🔴 🔴 زلزلهای خبری دقیقا شب سال نو
✍🏻 #علی_علیزاده
🔰تحقیر تاریخی آمریکا صفحه اول همه روزنامههای این کشور را پر کرده.
🔹اگر فرماندهان حشد سالها برای انتخاب زمان این حمله طراحی و فکر میکردند، هرگز بهتر از شب سال نو نصیبشان نمیشد. آمریکا سیلی از این محکم تر در سالهای اخیر نخورده بود.
🔺صراحتا آمریکا هرچه این سه ماه، بواسطه قدرت رسانهای و نرم خودش و ضعفها ما در جنگ نرم، در عراق کاشته بود به باد رفت.
🔹و امشب دیگر «مرگ بر آمریکا» جمله کیهان و فارس و یا شعار چند نفر در نمازجمعهای در ایران نیست. جمله اول فاکسنیوز - پربینندهترین تلویزیون کابلی آمریکا - و نیویورک تایمز پرخوانندهترین روزنامه جهان است به نقل از تظاهر کنندگان عراقی.
💢ترامپ و پمپئو و دستگاه سیاست خارجی آمریکا، عزادارترین افراد عید سال نو امشب هستند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز
رئیسجمهور امریکا در کمال پررویی 27 عراقی را کشته و نزدیک به 60 نفر را هم زخمی کرده، کلی زیرساختهای نیروهای مسلح این کشور را هم منهدم کرده و بعد میآید مینویسد که اگر عراقیها آزادی میخواهند حالا وقتش است که علیه ایران به پا خیزند...
در حالی که در تهران هیچکس (یعنی هیچ مقام رسمی) در مورد تحولات عراق حرفی نمیزند، موضعگیری امریکاییها از ظهر امروز تا الان بیانگر آن است که طراحی بازی از دست آنها خارج شده است. کسی که ساکت است معمولا در حال مدیریت است و آنکه فریاد میزند معمولا دردش گرفته است.
این را از من داشته باشید، ظهر هم عرض کردم، محور مقاومت تجربه 40 سال کشتی فرنگی دارد و استاد زدن فن معکوس به رقیب است. فقط در این ماندهام ترامپ مردم عراق را چه فرض کرده که فکر میکند اگر توئیت بزند باعث قیام آنها علیه ایرانی خواهد شد که هیچ پایگاهی در این کشور ندارد؟
syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دهها نفر از جوانان و اعضای نیروهای مسلح یک کشور را به صورت ناجوانمردانه کشته و زخمی کنی و بعد هم با بالگرد بر فراز پایتخت آن کشور پرواز کرده و با شلیک فلر سعی کنی معترضان به کشته شدن دوستانشان را بترسانی...!!! حاکمیتی که این همه متزلزل و ضعیف باشد، اختیار آسمان پایتختش را هم ندارد چه برسد به اختیار آسمان کشورش که اینگونه جنگندههای آمریکایی بر فراز پایگاه های نیروهای مسلح عراق پرواز کنند و نظامیانش را به خاک و خون بکشند.
syriankhabar
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مهم
🎥 سر نخ اصرارهای برخی دولتمردان بر اجرای استانداردهای FATF کجاست؟
🔹چرا برخی مسئولین داخلی هم صدا و هم جهت با گروه بین المللی بحران اصرار بر تصویب FATF دارند؟
👈نشر دهید
🆔
🔴 توکلی :
نه با برجام ایران بهشت شد
و نه با رد لوایح #FATF
ایران جهنم میشود
🔴عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔻به نظرم لوایح FATF
در مجمع رای نمیآورد.
🔻قبلاً میگفتند؛
اگر برجام تصویب شود
ایران بهشت می شود
🔻حالا میگویند؛
اگر FATF تصویب نشود،
ایران جهنم می شود.
🔻نه با برجام
ایران #بهشت شد
و نه با رد FATF
ایران #جهنم میشود.
