✅ فرازهایی از خطبه فدکیه حضرت زهرا سلام الله علیها (۱)
... ستایش خدای را بر آنچه به ما ارزانی داشته و شکر و سپاس خدا را بر آنچه الهام کرده است ...
... خدایی که دیدگان توانایی دیدنش را ندارند و زبان ها از وصفش عاجزند و چگونگی حقیقتش در پندار ها نمی گنجد. او همه چیز را آفرید بدون آنکه از قبل چیزی وجود داشته باشد و آنها را پدید آورد بدون آنکه از نمونه و الگویی پیروی کند...
... گواهی می دهم که پدرم محمد صلی الله علیه و آله بنده و فرستاده اوست، او را پیش از آنکه به پیامبری فرستد اختیار و انتخاب کرد و نام و نشانش را قبل از آفرینش تعیین نمود...
...خداوند به وسیله پدرم محمد صلی الله علیه و آله تاریکیهای مردم را به روشنایی تبدیل کرد و ابهام و سرگردانی های دل ها را برطرف نموده و پرده های جهل را از دیدگانشان کنار زد و برای هدایت و راهنمایی در میان مردم به پا خواست و آنان را از گمراهی نجات داد و از کوردلی رهانید و آگاهی و بصیرت بخشید و همه را به دین محکم و استوار هدایت نمود و به راه راست دعوت کرد...
@NasraHamedan
🔴مدیریت هوشمندانه #جنگ_روایتها در جهاد فاطمی
✍️ حسین ربیعی کارشناس فضای مجازی و مدرس سواد رسانه
هنوز پیکر مطهر نبی مکرم اسلام در آغوش خاک آرام نگرفته بود که پرده از کلیدواژه های تردید در #جنگ_روایتها در قالب سقیفه بنی ساعده کنار رفت و اقدام شیطانی خناسان و قدرت طلبان برای میراث خواری از رسول اکرم ص شروع شد.
روایت صحیح را در برکه غدیر خم و در حجه الوداع همه مسلمانان شنیدند و نقل کردند و تبریک گفتند . هنوز روایت حدیث نبوی« من کنت مولاه فهذا علی مولاه » از معتبرترین روایت های تاریخ اسلام است ولی در سقیفه و در تحلیل آن عملیات #تحریف آغاز شد.
علی جوان است ، علی بزرگان عرب را به خاک افکنده است ، علی تجربه خلافت ندارد و...
نتیجه این #تحریف چیزی شد که مقبولیت را از امام مشروع گرفت و ۲۵سال خانه نشینی را بر ایشان تحمیل کرد .
هنوز اهل بیت پیامبر داغدار رحلت شهادت گونه ایشان بودند که حرمت خانه ایشان هم شکسته شد. خانه ای که جبرئیل هم برای ورود ،اذن می گرفت .
علی علیه السلام در اوج مظلومیت تنها ۷۵یا۹۵ روز بعد از رحلت پیامبر ، یار و همراه معصوم خود را از دست داد تا برای مقابله با جریان زر و زور و تزویر و جنگ شناختی و گفتمانی ایجاد شده ، مدیریت هوشمند و علوی را بر پایه جهاد فاطمی آغاز نماید .
این مدیریت پس از تحریف واقعه غدیر خم آغاز شد .
گام اول این مدیریت یادآوری خلافت بر حق امیرالمومنین ع توسط امام علی ع و همراهی حضرت زهرا س و حسنین ع بود . همه مهاجرین و انصار در دایره این روایت گری قرار گرفتند .
هرچند که مال دنیا و عملیات روانی غاصبین خلافت ،مانع از همراهی مردم گردید .
گام دوم در روشنگری و تبیین واقعه مهم غصب خلافت و فدک شکل گرفت . مدیریت حضرت صدیقه طاهره در تبیین ابعاد مختلف آن و حتی خطبه خوانی در مسجد نبوی ،روایت صحیح را ترسیم کرد و پاسخ احادیث جعلی منسوب به پیامبر را مستند به آیات قرآن بیان فرمودند .
