🔸اگر جامعه اسلامی بتواند زنان را با الگوی اسلامی تربیت کند - یعنی الگوی زهرایی، الگوی زینبی، زنان بزرگ، زنان باعظمت، زنانی که می توانند دنیا و تاریخی را تحت تأثیر خود قرار دهند - آن وقت زن به مقام شامخِ حقیقی خود نائل آمده است.
🔸 اگر زن در جامعه بتواند به علم و معرفت و کمالات معنوی و اخلاقی ای که خدای متعال و آیین الهی برای همه انسانها - چه مرد و چه زن - به طور یکسان در نظر گرفته است، برسد، تربیت فرزندان بهتر خواهد شد، محیط خانواده گرمتر و با صفاتر خواهد شد، جامعه پیشرفت بیشتری خواهد کرد و گرههای زندگی آسانتر باز خواهد شد؛ یعنی زن و مرد خوشبخت خواهند شد.
(مقام معظم رهبری ۱۳۷۶/۰۷/۳۰)
🌐 سایت همایش:
http://fatimi.hamayesh.miu.ac.ir/fa/
📣 کانال ایتا:
https://eitaa.com/NotificationCenter
📣 کانالواتساپ:
https://chat.whatsapp.com/EaJMyVUOhFj9yXHz3ITqxvع
🍃تندیس همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی رونمایی شد
🔹مراسم رونمایی از تندیس همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی در سالن اتحاد مؤسسه آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی جامعه المصطفی برگزار شد.
🔸این مراسم با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدی میانجی رئیس همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی، سرکارخانم دکتر میانجی جانشین دبیر علمی همایش، حجت الاسلام والمسلمین نجفی دبیر اجرایی همایش و جمعی از مدیران مؤسسه آموزش های کوتاه مدت و اصحاب رسانه برگزار شد.
🔹لازم به ذکر است همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی از سوی مؤسسه آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی جامعه المصطفی در تاریخ 17 خرداد ماه 1403 با همکاری نهادهای داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.
🌐 سایت همایش:
http://fatimi.hamayesh.miu.ac.ir/fa/
📣 کانال ایتا:
https://eitaa.com/NotificationCenter
📣 کانالواتساپ:
https://chat.whatsapp.com/EaJMyVUOhFj9yXHz3ITqxvع
🍃انعکاس نشست خبری همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی در رسانه ها
🔸خبرگزاری ایرنا
🔹همایش بینالمللی «چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی» درقم فراخوان مقاله داد - ایرنا
لینک خبر🔰🔰
https://irna.ir/xjPzCc
🍃انعکاس نشست خبری همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی در رسانه ها
🔸خبرگزاری تسنیم
🔹قم میزبان همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی شد
لینک خبر🔰🔰
https://tn.ai/3027122
🍃انعکاس نشست خبری همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی
🔸خبرگزاری صدا و سيما
🔹برگزاری همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی در قم
لینک خبر🔰🔰
https://www.iribnews.ir/00HKe7
🍃انعکاس نشست خبری همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی
🔸خبرگزاری رسا
🔹اعلام فراخوان همایش بینالمللی «چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی» درقم
لینک خبر🔰🔰
https://rasanews.ir/00399a
🍃انعکاس نشست خبری همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی
🔸خبرگزاری بین المللی ایکنا
🔹فعالیت چهارساله برای جهانیسازی گفتمان فاطمی
لینک خبر🔰🔰
https://iqna.ir/fa/news/4195334
🍃انعکاس نشست خبری همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی
🔸خبرگزاری رسا
🔹دبیر علمی همایش چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی:
هدف ما تولید بسته سبک زندگی اسلامی فاطمی است
لینک خبر🔰🔰
https://rasanews.ir/00399Y
🍃انعکاس نشست خبری همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی
🔸خبرگزاری حوزه
🔹تصاویر/ نشست خبری همایش چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی
لینک خبر🔰🔰
https://hawzahnews.com/xcF7C
مصاحبه اختصاصی با دبیر علمی همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی، جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر عباسعلی شاملی.
«هدف ما تولید بسته سبک زندگی اسلامی فاطمی است.»
