eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61.1هزار عکس
56.5هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴امواج مرموز در آسمان سوریه. شبه نظامیان مستقر در سرزمین بین سربیک و حلب یک فیلم جالب منتشر کردند. آنها ادعا می کنند در آسمان متوجه "امواج الکترومغناطیسی" شده اند. امروز نیروهای مسلح ترکیه ناگهان پروازها را بر فراز ادلب به حالت تعلیق درآوردند. قضاوت با خودتان بلو بیم در آینده نچندان دور از این طریق مردمان جهان را گول خواهند زد آماده آمدن مسیح دروغین باشید بلوبیم 🇮🇷 با ما همراه باشید. http://eitaa.com/qwerta 🇮🇷 با ما همراه باشید.
4_5895606044196866041.mp3
5.84M
واحد | یه مادر که باغش خزون شد تو فصل بی آبی 🏴 حاج حسین سیب سرخی 🇮🇷 با ما همراه باشید. http://eitaa.com/qwerta 🇮🇷 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ چرا کرونا فقط از چینی ها قربانی میگیرد؟ اصل ماجرا چیست؟ نشرحداکثری سال‌هاست کشورهای پیشرفته، در قالب «ژن-بانک» مشغول به جمع‌آوری نمونه‌های زیستی و ژنتیکی ملت‌ها و کشورهای مختلف هستند. اين كشورها با دزدی اطلاعات بومی و ملی دیگران می‌توانند مهندسی نسل‌ها را در دست گرفته و با طراحى ويروس ها و باكترى هاى مخصوص يك ژن قوم و نژاد خاص، آنها را به چالش و يا حتى مرگ بكشانند. پ. ن: با سلول‌های پوششی دهان و نمونه آب دهان جذب شده در سوآپ (گوش‌پاک‌کن) ارسالی به در منازل، هیچ بیمار سرطانی را نمی‌توان نجات داد و این موضوع دروغی بزرگ است! بلکه با این نمونه‌ها به سادگی و با صرف هزینه حداقلی امکان دستیابی به نقشه ژنتیکی ملت برای «دیگران» فراهم می‌شود. در حقیقت می‌توان گفت ما با به اشتراک‌گذاری نمونه‌های زیستی و ژنتیکی «رمز کارت‌های بانکی و حیاتی» خود را بدون توجه به عواقب آن به «دزدان» پیشکش می‌کنیم. پ. ن ٢: سال ۱۳۸۶ یکی از سرداران نظامی در حاشیه سمینار بمب‌های شیمیایی علیه ایران گفت: «آمریکا با کمک اسـ. رائـ. یل درصدد تشکیل بانک ژنتیکی و مولکولی اقوام و ملیت‌های جهان برای ساخت سلاح‌هایی غیرمتعارف است. این کار با اهداف انساندوستانه انجام نمی‌شود بلکه آنها دنبال ساخت سلاحی هستند که بتوانند هنگام به‌کارگیری در یک محدوده جغرافیایی، اقوام خاصی که در آن منطقه زندگی می‌کنند را از بین ببرند». 🇮🇷 با ما همراه باشید. http://eitaa.com/qwerta 🇮🇷 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 اسرائیل جنایتکار حملات هوایی به سوریه رو همزمان با فرود پرواز تهران_دمشق انجام داده، تا پدافند ضد هوایی سوریه مجبور به عدم واکنش بشه! پرواز مجبور به فرود در یک فرودگاه روسی در خاک سوریه شده 👈یک لحظه تصور کنید اگر پدافند سوریه، پرواز ایرانی رو می زد چی میشد؟ 🇮🇷 با ما همراه باشید. @qwerta 🇮🇷 با ما همراه باشید.
🔴شمخانی: جنگ هیبریدی آمریکا علیه ایران محکوم به شکست است 🔹 دبیر شورای عالی امنیت ملی در یادواره شهید جاوید الاثر امیر سرلشکر خلبان محمدرضا آذرفر گفت: جنگ هیبریدی آمریکا علیه ایران که با هدف تسلیم‌سازی و فروپاشی دنبال می‌شود با دانش، علم، مسئولیت پذیری، هوشیاری، آمادگی و انسجام ملی محکوم به شکست است/ نورنیوز جنگ الکترونیک سقوط 🇮🇷 با ما همراه باشید. @qwerta 🇮🇷 با ما همراه باشید.
🔴نیروهای ویژه ارتش ترکیه عازم ادلب شدند 🔹نیروهای ویژه ارتش ترکیه برای حفاظت از پستهای دیدبانی این کشور در منطقه کاهش در ادلب که اخیرا مورد حمله نیروهای ارتش سوریه قرار گرفته است، عازم سوریه شده اند. 🔹رئیس جمهور ترکیه اخیرا گفته بود که توافقهای میان این کشور با ایران و روسیه درباره منطقه شرقی فرات دیگر کار نمیکند نقش ترکان در عصر ظهور 🇮🇷 با ما همراه باشید. @qwerta 🇮🇷 با ما همراه باشید.