گام سوم در این جهاد هوشمند ، انتشار نارضایتی مطلق از فعل غصب خلافت بود. تا آنجا که مشروعیت خلفای وقت در چالش جدی قرار گرفت. نارضایتی دختر پیامبر برای سلب مشروعیت آنها کافی بود تا آنجا که تلاش کردند با گرفتن اذن عیادت از طریق امیرالمومنین ع ، این موضوع را جبران کنند .
گام چهارم علنی کردن این نارضایتی در زمان حیات بود . در موقع عیادت خلفا هم به صراحت این موضوع تبیین شد .
گام پنجم و گام نهایی هم ترسیم و نشان دادن اوج مظلومیت ولایت با دفن شبانه و قبر بی نشان رقم خورد.
نکته حایز اهمیت در این جهاد همه جانبه ،تسلیم نشدن با تمام موانع و مشکلات بود. حتی شهادت و دفن دختر پیامبر خدا محلی برای روشنگری و ارائه روایت صحیح در #جنگ_روایتها است. در طول قریب ۱۴۰۰سال گذشته روایت دفن غریبانه و شبانه حضرت زهرا س باعث شده است تا روایتها و تحلیلهای دیگر جریان معاند نتواند ماجرای سقیفه را تکرار نماید .
جهاد فاطمی تا لحظه شهادت و حتی بعد از آن باعث شده است تا ما امروز بعد از گذشت این همه سال روایت صحیح و درست از ولایت را داشته باشیم .
روایتی که دفاع از حریم ولایت را بر همه چیز مقدم می دارد .
بدون شک پاسخ به این سوال که قبر دختر رسول خدا در کجا قرار دارد یا چرا ایشان شبانه دفن گردید ، باعث میشود که چرایی شهادت آن مظلومه تاریخ بر چگونگی شهادت رجحان داشته باشد .
امید که با تاسی از آن بزرگوار بتوانیم در مسیر جهاد فاطمی قدم برداریم .
حسین ربیعی کارشناس رسانه
🔴خطبه فدکیه؛ روایت صحیح فاطمی در #جنگ_روایتها
▪️ برای تربیت انسان، انبیا به جای تمرکز بر تک تک افراد، به دنبال تاسیس «کارخانه های آدمسازی» بوده اند؛ یعنی مواد اولیه به این کارخانه بدهی، آدم کمال یافته تحویل بگیری.
▪️ «تشکیل جامعه اسلامی» همان کارخانه است. اگر حقیقت جامعه ای اسلامی شد، آدم ها فوج فوج مومن خواهند شد.
◾️ نخ تسبیح و قلب تپنده این جامعه، «امام» است. امام در جامعه اسلامی همه اختلافات و تفاوتها و تعارضات را به سمت هدفی واحد همسو و هماهنگ می کند.
▪️ خطبه فدکیه، خطابه رسانه ای در روایت صحیح امامشناسی است. تشریح نگاه ولایی به عالم خلقت است و غرش های کوبنده شیری است در زنجیر برای بیدار کردن مردمی که لالایی دنیا خوابشان کرده بود و در #جنگ_روایتها مغلوب خناسان شده بودند.
▪️ خطبه فدکیه، درسنامه تربیتی زیست فاطمی است؛ چونان که امامت را بشناسی تا به مرگ جاهلی نمرده باشی.
#نسرا_همدان ضمن تسلیت شهادت حضرت زهرا س ، همه بزرگواران را به بازخوانی خطبه فدکیه و آشنایی با #جهاد_فاطمی و استفاده از همه ظرفیت ها در تقابل رسانه ای نظام سلطه در همه شرایط و با وجود همه موانع دعوت می نماید .