حجت الاسلام دکتر شاملی گفت: ما دنبال دستیابی به یک دسته اهداف نظری و کاربردی هستیم که به یاری اندیشه ورزان و دغدغهداران عرصه سبک زندگی اسلامی به تولید یک بسته سبک زندگی اسلامی فاطمی نائل شویم.
دکتر شاملی افزود: در این همایش بحث بر روی الگو بودن شخصیت مبارک حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها است که فرزند برومندشان حضرت صاحب ارواحنا فداه در روایتی فرمودند: «فی ابنة رسولِ الله لی اُسوةٌ حَسَنَةٌ» این روایت را مرحوم محمد بن حسن طوسی در کتاب الغیبه صفحه ۲۸۶ حدیث ۲۴۵ نقل کرده است که حضرت به دنبال یک چالشی که بین برخی از شیعیان در مورد امام و جانشین بعد از امام عسکری پیش آمد این روایت را فرمودند.
حضرن مهدی(عج) حکومت جهانی خود را با الگوگیری از شخصیت شاخص حضرت صدیقه کبری پیش خواهند برد که البته الگوبرداری در آن حکومت جهانی از چه بعد و چه جنبهای از شخصیت حضرت زهرا است بین مفسران و دین شناسان و ولی شناسان اختلافات گوناگونی وجود دارد و یکی از آنها این است که حکومت جهانی مهدوی الگو گرفته شده از شخصیت حضرت صدیقه کبری است.
دبیر علمی همایش چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی بیان داشت: بنابراین اگر ما در این همایش دنبال کشف الگوی فاطمی هستیم به خاطر این است که زنان معاصر همانند پیشینیان و پسینیان میتوانند از زندگی حضرت زهرا الگوگیری کنند؛ چرا که پیامبر اکرم بعد از اینکه فرمودند سَيِّدَةُ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اضافه فرمودند مِنَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ چه در میان پیشینیان و چه در میان پسینیان اولین و آخرین میتوانند از وجود نازنین حضرت صدیقه کبری الگوبرداری کنند.
الگوی فاطمی در بعد هنجاری و آسیب شناختی:
حجت الاسلام شاملی ابراز کرد: الگوبرداری هم در بعد هنجاری و قانونی به دست دهنده الگوی هنجاری هست و هم الگوی آسیب شناختی؛ هنجار شناسی در سه ساحت شناختی، عاطفی و رفتاری است. الگوی آسیب شناختی در مقابله با چالشها و آسیب هایی است که زنان معاصر با آن روبرویند و محور این همایش گذشته از به دست دادن هنجارها و قوانین و نظام و الگوی رفتاری، شناختی و عاطفی الگوی مقابله با چالشهای معاصری که زندگی زنان مسلمان امروز را با مشکلات جدی روبرو کرده است، نیز هست.
وی در ادامه با اشاره به دیگر ابعاد برگزاری همایش همایش چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی اظهار داشت: ما در این همایش علاوه بر نشان دادن جهانی بودن الگوگری شخصیت حضرت صدیقه کبری به چالشها و مشکلات و خلأها و کاستیها می پردازیم که گریبان زن مسلمان معاصر را گرفته است، چه برای زنان مسلمان و چه برای زنان نامسلمان.
حجت الاسلام شاملی افزود: چالشهای معاصر دو دسته کلی است که یکی چالشهای هویتی، یکی دیگر چالشهای صوری، ساختاری و بیرونی می باشد و این همایش به فضل الهی در صدد واکاوی و کشف راهبردهای رویارویی و مقابله با چالشهای هویتی است؛ وقتی شما از چالش های هویتی سخن میگویید چالشهای هویتی میتواند اشاره به ابعاد هستی شناختی شخصیت و وجود زن مسلمان یا زن معاصر داشته باشد و میتواند اشاره به چالشهای دین شناختی داشته باشد.
دبیر علمی همایش چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی بیان داشت: چالشهای ظاهری و ساختاری هم که کم و بیش گریبان زن و مرد مسلمان را گرفته است، در محورهای لباس و پوشش، شغل و حرفه، ایفای نقش در خانواده، در جامعه و در سطح بومی و در سطح جهانی است و دستیابی به این اهداف می تواند منجر به ایجاد یک بسته مهارتی شود که شاید بتوان آن را: بسته با فاطمه در زندگی با فاطمه در صحنه زندگی نام داد.
