همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی
#فارسی موسسه آموزشهای کوتاه مدت و فرصتهای مطالعاتی جامعه المصطفی العالمیه برگزار میکند: «همایش
با سلام و احترام خدمت محققان و پژوهشگران محترم همایش بینالمللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی
با توجه به درخواست مکرر شما بزرگواران بابت ارسال چکیده مقالات، دبیرخانه همایش زمان ارسال چکیده مقالات را تمدید و محققان ارجمند میتوانند چکیده مقالات را به همراه اصل مقالات تا ۳۰ مهرماه ارسال نمایند.
🍃بیست و چهارمین پیش نشست همایش بینالمللی «چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی» برگزار شد.
🔹جناب آقای پروفسور کریستوفر پاول کلوهسی، عضو هیأت علمی دانشگاه پونتیفیکال مطالعات عربی و اسلامی رم ایتالیا در این پیش نشست که به همت موسسه آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی با همکاری مدرسه حکمت و تاریخ مجتمع آموزش عالی بنت الهدی برگزار شد، پس از تشکر از سخنرانی خانم ها دکتر ایران پور دبیر نشست، خانم دکتر میانجی جانشین دبیر علمی همایش و آقای دکتر قنبری معاون ارتباطات و بین الملل جامعة المصطفی سخنان خود را با اشاره به چالش های پیش روی زنان در غرب آغاز کرد.
🔸وی با دسته بندی فمینیزم به رادیکال گرا، لیبرال گرا و کمونیست گرا این جریان را جریانی خطر آفرین برای زنان در غرب توصیف کرد و افزود: این جریان زنان را از خانواده جدا کرده و ایشان را تبدیل به نیروی کار می کند.
🔹عضو هیأت علمی دانشگاه پونتیفیکال مطالعات عربی و اسلامی رم ایتالیا خاطرنشان کرد: فمینیزم با هدف قرار دادن پدرسالاری و تمرکز بر این موضوع به دنبال از بین بردن سلطه مردان و آزادی زنان از اسارت و قفسی به نام خانواده است. فمینیزم که زائیده انقلاب صنعتی است در واقع به دنبال برکندن بنیان خانواده است؛ در حالیکه کسی نمی تواند جایگاه بی بدیل خانواده را انکار کند یا برای آن جایگزینی پیدا کند. مسئله سقط جنین و قانونی شدن آن نیز یکی از پیامدهای این جنبش است.
🔸وی چالش دیگر زنان غربی را بحث جنسیت و تغییر جنسیت عنوان کرد و گفت: مهمتر از همه اینکه اصلا ما نباید واژه Gender یا جنسیت را استفاده کنیم و این جنبشهای فمینستی در واقع به دنبال القای این مطلب هستند که اصولا وجود جنس مرد و زن نادرست است. همچنین بحث همجنس گرایی نیز یک چالش جدی پیش روی زنان و به طور کل جامعه ی غربی است.
🔹پروفسور کریستوفر پاول کلوهسی، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را یک الگوی تمام عیار برای زنان دانست و افزود: ایشان داوطلبانه رنج و درد را تحمل کرد (مفهوم رنج کشیدن یک مفهومی کلیدی در کلام مسیحی است) و همین رنج سبب رشد او و افزایش ظرفیت وجودی شد. ایشان به عنوان یک دختر، یک مادر و یک همسر نمونه و مادر حسن، حسین، زینب و ام کلثوم سلام الله علیهم هستند.
🔸وی عنوان کرد: ایشان یک اسوه و الگو برای زنان مسلمان هستند. دختر ایشان حضرت زینب سلام الله علیها هم چنین است. شناخت حضرت زینب سلام الله علیها امکان پذیر نیست مگر با شناخت حضرت فاطمه سلام الله علیها و امام علی علیه السلام.
🔹پروفسور کلوهسی ترجمه متون را از جمله عوامل تأثیر گذار در فلسفه غرب و تولید علم عنوان کرد و گفت: ترجمه منابع جامع در زمینه حضرت زهرا سلام الله علیها می تواند در شناساندن شخصیت ایشان به جوامع غربی و مراکز آکادمی مؤثر باشد.
🔸همچنین حجت الاسلام والمسلمین دکتر قنبری، معاون ارتباطات و بین الملل جامعة المصطفی بر اسوه و الگو بودن حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله در ادیان مختلف تأکید نمود و گفت: خداوند دین کامل را به وسیله پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به ما عرضه کرد.