#نسرا
#همدان
✳️نهضت سواد رسانه انقلاب اسلامی در استان همدان
@NasraHamedan
نهضت سواد رسانه انقلاب اسلامی استان همدان 🔺نهضت سواد رسانه انقلاب اسلامی در استان همدان به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا برگزار میکند:
🔸نشست مجازی با دو موضوع ویژه:
1️⃣الف- تبیین جهاد فاطمی و نقش حضرت زهرا (س) در دفاع از حریم ولایت
2️⃣ب- تبیین خدمات علمی و ولایت پذیری علامه مصباح
سخنران: حجت الاسلام امیر مطهری معاونت تعلیم و تربیت سپاه انصار الحسین (ع)
⏰زمان: شنبه 27 دی ماه ساعت 19:30
پخش آنلاین نشست از طریق لایو صفحه روبیکای نسرا همدان به آدرس زیر
https://rubka.ir/nasrahamedan
#نسرا
#همدان
#مصباح_انقلاب
#جهاد_فاطمی
@NasraHamedan
📚معرفی کتاب شماره یک:
💠 عنوان کتاب: فاطمه زهرا سلام الله علیها از ولادت تا شهادت
✍ نویسنده: محمدکاظم قزوینی
مترجم: علی کرمی
ناشر: مرتضی
⚜ کتاب با نام اصلی فاطمه الزهرا من المهد الی اللحد توسط نویسنده گرانمایه به زبان عربی تالیف شده است و از میان چندین ترجمه فارسی این ترجمه که توسط علی کرمی انجام گرفته بیش از بقیه مورد اقبال مخاطبان واقع شده است.
⚜ کتاب به صورت جزء به جزء تمامی مراحل زندگی دخت گرانمایه ی پیامبر را شرح داده و سیمای فاطمه (س) و ویژگی های اخلاقی و رفتاری ایشان را از ولادت تا شهادت بررسی کرده است.
📖 گزیدهای از کتاب:
هشتمین امام نور از پدران گرانقدرش و آنان از پیامبر آوردهاند که فرمود: فاطمه جان! میدانی چرا به این نام، نامگذاری شدهای؟ امیرمومنان پرسید: چرا؟
🔹فرمود: بدان دلیل که او و پیروان راستیناش از آتش دوزخ در امان داشته شدهاند.
🔸و نیز فرمود: فاطمه نامیده شده چرا که خدای جهانآفرین او و هر کدام از نسل پاکش که خدای را با توحیدگرایی و ایمان به آنچه من آوردهام، دیدار کند، همه را، از آتش در امان داشته است.
🔹و نیز از پیامبر آوردهاند که فرمود: دخترم فاطمه تنها بدین جهت به این نام مقدّس نامیده شد که خدا او و نسل پاک و دوستداران واقعیاش را از آتش دوزخ در امان داشت.
┄┄┅┅•➰🍃🥀🍃➰•┅┅┄┄
@NasraHamedan
┄┄┅┅•➰🍃🥀🍃➰•┅┅┄┄
fateme-zahra-salamolah-az-veladat-ta-shahadat.pdf
4.62M
پیدیاف کتاب شماره یک: فاطمه زهرا سلام الله علیها از ولادت تا شهادت نوشته محمدکاظم قزوینی
┄┄┅┅•➰🍃🥀🍃➰•┅┅┄┄
@NasraHamedan
┄┄┅┅•➰🍃🥀🍃➰•┅┅┄┄
📚معرفی کتاب شماره دو:
💠 عنوان کتاب: رنج ها و فریادهای فاطمه سلام الله علیها
✍نویسنده: شیخ عباس قمی (ره)
مترجم: محمد محمدی اشتهاردی
ناشر: ناصر
⚜ کتاب "رنج ها و فریادهای فاطمه سلام الله علیها" ترجمه کتاب عربی "بیت الاحزان" شیخ عباس محدث قمی (ره) است.
⚜کتاب پيرامون تاريخ پرماجراى زندگى غم بار بانوى اسلام فاطمه زهرا سيدة نساء العالمين (سَلامُ اللَّه عليْها) نگاشته شده و چنانكه از نامش پيدا است حقايق دردناك مربوط به زندگى اين بانوى بزرگ اسلام ، به اضافه مقام والا و بى نظير آن حضرت و فضائل و كرامات آن بزرگوار را در خود جای داده است. مقدمه کتاب را نیز آیت الله مکارم شیرازی نوشته است.
