1 روز مانده تا بزرگترین عید خدا...
🔹 كسى كه مىخواهد زندگى و مرگش همانند من باشد و در بهشت جاودانهاى كه پروردگارم به من وعده كرده، ساكن شود، ولايت على بن ابى طالب عليه السلام را انتخاب كند، زيرا او هرگز شما را از راه هدايت بيرون نبرده، به گمراهى نمىكشاند.
◀️ مَنْ يُريدُ اَنْ يَحْيى حَياتِى وَ يَمُوتَ مَماتِى وَ يَسْكُنَ جَنَّةَ الْخُلْدِ الَّتى وَعَدَنى رَبّى فَلْيَتَوَلِّ عَلِىَّ ابْنَ اَبِى طالِبٍ عليه السلام فَاِنَّهُ لَنْ يُخْرِجَكُمْ مِنْ هُدىً وَ لَنْ يُدْخِلَكُمْ فى ضَلالَةٍ.
حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم
الغدير 10: 278
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT
🎊 «الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام.» 🎊
💐 عید سعید غدیر خم بر شما مبارک! 💐
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT
🔸 با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تشکیلات برگزار شد.
💠 دومین جلسه نشست آموزشی «چرا و چگونه انتخاب کنیم؟»
◀️ با موضوع روشهای اقناع سازی حضور حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری
🟠 ویژه کارکنان محترم دانشگاه
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT
#گزارش_تصویری
💠 آب زنید راه را...
❇️ با حضور جمعی از اعضاء محترم هیئت علمی و دانشجویان محترم مقطع دکتری، برنامه بازدید از سایت ایستگاه ابر پروژه انتقال آب دریای عمان به استان اصفهان در کمشچه در روز دوشنبه ۴ تیرماه از ساعت ۶ الی ۱۰ صبح برگزار شد.
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌺 چرا عید غدیر روز مأیوس شدن کفار است؟
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردمی عید غدیر در آستانه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم:
در موضوع عید غدیر که روز اعلام خلافت امیرالمؤمنین علی ابن ابیطالب (علیه السلام) است، یک تعبیر قرآنی در این روز خیلی چشمگیر و حساس است.
✏️ در اول سورهی مائده میفرماید الیوم يئس الذین کفروا من دینکم؛ یعنی روز اعلام جانشینی امیرالمؤمنین روزی است که کفار مأیوس شدند از اینکه بتوانند دین مبین اسلام را قلع و قمع کنند.
✏️ چرا کفار مأیوس شدند؟ این به خاطر تداوم حاکمیت سیاسی اسلام است. یک وقت عقیدهی اسلامی هست، عمل اسلامی هست اما سیاست اسلامی نیست. حاکمیت اسلامی نیست. وقتی حاکمیت اسلام به وجود آمد روح اسلام تحقق واقعی پیدا خواهد کرد. روح اسلام امامت است.
✏️ امامت معنایش این است که این رسالت پیغمبر در دل مردم، در اندیشهی مردم و در عمل و کارکرد مردم اجرا میشود. این معنای امامت است. ۱۴۰۳/۰۴/۰۵
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
به کسی رأی می دهم که...
8⃣ به فکر معلمان مثل رئیسی
#انتخابات
#رئیس_جمهور
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT
هدایت شده از KHAMENEI.IR
48.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مردمی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در سالروز عید غدیر. ۱۴۰۳/۴/۵
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌺 مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح، شرط سرافرازی در انتخابات است
✏️ رهبر انقلاب: امیدوارم انشاءالله خدا ملّت ایران را سرافراز از این انتخابات خارج کند. سرافرازی به چیست؟ سرافرازی به دو مطلب است: در درجهی اوّل، «مشارکت حدّاکثری»، در درجهی بعد، «انتخاب اصلح»؛ هر دوی اینها مهم است.
