ارتقای رتبه ایران در شاخص جهانی ارتباطات و فناوری اطلاعات
🔺 بر اساس اعلام اتحادیه بین المللی مخابرات، شاخص توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران ۶ رتبه ارتقا یافته است.
🔺 اتحادیه بین المللی مخابرات موسوم به ITU گزارش تازه ای از شاخص جهانی توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات (IDI) را منتشر کرده که بر اساس این گزارش که رتبه بندی از جایگاه کشورها به شمار می رود، جایگاه ایران از رتبه ۸۱ به ۷۵ ارتقا پیدا کرد.
🔺 همچنین در بررسیهای تخصصی امسال ITU از نظر میزان امتیاز در شاخص IDI یا همان توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز امتیاز ایران با افزایش ۴۷ درصدی از عدد ۵۵ به ۸۱ رسیده است.
🔺 علاوه بر آن مقادیر زیرشاخص های ضریب نفوذ مشترکین پهنباند همراه، درصد استفاده از اینترنت و درصد خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت در سال ۲۰۲۳ نیز به ترتیب از رشد ۱۵، ۹ و ۶ درصدی برخوردار شدند.
🆔 @Nasrahamedan
کاربران ایرانی در سال ۱۴۰۲ از کدام اموجیها بیشتر استفاده کردهاند؟
🔺 بررسی اموجیهای پرتکرار ایرانیها نشان میدهد که کاربران در پیامها و نوشتههایی که به اشتراک گذاشتهاند شاد بودهاند و به یکدیگر عشق ورزیدهاند.
🔺 لایفوب با رصد و پایش شبکههای اجتماعی پرتکرارترین اموجیهای فارسیزبانان شبکههای اجتماعی اینستاگرام و ایکس(توییتر سابق) و تلگرام را در کنار هم قرار داده و نتایج این بررسی نشان میدهد شکلکها و احساسات با ۲۶% از مجموع محتوا بیشترین تکرار را در میان همه اموجیها دارند. در دسته شکلکها و احساسات، شکلک خنده و قلب پرتکرارتر از سایر اموجیها هستند.
🔺 نمادها با ۲۲ درصد دومین دسته پرتکرار اموجیها هستند و اموجیهای مربوط به افراد و اعضای بدن نیز با ۱۴ درصد سومین رتبه را دارند. اموجی مربوط به اشیا نیز با ۱۳ درصد در رتبه چهارم اموجیهایی قرار دارند که ایرانیها در سال ۱۴۰۲ در شبکههای اجتماعی بیشتر از آنها استفاده کردهاند.
🆔 @Nasrahamedan
مطالعهای نگرانکننده: استفاده از ChatGPT با افت تحصیلی در ارتباط است
🔺 ابزارهای هوش مصنوعی مانند ChatGPT نقش مهمی در زندگی روزمرهی بسیاری از افراد ایفا میکنند؛ اما تحقیقات جدیدی نشان میدهد که استفادهی بیش از حد از این ابزارها میتواند تأثیرات منفی بر عملکرد تحصیلی و حافظه داشته باشد.
🔺 بر اساس مطالعهای جدید از ارزیابی صدها دانشجوی مقطع کارشناسی تا داوطلبان دکترا، دانشجویانی که تحت فشار زمانی و آموزش سنگین قرار دارند، بیشتر سمت استفاده از ChatGPT میروند.
🔺 دادههای این تحقیق نشان میدهند دانشجویانی که به هوش مصنوعی متکی هستند، بیشتر وقت خود را تلف میکنند، حافظهی ضعیفتری دارند و معدل تحصیلیشان به مرور کاهش مییابد.
🔺 چتبات ChatGPT صرفنظر از کیفیت پاسخهایش، فرآیند تحصیل را بیشازحد آسان میکند. به گفتهی محققان، از آنجایی که ChatGPT میتواند به سرعت به هر سوالی پاسخ دهد، دانشجویانی که بیش از حد از این ابزار استفاده میکنند ممکن است تلاشهای شناختی خود را برای انجام وظایف آموزشی کاهش دهند و این امر منجر به کاهش حافظهی این گروه از داشنجوها میشود.
