7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ #حکمت_۲۲۵
ارسالی خانم زهرا اسلامی زاد
👏👏👏
از صبا فولاد خلیج فارس
@NahjePooya
عکس نوشته #حکمت_225
ارسالی آقای محمدصادق حاتمی
👏👏👏
از پالایش نفت بندرعباس
@NahjePooya
دست نوشته #حکمت_225
داستان حضرت یوسف (ع)
ارسالی خانم زینب چرزه
👏👏👏
از صبا فولاد خلیج فارس
@NahjePooya
40.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ ارائه در جمع قرآن خوانی محله #حکمت_225
ارسالی آقای علیرضا میرسلیمانی بافقی
👏👏👏
از بافق یزد
@NahjePooya
عکس نوشته #حکمت_254
ارسالی خانم زهرا اسلامی زاد
👏👏👏
از صبا فولاد خلیج فارس
@NahjePooya
نهج پویا
شب نهم حکمت 134 نهج البلاغه موضوع حکمت: دوست واقعی امام علی (عليه السلام) فرمود: دوست انسان، د
〰〰〰
مسابقه شب نهم ماه رمضان
مهلت ارسال تا امشب ۲۱ اسفندماه ساعت ۱۲ شب
به ادمین های مربوطه که در پیام پین شده است، ارسال کنید
سوالی داشتید من اینجام 😊🖐
@Admin991
شب دهم مسابقه
حکمت ۴۷۴ نهج البلاغه
موضوع حکمت: همسان شهیدان
امام علی(عليه السلام) فرمود:
مجاهد شهيد راه خدا اجر و پاداشش بيشتر از کسى نيست که قدرت بر گناه دارد اما خويشتن دارى مى کند! اين فرد عفيف و خويشتن دار نزديک است که فرشته اى از فرشتگان خدا شود.
🪴مى دانيم که مقام شهيدان در اسلام بسيار والاست و مطابق حديث معروف نبوى که در کتاب شريف کافى آمده است: والاتر از هر کار نيکى کار نيک ديگرى وجود دارد تا به شهادت در راه خدا مى رسد که بالاتر از آن، نيکى ديگرى نيست».
🪴با اين حال، امام مسأله عفت و پاکدامنى و چشم پوشى از گناه را به هنگامى که انگيزه هاى شديد آن در وجود انسان زنده مى شود کمتر از شهادت در راه خدا ندانسته است و اين نشان مى دهد که اسلام براى مسائل اخلاقى مخصوصاً عفت نفس به ويژه در مقابل انگيزه هاى شديد جنسى چه اندازه اهميت قائل است.
🪴 امام در تأييد اين مطلب و تأکيد بر آن، در پايان اين سخن، عفيف و پاکدامن را همچون فرشته اى از فرشتگان خدا مى شمرد و مى فرمايد: چنين کسى نزديک است به مقام فرشتگان مقرب الهى برسد.
🪴 بخشى از مقاماتى که بسيارى از اوليا وانبيا پيدا کرده اند مرهون عفت نفس آن ها بوده است.
در دنياى امروز به خوبى مى بينيم که شهوت مال و شهوت جنسى انگيزه بسيارى از حوادث دردناک مى باشد و پرونده هاى جنايات در سايه آن ها رقم مى خورد و به همين دليل جهان خواران براى فريب و خريد وجدان ها از اين دو عامل استفاده مى کنند.
#مسابقه_ماه_رمضان
#حکمت_474
#شب_دهم_مسابقه
#نهج_پویا
࿐჻ᭂ⸙🍃🌼🍃⸙჻ᭂ࿐
به کانال نهج پویا بپیوندید👇
@NahjePooya