نـگـاه بـرتـر
🎥این هم آخرین ورژن عزا داری انحرافی 🔹دستهی زعفرجنی‼️ 🔹اینگونه اعمال آنهم در قم؟ 🔹چه کسی جلوی ا
✅فک کنید چنین فیلمی درسطح جهانی ازملت ایران پخش شود
چه عکس العملی دربرابر مذهب شیعه خواهند داشت؟؟!
@Negahe_bartar
🔴 صحبتهای محمدجواد ظریف، #مو_به_مو، در راستای اجرایی کردن منویات سند 2030 است.
🔺سخنان ظریف در خصوص نحوهء امتیازبندی افراد برای عضویت در کابینه، دستکم به ۳ هدف از اهداف هفدهگانهء سند ۲۰۳۰ مرتبط است: اهداف ۵، ۱۰ و ۱۶.
📌پررنگترین و آشناترین آن، همان هدف پنجم یا برابری جنسیتی است که اجرای این هدف، منجر به استخدام هرچه بیشتر زنان در کابینه و معالاسف، استخدام اعقاب قوم لوط یا همان جامعهء رنگینکمانی خواهد شد. شایان ذکر است که حمایت از حقوق همجنسبازها، در میثاق نامهء انتخاباتی اصلاحات، قید شده بود.
🔸بخش ۵.۱.۱ سند توسعه پایدار ۲۰۳۰، به بررسی موارد مختلفی در برابری جنسیتی میپردازد، از جمله اینکه: آیا زنان و مردان از حقوق برابر در دسترسی به تصدی مناصب عمومی و سیاسی (قوای سهگانه) برخوردارند؟
🔹اما کلیت حرفهای ظریف به بخش دیگری از سند ۲۰۳۰ هم مربوط است:
🔸عنوان هدف شانزدهم از اهداف هفدهگانهء سند ۲۰۳۰ -که زیربخشها و جزییات بسیار دارد- عبارت است از:«ترویج جوامع صلح آمیز و فراگیر برای توسعه پایدار، دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد نهادهای موثر، پاسخگو و فراگیر در تمامی سطوح».
🔹ذیل این عنوان زیبا و خوش ظاهر، البته جزییات بسیار ظریفی به کشورها دیکته شده که باید اجرایی شوند. برای مثال، زیر هدف ۱۶.۷ عبارت است از: اطمینان حاصل شود که تصمیمگیریها در تمامی سطوح، پاسخگو، همهشمول، مشارکتی و با نمایندگی از همگان باشد (به دو عبارت همهشمول و با نمایندگی از همه، دقت ویژه مبذول دارید).
🔸شاخص ۱۶.۷.۱ در این هدف، به بررسی نسبت پُستها در نهادهای ملی و محلی، از جمله در قوای سهگانه در مقایسه با توزیع ملی جمعیت بر اساس جنسیت، سن، افراد دارای معلولیت و گروههای جمعیتی میپردازد (به اصطلاح گروههای جمعیتی دقت کنید، توضیح آنرا خواهم داد).
🔹در دل همین قسمت، به ارتباط این بخش از سند ۲۰۳۰، با هدف ۵ اشاره شده و عنوان شده که شاخص ۵.۵.۱ ، به بررسی آمار نسبت حضور زنان در دولتها میپردازد. به علاوه این هدف، با هدف دهم هم مرتبط است. زیر هدف ۱۰.۲ در مورد «ارتقاء شمول اجتماعی، اقتصادی و سیاسی همه، صرف نظر از سن، سابقه، معلولیت، نژاد، قومیت، منشاء، مذهب، وضعیت اقتصادی یا هر وضعیت دیگری» به صورت کلی بحث میکند.
♨️امیدوارم همینجا روشن شده باشد که حق تحفظ در سند در هم تنیدهء ۲۰۳۰، چه قدر بیهوده و ناکارآمد است، چرا که در صورت رد بخشی از سند ۲۰۳۰، این بخش در سایر قسمتهای سند، با همان روح، با عناوینی مشابه/ متفاوت، گنجانده شده و بدین ترتیب، گریزی از اجرای آن نیست!
🔸در قسمت توضیحات زیرهدف ۱۶.۷.۱، در خصوص گروههای جمعیتی آمده: جمعیت یک کشور، موزاییکی از گروههای مختلف جمعیتی است که بر اساس نژاد یا قومیت، زبان، وضعیت مهاجرت، تعلقات مذهبی و جنسی قابل شناسایی است.
🔺دقت کنید! بر اساس همین تعریف و با در نظر گرفتن شاخص ۱۶.۷.۱ بود که آقای ظریف عنوان کرد که شیعه نبودن، برای عضویت در کابینه، امتیاز محسوب میشود، چرا که در این حالت، گروههای جمعیتی برای شمول در کابینه، در نظر گرفته میشوند.
