eitaa logo
لشکر فرشتگان( زنان شهیده)
1.4هزار دنبال‌کننده
12.3هزار عکس
9.7هزار ویدیو
50 فایل
لشکری از فرشتگان که از جان مقدس خویش در راه اسلام مایه گذاردند؛ تماشاچی نبودند و قدم در میدان عمل نهادند و در نقش معماران ایران جدید ظاهر شدند ارتباط با ادمین: @sarbazaneaghaa کانال خبری صامدون به این کانال انتقال یافت 👇 https://eitaa.com/samedunkhabar
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ مجلس سوگواری منافقین برای سه اعدامی امروز.. 😁😂 🔹فقط مونده رامبد جوان بیاد وسط دوه دوه بخونه😁
💢سر‌شبکه اسکورت و قاچاق زنان و دختران ایرانی به برخی کشورهای منطقه به دار مجازات آویخته شد 🔹🔸صبح امروز، شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، شهروز سخنوری معروف به الکس به جرم قاچاق انسان به قصد فحشا، به دار مجازات آویخته شد. ♦️۱۸ آبان ۱۳۹۸ بود که گزارشی به دادسرای جرایم امنیت اخلاقی ارسال و در آن عنوان شد در بررسی‌های اطلاعاتی محرز شده که فردی به هویت «سارا جرف دریس‌زاده» با در اختیار داشتن تعدادی از زنان و دختران در کشور امارات مبادرت به تشکیل یک شبکه فساد کرده است. ♦️با بررسی‌های صورت‌ گرفته محرز شد که نامبرده یک شاخه از شبکه بین‌المللیِ قاچاقِ زنان و دخترانِ شهروز سخنوری معروف به الکس است که به‌عنوان مدیر ارشد این شبکه تحت‌نظر و هدایت الکس در دوبی فعالیت می‌کند. ♦️با دستگیری سارا جرف دریس‌زاده، شبکه گسترده‌ای که زنان و دختران روسپی را از شهرهای مختلف کشور سازماندهی و مبادرت به قاچاق آن‌ها به چندین کشور منطقه می‌کرد، زیر نظر قرار گرفت و ضربه تاثیرگذاری به شبکه وارد شد. ♦️در اقدام صورت‌گرفته تعدادی از زنان و دختران فعال در این شبکه شناسایی و تحویل مقام قضایی شدند.
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 آخرین اظهارات سرشبکۀ قاچاق انسان پیش‌ازاعدام ♦️‌الکس: مشتری هر کاری بخواهد می‌تواند با دختران انجام دهد. ♦️دختران اغفال‌شده: به ما می‌گفتند هرچه بیشتر برهنه شوی درآمد بیشتری دارید.
23.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشنایی با پازل کثیف دشمن | از زبان حجت الاسلام وافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدئویی از وضعیت عجیب خیابانهای آمریکا که یک کاربر آمریکایی در صفحه خود منتشر کرده است
❇️ سخنی با مخالفان اعدام تروریست های خانه اصفهان ♦️ ۲۵ آبان ۱۴۰۱، در پی حمله مسلحانه تروریستی در میدان نگهبانی محله خانه ‌اصفهان، ۳ مدافع امنیت به نام‌های اسماعیل چراغی، محسن حمیدی و محمد كریمی به شهادت رسیدند. در این عملیات تروریستی تعدادی از مردم و نیروهای حافظ امنیت نیز مجروح شدند. در این خصوص برخی از سلبریتی ها بهمراه آمریکا، اسرائیل و... با این قصاص مخالفت کردند. :::::::::::::::::::::::::::::::: 🔹از شما مخالفین اعدام این قاتلین سوال می کنیم: 🔺اگر یکی از اعضای خانواده شما توسط این تروریست ها به قتل می رسیدند، چه انتظاری از قوه قضائیه داشتید؟ 🔺آیا با اعدام قاتل مخالفت می کردید یا کمترین انتظارتان اعدام قاتل بود؟ 🔹شما اگر به اصل عمل قتل صورت گرفته شبهه دارید و یا قبول ندارید، حداقل تحقیق و بررسی کنید. 🔹و اگر با نظام جمهوری اسلامی زاویه دارید؛ ⬅️ با عدالت چه می کنید؟ ⬅️ به وجدان تان چه پاسخی دارید؟ ✅ آیا به قتل عام مردم مظلوم فلسطین، یمن، افغانستان و... عکس العملی هم داشتید؟ ✅ چرا قاتلان شهید الداغی با غیرت را که به قول مادرش نه بسیجی بود و نه حزب اللهی، محکوم نکردید؟ ✅ در برابر داعش چه کردید؟ آیا در مقابله با آنها گامی برداشتید یا مدافعان حرم را محکوم می کردید که چرا با داعش می جنگند؟ و سوالات فراوان که در این مختصر مجال آنها نیست. واقعا با خودتان چند چندید؟ ✍ محمدعلی برزگر، مدرس دانشگاه
📸 تصویری از دیدار صبح امروز مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی ایران با رهبر انقلاب. ۱۴۰۲/۲/۳۰ 💻 Farsi.Khamenei.ir
طاووس يماني گفت: نصف شبي داخل حجر اسماعيل شدم، ديدم كه حضرت امام زين العابدين علیه‌السلام در سجده است و كلامي را تكرار می كند، چون گوش كردم، اين دعا بود: «اِلهيٰ عُبَيْدُكَ بِفِنٰائِكَ، مِسْكِينُكَ بِفِنٰآئِكَ، فَقيرُكَ بِفِنٰآءِكَ.»