🔹وی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را اسوه حسنه معرفی نمود و افزود: بر اساس آیه 33 سوره احزاب که خداوند می فرماید رسول الله اسوه حسنه هستند می توان بیان کرد: حضرت زهرا سلام الله علیها نیز اسوه ای حسنه محسوب می شوند.
🔸خانم دکتر ایرانپور مدیر گروه مطالعات اسلامی به زبان انگلیسی مجتمع آموزش عالی بنت الهدی نیز در این پیش نشست به طرح سوالاتی در زمینه چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی پرداخت.
🔹در ادامه سرکارخانم دکتر میانجی جانشین دبیر علمی همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی به بیان توضیحاتی در خصوص فعالیت گروه های علمی مؤسسه آموزش های کوتاه مدت پرداخت و همچنین فعالیت های گروه مطالعات اسلامی منطقه ترک زبان مؤسسه آموزش های کوتاه مدت را به عنوان مسئول جهانی سازی گفتمان فاطمی و برگزاری همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی معرفی نمود.
تمدید ارسال چکیده مقالات
همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی
به اطلاع محققان و پژوهشگران محترم می رساند، ارسال چکیده مقالات تا 30 مهرماه 1403 تمدید گردید. بر همین اساس ارسال اصل مقالات به همراه چکیده آن تا همان تاریخ 30 مهرماه ممکن می باشد.
با تشکر دبیرخانه همایش
سایت همایش:
http://fatimi.hamayesh.miu.ac.ir/fa/
📣 کانال ایتا:
https://eitaa.com/NotificationCenter
📣 کانالواتساپ:
https://chat.whatsapp.com/EaJMyVUOhFj9yXHz3ITqxv
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زن، گل، عطر خوشبو و هوای تنفس در فضای خانه است.
۱۴ /دی/ ۱۴۰۱
سایت همایش:
http://fatimi.hamayesh.miu.ac.ir/fa/
📣 کانال ایتا:
https://eitaa.com/NotificationCenter
📣 کانالواتساپ:
https://chat.whatsapp.com/EaJMyVUOhFj9yXHz3ITqxv
همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی
🍃بیست و چهارمین پیش نشست همایش بینالمللی «چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی» برگزار شد.
🎥 فایل تصویری بیست و چهارمین پیش نشست همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی با سخنرانی پروفسور کریستوفر کلوهسی از کشور ایتالیا جهت استفاده محققان و پژوهشگران (به زبان انگلیسی)
🌐 مشاهده در پیوند زیر👇👇
https://www.aparat.com/v/qshy17c
سایت همایش:
http://fatimi.hamayesh.miu.ac.ir/fa/
📣 کانال ایتا:
https://eitaa.com/NotificationCenter
📣 کانال واتساپ:
https://chat.whatsapp.com/EaJMyVUOhFj9yXHz3ITqxv
🍃جلسه همکاری مجتمع آموزش عالی بنت الهدی با مؤسسه آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی جامعه المصطفی در زمینه همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی برگزار شد
🔸حجت الاسلام والمسلمین سیدامیررضا طاهایی، رئیس مجتمع آموزش عالی بنت الهدی در این جلسه که در مجتمع آموزش عالی بنت الهدی برگزار شد،ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین همایش ارزنده ای در زمینه حضرت زهرا سلام الله علیها، برگزاری چنین همایش هایی را اقدامی ارزنده در مسیر پیشبرد هر چه بهتر اهداف والای اسلامی و توسعه فرهنگ اهل بیت علیهم السلام عنوان نمود.
🔹وی در زمینه برگزاری همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی اعلام همکاری نمود و افزود: نتیجه و خروجی این همایش می تواند برای اساتید و طلاب مجتمع آموزش عالی بنت الهدی مفید واقع شود.
🔸حجت الاسلام والسلمین دکتر احمدی میانجی رئیس همایش بینالمللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی ضمن تبریک انتصاب حجت الاسلام والمسلمین طاهایی به مسئولیت ریاست مجتمع آموزش عالی بنت الهدی و بیان سابقه بین المللی و مدیریتیشان، ایشان را از مدیران موفق المصطفی معرفی نمود.
🔹وی در ادامه فرآیندهای مؤسسه آموزش های کوتاه مدت را تشریح نمود و افزود: فرآیندهای اصلی نیازسنجی و برنامه ریزی، پذیرش و ارتباطات، برگزاری و اجرای دوره های کوتاه مدت، فارغ التحصیلان از جمله فرآیندهای اصلی در مؤسسه آموزش های کوتاه مدت است.