‼️با توجه به سیر حرکت دولت اصلاحاتی پزشکیان (ظریف)، در صورتی که قرار باشد به شاخص ۱۶.۷.۱ به خوبی عمل شود، به زودی باید شاهد حضور مهاجران غیر ایرانی هم در بدنهء دولت باشیم.
🔸همچنین اگر شاهد حضور فردی معلول در بدنهء دولت بودیم، باید بدانیم که این امر، دستور سند ۲۰۳۰ است که اجرایی میشود و در این میان، توانمندی فردی که پستی را اشغال کرده، اهمیت ندارد.
#تا2030
#ژئوپلیتیک_رسانه
✍ دکتر باویر
@Negahe_bartar
🧠 مرجعیت فکری در فضای مجازی
در حال حاضر با آزادی رسانه ای که با فناوری دیجیتال و رسانه های مجازی به وجود آمده است پراکندگی مرجعیت های فکری افزایش پیدا کرده است، مرجعیت فکری در جامعه در حال تغییر است ارا که مرجعیت فکری گذشته قدرت انعطاف پذیری ندارد و در جامعه امروزی کاربرد چندانی ندارد بنابراین جامعه از آنها عبور می کند نسل های گذشته در تنگناها و الزام ها زندگی می کردند و بر همین منوال دارای مرجعیت فکری مخصوص به خود بودند. نخبگان و روشنفکران وظیفه دارند در این زمان به شفاف سازی و توضیح اسیب ها بپردازند. با ظهور و گسترش فزاینده فضای مجازی و در هم ریختگی بسیاری از چارچوب ها و قواعد پیشین جایگاه رهبران فکری پیشین نیز متزلزل شده و چهره های دیگری مرجعیت یافته اند که صفات و ویژگی های پیشین را ندارد. نسل جدید متفاوت از نسل های پیشین هستند و در معرض دنیای مجازی و متاثر از فضای رسانه ای تازه ای مبتنی بر پیامدهای توسل به اینترنت هستند. این نسل رهبران خود را لزوما ازمیان متخصصان و صاحب نظران بر نمی گزییند جامعه ایران امروزه با معضل تکثر مراجع فکری رو به رو است. تا پیش از این، طبقه روحانیت جزو مراجع فکری بودند اما امروزه این مراجع، جایگاه خود را از دست داده اند و شبکه های اجتماعی انبوه مراجع فکری کثیری را برای افراد به وجود آورده است.
@Negahe_bartar
✨ پویش ملی صرفهجویی در مصرف برق ✨
👉🏻 https://urls.st/Psjdmb
❗️هموطنان عزیز❗️
در این روزهای گرم تابستان، مصرف برق به شدت افزایش یافته است. همه ما میتوانیم با یک اقدام ساده به کاهش این فشار کمک کنیم.
🔌 با همکاری شما عزیزان، میتوانیم گامی مؤثر در کاهش مصرف انرژی برداریم.
💡 با خاموش کردن یک لامپ اضافی یا کاهش مصرف دستگاههای برقی غیرضروری، میتوانید در این پویش شرکت کنید.
📲 روی لینک زیر کلیک کنید و تعهد خود به صرفهجویی در مصرف برق را ثبت کنید. با هر کلیک، تعداد شرکتکنندگان و لامپهای صرفهجویی شده به نمایش در خواهد آمد.
🔗 https://urls.st/Psjdmb
📺 فیلم نوشت؛ اقدامات ساده برای مدیریت مصرف برق
راستی هیات ها و مساجد خیلی میتونن تو کاهش مصرف برق کمک و فرهنگ سازی کنن⁉️بامسولین شون صحبت کنید
🔷️ رکورد مصرف برق باز هم شکست / بیش از ۷۷ هزار و ۵۰۰ مگاوات در یک روز
🇮🇷بیایید با هم، ایران را روشن نگه داریم
@Negahe_bartar
♦️تیتر و عکس نخست روزنامه اصلاح طلب
✍"مانیفست گورباچف ایرانی"
⬅️آیا این تیتر توهین به رئیس جمهور است یا کنایه به ارگان نظام؟ یا همینجوری زدن که به چشم بیاد روزنامه شون🤨
(تشبیه پزشکیان به گورباچف ایرانی)
#آرمان_امروز
@Negahe_bartar
چرا اینطوری شد 😐
نامزد پوششی دیده بودیم
رئیس جمهور پوششی و تزئینی ندیده بودیم
@Negahe_bartar
📌شورای راهبری پزشکیان
مدل کمونیستی چین
شورای راهبری دولت آقای پزشکیان و تشکیل کارگروه های تخصصی برای انتخاب وزرای کابینه و همچنین سیاست گذاری های کلان برای اداره کشور الهام گرفته از نظام کمونیستی چین هست که رئیس جمهور و نخست وزیر و به تبع از آن کابینه را انتخاب می کنند این تصمیم گیری ها در کنگره ملی خلق چین که اعضای آن عمدتا از حزب حاکم (کمونیست) هستند گرفته می شود(کنگره نقش تشریفاتی دارد)
حزب کمونیست با ۱۲ کارگروه تخصصی در موضوعات اقتصادی و سیاسی و امنیتی و فرهنگی و تصمیم سازی های راهبردی ،سیاست های کلان دولت را تعیین می کنند تا کشور را در مسیر توسعه قرار دهند.
