🔰 سخنان مهم علامه مصباح یزدی در جمع تعدادی از دانشجویان انقلابی تهران 1
♦️ امام (ره) ، نعمت ویژه الهی بعد از 1400 سال به جامعه اسلامی
🔸 هر چه هم به دنبال افراد همفکر و هم سلیقه باشیم، نمی توانیم کسانی را بیابیم که کاملا مانند خودمان باشند، لذا مهم آن است که هدف مشترکی که انتخاب می کنیم، هدف ارزشمندی باشد که تحمل اختلاف سلیقه ها که در احساسات و عواطف و رفتارهای آدمی نیز تأثیر می گذارد، امکان پذیر باشد.
🔹 اگر شاخصی پیدا کنیم که معصوم باشد یا شبه معصوم باشد، وظیفه سنگینی از دوش ما برداشته می شود؛ این که هدف اصلی را چه قرار بدهیم و جهت حرکت برای رسیدن به هدف مشترک را بهتر تشخیص بدهیم و نیروها را در آن زمینه متمرکز کنیم تا زودتر به نتیجه برسیم.
🔸 شصت سال پیش که بنده جوانی بودم، این که بتوانیم فردی را بیابیم که قابل اعتماد بوده و بدانیم اسلام را بهتر از دیگران در همه ابعاد شناخته و واقعا قصد عمل به اسلام را داشته باشد و در این راه مشکلات آن را به جان بخرد، بسیار دور از انتظار بود. ده ها نفر بودند که هرکدام گوشه ای از اسلام را مورد توجه قرار می دادند. حتی در بین مراجع نیز نمی شد یک همگرایی کامل را مشاهده کرد و هم در قم و هم در نجف و هم در برخی دیگر از شهرها، مراجع، متعدد بودند.
🔹 اما خداوند متعال بر جامعه اسلامی منتی گذاشت که در طول 1400 سال بی نظیر بود و کسی را در جامعه ظهور و بروز داد که بر اساس اسباب ظاهری، امری معمول و عادی نبود؛ اما به گونه ای شد که کمتر کسی بود که ایشان را نپذیرد و به ایشان علاقمند نشود و دل نسپارد و آن حضرت امام (ره) بود؛ از زمانی که نهضت امام (ره) شروع شد و بیانیه ها و موضع گیری های خاص ایشان منتشر شد، این امید در مردم پیدا شد که می توان یک الگویی را پیدا کرد که حرفش برای ما حجت و رفتارش برای ما الگو باشد. باید توجه داشت که این نعمت عظیم، بعد از 1400 سال نصیب مردم مسلمان شد.
25 تیر 98
🔰 سخنان مهم علامه مصباح یزدی در جمع تعدادی از دانشجویان انقلابی تهران 2
♦️همان حزبی که امام (ره)، آن را تأیید کرد، دستور به انحلال آن داد؛ چرا؟
🔹 همگان در ارادت به امام (ره) و تبعیت از ایشان، یکسان نبودند؛ حتی در بین شاگردان خود ایشان، اختلاف سلیقه هایی وجود داشت.
🔸 قبل از انقلاب، امام (ره) گروه های انقلابی که همه شان هم عاشق امام (ره) بودند را راهنمایی کردند تا در عین حفظ گروه خود، با دیگر گروه ها ائتلاف داشته باشند و لذا هیئت های مؤتلفه به وجود آمد. امام (ره) هم نگفت همه ادغام شوید و یک حزب شوید؛ چون می دانستند که افراد سلیقه های مختلفی دارند و کار به سرانجام نمی رسد.
🔹اگر از اول بنا داشتیم که دنبال رضای خدا باشیم و نه منافع شخصی، نباید از اختلاف سلیقه ها و منش ها بترسیم. سعی کنیم افراد برجسته از گروه های مختلف دور هم جمع شوند و تبادل نظر کنند؛ باز هم نباید اطمینان داشت که همگان در این جلسات نظرشان یکی شود، اما این جلسالت می تواند سبب افزایش آگاهی ها و رفع سوء تفاهم بشود.
🔸 حتی حزب جمهوری که توسط افراد مانند شهید بهشتی، مقام معظم رهبری و آقای هاشمی تشکیل شد و امام (ره) هم فرمودند اگر حزبی تشکیل می دهید، حزب جمهوری باشد و به نوعی تأیید این حزب بود، کارش به جایی رسید که امام (ره) فرمودند این حزب را منحل کنید! اما اگر همان راهکاری که امام (ره) برای هیئت های مؤتلفه داده بودند، در حزب جمهوری رعایت می شد، عاقبتش به اینجا نمی انجامید.