🔴 نیروهای تروریستی ترکیه ۱۰۰ کامیون تجهیزات نظامی به ادلب سوریه ارسال کردند! پ.ن : طبق روایات ۳ طرف درگیر در قرقیسیا کافر هستن و به مسلمانان توصیه شده در این جنگ شرکت نکنن البته این جنگ بزرگ بعد از خروج سفیانی در پی پیدا شدن گنجی عظیم به وقوع خواهد پیوست که در بین مرز مشترک ترکیه سوریه و عراق خواهد بود 🇮🇷 با ما همراه باشید. @qwerta 🇮🇷 با ما همراه باشید.
🔴۵۵ کامیون نظامی آمریکا دارای تجهیزات و مواد لجستیکی از عراق به مقصد استان حسکه سوریه به حرکت در آمدند.. @qwerta
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
شاهد الفيديد الذي لن تذيعه قناة الجزيرة ولا قنوات الاخوان شاهد اردوغان وشارون يقول له انا سعيد انك ف
🔴نتانیاهو: اردوغان مدام به من دشنام می‌دهد اما روابط تجاریمان در حال توسعه است ‼️نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با طعنه به اردوغان گفت که علی‌رغم نوع ادبیات او، روابط تجاری تل آویو و آنکارا رو به توسعه است. ‼️«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در یک نشست حزبی، «رجیب طیب خردوغان» را به سخره گرفت. ‼️به نوشته وبگاه روزنامه جروزالم پست، نتانیاهو روز چهارشنبه در نشست حزب «لیکود» در شهر «رعنانا» به طعنه گفته است: «این طور که معلوم است دیگر هیچ اسرائیلی به ترکیه سفر نخواهد کرد.» ‼️او با اشاره به سخنان ضد اسرائیلی اردوغان گفته است: «او پیش از این هر سه ساعت یک بار از من به عنوان هیتلر یاد می‌کرد و الان هر شش ساعت یک بار این کار را می‌کند؛ اما به شکر خدا تجارت میان اسرائیل و ترکیه افزایش یافته است.» ‼️اردوغان پیش از این در واکنش به معامله قرن، گفته بود: «رها کردن قدس در پنجه‌های خونین اسرائیل، بزرگترین شرارت در تمام بشریت است. ما اجازه نمی‌دهیم فلسطینی‌ها در سرزمین مادری خود به بردگی گرفته شوند.» ‼️در مرداد ماه گذشته نیز «یسرائیل کاتص» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی مدعی شده بود که علی رغم حملات اردوغان علیه این رژیم برخی اطرافیان وی سودهای فراوانی از معاملات تجاری میان ترکیه و اسرائیل می‌برند. منافقین 🇮🇷 با ما همراه باشید. @qwerta 🇮🇷 با ما همراه باشید.
🔴‏ایشون دارای: ✅مدرک دکترای هسته ای ✅مدرک خلبانی هواپیمای جنگنده از روسیه ✅مسلط به سه زبان ✅درامریکا معروف به مغز متفکر نیروی قدس ✅در اسرائیل معروف به مرد شامی در ارتش ناتو معروف به مرد سایه و در ایران گمنام.... 😏 🇮🇷 با ما همراه باشید. @qwerta 🇮🇷 با ما همراه باشید.
🔴مهم/ فاجعه ای که اتفاق نیفتاد. ‼️ترفند بزدلانه جنگنده اسرائیلی برای فرار از پدافند ارتش سوریه 🔷در پی مقابله پدافند هوایی سوریه با حملات موشکی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی، یک هواپیمای مسافربری روسی با ۱۷۲ سرنشین مجبور به فرود اضطراری در پایگاه نظامی روسیه در سوریه شد. 🔶به گفته وزارت دفاع روسیه، یک جنگنده اسرائیلی خود را پشت سر این هواپیما مخفی کرده بود تا هدف پدافند هوایی سوریه قرار نگیرد. 🔷حالت دیگر این جنایت بارگذاری مشخصات هواپیمای جنگنده در رادار بر روی هواپیمای مسافربری در حال حرکت است که در این شرایط پدافند فریب خورده و مجبور به شلیک می شود. 🔘تحلیل کوتاه: 🔹اولا: این اتفاق اقدام جنگ الکترونیک و جنایت آمریکا در سقوط هواپیمای اوکراینی در ایران را بسیار تقویت می کند. 🔸ثانیا :روسیه که تاکنون یکبار در این دام اسراییل گرفتار شده و یک هواپیمای ایلوشین با۱۵ سرنشین خود را از دست داده است. لذا نباید برای بار دوم کوتاه بیاید و باید در مقابل این اقدام اسراییل برخورد جدی داشته باشد علی الخصوص که این بار سیبل هواپیمای مسافربری با ۱۷۲ سرنشین بوده است. 🔹 ثالثا :شرکتهای هوانوردی باید در این امر وارد شده و جنایت آمریکا و اسراییل را بی پاسخ نگذارند و به مجامع عمومی شکایت کنند. چرا که بااین وضعیت هیچ پروازی در دنیا امنیت نخواهد داشت. 🔸رابعا:موسسات و NGOهای مردم نهاد جهانی نیز باید این اقدامات جنایتکارانه را پیگیری و محکوم کنند. جنگ الکترونیک 🇮🇷 با ما همراه باشید. @qwerta 🇮🇷 با ما همراه باشید.