الان داشتم چنل هامو چک میکردم و دیدم که برای فرهنگیان تاریخ مصاحبه مشخص شده ، و حالم بد شد
من پارسال به حدی سرش استرس داشتم که فکر کنم هر سالی ک این خبر رو بشنوم واقعا حالم بد میشه مثل پارسال ؛
چون تداعی کننده ی خاطرات بد و افتضاحیه واسم
و از همینجا برای دوستانی که هدفشون فرهنگیان هستش آرزوی موفقیت و سعادت میکنم ، امیدوارم تو این راه اذیت نشن و به هدف دلخواهشون برسن و انشالله اگر هدفشون برخلاف تقدیر الهی بود اون چه که بهتر و شایسته تر هست براشون رقم بخوره 🙂🤍
اگه ازم بپرسی خوبی؟ احتمالا میگم خوبم، ولی وقتی بخاطر شکستن لیوان گریه میکنم، تبدیل میشه به گریه برای خانواده، گریه برای اشتباهات گذشتهام، گریه برای چیزهایی که نمیتونم درستشون کنم، و بخاطر هرچیزی که تو زندگیم اتفاق میوفته.
-ɴᴏᴛʜɪɴɢ"
وقتی همه فراموشم کردند ، تو باز مرا به یادت بیاور ، مگر معنای دوست داشتن فراموش نکردن پیوسته نبود؟
عذرخواهی فقط به ببخشید گفتن نیست ، عذرخواهی به دلجویی بعدشه ، به تکرار نکردن اشتباه بعدشه ، به پیگیر حال شدن بعدشه ، به جبران کردن بعدشه.
- شبتونبیغم 🤍')
به درجهای از خستگی رسیدم که حوصله بودن در کنار آدمها رو دیگه خیلی به ندرت دارم و در نهایت مدت زمان ارتباط اجتماعی که میتونم داشته باشم حدودا دو ساعته و بعدش باید برگردم به غارم.