🔺 مطالعه همچنین بیان میکند که رابطهی بین استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی و تأثیرات منفی آن ممکن است دو طرفه باشد؛ یعنی دانشجو ممکن است به دلیل داشتن نمرات پایین به استفاده از ChatGPT روی آورده باشد.
🆔 @Nasrahamedan
رسوایی جدید متا؛ جاسوسی از اسنپچت و یوتیوب با «پروژه شکارچیان روح»
🔺 متا (فیسوک سابق) در سال ۲۰۱۶ پروژهای مخفیانه برای رهگیری و رمزگشایی ترافیک شبکهی بین سرورهای اسنپچت و کاربران این شبکهی اجتماعی راهاندازی کرد. هدف اصلی، شناسایی رفتار کاربران اسنپچت و کمک به متا برای رقابت جدیتر با این پلتفرم بود.
🔺 بر اساس اسناد دادگاه، متا از پروژهی رهگیری فعالیتهای اسنپچت با نام «شکارچیان روح» یاد میکرد. اسنپچت لوگویی شبیهبه روح دارد و نام پروژه مشخصا در حال اشاره به اسنپچت است.
🔺 اسناد منتشرشده توسط دادگاهی فدرال در کالیفرنیا نشان میدهند که متا چگونه تلاش کرده است ازطریق تجزیهوتحلیل ترافیک شبکه و نحوهی تعامل مردم با پلتفرمهایی نظیر اسنپچپ، آمازون و یوتیوب، رقابت سنگینتری با سایر شبکههای اجتماعی رقم بزند.
🔺 پلتفرمهای رقیب متا از سیستم رمزنگاری استفاده میکنند، بههمیندلیل متا مجبور بود برای دورزدن سیستم امنیتی سراغ توسعهی فناوری جدیدی برود.
🔺 پروژهی شکارچیان روح در ابتدا روی اسنپچت متمرکز بود، اما بعدا به آمازون و یوتیوب نیز گسترش پیدا کرد. در سند دادگاه به ایمیلهای داخلی متا اشاره شده است.
🔺 راهکار مهندسان متا، استفاده از Onavo بود؛ سرویسی شبیه VPN که متا در سال ۲۰۱۳ تصاحبش کرد.
🔺 متا در سال ۲۰۱۹ سرویس Onavo را بهطور کامل تعطیل کرد؛ چون تحقیقات نشان میداد این شرکت بهطور مخفیانه به نوجوانان پول پرداخت کرده است تا از Onavo استفاده کنند و به همین واسطه تاریخچهی وبگردی آنها در اختیار متا قرار بگیرد.
🔺 اسنپچت ترافیک بین اپلیکیشن و سرورهایش را رمزنگاری کرده بود و متا نمیتوانست به دادههای تحلیلی دسترسی پیدا کند. دقیقا به همین دلیل بود که مهندسان فیسبوک پیشنهاد استفاده از Onavo را مطرح کردند.
🔺 نرمافزار Onavo بههنگام فعالشدن میتوانست تمامی ترافیک شبکهی دستگاه را قبل از رمزنگاریشدن و ارسال ازطریق اینترنت، ببیند.
🔺 آنطور که اسناد دادگاه نشان میدهند، برخی از کارمندان متا نظیر جی پاریخ (رئیس سابق تیم مهندسی زیرساخت این شرکت) و پدرو کاناهواتی (رئیس سابق تیم مهندسی امنیت) نگرانی خود را دربارهی استفاده از Onavo ابراز کرده بودند.
🆔 @Nasrahamedan
قدرت #انیمیشن
⌛️در جاسازی پیش فرض ها در #ذهن کودکان
💎 سازندگان انیمیشن ها برای جا انداختن یکسری #باور ها و #اعتقادات در #ذهن کودک از #نماد ها و مفهومات، داخل انیمیشن استفاده میکنند.
💎 این مفهومات، که میتواند
▫️ مستقیم به ذهن کودک منتقل شود
▫️ یا اینکه از طریق #ضمیر_ناخودآگاه آن را درک کنند
▫️یا اینکه مثل پازل درون ذهنش بشیند و در ادامه مسیر زندگی از طریق رسانه این پازل تکمیل گردد.
