003148.mp3
551.2K
فَآتَاهُمُ اللَّهُ ثَوَابَ الدُّنْيَا وَحُسْنَ ثَوَابِ الْآخِرَةِ وَاللَّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ(3/148)
#تفسیر کوتاه آیات قرآن توسط حجت الاسلام قرائتی
┄┅═══••✾••═══┅┄
"نماز اول وقت"| عضو شوید👇
@Namazeavalevaght
🌷عالم مجاهد؛ قاضی شجاع🌷
✏️پیام تسلیت مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان در پی شهادت عالِم مجاهد جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ علی رازینی و همکار ایشان قاضی شجاع جناب آقای حاج شیخ محمد مقیسه رضوان الله علیهما
🏴نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان
"نماز اول وقت"| عضو شوید👇
@Namazeavalevaght
27.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نجمن حجتیه و عجایب هفتگانه!
♦️از سکوت در مقابل ظلم و ممنوعیت الگوبرداری از امام حسین علیهالسلام تا نفوذ در مناصب حاکمیتی!
⚠️ بخشی از آنچه باید در مورد این انجمنِ منحرف بدانید
#انجمن_حجتیه
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️انجمن حجتیه که در ابتدا برای مبارزه با بهائیت تشکیل شده بود در چه زمانی با امام خمینی و انقلاب دچار مشکل شد؟
#انجمن_حجتیه
📣حجت الاسلام راجی"نماز اول وقت"| عضو شوید👇
@Namazeavalevaght
💠 سالروز رحلت محدث كبير شيعه "حاج شيخ عباس قمي" صاحب مَفاتيحُ الجَنان (1319 ش)
✍️ آيت اللَّه حاج شيخ عباس قمي در سال 1256 ش، در شهر قم به دنيا آمد. در ابتدا از محضر آيت اللَّه محمد ارباب قمي فيض برد و سپس در 21 سالگي راهي نجف اشرف گرديد.
✅ وي در نجف از محضر بزرگانی همچون: علامه سيد محمد كاظم يزدي، و شيخ الشريعه اصفهاني بهره برد و اجازات متعدد اجتهاد دريافت كرد. او به كمك حافظه قوي، تلاش پيگير و علاقه وافري كه به شناخت راويان و محدثان موثق و نقل اخبار اهل بيت (ع) داشت به جمع آوري حديث همت گماشت.
✅ ايشان در حدود سال 1292 ش، ساكن مشهد شد و در آنجا به مدت بيست و دو سال، به تصنيف و تأليف و تدريس پرداخت. درسهاي اخلاق شيخ عباس قمي با استقبال كم نظير طلاب و علماي شهر مواجه شد.
✅ ايشان پس از تاسيس حوزه علميه قم، به دعوت آيت اللَّه شيخ عبدالكريم حائري راهي اين شهر شد و مدتي در آنجا اقامت نمود. و از محضر آیات عظام وقت بهره گرفت.
✅ مجموعه آثار او متجاوز از هشتاد اثر است كه در علوم مختلف به نگارش درآمده اند و نشان از روح تلاشگر و عظمت علمي وي دارد. كلمات لطيفه، علم اليقين، نَفسُ المَهموم، منازل الاخره و مفاتيحُ الجنان مهمترين و معروفترين اثر آن عالم رباني است.
✅ سرانجام وي در اواخر عمر راهي نجف شد تا اينكه در 1 بهمن 1319ش، 63 سالگي رحلت كرد و در نجف اشرف مدفون گرديد.
