eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61هزار عکس
56.4هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
خدایا به آه دل مظلومان و دل‌شکستگان، فرج مولامون رو برسون.. 🗣 سـیـّد مـنـصـور مـوسـوی 🇪🇭✨🇮🇷
خیانت قومیتی اختلاف وتفرقه گروهای سیاسی جاه طلبی وقدرت طلبی غربگداهای داخلی، این بلا رو برسر سوریه قوی آورده، که هر گوشه آن دردست یک قوم وقبیله س. و مانند یک طعمه برای آمریکا واسرائیل عمل می کنند. ودر نهایت این خیانت ملی است که آواره وسرگردان هستن.
📸 یکی دیگر از عناصر ضدنظام که علی رغم پافشاری بر مواضع خود به دانشگاه بازگشته و نظام را تهدید می‌کند! ظاهرا مسئولان جدید دارند با این گونه اقدامات این گرا را به جریانات برانداز و فتنه گر می‌دهند که ازین به بعد در قبال اقدامات ضدامنیتی و براندازانه خود حاشیه امن دارند
🔺پایینی: الیاس حضرتی 🔺بالایی: شهاب الدین طباطبایی([از محکومین فتنه ۸۸] توسط پایینی، عضو حقیقی شورای اطلاع رسانی دولت شد!) ❌ اینکه شورای اطلاع‌ رسانی دولت به همت آقای الیاس حضرتی شده بنگاه اشتغالزایی اصحاب فتنه، چندان مهم نیست ... نکته مهم سکوت نهادهای نظارتی و امنیتی در برابر این نوع انتصابات است ✅ اما آنچه که لازم است یادآوری شود به فردی که خودش هم نمیداند چگونه و چرا رئیس جمهور شده: جناب آقای پزشکیان! حتما نقش آفرینی الیاس حضرتی در انحراف کروبی و عاقبت کروبی را دیده‌اید و به خاطر دارید و حتما خطبه ۱۵۱ نهج البلاغه را هم حفظید... حوصله داشتید کمی به این قسمتش بیندیشید: «بریئها سقیم و ظاعنها مقیم » که خود کرده را تدبیر نیست و فراموش نکنید که؛ «إِنَّ رَبَّكَ لَبِالْمِرْصَادِ» ✍️
صحبت های رئیس صدا و سیما در رابطه با اخراج مجری به افق فلسطین 🔸پیمان جبلی در این باره گفت: دفاع از تمامیت ارضی ایران درست است اما جدای از محتوای این موضوع ما سیاست گزاری خاصی خصوصا در مساله وزارت خارجه داریم و برنامه سازان و مجریان باید تابع سیاست گزاری مرکزی باید باشند. ✍ آقای جبلی حقیقتا با چه رویی این صحبت ها را میکنید؟؟ ✘سوال بنده این است، این سیاست مرکزی شما اصلاً چیزی به اسم غیرت و شرف حالی اش هست؟؟ ✘مجری باکو در پخش زنده تلویزیونی به رهبری اهانت کرده و به عمامه ایشان میگوید لانه شیطان و در عوض شما مجری ایرانی را به خاطر دو پاسخ ساده، چون موافق سیاست شما نیست اخراج میکنید؟!! ✘این سیاست گزاری های که امثال مهران مدیری و رشیدپور فتنگر ۱۴۰۰ را به صدا و سیما می آورد اما صدای حمایت از ایران را خفه کرد از کجا به شما دیکته میشود؟! اسلام و رهبری یا لیبرال ها و لابی ها؟؟؟ این حرفــی که زده شد مملکت مال حزب اللهی‌هاست یه دروغ بزرگـــه! مملکت مال حـزب اللهی‌ها نیست؛ حزب اللهی‌ها غریب‌ترین آدم‌ها تو این مملکتن!
‌ وَلِرَبِّکَ فَاَصبِر این بار رو هم به خاطر من صبوری کن... - سوره‌مدثر، آیه۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🔺خبر ویژه | مکالمه ناراحت کنننده‌است* *به خاطر عزیزاتون مواظب باشید* *مادر و دختری ۶ ساله در محور ملایر_اراک به علت واژگونی از جاده خارج می شوند که متاسفانه مادر در دم فوت می کند و دختر بچه تنها در دل شب کنار جاده می ماند و با مرکز اورژانس تماس می‌گیرد و....* 🔷این صوت کاملا واقعی است.
تجریش، ۱۵۰ سال پیش دوره ناصرالدین شاه قاجار گنبد امام‌زاده صالح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@ببينيد ترکیب گل‌های وحشی و راه شیری ✨در یک شب کاملاً خیره‌کننده به ندرت پیش می‌آید، زمانی که گل‌ها در حال شکوفه هستند، آسمان صاف باشد‌ و بتوان زیبایی های زمینی و آسمانی را در کنار هم داشت.
نگرانی بی‌بی‌سی از توهین به جمهوری اسلامی!!