از جمله این نماد ها و مفهومات:
🕳 نماد #تک_چشم شیطان یا چشم جهان بین
🕳 موجودات ماورایی آبی رنگ
🕳 استفاده از نماد ها و پرچم های LGBT
🕳 استفاده از نماد های شیطان پرستی مثل بز #بافومت
🕳 استفاده از نیروهای ماورایی، #طلسم، #جادو
🕳 استفاده از دروازه های زمان، #دنیای_موازی، #تناسخ
🕳 #تطهیر چهره شیطان
🕳 تغییر #ارزش ها؛ بد جلوه دادن خوبی خوب جلوه دادن بدی
و...
🆔 @Nasrahamedan
🌙مشقت داشتن روزه به دلیل شغل
🔹اگر روزه گرفتن برای کسی به دلیل نوع شغلی که دارد، مشقت داشته باشد و نتواند روزه را به پایان برساند؛ آیا میتواند از ابتدای صبح، روزه نگیرد؟
🔹باید از هنگام اذان صبح، روزه را نیت کند و هرگاه در طول روز ادامۀ روزه، طاقت فرسا و غیرقابل تحمل شد، میتواند افطار کند و در زمان مناسب، قضای آن را بگیرد.
🆔 @Nasrahamedan
🔴 «سلطان رمزارز جهان» به ۲۵ سال زندان محکوم شد
«سم بنکمن-فرید»، بنیانگذار و مدیرعامل سابق صرافی رمزارز FTX که به «سلطان رمزارز جهان» معروف بود، بهخاطر میلیاردها دلار کلاهبرداری، به ۲۵ سال زندان محکوم شد.
سم بنکمن-فرید آذرماه ۱۴۰۱ و یک ماه پس از اعلام ورشکستگی صرافی FTX، در باهاما دستگیر و سپس به آمریکا فرستاده شد. او ابتدا با بازداشت خانگی مواجه شد و سپس بهدلیل نقض شرایط وثیقه، ازجمله استفاده از VPN برای تماشای فوتبال به زندان افتاد.
در آبان ۱۴۰۲ بنکمن-فرید بهخاطر هفت اتهام ازجمله کلاهبرداری چندین میلیارد دلاری توسط قاضی «لوئیس کاپلان» مجرم شناخته شد و حالا کاپلان حکم به ۲۵ سال زندان او داده است.
🆔 @Nasrahamedan
🐬 بازنمایی جهان ناپیدا
یکی از عوامل #جذابیت #انیمیشن:
🦋 انیمیشنها با بهرهگیری از #قوه_خیال، بخشی از جهان را به نمایش میگذارند که بهطور معمول از دید انسان پنهان است.
🦈 این اکتشافی بودن، پاسخی به کنجکاوی انسان برای شناخت ناشناخته هاست و از این رو برای مخاطب جذابیت دارد.
انیمیشنها انواع و گونههای مختلف و متعددی از جهان ناپیدا را بازنمایی میکنند:
بازنمایی
🦩 فرشتگان،
🦩 هیولاها،
🦩 گرگینهها،
🦩 اجنه و شیاطین،
🦩 ارواح
🦩 و….
از این جمله است.
🐬 موجودات ذیشعور غیرانسانی با نیروهای خارق العاده در گونههای متعدد در انیمیشنها حاضرند.
🦩 کوتولههای #سپید_برفی،
🦩 هیولاهای ترسناک، اما بیخطر #هالووین در انیمیشن کابوس پیش از کریسمس،
🦩 غول سبز رنگ #شرک،
🦩 کوتولههای سنگی در فروزن،
🦩 کاراکترهای کارخانه هیولاها،
نمونه کوچکی از این موجودات در انیمیشنها هستند.
🆔 @Nasrahamedan
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ، جنگ رسانه ایست
هرکس رسانه قوی تری داشته باشه
موفق تر خواهد بود...
@NasraHamedan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
#رمضان_کریم
◀️ 20 ثانیه در محضر قرآن
📺 سواد رسانه ای در آیینه قرآن کریم
🔻 قسمت دوم
@Nasrahamedan