📖 گزیده ای از کتاب:
هنگامی که علی(ع) بی وفائی مردم را دریافت، و دانست که از یاریش سرپیچی کردند، و به اطراف ابوبکر رفتند، ملازم خانه شد و از خانه بیرون نیامد.
🔹عمر به ابوبکر گفت: چرا برای علی(ع) پیام نمیفرستی تا با تو بیعت کند؟ همه مردم جز علی(ع) و غیر از آن چهار نفر، بیعت کرده اند.
ابوبکر دارای رّقت قلب و مدارا بود و در امور دقت بیشتری میکرد، ولی عمر سخت دل تر و خشن تر، بود و زبان تند داشت.
🔸عمر گفت: «قنُفْذ» را به سراغ علی(ع) میفرستم، زیرا قنفذ سخت دل و تندخو و بی مهر است و غلام آزاد شده میباشد و از دودمان عدّي بن کعب است. ابوبکر، قُنفذ را همراه گروهی به حضور علی(ع) فرستاد.
🔹 قُنفذ به در خانه علی(ع) آمد و اجازه ورود خواست، ولی علی(ع) اجازه ورود نداد، همراهان قنفذ، نزد ابوبکر و عمرکه در مسجد با جمعی نشسته بودند آمده وگفتند: «علی(ع) به ما اجازه ورود نداد».
🔸 عمرگفت: به خانه علی(ع) بروید، اگر اجازه نداد بدون اجازه وارد گردید.
آنها به درخانه علی(ع) آمدند و نخست اجازه ورود طلبیدند.
🔹 فاطمه (س)کنار در آمد و فرمود: «من بر شما ممنوع کردم که بدون اجازه وارد خانه من شوید» (من در زحمت هستم، به خانه من نیائید.) باز همراهان قنفذ به نزد ابوبکر و عمر بازگشتند، ولی قنفذ همانجا ماند، همراهان او جریان عدم اجازه فاطمه (س) را به ابوبکر و عمر ابلاغ کردند.
🔸عمر خشمگین شد و گفت: ما را با امر زنان چه کار است؟! سپس به اطرافیان خود گفت: هیزم جمع کنید، آنها هیزم جمع کردند و همراه عمر، کنار دِر خانه زهرا (س) آمدند، و هیزمها راکنار در گذاردند. در آنوقت علی(ع) و فاطمه (س) و حسن وحسین(ع) در آن خانه بودند.
🔹 آنگاه عمر فریاد زد،که علی و فاطمه (علیهماالسلام) صدای او را شنیدند، او در فریادش میگفت: «سوگند به خدا ای علی! باید از خانه بیرون بیائی و باید با خلیفه رسول خدا (ابوبکر) بیعت کنی وگرنه برخانه تو آتش برمیافروزم.»
🔸فاطمه (س) به عمر فرمود: چرا با ما چنین برخورد میکنی؟! عمر گفت: در را باز کن، وگرنه به شما آتش میافکنم. فاطمه (س) فرمود: آیا ازخدا نمیترسی، و واردخانه من میشوي؟
🔹عمر از آنجا نرفت، و از همراهان خود آتش خواست، و با آن آتش دِر خانه زهرا (س) راشعله ور نمود، سپس در را فشار داد و وارد خانه شد...
┄┄┅┅•➰🍃🥀🍃➰•┅┅┄┄
@NasraHamedan
┄┄┅┅•➰🍃🥀🍃➰•┅┅┄┄
3767-fa-ranjha-va-faryadhaye-fatemeh-salamolahalayha.pdf
2.01M
پیدیاف کتاب شماره دو: رنجها و فریاد های فاطمه(س)
┄┄┅┅•➰🍃🥀🍃➰•┅┅┄┄
@NasraHamedan
┄┄┅┅•➰🍃🥀🍃➰•┅┅┄┄
خطبه فدکیه ابزار رسانه ای هوشمند در افشای جریان #تحریف
✍️ حسین ربیعی
🔹خطبه فدکیه با این عبارت شروع می شود : انا فاطمه و ابی محمد (ص)
براستی چرا حضرت زهرا س این خطبه را با معرفی خود شروع نمود. مگر کسانی که در مسجد و برای شنیدن سخن ایشان جمع شده بودند ، او را نمی شناختند ؟!