تُعِزُّ مَن تَشاءُ وَتُذِلُّ مَن تَشاءُ به نام خدا و برای خدا ✍ در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ بشار اسد رئیس جمهور سوریه، به دعوت پادشاه سعودی برای شرکت در کنفرانس سران اتحادیه عرب به جده سفر و با پادشاه و ولیعهد سعودی دیدار کرد. 🔸درست ۱۳ سال قبل، جبهه‌ای قدرتمندی از محور غربی، عبری، ترکی و عربی برای سرنگونی بشار اسد با هم متحد شدند... 🔺و بخش‌های زیادی از دمشق پایتخت سوریه بدست تکفیری‌های مورد حمایت آن کشورها سقوط و فرودگاه بین‌المللی دمشق هم در محاصره کامل قرار گرفت. 👈همه سیاستمداران داخلی از چپ و راست و در رأس آنان هاشمی رفسنجانی و احمدی‌نژاد رئیس جمهور وقت، بشاراسد را جنایتکار و سقوط او را حتمی می‌دانستند. 🔺جبهه استکبار و اتحادیه عرب می‌رفت که کار بشاراسد را با یکسره و عقبه جریان مقاومت را قطع کند، که ابرمرد جهان، دستور ماندن بشاراسد و حمایت از او را صادر فرمودند. 🔹جبهه مقاومت از ایران، لبنان، سوریه، عراق، افغانستان، آذربایجان و پاکستان دست بدست هم داده و بلاخره بعد از جانفشانی ، سردار عزیز شهیدان🌹 حاج قاسم، زنگ پایان حکومت داعش و جریان تکفیری را با در شام و عراق بصدا درآورد... 👈و امروز بعد از ۱۳ سال، بشاراسد در اتحادیه عرب، به استقبال او آمدند. ❇️باور کنیم تُعِزُّ مَن تَشاءُ وَتُذِلُّ مَن تَشاءُ در دست خدا است و تدبیر الهی بر این بود، که جریان مقاومت اسلامی در جنگ ۷ ساله با ایادی ۸۷ کشور، همچون فولاد آبدیده، خود را برای عجل الله تعالی فرجه الشریف آماده نماید.
12.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ آتش سوزی عظیم در چهار راه مولوی، رو به روی مهدیه تهران / مغازه های موتور فروشی در حال سوختن/ خانه ها در حال تخلیه 🔹 دود عظیم بر فراز تهران ناشی از آتش سوزی عظیم انبار در جنوب پایتخت است. 🔹انبار بزرگ در چهارراه مولوی تهران، رو به روی مهدیه تهران دچارآتش سوزی شد. 🔹 چندین مغازه دچار حریق شده است.
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💯 ⚠️ در یک‌سالگی جراحی اقتصادی و حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی؛ ضرورت بازخوانی، عبرت‌آموزی و مسئولیت‌پذیری برای جلوگیری از تکرار موارد مشابه نرخ ارز میزان تورم قدرت خرید مردم مردمی‌سازی اقتصاد؟! در طول یک‌سال گذشته دچار چه نوساناتی شد؟ عده‌ای هم تلاش کردند به جای مسئولیت‌پذیری و ، این جراحی را به یک تکلیف قانونی حواله دهند که در ویدئوی فوق، مورد بررسی قرار گرفت. مگر تصمیم‌سازان، میزان تورم حاصل از این جراحی را 7.6درصد پیش‌بینی نکرده بودند؟ مگر همان زمان نسبت به این خطای محاسباتی بارها هشدار ندادیدم؟ حالا و پس از تحمیل خسارات جدی به مردم، به اذعان بانک مرکزی حذف ارز ترجیحی و افرایش نرخ دلار علت اصلی تورم کم سابقه در یک‌سال گذشته بوده است. نگرانی مهم ماجرا این‌ است که این چرخه معیوب همچنان ادامه یابد، با این دست فرمان اشتباه که محصول تفکرات نئولیبرالیِ رسوخ کرده در دستگاه کارشناسی دولت است، تورم نه تنها مهار نمی‌شود بلکه به مسیر معیشت‌سوز خود ادامه می‌دهد مگر اینکه دولت با تغییر ریل، دست به اقدامات اصلاحی درخصوص ریشه‌های واقعی تورم بزند، ریشه‌هایی همچون و مهار و شکستن ، که البته منافع طبقه اشراف و سرمایه‌داران یک درصدی، با آن گره خورده است. تا وقتی تصمیماتی که پیامدهای سهمگین برای مردم دارد، برای متولیان آن تصمیم، بی هزینه باشد، این چرخه معیوب ادامه خواهد داشت. برای شکستن این چرخه (که نیاز به یک جریان فکری-مردمی دارد) همچنان تلاش خواهیم کرد، ان‌شاءالله