🇮🇷"نماز اول وقت"| عضو شوید👇
@Namazeavalevaght
چرا میگوییم اسرائیل سنگینترین شکست تاریخش را خورده است؟
🇮🇷╔═🍃══════════╗
@Namazeavalevaght
╚══════════🍃═╝
10.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نتانیاهو عقبنشینی کرد، حماس باقی ماند
▪️اظهارات طوفانی که مجری BBC را آچمز کرد
🗣«زکی شهاب» تحلیلگر سیاسی جهان عرب:
🔹این یک پیروزی است؛ چراکه باید نگاه کنید به وعدهای که نتانیاهو به مردم خودش داد، تا سال ۲۰۲۳ حماس وجود نخواهد داشت؛ اما در سال ۲۰۲۵ منتظر حماس بود که توافق آتشبس را امضاء کند. این یک شکست بزرگ برای نتانیاهو است.
🔸رسانههای مختلف و مطبوعات اسرائیلی همه شوکه بودند از شکستی که رهبران سیاسی اسرائیل نشان دادند؛ از ناتوانی برای از بین بردن حماس!
🇮🇷╔═🍃══════════╗
@Namazeavalevaght
╚══════════🍃═╝
🌹مرحوم شیخ عباس قمی بیش از ۷۰ جلد کتاب نوشته است که یکی از آنها کتاب مفاتیح است. می بینیم امروزه در هر منزل و مسجدی کتاب مفاتیح شیخ عباس کنار قرآن کاربرد دارد.
♦️ بدون واسطه از فرزند ایشان مرحوم میرزا علی آقای محدث زاده : پدر ما در نجف وقتی کتاب می نوشت بعد از چند روز انگشتان دست ایشان پوست اضافی در می آورد و این پوست های اضافی را جدا می کردند و در کیسه ای می ریختند! و به من وصیت کرده بودند که پس از مرگم این کیسه را در کفنم قرار دهید، من که دستم خالی است و کاری برای اسلام نکرده ام این کیسه روز قیامت به ائمه(ع) بگوید من برای شما این قدر کار کرده ام.
🔴سیر در بحار الانوار با کشتی سفینة البحار شیخ عباس قمی
♦️خداوند برکتی را به نوشته های مرحوم شیخ عباس قمی داد که یک دوره کتاب بحارالانوار را خلاصه می کند و نام آن را سفینة البحار می گذارد. تا کسی که می خواهد در بحار الانوار سیر کند با کشتی سفینة البحار شیخ عباس قمی حرکت کند. و منتهی الامال او نیز هنوز که هنوز است بهترین مجموعه در باب زندگی ائمه اطهار(ع) است.
🕊سالروز رحلت/شادی روحشان صلوات
🇮🇷"نماز اول وقت"| عضو شوید👇
@Namazeavalevaght
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠
🔴استاد شجاعی:والله بالله تالله دارم به یقین میگم میدانم که رضایت #امام_زمان تو اینه،
در مسائل سیاسی اجتماعی فرهنگی دلتونو با رهبر یکی کنید #اعمال_منتظران
🇮🇷"نماز اول وقت"| عضو شوید👇
@Namazeavalevaght
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه تلاش و مجاهدت و کارهای بزرگی در طول زندگی داشتند و به همین علت مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند
🇮🇷
╭┅───🇮🇷🇮🇷───┅╮
"نماز اول وقت"| عضو شوید👇
@Namazeavalevaght
با تو همه برگها مهیاست
بی تو همه هیچ حاصلِ من
✍سعدی
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَج
"نماز اول وقت"| عضو شوید👇
@Namazeavalevaght
آیت الله مجتهدی(ره) :
هر جا کم آوردی،حوصله نداشتی،گرفته بودی،پول نداشتی،کار نداشتی،تسبیح رو بردار،صد بار بگو استغفرالله ربی و أتوب الیه،آروم میشی. استغفار آثار فوق العاده زیادی داره و فقــــــط برای تــــــوبه نیست...
📸 #عارفه_دهقانی
✥⃝┄┅═◈✧❁❀🌸❀❁✧◈═┅┄✥⃝
☕️▣⃢🎤↳˹#dr_arefe_dehghani ˼
"نماز اول وقت"| عضو شوید👇
@Namazeavalevaght