🔸🎥فیلم/ جلسه کمیته هماهنگی اشتغال استان قزوین با حضور دکتر #سیاهکلی نماینده قزوین،آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی، دکتر پیله فروش معاون اقتصادی، دکتر کشاورز ترک مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی،مهندس حجتی پور مدیرعامل شرکت گاز و مدیران دستگاههای اجرایی در اداره کار قزوین برگزار شد.
👈گزیده مباحث مطرح شده توسط دکتر سیاهکلی
⭕در حوزه مشاغل کارگری وضعیت مناسبی در استان داریم اما در سطح مشاغل بالاتر از کارشناسی نیاز به تلاش بیشتر داریم.
برای تحقق اشتغال به حضور فعال بانکها نیاز جدی داریم اما متاسفانه شاهد کاهش پرداخت تسهیلات هستیم که سوال برانگیز است.
علت کاهش پرداخت تسهیلات این است که بانک مرکزی اعلام کرده بدلیل ناترازی بانکها امکان پرداخت نیست و تا این ناترازی حل نشود این گره باز نخواهد شد.
⚫متاسفانه مسئولان بانک مرکزی متوجه نیستند که با این سیاست اشتباه موجب توقف پرداختی ها و گره در ایجاد اشتغال شده اند.
تنها جایی که از ابتدای انقلاب تاکنون تحقیق و تفحص صورت نگرفته فقط بانک مرکزی است و نبود نظارت موجب شده همین بانک مرکزی از بانکها بهره ۳۵ درصدی می گیرد و خودش به بانک می گوید ۱۸ درصد سود بگیرید.
🔵در مجلس با بانک مرکزی برخورد می کنیم تا پاسخگو باشند چرا برای اشتغال و دادن چند میلیون تومان وام به مردم دچار بحران شده ایم
⚪باید در سیاستهای بانک مرکزی تحول و تغییرایجاد شود تا از رکود اقتصادی خارج شویم.
در دادن آمار و ارقام تعارف نکنیم و هنر مدیر باید این باشد که امار دقیق بدهد تا به فکر تدبیر باشیم یک مدیر قوی باید ابتدا امار درست و سپس راهکار بدهد.
🔴 دادن امار دقیق و واقعی از وضعیت موجود هر دستگاه بیانگر هوشمندی و صداقت وتوانمندی مدیر است زیرا اگر واقعیت را ندانیم نمی توانیم درست تصمیم بگیریم.
عملکرد بانکهایی که بیش از 70 در تسهیلات اشتغال را پرداخت کرده اند تشکر و قدردانی کرد و خواستار اعلام اسامی آنها توسط رسانه ها برای تشویق آنها شد.
⏱پنچشنبه یک دی ۱۴۰۱
هدایت شده از آموزش و پرورش قزوین(الفبای مینودری )
#فوری
📢| اطلاعیه آموزش غیرحضوری، مراکز پیش دبستانی، مدارس ابتدایی و مراکز استثنایی (ابتدایی) نواحی یک و دو و شهرستان های البرز و آبیک
باسلام و احترام
💢به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی؛ به اطلاع می رساند؛ براساس مصوبه جلسه کارگروه شرایط اضطراری آلودگی هوای استان، فعالیت مراکز پیش دبستانی، مدارس ابتدایی و مراکز استثنایی ابتدایی(ابتدایی) نواحی یک و دو و شهرستان های البرز و آبیک طی نوبت صبح و بعدازظهر روز دوشنبه دوازدهم دی ماه، غیرحضوری بوده و کلاسِ درسِ دانش آموزان به صورت مجازی برگزار می گردد.
🔹 به استحضار می رساند، براین اساس عوامل اجرایی، جهت پاسخگویی به اولیا، دانش آموزان و ارباب رجوع در مدارس حاضر باشند.
#کانال_الفبای_مینودری، مرجع اطلاع رسانی درخصوص وضعیت آموزش حضوری و غیرحضوری مدارس استان قزوین در فضای مجازی
➖➖➖➖➖
🌐اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان قزوین
🆔 https://shad.ir/qazvinAP