✏️ مشارکت بالا که ما روی آن خیلی اصرار میکنیم، به خاطر این است که مهمترین اثر مشارکت بالا، سرافرازی جمهوری اسلامی است.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردمی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در سالروز عید غدیر. ۱۴۰۳/۴/۵
🔹️متن کامل بیانات:
khl.ink/f/56789
💠 كسی كه در امور زندگی خود با اهل معرفت مشورت كند، چنانچه درست و صحیح عمل كرده باشد مورد تعریف و تمجید قرار میگیرد و اگر خطا و اشتباه كند عذرش پذیرفته است.
📜 مَنِ اسْتَشارَ لَمْ یعْدِمْ عِنْدَ الصَّوابِ مادِحا وَ عِنْدَ الْخَطإ عاذِرا.
امام موسی کاظم علیه السلام
نزهة الناظر و تنبیه الخاطر: ص ۱۲۳، ح ۱۳
🌸🌺 میلاد امام موسی کاظم علیه السلام مبارک! 🌺🌸
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT
◀️ «آنها افرادی را هدف قرار میدهند که از آنها خوف دارند که مبادا یک وقتی به آنها صدمه بزنند و این را من کرارا گفتهام که مرحوم آقای بهشتی در این مملکت مظلوم زیست. تمام مخالفین اسلام و مخالفین این کشور حمله مستقیمشان را به ایشان و بعضی دوستان ایشان کردند.»
امام خمینی رحمه الله
◀️ «بعد از فقدان این عزیز، من دیدم تقریباً همهی روزنامهها، همهی مطبوعات، در فضای مجازی، اشخاص گوناگون از جریانهای مختلف، از خدمات او و تلاشهای شبانهروزی او حرف میزنند، از او تمجید میکنند، تعریف میکنند؛ دلم سوخت؛ دلم برای رئیسی سوخت؛ [بعضی از] اینها در زمان حیات او حاضر نبودند یک کلمه از این حرفها را بگویند؛ در زمان حیات او این برجستگیها را میدیدند امّا کتمان میکردند، بلکه عکس آن را میگفتند و او را میآزردند. البتّه او غالباً جواب نمیداد امّا گاهی پیش من میآمد و مقداری شکایت میکرد. خدای متعال درجات این مرد عزیز و مغتنم را عالی کند.»
امام خامنهای حفظه الله
◼️ سالروز شهادت شهید بهشتی و یاران ایشان
و
◼️اربعین شهادت شهید رئیسی و همراهان پرواز اردیبهشت
تسلیت باد...
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 این فیلم را برای #بعلاوه_یک نفر از دوستان، نزدیکان و اعضای خانواده خود بفرستید تا از نظر رهبر انقلاب درباره نامزد اصلح در انتخابات فردا مطلع شوند
✏️نامزد اصلح کیست؟
✏️معتقد به مبانی #انقلاب، #کارآمد و دارای توانایی کار.
💻 Farsi.khamenei.ir
💠 اعمال روز مباهله
🔹روز بیست و چهارم ذی الحجه بنابر مشهور روزی است که مباهله حضرت رسول با مسیحیان نجران در آن اتفاق افتاده است و نیز در این روز بود که حضرت امیرالمؤمنین در حال رکوع انگشتر خود را به سائل داد و آیه «انما ولیّکم الله» در شأن ايشان نازل شد.
🔻در این روز چند عمل وارد شده است:
🔸غسل
🔸روزه
🔸دو رکعت نماز و آن مثل روز عید غدیر است - (دو رکعت است در هر رکعت، یک مرتبه سوره حمد و ده مرتبه سوره توحید، ده مرتبه آیة الکرسی و ده مرتبه سوره قدر خوانده می شود و بهتر است پیش از اذان ظهر خوانده شود.)
🔸خواندن دعای مباهله
🔸صدقه دادن به فقرا
🔸زیارت حضرت امیرالمومنین علیه السلام
🔸خواندن زیارت جامعه کبیره
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT
یا مَولای بِذِکرِکَ عاشَ قَلبی
|مولای من! دلم به یاد تو زنده است|
💠پیش ثبت نام پیادهروی اربعین دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان
📍ویژه خواهران
🔸بازه اردو:دهه سوم مرداد ماه
🔹بازه ثبت نام: ۳تیرماه الی ۱۳ تیرماه
(تا ۱۶ تیرماه تمدید شد)
🔰جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به لینک زیر مراجعه کنید:
https://survey.porsline.ir/s/CBo3S1L5
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
#گزارش_ویدئویی
💠 آب زنید راه را...