موضوع جالب در مدل ارائه شده شورای راهبری پزشکیان، تلفیق ساز و کار کمونیستی با انتخاب دموکراتیک مردم هست،یعنی وزرا را شبکه های تخصصی معرفی می کنند اما مجلس حرف آخر را می زند
کارگروه های تخصصی جامعه کوچکی را ایجاد می کنند تا بتوانند پیشرفت کشور را از مسیر تصمیم نخبگانی پیش ببرند در حالیکه این مدل با نظام دموکراتیک ایران که مردم رئیس جمهور و نمایندگان را انتخاب می کنند
منافات دارد یا بهتر است بگویم بی فایده و نمایشی است.برخلاف نظام کمونیستی چین که داده های علمی و کارشناسی کارگروه های تخصصی بدون نیاز به تاییدیه جدید به تصمیم گیری های سیاسی می رسند
در نظام سیاسی ایران، تصمیم نخبگانی مشابه با مدل کمونیستی ،بدون اراده و همراهی مردم برای تحول و پیشرفت نمی تواند ادامه پیدا کند
بنابراین شورای راهبری دولت پزشکیان کپی شده از نظام کمونیستی چین برای پیشبرد امور،تشکیل دولت و سیاست گذاری ها است که در نظام سیاسی ایران تصویر نمادین دارد.
بویژه اینکه دولت و اعضای کابینه به تاییدیه مجلس شورای اسلامی نیاز دارد
تعداد همه اعضای این شورا به همراه کارگروه های تخصصی که قرار است وزرای دولت را معرفی کنند به ۴۵۰ نفر می رسد
ابوقاسم
@Negahe_bartar
هدایت شده از ایستگاه پارسی
به نسیمی همه راه به هم می ریزد
کی دل سنگ تو را آه به هم می ریزد؟
سنگ در برکه می اندازم و می پندارم
با همین سنگ زدن، ماه به هم می ریزد
عشق بر شانه هم چیدن چندین سنگ است
گاه می ماند و ناگاه به هم می ریزد
آنچه را عقل به یک عمر به دست آورده ست
دل به یک لحظه کوتاه به هم می ریزد
آہ! یک روز همین آه تو را می گیرد
گاه یک کوه به یک کاه به هم می ریزد
#فاضل_نظری | شعر
🍃ایستگاه پارسی
@parsidost
🔴 سخنگوی نیروهای مسلح یمن: با پهپاد جدید «یافا»، تلآویو را هدف عملیات موفقی قرار دادیم
🔹تلآویو را منطقهای ناامن اعلام میکنیم و هدف حملات ما خواهد بود.
🔹پهپاد «یافا» قابلیت عبور از سامانههای رهگیر را دارد و رادارها نمیتوانند آن را شناسایی کنند.
@Negahe_bartar
🔴 حمله به تلآویو یعنی شکست در همه جبههها
🔹وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی: امنیت را در اسرائیل از دست دادهایم و شرایط از خطوط قرمز عبور کرده است.
@Negahe_bartar
🔴 نقص فنی باعث اخلال در فعالیت فرودگاهها، شبکههای تلویزیونی و بانکها در سراسر جهان شد
🔹رسانههای بینالمللی گزارش دادهاند شبکههای تلویزیونی، بانکها و فرودگاهها در سراسر جهان به دلیل قطع گسترده برق با مشکل مواجه شدهاند و ویندوز بسیاری از کامپیوترها به صورت ناگهانی از کار افتاده است.
🔹درپی قطع جهانی سیستمهای رایانهای فعالیت فرودگاه بن گورین تلآویو متوقف شد.
🔹شبکه اسکاینیوز نیز از دسترس خارج شده و مخاطبان این شبکه گفتهاند که به جای برنامههای عادی پیام عذرخواهی را بر روی صفحه خود ارسال کرده است.
🔹در لندن فرودگاه گاتویک اعلام کرده که پروازها به دلیل از کار افتادن سامانههای بازرسی مسافران با تأخیر انجام میشود.
🔹 مسافران در فرودگاه لاتون در انگلستان نیز به دلیل مشکل مشابه سرگردان شدهاند و شاهدان عینی از تشکیل صفها طولانی برای بازرسی مسافران خبر دادند.
🔹فرودگاه برلین نیز تمامی پروازهای خود را تا اطلاع ثانوی به دلیل آنچه «نقص فنی» خوانده شده به حالت تعلیق درآورده است.
🔹بسیاری از شرکتهای حملونقل ریلی هم هشدار دادهاند که ممکن است مجبور شوند سفرها را لغو کنند.
@Negahe_bartar