حجت الاسلام شاملی افزود: هدف پنجم تلاش برای رسیدن به دستاوردهای چند بعدی است. ان شالله این همایش نباید تک بعدی پیش برود و روی یک بعد خاصی، همانند چالشها در روابط زن و شوهر، چالشها در عرصه مادری، چالشها در شغل هماهنگ مرد و زن، پدر و مادر در زندگی، محدود شود. گمان من این است که دستاوردهای همایش به دلیل جهانی بودن باید چند بعدی و چند سویه باشد و دو قلمرو نرمافزاری و سختافزاری رو پوشش بدهد.
وی با بیان این که در ابعاد نرمافزاری این همایش جهانی به دنبال جرقه زدن برای تولید فیلم، تولید برنامههای رسانهای و تولید نرمافزار و بارگذاری بستههایی در فضای مجازی است اظهار داشت: امیدواریم این همایش بتواند پیشنهاد بستههای کارگاهی مهارت ورزانه را برای بهینه سازی کیفیسازی زندگی زن مسلمان داشته باشد.
وی افزود: در عرصه چالشهای معاصر یکی از دغدغههای رویکردهای برون دینی سبک زندگی کیفی است یا کیفیت زندگی است. ما هم به دنبال بسته سبک زندگی کیفی فاطمی هستیم یک سبک زندگی کیفی فاطمی که برای زنان مهارت تجمیع بین ابعاد مختلف زندگی شاد و زندگی کیفی را به ارمغان بیاورد.
دستاوردهای علمی و آکادمیک همایش:
حجت الاسلام شاملی در پایان اظهار داشت: پیش بینی من این است که ان شالله این همایش به ایجاد رشته روانشناسی اسلامی زن مسلمان خواهد انجامید. تعلیم و تربیت ارزشها و بسته ارزشی تعلیم و تربیت برای زن مسلمان برای مقابله با چالشها و همچنین تاسیس روانشناسی مثبت گرای زن مسلمان و همچنین تفکیک ارزش شناختی شخصیت زن مسلمان و زن سکولار از دستاوردهای دیگر خواهد بود.
#فارسی
موسسه آموزشهای کوتاه مدت و فرصتهای مطالعاتی جامعه المصطفی العالمیه برگزار میکند:
«همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی»
✅تاریخ ثبت نام در همایش و ارسال چکیده مقالات: 29 اسفند ماه 1402
✅ارسال اصل مقالات:31 فروردین ماه 1403
✅ برگزاری همایش: 17 خرداد ماه 1403
سایت همایش: http://fatimi.hamayesh.miu.ac.ir/fa/
📣 کانال ایتا:
https://eitaa.com/NotificationCenter
📣 کانال واتساپ:
https://chat.whatsapp.com/EaJMyVUOhFj9yXHz3ITqxv
🍃هجدهمین پیش نشست همایش بین المللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی با عنوان چالشهای هویت فردی نسل Z و الگوی فاطمی در مؤسسه آموزش های کوتاه مدت جامعه المصطفی برگزار شد
🔹حجت الاسلام والمسلمین دکتر محسن انبیایی در پیش نشست همایش بین المللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی با عنوان چالشهای هویت فردی نسل Z و الگوی فاطمی که در سالن اتحاد مؤسسه آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی برگزار شد، شناخت نسل نوجوانان و جوان را در دوران کنونی برای ارتباط با این نسل ضروری دانست و افزود: تا زمانی که به شناخت دقیق از این نسل نرسیم امکان برنامه ریزی فرهنگی ممکن نیست.
🔸 وی با بیان اینکه نسل کنونی در عصر دیجیتال، داده، عصر شهوت و لذت زندگی می کنند، گفت: بسیاری از رفتارهای اشتباه به دلیل به هم ریختن تعادل دوپامین در بدن است که یکی از اصلی ترین عوامل آن استفاده از رسانه است که به دلیل قالب و محتوا این تعادل را به هم می ریزد.
🔹این کارشناس عنوان کرد: سال 1960 آغاز سونامی جنسی یا انقلاب جنسی است و مانند سونامی در 10 سال تمام باورها و رفتارهای جامعه را تغییر می دهد که به معنای واقعی کلمه انقلاب است.
