻💥🌻💥🌻💥🌻💥🌻
دعای مجیر
بِسْمِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
۱ ـ سُبْحَانَکَ یَا اللَّهُ تَعَالَیْتَ یَا رَحْمَانُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۲ ـ سُبْحَانَکَ یَا رَحِیمُ تَعَالَیْتَ یَا کَرِیمُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۳ ـ سُبْحَانَکَ یَا مَلِکُ تَعَالَیْتَ یَا مَالِکُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۴ ـ سُبْحَانَکَ یَا قُدُّوسُ تَعَالَیْتَ یَا سَلامُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۵ ـ سُبْحَانَکَ یَا مُؤْمِنُ تَعَالَیْتَ یَا مُهَیْمِنُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۶ ـ سُبْحَانَکَ یَا عَزِیزُ تَعَالَیْتَ یَا جَبَّارُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۷ ـ سُبْحَانَکَ یَا مُتَکَبِّرُ تَعَالَیْتَ یَا مُتَجَبِّرُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۸ ـ سُبْحَانَکَ یَا خَالِقُ تَعَالَیْتَ یَا بَارِئُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۹ ـ سُبْحَانَکَ یَا مُصَوِّرُ تَعَالَیْتَ یَا مُقَدِّرُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۱۰ ـ سُبْحَانَکَ یَا هَادِی تَعَالَیْتَ یَا بَاقِی أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۱۱ ـ سُبْحَانَکَ یَا وَهَّابُ تَعَالَیْتَ یَا تَوَّابُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۱۲ ـ سُبْحَانَکَ یَا فَتَّاحُ تَعَالَیْتَ یَا مُرْتَاحُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۱۳ ـ سُبْحَانَکَ یَا سَیِّدِی تَعَالَیْتَ یَا مَوْلایَ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۱۴ ـ سُبْحَانَکَ یَا قَرِیبُ تَعَالَیْتَ یَا رَقِیبُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۱۵ ـ سُبْحَانَکَ یَا مُبْدِئُ تَعَالَیْتَ یَا مُعِیدُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۱۶ ـ سُبْحَانَکَ یَا حَمِیدُ تَعَالَیْتَ یَا مَجِیدُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۱۷ ـ سُبْحَانَکَ یَا قَدِیمُ ، تَعَالَیْتَ یَا عَظِیمُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۱۸ ـ سُبْحَانَکَ یَا غَفُورُ تَعَالَیْتَ یَا شَکُورُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۱۹ ـ سُبْحَانَکَ یَا شَاهِدُ تَعَالَیْتَ یَا شَهِیدُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۲۰ ـ سُبْحَانَکَ یَا حَنَّانُ تَعَالَیْتَ یَا مَنَّانُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۲۱ ـ سُبْحَانَکَ یَا بَاعِثُ تَعَالَیْتَ یَا وَارِثُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۲۲ ـ سُبْحَانَکَ یَا مُحْیِی تَعَالَیْتَ یَا مُمِیتُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۲۳ ـ سُبْحَانَکَ یَا شَفِیقُ تَعَالَیْتَ یَا رَفِیقُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۲۴ ـ سُبْحَانَکَ یَا أَنِیسُ تَعَالَیْتَ یَا مُونِسُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۲۵ ـ سُبْحَانَکَ یَا جَلِیلُ تَعَالَیْتَ یَا جَمِیلُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۲۶ ـ سُبْحَانَکَ یَا خَبِیرُ تَعَالَیْتَ یَا بَصِیرُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۲۷ ـ سُبْحَانَکَ یَا حَفِیُّ تَعَالَیْتَ یَا مَلِیُّ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۲۸ ـ سُبْحَانَکَ یَا مَعْبُودُ تَعَالَیْتَ یَا مَوْجُودُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۲۹ ـ سُبْحَانَکَ یَا غَفَّارُ تَعَالَیْتَ یَا قَهَّارُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۳۰ ـ سُبْحَانَکَ یَا مَذْکُورُ تَعَالَیْتَ یَا مَشْکُورُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۳۱ ـ سُبْحَانَکَ یَا جَوَادُ تَعَالَیْتَ یَا مَعَاذُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۳۲ ـ سُبْحَانَکَ یَا جَمَالُ تَعَالَیْتَ یَا جَلالُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۳۳ ـ سُبْحَانَکَ یَا سَابِقُ تَعَالَیْتَ یَا رَازِقُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۳۴ ـ سُبْحَانَکَ یَا صَادِقُ تَعَالَیْتَ یَا فَالِقُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۳۵ ـ سُبْحَانَکَ یَا سَمِیعُ تَعَالَیْتَ یَا سَرِیعُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۳۶ ـ سُبْحَانَکَ یَا رَفِیعُ تَعَالَیْتَ یَا بَدِیعُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۳۷ ـ سُبْحَانَکَ یَا فَعَّالُ تَعَالَیْتَ یَا مُتَعَالُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۳۸ ـ سُبْحَانَکَ یَا قَاضِی تَعَالَیْتَ یَا رَاضِی أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۳۹ ـ سُبْحَانَکَ یَا قَاهِرُ تَعَالَیْتَ یَا طَاهِرُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۴۰ ـ سُبْحَانَکَ یَا عَالِمُ تَعَالَیْتَ یَا حَاکِمُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۴۱ ـ سُبْحَانَکَ یَا دَائِمُ تَعَالَیْتَ یَا قَائِمُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۴۲ ـ سُبْحَانَکَ یَا عَاصِمُ تَعَالَیْتَ یَا قَاسِمُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۴۳ ـ سُبْحَانَکَ یَا غَنِیُّ تَعَالَیْتَ یَا مُغْنِی أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۴۴ ـ سُبْحَانَکَ یَا وَفِیُّ تَعَالَیْتَ یَا قَوِیُّ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۴۵ ـ سُبْحَانَکَ یَا کَافِی تَعَالَیْتَ یَا شَافِی أَج
ِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۴۶ ـ سُبْحَانَکَ یَا مُقَدِّمُ تَعَالَیْتَ یَا مُؤَخِّرُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۴۷ ـ سُبْحَانَکَ یَا أَوَّلُ تَعَالَیْتَ یَا آخِرُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۴۸ ـ سُبْحَانَکَ یَا ظَاهِرُ تَعَالَیْتَ یَا بَاطِنُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۴۹ ـ سُبْحَانَکَ یَا رَجَاءُ تَعَالَیْتَ یَا مُرْتَجَى أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۵۰ ـ سُبْحَانَکَ یَا ذَا الْمَنِّ تَعَالَیْتَ یَا ذَا الطَّوْلِ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۵۱ ـ سُبْحَانَکَ یَا حَیُّ تَعَالَیْتَ یَا قَیُّومُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۵۲ ـ سُبْحَانَکَ یَا وَاحِدُ تَعَالَیْتَ یَا أَحَدُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۵۳ ـ سُبْحَانَکَ یَا سَیِّدُ تَعَالَیْتَ یَا صَمَدُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۵۴ ـ سُبْحَانَکَ یَا قَدِیرُ تَعَالَیْتَ یَا کَبِیرُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۵۵ ـ سُبْحَانَکَ یَا وَالِی تَعَالَیْتَ یَا مُتَعَالِی [عَالِی] أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۵۶ ـ سُبْحَانَکَ یَا عَلِیُّ تَعَالَیْتَ یَا أَعْلَى أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۵۷ ـ سُبْحَانَکَ یَا وَلِیُّ تَعَالَیْتَ یَا مَوْلَى أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۵۸ ـ سُبْحَانَکَ یَا ذَارِئُ تَعَالَیْتَ یَا بَارِئُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۵۹ ـ سُبْحَانَکَ یَا خَافِضُ تَعَالَیْتَ یَا رَافِعُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۶۰ ـ سُبْحَانَکَ یَا مُقْسِطُ تَعَالَیْتَ یَا جَامِعُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۶۱ ـ سُبْحَانَکَ یَا مُعِزُّ تَعَالَیْتَ یَا مُذِلُّ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۶۲ ـ سُبْحَانَکَ یَا حَافِظُ تَعَالَیْتَ یَا حَفِیظُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۶۳ ـ سُبْحَانَکَ یَا قَادِرُ تَعَالَیْتَ یَا مُقْتَدِرُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۶۴ ـ سُبْحَانَکَ یَا عَلِیمُ تَعَالَیْتَ یَا حَلِیمُ، أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۶۵ ـ سُبْحَانَکَ یَا حَکَمُ تَعَالَیْتَ یَا حَکِیمُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۶۶ ـ سُبْحَانَکَ یَا مُعْطِی تَعَالَیْتَ یَا مَانِعُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۶۷ ـ سُبْحَانَکَ یَا ضَارُّ تَعَالَیْتَ یَا نَافِعُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۶۸ ـ سُبْحَانَکَ یَا مُجِیبُ تَعَالَیْتَ یَا حَسِیبُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۶۹ ـ سُبْحَانَکَ یَا عَادِلُ تَعَالَیْتَ یَا فَاصِلُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۷۰ ـ سُبْحَانَکَ یَا لَطِیفُ تَعَالَیْتَ یَا شَرِیفُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۷۱ ـ سُبْحَانَکَ یَا رَبُّ تَعَالَیْتَ یَا حَقُّ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۷۲ ـ سُبْحَانَکَ یَا مَاجِدُ تَعَالَیْتَ یَا وَاحِدُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۷۳ ـ سُبْحَانَکَ یَا عَفُوُّ تَعَالَیْتَ یَا مُنْتَقِمُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۷۴ ـ سُبْحَانَکَ یَا وَاسِعُ تَعَالَیْتَ یَا مُوَسِّعُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۷۵ ـ سُبْحَانَکَ یَا رَءُوفُ تَعَالَیْتَ یَا عَطُوفُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۷۶ ـ سُبْحَانَکَ یَا فَرْدُ تَعَالَیْتَ یَا وِتْرُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۷۷ ـ سُبْحَانَکَ یَا مُقِیتُ تَعَالَیْتَ یَا مُحِیطُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۷۸ ـ سُبْحَانَکَ یَا وَکِیلُ تَعَالَیْتَ یَا عَدْلُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۷۹ ـ سُبْحَانَکَ یَا مُبِینُ تَعَالَیْتَ یَا مَتِینُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۸۰ ـ سُبْحَانَکَ یَا بَرُّ تَعَالَیْتَ یَا وَدُودُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۸۱ ـ سُبْحَانَکَ یَا رَشِیدُ تَعَالَیْتَ یَا مُرْشِدُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۸۲ ـ سُبْحَانَکَ یَا نُورُ تَعَالَیْتَ یَا مُنَوِّرُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۸۳ ـ سُبْحَانَکَ یَا نَصِیرُ، تَعَالَیْتَ یَا نَاصِرُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۸۴ ـ سُبْحَانَکَ یَا صَبُورُ تَعَالَیْتَ یَا صَابِرُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۸۵ ـ سُبْحَانَکَ یَا مُحْصِی تَعَالَیْتَ یَا مُنْشِئُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۸۶ ـ سُبْحَانَکَ یَا سُبْحَانُ تَعَالَیْتَ یَا دَیَّانُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۸۷ ـ سُبْحَانَکَ یَا مُغِیثُ تَعَالَیْتَ یَا غِیَاثُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
۸۸ ـ سُبْحَانَکَ یَا فَاطِرُ تَعَالَیْتَ یَا حَاضِرُ أَجِرْنَا مِنَ النَّارِ یَا مُجِیرُ
سُبْحَانَکَ یَا ذَا الْعِزِّ وَ الْجَمَالِ تَبَارَکْتَ یَا ذَا الْجَبَرُوتِ وَ الْجَلالِ سُبْحَانَکَ لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ سُبْحَانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَ نَجَّیْنَاهُ مِ
نَ الْغَمِّ وَ کَذَلِکَ نُنْجِی الْمُؤْمِنِینَ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى سَیِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ أَجْمَعِینَ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَ حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
🌻💥🌻💥🌻💥🌻💥🌻💥🌻💥
سلام و عرض ادب و قبولی طاعات و عبادت های شما
بزرگواران همراه🌹🌹🌹
امشب شب سیزدهم ماه هست اعمال دارد ۰
اين شب، نخستين شب از ليالى بيض (يعنى شب هاى روشن) است كه انجام سه عمل در آن وارد شده است:
1ـ غسل.
2ـ چهار ركعت نماز (هر دو ركعت به يك سلام) كه در هر ركعت يك مرتبه حمد و بيست و پنج مرتبه سوره توحيد را بخواند.
3ـ دو ركعت نماز كه در شب سيزدهم ماه رجب و شعبان نيز خوانده مى شود; در هر ركعت، بعد از سوره حمد سوره هاى يس، ملك، و توحيد را بخواند.
4ـ خواندن دعاى « مجير» در شب هاى سيزدهم و چهاردهم و پانزدهم
💎☀️💎 #دعاى_مجير برای همه ایّام سال، به ویژه ایّام البیض ماه مبارک #رمضان
مرحوم کفعمی در «مصباح» مینویسد:
دعای مجیر، دعایی است که شأنی بالا و منزلتی عظیم دارد و از رسول خدا صلّی الله علیه و آله نقل شده است. جبرئیل نازل شد و این دعا را آورد در حالی که پیامبر در مقام ابراهیم نماز می خواند. جبرئیل، فضائل این دعا را برای رسول خدا صلّی الله علیه و آله چنین بیان می کند:
هر کس در ایام البیض ماه رمضان این دعا را بخواند، گناهانش آمرزیده می شود هرچند به اندازه قطره های باران و تعداد برگ های درختان و ریگ های بیابان باشد. به واسطه این دعا من به سوی زمین می آیم و به سوی آسمان صعود می کنم. این دعا بر حجره های بهشت و منازل آن نوشته شده است و کسی که بر قرائت آن مداومت ورزد، رفیق تو در بهشت خواهد بود و محشور می شود در حالی که صورتش همچون ماه شب بدر خواهد بود. کسی که سه روز روزه بگیرد و این دعا را هفت بار بخواند و بر پشت بخوابد، تو را در خواب می بیند. کسی که ده بار این دعا را بخواند، خداوند او را بر براقی از نور سوار می کند که زینش از زبرجد سبز است تا آن که نزد خداوند متعال می ایستد، به گونهای که اهل موقف می پندارند که وی در زمره انبیاء است. پاداش کسی که آن را بخواند، غیر قابل شمارش است. پس اگر دریاها مداد، و درختان قلم، و انس و جن و فرشتگان نویسنده شوند، نمی توانند ثواب خواننده این دعا را به شمارش آورند. به واسطه این دعا، خداوند بیمار را شفا می دهد، دَین را ادا می کند، فقیر را غنی می سازد، غم را می برد، و گرفتاری را بر طرف می کند و فرد را از دست سلطان و کید شیطان نجات می بخشد. اگر کسی کانال باغ دعا چیزی را گم کرد یا از او به سرقت برده شد، چهار رکعت نماز بخواند، در هر رکعت، یک حمد و یازده مرتبه توحید، سپس این دعا را بخواند، و (موقع خواب) دعا را زیر سرش بگذارد، گمشده به او بر می گردد. اگر این دعا با اخلاص بر میّتی خوانده شود، زنده می گردد و اگر بر کوهی خوانده شود، تکه تکه می شود. کسی که ده بار این دعا را بخواند، من ضامن هستم که آتش جهنّم او را عذاب نمی کند. کسی که این دعا را برای حاجتی بخواند، حاجت روا میشود. در این دعا اسم اعظم آمده است، اسماء الهی که خداوند به وسیله آنها همه خلائق را آفریده است.
(مصباح کفعمی، ص268-270)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
با دقت ببینید و بخوانید
اطلاعات بیشتر درباره دوره های جدید آموزش مجازی:
lms.aamerin.ir
دوره های جدید را از دست ندهید!!
شما در پله چندم آموزش مجازی هستید؟
#فرصت_عالی👇 برای مومنین
دوره #رایگان و #غیرحضوری
صدور #مدرک_پایان_دوره
با حمایت #پشتیبانان_زبده
بدون محدودیت سنی و جغرافیایی
ثبت نام خواهران:
sapp.ir/vajeb123
eitaa.com/vajeb123
ble.im/vajeb123
ثبت نام برادران(از طریق سایت):
Lms.aamerin.ir
📆 طول دوره: ۲۵روز
✅ آشنایی با مرکز: bit.ly/336v6LK
💎دانلود اپلیکیشن رایگان آموزش مجازی:
👉 b2n.ir/vajeb1
قرارگاه امربهمعروف و نهیازمنکر
#سپاه_محمدرسولالله(ص)
https://eitaa.com/joinchat/1655439360C3ac9fe7eda