eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61.1هزار عکس
56.5هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
خالق الزهراس ترک گناه قال رسول الله : من ترك معصية لله مخافة الله تبارك و تعالي أرضاه الله يوم القيامة . امام جعفر صادق (ع) : پيامبر خدا فرمود : هر كه گناهي را براي خدا و ترس از او ترك كند خدا او را در روز قيامت خشنود گرداند . اصول كافي ، ج 3 ، ص 128 و هم سنگریون محاسبه نفس و نماز شب و قرائت قران و گفتن ۳۱۳بار یا صاحب الزمان و خواندن زیارت عاشوراو مناجات با خدا و دعای عهد یادتون نره الزهرا س عجل لولیک الفرج خالق الزهراس مهربانی با همنوعان ما آمن بـي مـن بات شبعان و جاره جائع و ما مـن اهل قـريه يبيت و فيهم جائع لا ينظر الله اليهم يوم القيمه. به مـن ايمان نياورده كسـي كه سير بخـوابـد و همسايه اش گرسنه باشـد، و اهل يك آبادي كه شب را بگذرانند و در ميان ايشان گرسنه اي باشد، خـداوند در روز قيامت به آنها نظر رحمت نيفكند. اصول كافي، ج 4،ص 493 و هم سنگریون محاسبه نفس و نماز شب و قرائت قران و گفتن ۳۱۳بار یا صاحب الزمان و خواندن زیارت عاشوراو مناجات با خدا و دعای عهد یادتون نره الزهرا س عجل لولیک الفرج خالق الزهراس دیدار برادر من زار أخاه في الله قال الله عز و جل : إياي زرت و ثوابك علي و لست أرضي لك ثوابا دون الجنة . امام جعفر صادق (ع) : هر كسي كه براي خدا از برادرش ديدن كند ، خداي متعال فرمايد : مرا ديدن كردي و ثوابت بر من است و به ثوابي جز بهشت برايت خرسند نيستم . اصول كافي ، ج 3 ، ص 255 و هم سنگریون محاسبه نفس و نماز شب و قرائت قران و گفتن ۳۱۳بار یا صاحب الزمان و خواندن زیارت عاشوراو مناجات با خدا و دعای عهد یادتون نره الزهرا س عجل لولیک الفرج @noori82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
⭕️فرمانده قرارگاه اقتصادی سپاه راهی پاستور می شود؟ / «محمد»، گزینه ای برای جانشینی روحانی 🗒اعتماد آنلاین نوشت: 🔹چند هفته‌ای است که حضور یک نامزد نظامی در انتخابات آینده ریاست‌جمهوری بحث برانگیز شده و برخی رسانه‌ها از حضور یک فرد نظامی در پاستور دفاع می‌کنند. 🔹برخی کانال های تلگرامی از چهره ای جديد به عنوان نامزد نظامی سال آینده نام می برند. کسی که ناشناخته بودنش ممکن است شانس پیروزی اش را بیشتر کند. سعید محمد که بر مهمترین نهاد اقتصادی سپاه پاسداران تکیه زده است، چهره ای است که گفته می شود می تواند نامزد انتخابات سال آینده باشد. البته اگر شورای نگهبان او را به عنوان یک رجل سیاسی تایید کند. 🔹۱۵ مهر ۱۳۹۷ سعید محمد به عنوان فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد. او جانشین سردار عبادالله عبدالهی شد که از سال ۱۳۹۱ در این سمت حضور داشت. سعید محمد ۵۰ سال دارد و از جمله فرماندهان جوان در سپاه به حساب می‌آید. 🔹قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء، زیرمجموعه‌ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، که در حال حاضر می‌توان گفت بزرگ‌ترین پیمان‌کار پروژه‌های دولتی است. @noori82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍...شخصی نزد علیه‌السلام آمد و عرض کرد: یا من از وادی‌القرا به حضور تو آمده‌ام خالد بن عرفطه از دنیا رفت حضرت فرمود: خالد نمرده است گفت چرا! مرده است فرمود: بحق آن خدایی که جان من در دست او است، نمرده و نخواهد مرد، تا اینکه راهنمای آن لشکر گمراهی شود، که پرچم آن را به اهتزاز درآورد این سخن به گوش رسید خدمت حضرت آمد و گفت: شما را به خدا قسم می‌دهم که به من بدگمان مباش😔 زیرا من از شیعیان تو هستم😔 شما چیزی در مورد من گفته‌اید، که من آن را در وجود خود نمی‌بینم حضرت فرمود: اگر تو باشی حتما آن پرچم را حمل خواهی کرد... ابوحمزه می‌گوید: بخدا قسم از دنیا نرفت، تا اینکه عمرسعد(لعنت‌الله‌علیه) گروهی را به طرف امام حسین فرستاد، که پیشاپیش آن گروه بود، و پرچم آنان را می‌برد 📚بحارالانوار ج۴۴ص۳۲۰ ماهم می‌گوییم: یا صاحب‌الزمان ما از شیعیان تو هستیم! اما خدا می‌داند روز ظهور کجاییم... ع @noori82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀🌺🍀 🌷پنج شنبه است 🌹 رویاد کنیم... 🌺با و یک ... 🖤برای در گذشتگان 🌷 شاید همه دلتنگیم ؛ بهر 💐که نیست یااینکه دل دیوانه وار دلتنگ ♥️ . قرین ❤️تمام اسیران خاک ♻️اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍوآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ♻️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری @noori82325 🇮🇷 با ما همراه باشید.