#استعمارنامه_FATF
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تجمع میلیونی
علیه دولت غربگرا در شیلی
🔺تزلزل آمریکا و امپریالیسم در شیلی نوعی شروع بر دیگر کشورها برای برون رفت از زیر سلطه خواهد شد
⭕️ سفارت آمریکا در بغداد بزرگترین سفارتخانه در جهان است. در سال ۲۰۱۲ بیش از ۱۶هزار کارمند در سفارت و کنسولگریهای آن فعالیت میکردند که درحال حاضر به ۳۰۰۰ قلاده کاهش پیدا کرده است.
چه خوب است که دوستان عراقی، مزدوران آمریکایی را اینگونه تا فرودگاه همراهی و اخراج کنند
#امريكا_برا_برا
👤 حاج حیدر
#رسانه_تنگه_مرصاد_آنتی_منافق
🔴ملت شریف ایران!
🔻ببینید مظلومیت این دولت رِ، وزیر چندهزار میلیاردی این دولت یک دختر داشته پرکار بوده، همش ۵ میلیارد اختلاس داشته، دارو احتکار میکرده، داروی تاریخ مصرف گذشته میکرده تو حلقتون، بعد ۲۰ سال بهش زندان دادن و ۷۴ ضربه شلاق...
اون روزی که این شلاق بخوره انگار خودم شلاق میخورم (بغض امانش نمیدهد)😏😝😒😁😑
#شبنم_نعمت_زاده
#سرطان_اصلاحات کل لیبرالها
✍بهلول
🔻چه تحقیری! چه تحقیری!
بزرگترین ابرقدرت تاریخ باشی، ۴هزار میلیارد دلار خرج اشغال عراق کرده باشی، دهها رسانهات از صبح تا شب ایران را مقصر نشان دهد، آنوقت وسط بغداد سفارتت را آتش بزنند و پوزهات را خاک بمالند. آنهم نه در شب تاریک، با نقاب و ترسیده. بلکه روز روشن با صورتهای عیان و مفتخر
✍علی علیزاده :
🔴 گزاره های قابل طرح در اکشن پلن fatf
🔰پس از گفتگوهاى بسيار با كارشناسان محترم موافق يا مخالف تسريع در تكميل اكشن پلنFATF( كه اكثريت آنها را شريف و وطنخواه مى دانم) در مقام جمع بندى اين مسير طولانى گزاره هاى زير قابل طرح هستند:
1️⃣ الحاق به دوكنوانسيون مشروط به شروطي صحيح است چنان كه عدم الحاق هم مشروط به شروطي قابل دفاع است. اين شروط نه لزوما حقوقى، بلكه كاركردى و اجرايى و نه لزوما مرتبط با طرف خارجى بلكه در مواردي كاملا داخلي است هر چند كه زمانبندى آن قطعا بايد با فرآيند الحاق يا عدم الحاق همساز باشد. شروط، درست به اندازه خود فعل الحاق يا عدم الحاق مهم هستند. مبناى تعيين شروط تقويت دستاوردها و قطعيت دهي به احتمالات است. ويرايش هاي متعددي از شروطي كه اين دو اصل را محقق سازند قابل طرح است و حتى آنچه در افواه به عنوان نامه روسيه مطرح است مى تواند بستري مناسب براي اين شروط باشد.
2️⃣كل نظام تصميم گيرى ايران بايد درباره FATF به نتيجه نسبتا واحد برسد و بعدتر پاي آن بايستد. به دو دليل:
🔻اول: با توجه به آنكه مسئله FATF ذاتا تابع احتمالات و قرائت هاي متفاوت است و با توجه به آنكه از اين دسته احتمالات سرانجام يكي محقق خواهد شد نه همه، اعم از آنكه در ابتدا چه شانسي براي اين احتمال بعدتر رخ داده مطرح بوده است، كل نظام تصميم گيري ( اعم از مجمع و دولت و مجلس)بايد تبعات آن را ،خوب يا بد، بپذيرد و انگشت اتهام را به سمت مجري يا مجمع نبرد.