🔸وی با بیان اینکه پس از سال 2000 بسیاری از کشورهای اسلامی تحت تاثیر انقلاب جنسی و استحاله فرهنگی می شوند، گفت: اتفاقات سال 1401 در ایران نخستین تلاش رسمی برای ورود انقلاب جنسی به ایران بود و تمام شعارهای داده شده بدون استثنا در ا نقلاب جنسی استفاده می شد ولی در آنها آزادی زن از نظر حق اشتغال و تحصیل مدنظر نبود بلکه منظور از آزادی زن آزادی جنسیت بود.
🔹حجت الاسلام والمسلمین دکتر انبیایی با بیان اینکه 90 درصد فعالیت ها روی قشر دختران است، گفت: قبل از بحران جنسی بحران جنسیت مطرح است و رسانه کاری می کند که پس از مدتی فکر به طور جدی مطرح می شود که تغییر جنسیت دهد.
🔸وی با اشاره به راهکارهای مطرح در زمینه مسائل به وجود آمده گفت: در مرحله نخست لازم است ریشه هر یک از موارد توضیح داده شود. تصویری از آینده هر یک از بحران ها بیان شود و همچنین این عواقب و اثرات آنها با بیان علمی تبیین شود.
همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی
🍃هجدهمین پیش نشست همایش بین المللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی با عنوان چالشهای هو
لینک دسترسی به هجدهمین پیش نشست علمی همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی با عنوان: چالش های هویتی فردی نسل z و الگوی فاطمی (جلسه دوم) - با ارائه جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر محسن انبیایی👇👇👇
https://www.aparat.com/v/QJsyh
🍃نوزدهمین پیش نشست همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی با عنوان چالش های برساخت هویت فردی زن مسلمان در مواجهه با رسانه در مؤسسه آموزش های کوتاه مدت جامعه المصطفی برگزار شد.
🔹دکتر جمیل ابراهیم اسکندر، استاد فلسفه اسلامی از دانشگاه فدرالی سائوپائولو برزیل در نوزدهمین پیش نشست همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی با عنوان چالش های برساخت هویت فردی زن مسلمان در مواجهه با رسانه در سالن اتحاد مؤسسه آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی برگزار شد به بیان ویژگی ها و وضعیت حجاب و زنان مسلمان در کشور برزیل پرداخت.
🔸وی خاطرنشان کرد: بزرگترین رسانه های خبری برزیل اخبار را خارج از این کشور دریافت می کردند و به ندرت خواهید دید که رسانه های برزیل درباره زن مسلمان مطالبی منتشر کنند چون رسانه ها می خواهند به اسلام ضربه وارد کنند و چهره بدی از زن مسلمان نشان دهند.
🔹دکتر جمیل ابراهیم اسکندر با بیان اینکه قانون برزیل به شدت مخالف نژاد پرستی است، گفت: رسانه ها می خواهند با توطئه ای زن مسلمان را در برابر مرد قرار دهند و حتی در مواردی به زنان توهین می شود.
🔸وی با اشاره به جایگاه اعراب در کشور برزیل گفت: امروزه اعراب شغل ها و جایگاه های مهمی در دولت برزیل دارند و بهترین بیمارستان برزیل دارای عنوان سوریه و لبنان است این بیمارستان از سوی مهاجران لبنانی و سوریه ای ایجاد شده است.
🔹دکتر جمیل ابراهیم اسکندر افزایش شدت جنگ رسانه ای علیه مسلمانان را پس از حمله آمریکا به عراق دانست که می خواستند مرد مسلمان را تروریست و زن را بدون حقوق نشان دهند.
🔸وی با بیان اینکه مؤسسات اسلامی زیادی در برزیل وجود دارد، گفت: نخستین مسجد در برزیل 1960 احداث شده حملات بزرگ رسانه ها در برزیل مرحله اول به زن مسلمان و مرحله دوم به اسلام است.
🔹این استاد دانشگاه یادآور شد: امروزه برای موفقیت در برابر رسانه های دشمن باید از فضای مجازی استفاده کنیم و در فضای مجازی حضوری قوی داشته باشیم تا در برابر غول رسانه ای دشمن پیروز شویم.
🔸در پایان این جلسه حاضران سؤالات خود در زمینه های وضعیت علمی و دانشگاهی و زنان مسلمان مطرح نمودند که به آنها پاسخ داده شد.
همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی
🍃نوزدهمین پیش نشست همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی با عنوان چالش های ب
لینک دسترسی به نوزدهمین پیش نشست علمی همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی با عنوان: چالش های برساخت هویت فردی زن مسلمان در مواجهه با رسانه - با ارائه جناب آقای دکتر جمیل ابراهیم اسکندر دکترای فلسفه اسلامی از دانشگاه فدرالی سائوپائولو برزیل👇👇👇
https://www.aparat.com/v/NdQG7
🍃بیستمین پیش نشست همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی با عنوان هویت زن از منظر مسیحیت با تأکید بر شخصیت حضرت مریم مقدس سلام الله علیها در مؤسسه آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی المصطفی برگزار شد
🔹دکتر آنتوان بارا نویسنده و پژوهشگر و روزنامه نگار مشهور مسیحی در بیستمین پیش نشست همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی با عنوان هویت زن از منظر مسیحیت با تأکید بر شخصیت حضرت مریم مقدس سلام الله علیها که در سالن اتحاد مؤسسه آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی جامعه المصطفی برگزار شد، اظهار کرد: در زمان حضرت عیسی علیه السلام زن جایگاه خاص داشته است.
🔸وی با اشاره به جایگاه حضرت مریم سلام الله علیها در دین اسلام گفت: حضرت مریم سلام الله علیها دارای جایگاهی والا در دین اسلام هستند به گونه ای که سوره ای در قرآن به نام ایشان نازل شده و جزو 4 زن والا مقام هستند.
🔹این نویسنده کتاب امام حسین علیه السلام در اندیشه مسیحیت خاطرنشان کرد: خداوند به زنان اهل بیت علیهم السلام شجاعت خاصی عطا کرده است که بارزترین آنها در حضرت زینب سلام الله علیها جلوه کرده به طوری که پس از کشت و کشتار با شجاعت در برابر ظلم ایستاد.
🔸وی با بیان اینکه اگر حضرت زینب سلام الله علیها نبودند هیچ کس از وقایع کربلا با خبر نمی شد، گفت: یزید می خواست تمام فرزندان پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله را به شهادت برساند ولی حضرت زینب سلام علیها مانع شدند.
🔹دکتر آنتوان بارا خاطرنشان کرد: حضرت زینب سلام الله علیها از شدت فصاحت و بلاغت رو در روی یزید ایستادند زیرا دختر امیر مومنان علیه السلام بودند و جایگاه این بانوی بزرگوار و برادران ایشان است که مردم را تشویق می کند که بدانند فرزندان حضرت علی علیه السلام چه جایگاهی داشتند.
🔸وی با بیان اینکه اگر شجاعت حضرت زینب سلام الله علیها نبود حضرت سجاد علیه السلام شهید می شدند، عنوان کرد: ایشان اسلام را حفظ کردند و سبب شد نسل و ذریه پیامبر صلی الله علیه و آله محفوظ بماند. این حکمت خداوند بود که امام سجاد علیه السلام در کربلا مبتلا به بیماری شوند و جانشان سالم بماند.
🔹این پژوهشگر مسیحی یادآور شد: حضرت مریم سلام الله علیها از دیدگاه همه ادیان و مذاهب مقدس هستند و احترام برای ایشان در تمام مذاهب وجود دارد. حضرت مریم سلام الله علیها در مذهب پروتستان به عنوان زنی است که خود را محفوظ داشته است.
🔸لازم به ذکر است کتاب های «امام حسین علیه السلام در اندیشه مسیحیت» و «زینب کبری فریادی که مکمل راه بود» از سوی این نویسنده به رشته تحریر درآمده است.
همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی
🍃بیستمین پیش نشست همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی با عنوان هویت زن از
لینک دسترسی به بیستمین پیش نشست علمی همایش بین المللی چالش های هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی با عنوان: هویت زن از منظر مسیحیت با تاکید بر شخصیت حضرت مریم مقدس - با ارائه جناب آقای دکتر آنتوان بارا - نویسنده و پژوهشگر و روزنامه نگار مسیحی👇👇👇
https://www.aparat.com/v/cXjL5
بیست و یکمین پیش نشست همایش بینالمللی چالشهای هویتی زن مسلمان معاصر و الگوی فاطمی یا عنوان: «هویت زن مسلمان معاصر؛ چالشهای معرفتی و الگوگیری از سبک زندگی فاطمی» در نمایندگی جامعة المصطفی افغانستان برگزار شد.
🔰متن کامل خبر
https://news.miu.ac.ir/?p=19340