تصویری شگفت انگیز از مجاهد یمنی! ‏بر روی دوش های خود تخته سنگ حمل می‌کنند تا پهپاد های سعودی آنها را نیابند! خسته و گرسنه، در محاصره، در سانسور خبری، بدون غذا و دارو، جلوی لشکر عظیم زر و تزویر مردانه می‌جنگند. اگر خدا را پشت این پابرهنه های سنگ بر دوش نمی‌بینید چشمانتان کور است! 🌹🌿🌷 به دل مضطرحضرت زینب(س)فرج آقامون ومولامون حضرت مهدی(عج)را برسان🌷🌿🌹 ()
🔻تحلیل حجت الاسلام مهدیان از علل کوبیدن حجت الاسلام پناهیان 🔻🔻🔻 🔻بی پناه یان 🔻یکی دو روز قبل از محرم شیخ علیرضا پناهیان را به صورت اتفاقی در جایی دیدم. به او گفتم چند سخنرانی از رهبری، ترغیب مردم به حضور دوباره در موج دوم همدلی و‌ مواسات است، گفتم شما نمیخواهید کاری کنید؟ گفت به نظرم این موضوع مهمی است خیلی خیلی مهمتر از یک بحث اخلاقی یا مقطعی صرف بلکه یک راهبرد مهم برای ظهور است. 🔻یکی از دوستانم از او پرسید شما خودتان نمیخواهید کاری کنید بیشتر از سخنرانی؟ گفت با دوستانم شروع کرده ایم اما چه بسا مجبور شوم دار و ندارم را با دیگران شریک شوم، باید حاضر باشم. 🔻من احساس کردم مقوله مواسات برای او هم خیلی جدی است. این نکته آن روز مرا فوق العاده خوشحال میکرد. به او گفتم ما پویشی را آغاز کرده ایم با عنوان شما با این عنوان موافقید؟ گفت کاش «مردمی» بودن را در عنوان پویش تاکید میکردید. هر هیئت مردمی یک خدمت مردمی. میگفت از مردم نباید غافل شد و فهم و قدرتشان. 🔻پناهیان یکی از شخصیتهای کلیدی معاصر در دهه هشتاد و نود است. او قدرت تاثیر بر جریان انقلابی و هیاتهای ما را داشته. من هم هیچگاه اندیشه های او را بالکل تایید نکرده ام اما این تجربه را دارم که وقتی عده ای ملانقطی میشوند روی یک نفر حتما بحث بیشتر از گفتگوی علمی است. لابد قرار است محیط تاثیر این شخصیت نابود شود. بحث روایی و فقهی و تاریخی و نظام اندیشه ای روی چند سخنرانی و بعد سیل توییتها و یادداشتها ، طبیعی نیست. 🔻این مدل برخورد را قبلا درباره آیت الله مصباح و آیت الله هاشمی شاهردوی و دیگران و دیگران دیده ام. نه اینکه این بزرگواران را نباید نقد کرد نه. بلکه اراده های پشت این نقدها هم مهم است که دیده شود. اگر بنا باشد یک نفر را از جامعه مخاطبش جدا کنند خوب است انتقاداتی را به او ترویج کنند که جامعه مخاطبش بپسندند. 🔻امروز دو جریان بدشان نمیآید پناهیان مرجعیت اجتماعی نداشته باشد، یکی راستهای لیبرال مسلک که از خیلی قبلتر با او درگیر شده بودند و دوم آرمانجویان متحجر که تحت عنوان عدالت خواهی تا کنون خیلی از مفاهیم را به لجن کشیده اند. ولایت و امنیت و آزادی و امروز هم مواسات و‌ همدلی را. @noori82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
🚩 ‏یکی از طرحهای راهبردی ایران در عراق اتصال راه آهن شلمچه به بصره و از آنجا به لاذقیه بود ایران مدتها است قسمت خودش را تکمیل کرده و تا همین3 ماه پیش نظر عراق برای کار مساعد بود. 🚩 لیکن روز گذشته راه آهن عراق اعلام کرده دیگر برنامه ای برای اتصال به شبکه ریلی ایران ندارد❗️
🔺شیخ حسین معتوق دُرِّ پنهان جریان مقاومت اسماعیل پورهواشمی؛ دبیرکل جبهه جهانی شباب المقاومة نوشت: 🔹آیت الله حسین معتوق از علمای برجسته کویت است که از سالها قبل انسانهای بزرگی در کشورهای مختلف برای جریان اسلام ناب و مقاومت با متد انقلاب اسلامی تربیت کرده. 🔹فعالیتهای درخشان این عالم ربانی شور و شعف بزرگان زیادی همچون سید حسن نصرالله، علامه مصباح یزدی را برانگیخت و کار به جایی رسید که حکومت کویت خود را در مقابل این عالم ربانی کاملا ناتوان دید و حدود یک سال قبل در زمانی که وی برای سفر به ایران آمده بود به چند سال زندان محکومش کرد. 🔹سوال اینجاست چرا دولت و مجلس در حمایت از این عالم تا به امروز هیچگونه موضعی نداشته؟ چرا دولت سفیر کویت را بابت این موضوع بازخواست نکرده؟ همین جنس اقدامات دولت ما کشورهایی همچون امارات را گستاخ به روابط آزاد با اسرائیل و کشورهایی همچون بحرین و عمان و... را علاقمند به این روابط کرده.
اتحادیه عرب به خاطر مخالفت و اعتراض بحرین، درخواست فلسطین برای برگزاری نشست اضطراری این اتحادیه به منظور اعلام مخالفت با توافق عادی‌سازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی را نپذیرفت! خیانت