25 تیر 98
🔰 سخنان مهم علامه مصباح یزدی در جمع تعدادی از دانشجویان انقلابی تهران 3
♦️ چرا امام (ره) همراهی گروهک های مارکسیستی ضد دین را هم در انقلاب پذیرفت؟
🔹 امام (ره) از همان لحظه آغاز نهضت، حرف اولشان، اسلام بود؛ حتی اگر نان و آب از دهان امام می افتاد، واژه اسلام، نمی افتاد. اما همان اوایل نهضت حتی همکاری چپی های منکر خدا را هم رد نکردند! حزب توده از جمله گروه هایی بود که به طور فعال برای مبارزه با شاه تلاش می کرد؛ آن ها هم وقتی دیدند امام(ره) در این راه خوب پیش می رود، همراه شده و همکاری کردند؛ اما وقتی کار به جایی رسید که باید هدف اصلی شکوفا شود، امام (ره)، صراحتا اسلام را مطرح کرده و هشدار دادند که مراقب باشید گروه های دیگری در شما نفوذ نکنند.
🔸چرا امام (ره) همکاری این گروهک ها را نفی نکردند؟ چون برای عبور از مرحله ای، وجود آن ها نیز بی فایده نبود؛ البته به آن ها پیشنهاد سهمی هم ندادند که اگر به جایی رسیدیم، سهم شما را هم می دهیم، حتی امام (ره) در هیچ کجای مبارزات، روی خوشی به این ها نشان نداد و حتی نسبت به برخی شخصیت های فعال و مؤثر در بین فرهیختگان و دانشگاهیان، هرگز اظهار تمجید و همراهی نکردند؛ هر چند نفی هم نکردند تا ایجاد اختلاف شود. حتی بعدها در مورد یکی از آن ها تصریح کرده بودند که وی اصلا مسلم نیست!
🔹 دکتر مصدق، رهبری جبهه ملی را داشت و مردم عاشقانه با او رفتار می کردند و الگو مبارزان ضدپهلوی بود. اما امام(ره) در مورد او می گویند "او هم مسلم نبود"! لذا نباید صرف این که در گذشته کسی ما را همراهی کرده، با او همراهی کنیم؛ درگذشته مگر ما گفتیم، او همراهمان شود؟ مگر قولی به او داده بودیم؟ امام از ابتدا گفته بود اسلام و تا آخر هم بر همان نظر ماند.
25 تیر 98.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 علتِ #سختی های #دینداری در دوران #غیبت
#حضرت_مهدی_عجل_الله_تعالی_فرجه_الشریف
#حجت_الاسلام_کاشانی
#حامد_کاشانی
#مخاطب_خاص.
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😞یا صاحب الزمان😞
تقدیم به امام زمانم❤️
اللهم عجل لولیک الفرج
23.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ ایام زیارتی مخصوص #حضرت_رضا سلام الله علیه و شهادت #امام_جواد علیه السلام از دوم تا دهم مرداد ماه در #مشهد_مقدس
✳️ مشهد مقدس، خیابان آخوند خراسانی، حسینیه تهرانیها
حدود یک ساعت پس از نماز مغرب.
منصور_ارضی_دوکوهه_اَلسَّلام_ای_خانه.mp3
624.2K
📢 صوت | روضه و نوجهخوانی حاج #منصود_ارضی در فراق شهدا و حال و هوای جبهه
🌴دوکوهه اَلسَّلام ای خانه ی عشق
💦 دوکوهه" گو تو گردان ها کجایند
🌷مگر نزد شهید کربلایند
1_68907770.mp3
763.6K
✅ #بیان_نکته
⏪ #اسلام_آمریکایی
🔶 چهارضلعی ترویج اسلام آمریکایی در جهان؛
▪️ #عربستان ساخت مسجد
▪️ #مصر، فرستادن قاری
▪️ #ترکیه، کارهای فرهنگی
▪️ #هند و #پاکستان، جماعت تبلیغ
🔶 ضرورت #حفظ_قرآن
🔶 آیت الله ملک زاده.
feqahat.apk
13.77M
🍂 #درس_خارج_علما پخش زنده
همراه با درس خارج علما سابق آیت الله بهجت ره و....
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بعضی ها جوانان را از آینده ناامید میکنند، مراقبت کنند این یک منکر است
🔺رهبرانقلاب اسلامی، در دیدار اخیر
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#نهج_البلاغه
#مهدوی_ارفع .
22.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ_ویژه
📛 پاسخ مبسوط پیج هوادارن استاد #رائفی_پور به توهین های مکرر روح الله زم به استاد ، مبنی بر صیغه زاده یاسر عرفات نامیدن ایشان
❌انتشار برای اولین بار
#نشر_حداکثری