بازدید از
🏗 سایت ایستگاه انتقال آب دریای عمان به استان اصفهان
(در کمشچه)
🔺 ویژه اساتید و دانشجویان دکتری
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🗳 رهبر انقلاب، خطاب به طرفداران نامزدهای انتخابات: از نامزد خود دفاع کنید اما تخریب رقیب جایز نیست
✏️ همه توجه داشته باشند که «تخریب، فضای انتخابات را خراب میکند». شما از آن کسی که به او علاقهمندید، دفاع کنید؛ هیچ مانعی ندارد؛ اما به آن کسی که رقیب اوست، مطلقا حمله نکنید؛ تخریب نکنید. این تخریب و این حرفزدنها و اهانت کردنها، نه حجیت دارد برای مستمعان، و نه جایز است؛ به خاطر اینکه فضا را خراب میکند. ۱۳۸۵/۰۷/۱۸
💻 Farsi.khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ علاقه به بهبود اوضاع را با شرکت در انتخابات نشان دهید.
✏️ رهبر انقلاب، ظهر امروز: امیدواریم انشاءاللّه خدای متعال دلهای همهی ما را هدایت کند به آنچه مورد رضای او است و همهی کسانی که اسلام را دوست دارند، جمهوری اسلامی را دوست دارند، پیشرفت کشور را دوست دارند و بهبود اوضاع کشور و پُر کردن خلأها را دوست دارند، به وسیلهی آرائشان این را در روز جمعهای که پسفردا باشد، ارائه کنند و نشان بدهند؛ و خداوند توفیق بدهد تا بتوانند بهترین [فرد] را انتخاب کنند؛ کسی که بتواند این اهداف را انشاءاللّه در کشور تحقّق ببخشد. ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
🗳 #بعلاوه_یک (پویش بخش تعاملی رسانه KHAMENEI.IR)
«حداقل یک نفر» از آشنایان، دوستان و یا نزدیکان خود را که هنوز برای حضور در انتخابات تصمیم نگرفته است، بخاطر سرافرازی نهضت و انقلاب اسلامی ملت، ایران قوی و جمهوری اسلامی به رأی دادن متقاعد کنید.
📥 صفحه پویش
🖥 farsi.khamenei.ir/mosbate1/
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT
هدایت شده از کانون آینده روشن(کار)
#هم_اکنون
💠 آغاز اردوی علمی آموزشی ماتریس
🔸 با حضور ۱۷۰ دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان
🕌 مشهد مقدس
کانون آینده روشن (کار)
هدایت شده از کانون آینده روشن(کار)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
🎞 نمایی کوتاه از روز اول اردوی علمی، فرهنگی، آموزشی «ماتریس»
مشهد مقدس
کانون آینده روشن (کار)
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 پوستر جدید KHAMENEI.IR از بیانات امروز رهبر انقلاب درباره مرحله دوم انتخابات
🗳 روز خوب ایران
✏️ رهبر انقلاب، صبح امروز: بحمداللّه روز خوبی است؛ روز حضور مردم، روز شرکت مردم، روز فعّال شدن مردم عزیزمان در یک امر مهم سیاسی کشور است، یعنی انتخابات. و انشاءالله مردم عزیزمان موفّق بشوند رأی بدهند و بهترین را انتخاب بکنند. ۱۴۰۳/۴/۱۵
📥 نسخه قابل چاپ
🗳 با هشتگ #بعلاوه_یک، تصویر حضورتان بعلاوه یک نفر از دوستان، آشنایان خود در پای صندوق را در شبکههای اجتماعی منتشر یا به حساب @Khamenei_contact در پیامرسانهای داخلی روبیکا و بله ارسال کنید.
📥 صفحه پویش
🖥 farsi.khamenei.ir/mosbate1/
«روز اول محرم خدمت امام رضا (ع) مشرف شدم. حضرت در ضمن سخنانی به من فرمودند: ای پسر شبیب! عرب جاهلیت، جنگ را در ایام محرم حرام میدانست. ولی این امت، احترام محرم را از بین بردند و حرمت پیامبر (ص) را رعایت نکردند.
در این ماه خون ما را حلال دانسته و حرمت ما را شکستند و فرزندان و زنان ما را اسیر کردند، و سراپرده ما را آتش زده، اموال ما را غارت کردند و رعایت احترام رسول خدا(ص) را درباره ما ننمودند.
روز عاشورا، پلکهای ما را مجروح و اشکهای ما را جاری ساخت؛ دل ما را سوزاند و عزیز ما را در زمین کربلا ذلیل کرد و نزد ما محنت و بلا را تا روز جزا به ارث گذارد. گریه کنندگان بر حسین (ع) بگریند که گریه بر او، گناهان بزرگ را از بین میبرد.
ای پسر شبیب! اگر خواستی بر چیزی گریه کنی بر حسین بن علی (ع) گریه کن؛ چرا که آن حضرت را کشتند همان گونه که گوسفند را ذبح میکنند! با آن حضرت هجده تن از اهل بیت او را به شهادت رساندند که روی زمین نظیری نداشتند و آسمانها و زمینها در شهادت آنها گریستند.
روز عاشورا چهار هزار ملک برای نصرت آن حضرت آمده بودند و دیدند حضرت شهید شده است؛ لذا پریشان و غبارآلود به مجاورت آن قبر مطهر مأمور شدند تا حضرت قائم (عج) ظهور کنند و از یاران او شوند و با شعار «یا لثارات الحسین» به یاری حضرتش بشتابند.
ای پسر شبیب! اگر دوست داری که با ما در درجات عالی بهشت باشی، در غم و حزن ما محزون و در شادی ما شاد باش. بر تو باد دوستی و محبت ما که اگر کسی سنگی را دوست داشته باشد خداوند متعال فردای قیامت او را با همان سنگ محشور میکند».
ریان بن شبیب
عیون اخبار الرضا (ع): ج 2، ص 268
@Nahad_IUT
⬛️ دوم محرم الحرام
ورود کاروان حسینی به کربلا
بنابر مشهور در روز دوم محرم سال 61 ه . ق حضرت سید الشهداء با اهل بیت علیهم السلام و اصحابش وارد کربلای معلی شدند. در روایتی آمده است که اسب حضرت از حرکت ایستاد. امام علیه السلام پرسیدند: «نام این سرزمین چیست؟»
پاسخ دادند: «غاضریه».
- نام دیگری ندارد؟
- شاطئ الفرات.
حضرت از نام دیگرش سؤال فرمودند:
پاسخ شنیدند: «کربلا».
در این لحظه سید الشهداء علیه السلام از دل آهی کشیدند و گریستند و فرمودند:
«اللهم إنی اعوذ بک من الکرب و البلاء». به خدا قسم! زمین کربلا همین جاست. به خدا سوگند! در این مکان مردان ما را میکشند و زنان و کودکان ما را به اسیری میبرند... ای جوان مردان، فرود آیید که محل قبرهای ما این جاست.
لهوف: ص 97- فیض العلّام: ص 142
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT
🔷 وَالنَّهَارِ إِذَا جَلَّاهَا
🔹 و قسم به روز، هنگامی که جهان را روشن میکند...
▪️ السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِاللَّهِ
▪️ عزاداری دهه اول #محرم_الحرام_۱۴۴۶
▪️به کلام
🎤 حجت الاسلام والمسلمین استاد رهبر
🎤 حجت الاسلام والمسلمین متقی
▪️و با نوای ذاکرین اهل بیت
🎤 حاج حسین طاقداری
🎤 کربلایی محمد قاسمی
🎤 کربلایی حسین رفیعی
▪️ همراه با شعرخوانی شاعران آئینی و دمام زنی
📅 از شنبه ۱۶ تیر ماه به مدت ۱۱ شب
🕖 بعد از نماز مغرب و عشاء
🕌 مسجد باصفای حضرت زهرا سلام الله علیها
🔹 مجموعه فرهنگی مسجد حضرت فاطمةالزّهرا سلام الله علیها
🆔 @masjed_iut
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT
⬛️ سوم محرم الحرام
۱. پس از تثبیت اسلام در مدینه و نواحی اطراف آن، پیامبر اکرم (ص) در سوم محرم سال هفتم هجری به منظور اعلام ظهور اسلام و دعوت جهانی به این دین مبین، با ارسال نامه به پادشاهان و امپراتوران کشورهای مختلف، رسماً دعوت به اسلام را آغاز کرد. تاریخ نویسان تعداد آنها را بین 12 تا 26 نامه شمرده اند.
۲. در این روز امام حسین (ع) نامه ای در پاسخ به نامه های اهل کوفه نوشتند که در آن ضمن یادآوری نامه ها و دعوت های مکررشان، از آنان خواستند تا بر بیعت خود ثابت باشند و آن حضرت را یاری نمایند و به قیس بن مسهّر صیداوی دستور دادند تا آن ها را به کوفه برساند، اما مأموران در بین راه او را بازداشت کرده، در نهایت به شهادت رساندند.
۳. پس از آن که حرّ بن یزید، امام حسین (ع) و یارانش را در سرزمین کربلا محاصره کرد و مانع از حرکت آنان به سمت کوفه گردید، عبیدالله بن زیاد فرماندهی سپاه یزید را برعهده ی عمر بن سعد گذاشت. عمر بن سعد در روز جمعه سوم محرم الحرام سال 61 قمری به همراه شش هزار نفر یا نه هزار نفر نیروی جنگی وارد سرزمین کربلا شد.
۴. در روز سوم محرم سال 61 ه . ق امام حسین (ع) قسمتی از سرزمین کربلا را که مرقد مطهرشان در آن واقع شده است، از اهل نینوا و غاضریه به مبلغ شصت هزار درهم خریداری و با آن ها شرط کردند که مردم را برای زیارت قبرشان راهنمایی و زایران او را تا سه روز میهمانی کنند.
روز شمار قمری: ص 3
الارشاد: ج 2، ص 38- بحارالانوار: ج 44، ص 381
الارشاد: ج 2 ص 84- معالی السبطین: ج 1، ص 301
مجمع البحرین: ج 5 ص 461، «ماده ی کربلا»
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT
⬛️ چهارم محرم الحرام
سخنرانی عبیدالله بن زیاد در مسجد کوفه
عبیدالله بن زیاد حاکم کوفه برای این که مردم را از یاری امام حسین علیه السلام باز دارد، در روز چهارم محرم سال 61 ه . ق سخنرانی بسیار تندی کرد و آنها را در صورت یاری امام حسین علیه السلام به قتل و اعدام تهدید نمود.
هم چنین فتوای شریح قاضی مبنی بر مباح بودن خون امام حسین علیه السلام را قرائت و دستور داد تمامی راههای ورودی و خروجی کوفه را مسدود نمایند.
الوقایع و الحوادث: ج 2، ص 123
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT
⬛️ پنجم محرم الحرام
۱. در این روز عبیداللّه بن زیاد، شخصی بنام "شبث بن ربعی" را به همراه یك هزار نفر به طرف كربلا گسیل داد.
۲. عبیداللّه بن زیاد در این روز دستور داد تا شخصی بنام "زجر بن قیس" بر سر راه كربلا بایستد و هر كسی را كه قصد یاری امام حسین علیه السلام داشته و بخواهد به سپاه امام علیه السلام ملحق شود، به قتل برساند. همراهان این مرد 500 نفر بودند.
۳. در این روز با توجه به تمام محدودیتهایی كه برای نپیوستن كسی به سپاه امام حسین علیه السلام صورت گرفت، مردی به نام "عامر بن ابی سلامه" خود را به امام علیه السلام رساند و سرانجام در كربلا در روز عاشورا به شهادت رسید.
عوالم العلوم، ج 17، ص 237
مقتل الحسین (مقرّم)، ص 199
(سروش، ایتا و بله): @Nahad_IUT