پاسخ این سوال روشن است . بدون تردید در مدینه کسی نبود که دختر رسول خدا را نشناسد و سوال بعد چرا ایشان که نگاهش به خدا بوده و هیچ چشم داشتی به دنیا نداشت ، برای اعاده فدک گام به میدان گذاشت ؟!
🔸حال این سوال مطرح می شود که چرا آغاز خطبه با معرفی نسبی حضرت زهرا س شکل گرفته است که پاسخ به این سوال از یک هوشمندی بالا در تقابل رسانه ای و مقابله با جریان #تحریف در #جنگ_روایتها حکایت دارد .
🔹شاید دلیل اصلی گام نهادن حضرت زهرا س و #روایت خطبه فدکیه همان یک جمله آغازین و معرفی باشد تا در تمام طول تاریخ این #روایت_صحیح نقل شود که تنها وارثان پیامبر اکرم ص ، ایشان و ائمه اطهار علیهم السلام می باشند .
🔸اصلی ترین سند حضرت زهرا س در اثبات حقانیت و مالکیت فدک اثبات #روایت نسب خونی با پیامبر است . امروزه در سند معاملات هم ما از این شیوه معرفی استفاده می کنیم .
در بین اعراب نسبت خونی اهمیت ویژه دارد . با بررسی اشعار و افتخارات آنها این نکته به وضوح مشخص است و چه افتخاری بالاتر از داشتن نسبت با نبی مکرم اسلام (ص).
از زمان بعثت پیامبر تا رحلت ایشان ، جریان تحریف تلاش زیادی را برای ایجاد نسبت با پیامبر به کار گرفت تا بتواند بعد از رحلت ایشان با استناد به همین نسبت سازی ، عنان حکومت اسلامی را در دست بگیرد . در ابتدا تنها همنشینی با همراهی چند روزه با پیامبر در غار ثور ، تنها نسبت آنها بود . ازدواج عایشه و بعد حفضه به همین دلیل شکل گرفت تا شاید با تولد فرزندی از نبی مکرم اسلام ، نسبت خونی برای آنها ایجاد شود . اینجا مشیت الهی بر عقیم بودن این دو قرار گرفت .حتی درخواست های مکرر برای ازدواج با حضرت زهرا س هم از طرف خلفا و هم از طرف برخی از اصحاب می تواند به این دلیل بوده باشد . اینجا هم خداوند متعال کفو حضرت زهرا س را امیرالمومنین ع قرار داد و جریان تحریف راه به جایی نبرد .
🔹 و اما حضرت زهرا س در آغاز خطبه فدکیه ، نسبت خونی وبلافصل خود با پیامبر را به مردم و افکار عمومی یادآور می شود . سند فدک پیوند خونی اهل بیت علیهم السلام با پیامبر است . نسبتی که پاسخ صریحی به جریان #تحریف در #جنگ_روایتها است. جنگی که روایت همراهی چند روزه در ماجرای هجرت را بر سالها جهاد خالصانه جانشین منتخب خدا و پیامبر ، غالب کرده بود .
نسبتی که بدون شک هیچ کس به جز اهل بیت ع ، در دنیا از آن بهره مند نبوده و نخواهند بود .
این گونه بار دیگرحضرت صدیقه طاهره در روایتگری صحیح و بی نقص خود ، حق ولایت و مالکیت فدک را با هم اثبات می نماید .
#جهاد_فاطمی
صبح روز یکشنبه ۲۸دیماه۹۹ مصادف با شهادت مظلومانه ام الائمه ...
@NasraHamedan