🔻دوم: لازم است در مقابل طرف خارجى، در هر حالت و تحت هر شرايطي يك چهره همساز منسجم نمايش داده شود. هم از بابت قابل اجرا شدن شروط كاركردي مورد اشاره و هم از بابت حفظ وجهه كليت سياست خارجه در ساير شئون.
3️⃣در بين موضوعات مختلف اقتصادى( حتى آنچه به روابط بين المللى اقتصادى بر مى گردد) موارد متعدد ديگرى را ميشناسم كه به مراتب از FATF مهم تر و فوريتر است. هر چند كه اين صدر فهرست نبودن FATF نبايد مانع از واكنش فعال به اين پرونده شود.
4️⃣بسيار مهم است كه پاسخ ايران به پرونده FATF به عنوان جزئي از يك كل، تكه اي از يك پازل و عملي از يك راهبرد ديده شود. اگر چه در شرايط فعلى اجماع بر سر يك راهبرد واحد شدنى نيست اما كلان تصويري كه سياهه اي از حدود قابل تنظيم يك راهبرد عام در سياست خارجه را در خود داشته باشد مي تواند مبنا قرار گيرد و پاسخ ايران به دو كنوانسيون و اساسا كليت اكشن پلن،به عنوان جزئي از آن ديده شود.
5️⃣خوب يا بد، مى شد در چنين وضعي قرار نگيريم. اگر پرونده FATF به عنوان بخشي از مذاكرات برجام حل شده( مدل كوبا)، يا اگر امضاي آقاي دكتر طيب نيا بعد از تصويب پكيج قانوني در داخل( در طي يك فرآيند فشرده) رخ داده بود احتمالا امروز نيازي به پرداخت اين همه هزينه اجتماعي و ايجاد چنين دو قطبي اي نبود. ضمن احترام بسيار به شخصيت، تعهد و مقام علمي آقاي دكتر طيب نيا و بدون آنكه شخص ايشان را يگانه مقصر اين امر بدانم، معتقدم تصميم اتخاذ شده در بهار ٩٥ در فضاي خوش بيني پسا برجام اتخاذ شده است. خوش بيني اي كه دست اندركاران امر را به اين نتيجه رسانده بود كه به سرعت در تابستان ٩٥ از بيانيه خارج خواهند شد. اكنون به طريق اولي و پس از كسب اين تجربه ملي در پي تخطئه ايشان يا ساير اجزاي تصميم گير در آن زمان نيستم اما لازم است كه اين تجربه كسب شده مانع از وقايع مشابه شود.
6️⃣تفكيك اثرات بازگشت اعمال اقدامات تقابلى از وقايع تحريمي محتمل همزمان، اساسا ممكن نيست. اين حقيقت اين ريسك را افزون مى كند كه در صورت بازگشت ايران به كانترمژر همزمان شاهد يك تكانه تحريمي جديد بدون ارتباط فني به كل توصيه هاى FATF توسط آمريكا اعمال شود تا افكار عمومي چنين آموخته گردد كه اين حاصل كانترمژر شدن بود. لازم است تاكيد كنم كه بيان اين حقيقت به اين معنا نيست كه حقير كانترمژر شدن را بعد از اين همه هزينه ملي كم اهميت مى دانم.
🔺قبلتر هم آمريكا از تركيب يك عامل رواني بيروني( تروريستي اعلام كردن سپاه) و يك عامل فني همزمان روي زمين( دستگير كردن كارگزاران ارزي ايران در دبي) براي ايجاد چنين آموختگي هايي استفاده كرده( در بهار ٩٨) كه با پاسخ درخور بانك مركزي ايران مواجه شد.
7️⃣دست آخر مايلم تاكيد كنم كه اين مسير طولاني مرا به اين نتيجه نرسانده كه كارشناسان موافق يا مخالف در اين پرونده عموما هدفي به جز منافع ملى را مي جسته اند يا خبث نيتي داشته اند يا بي سواد بوده اند،فارغ از آنكه سرانجام اين پرونده چه باشد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب