📌 #نکات_زیارت_آل_یس 18
🔍أَنْتُمْ الْأَوَّلُ وَ الْآخِرُ...شما ابتدا و انتهاي همه چيز هستيد
✨مثل نور كه تا نور نباشد، چيزي ديده نميشود، در رؤيت هر چيز، اوّل نور، رؤيت ميشود و سپس آن چيز، و در انتها هم باز نور به آن چيز ميخورد و همان نور در چشم ما منعكس ميگردد.
🍃حقيقت ذات مقدسه معصومين(عليهم السلام) نيز از همين قرار است كه اوّلين پرتو خلقت آنهايند،
🌺 چراكه از يك جهت رسول خدا(صل الله عليه و آله) فرمودند: اَوَّلُ مَا خَلَقَ اللهُ نُوري يعني؛ اوّلين چيزي كه خداوند خلق فرمود، نور من بود.
🔹 از طرف ديگر علي(عليه السلام) در رابطه با مقام اهلالبيت (عليهم السلام) ميفرمايند:
🔸 كُلُّنَا وَاحِدٌ، اَوَّلُنا مُحَمَّد وَ اَوْسَطُنَا مُحَمَّد وَ كُلُّنَا مُحَمَّد فَلا تَتَفَرَّقُوا بَيْنَنَا...
🌹يعني؛ ما اهلبيت، از خود رسولالله(صل الله عليه و آله) تا آخرين ما، همه در يك مقام هستيم و نبايد بين ما جدايي قائل باشيد.
✍پس عنايت داشته باشيد همانطور كه اوّلين نور، نور محمّدي بود و به يك اعتبار نور اهلبيت، آخرين نور نيز نور اهلبيت(عليهم السلام)خواهد بود.
❤️ به همين جهت امام صادق(عليه السلام) ميفرمايند: اِنَّ آخِرَ مَنْ يَمُوتُ الْإمام...يعني؛ آخرين كسي كه از اين دنيا رخت برميبندد امام است.
👌با داشتن چنين معارفي است كه به شما ذوات مقدسه معصومين خطاب ميكنيم: أَنْتُمْ الْأَوَّلُ وَ الْآخِرُ...شما ابتدا و انتهاي همهچيز هستيد، كه البته اين سخن، معارف زيادی به همراه دارد و در این مختصر نمی گنجد .
🌸@Nasimzendgi4
❣رهبر معظم انقلاب:
♻️ هم روحتان در انتظار حضرتمهدی ارواحنا فداه باشد، هم نیروی جسمیتان در این راه حرکت بکند. هر قدمی که در راه استواری این انقلاب اسلامی برمیدارید، یکقدم به ظهور حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نزدیکتر میشوید.
۱۳۶۰/۰۳/۲۹
#انتظار
#مهدویّت
@Nasimzendgi4
💢معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ؛
دشمن به موازات تحریم ها ، تحریف را هم دنبال می کند
🔹 به گزارش خبرگزاری بسیج از اصفهان،دشمن به موازات تحریم ها ، تحریف را هم دنبال می کند تا با مجموعه ای از اقدامات ، فکر و ذهن و ادراک جامعه را به گونه ای شکل دهد که نسبت به انقلاب و اسلام ناب تنفر ایجاد شود و اگر ما غفلت کنیم این کار محقق می شود.
https://b2n.ir/w25199
#بسیج
#خبرگزاری_بسیج
🇮🇷@Nasimzendgi4
🍃🕯امروز دوم اسفند ، سالگرد ارتحال ملکوتی عالم ربانی ، حضرت آیت الله حاج شیخ عزیزالله خوشوقت ، رضوان الله تعالی علیه ، در سال ۱۳۹۱ می باشد.
🍃💐 هدیه به روح مطهر این عالم وارسته ، فاتحة مع صلوات.
🍃🌺 رهبر معظم انقلاب اسلامی در بخشی از پیام تسلیت خود ، در باره آن بزرگوار ، فرمودند :
🍃🌹 " عمری با برکت، سرشار از معنویت و تهذیب، و گامهای پیوسته در سلوک الی الله، همراه با مجاهدتی کم نظیر در تربیت نفوس مستعد و دلهای مشتاق، خلاصه ای از زندگینامه ی این روحانی مهذّب و این معلّم اخلاق و معرفت است. "
🆔 @Nasimzendgi4
🍀هفت توصیه انقلابی مقام معظم رهبری در سخنرانی 29 بهمن 99🍀
۱ *- نترسید.*
۲- *خسته نشوید.*
۳- *ناامید نشوید.*
۴- *تنبلی نکنید.*
۵- *ناخواسته وارد نقشه دشمن نشوید.*
۶- *وارد میدان شوید.*
۷- *فداکاری کنید.*
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🇮🇷@Nasimzendgi4
دستور #رئیسی برای احیای کارخانه قند #یاسوج
🔹رئیس دستگاه قضا در بازدید از کارخانه قند یاسوج: این کارخانه به عنوان مرکزی برای تولید شهر یاسوج نباید تعطیل میشد و تعطیلی آن در مدت ۵ سال قابل قبول نیست.
🔹معامله این کارخانه باطل و پلمب کارخانه شکسته شده، با همکاری امام جمعه، استاندار و کارگران باید چرخهای تولید کارخانه به حرکت در بیاید و نه تنها ۳۰۰ کارگر سال ۹۵ بلکه تا یک هزار نفر از این کارخانه ارتزاق کنند.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷@Nasimzendgi4
پاسخ #انصارالله به گروکشی #آمریکا: با #ایران قطع رابطه نمیکنیم
🔹نماینده جو بایدن چندروز پیش با مقامات انصارالله تماس گرفته و از آنها خواسته بود که ارتباطات خود را با ایران قطع کنند تا آنها هم جنگ و محاصره یمن را پایان دهند. جنبش انصارالله یمن هم امروز درخواست کاخ سفید برای قطع ارتباط با ایران را رد کرد.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷@Nasimzendgi4
پیام #رهبر انقلاب به نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی #دانشجویان در #اروپا
🔹دانشجویان عزیز! هر روز که میگذرد اهمیت نقش جوانان در پیشرفت کشور و تضمین آینده آن بیشتر آشکار میشود. بلیّه عمومی کرونا هم این را یکبار دیگر به اثبات رسانید. همت و انگیزه و امید شورانگیز جوانان در این ماجرا نیز مانند بسیاری از مسائل کشور، پیشران گشایشهای علمی و عملی شد. این یکی از برترین افتخارات انقلاب اسلامی است که توانسته است نشان «نقشآفرینی در مسائل اساسی» را بر سینه جوانان برومند کشور بنشاند.
🔹از شما دانشجویان عزیز انتظار میرود که در این فرصت مغتنمی که در اختیار شماست، خود را هر چه بیشتر به صلاحیتهای علمی و دینی و اخلاقی آراسته کنید و آماده نقشآفرینی شوید، و اتحادیه انجمنهای اسلامی در اینباره دارای وظیفهای سنگینتر و البته افتخارآمیزتر است.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷@Nasimzendgi4