فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تجمع میلیونی
علیه دولت غربگرا در شیلی
🔺تزلزل آمریکا و امپریالیسم در شیلی نوعی شروع بر دیگر کشورها برای برون رفت از زیر سلطه خواهد شد
⭕️ سفارت آمریکا در بغداد بزرگترین سفارتخانه در جهان است. در سال ۲۰۱۲ بیش از ۱۶هزار کارمند در سفارت و کنسولگریهای آن فعالیت میکردند که درحال حاضر به ۳۰۰۰ قلاده کاهش پیدا کرده است.
چه خوب است که دوستان عراقی، مزدوران آمریکایی را اینگونه تا فرودگاه همراهی و اخراج کنند
#امريكا_برا_برا
👤 حاج حیدر
#رسانه_تنگه_مرصاد_آنتی_منافق
🔴ملت شریف ایران!
🔻ببینید مظلومیت این دولت رِ، وزیر چندهزار میلیاردی این دولت یک دختر داشته پرکار بوده، همش ۵ میلیارد اختلاس داشته، دارو احتکار میکرده، داروی تاریخ مصرف گذشته میکرده تو حلقتون، بعد ۲۰ سال بهش زندان دادن و ۷۴ ضربه شلاق...
اون روزی که این شلاق بخوره انگار خودم شلاق میخورم (بغض امانش نمیدهد)😏😝😒😁😑
#شبنم_نعمت_زاده
#سرطان_اصلاحات کل لیبرالها
✍بهلول
🔻چه تحقیری! چه تحقیری!
بزرگترین ابرقدرت تاریخ باشی، ۴هزار میلیارد دلار خرج اشغال عراق کرده باشی، دهها رسانهات از صبح تا شب ایران را مقصر نشان دهد، آنوقت وسط بغداد سفارتت را آتش بزنند و پوزهات را خاک بمالند. آنهم نه در شب تاریک، با نقاب و ترسیده. بلکه روز روشن با صورتهای عیان و مفتخر
✍علی علیزاده :
🔴 گزاره های قابل طرح در اکشن پلن fatf
🔰پس از گفتگوهاى بسيار با كارشناسان محترم موافق يا مخالف تسريع در تكميل اكشن پلنFATF( كه اكثريت آنها را شريف و وطنخواه مى دانم) در مقام جمع بندى اين مسير طولانى گزاره هاى زير قابل طرح هستند:
1️⃣ الحاق به دوكنوانسيون مشروط به شروطي صحيح است چنان كه عدم الحاق هم مشروط به شروطي قابل دفاع است. اين شروط نه لزوما حقوقى، بلكه كاركردى و اجرايى و نه لزوما مرتبط با طرف خارجى بلكه در مواردي كاملا داخلي است هر چند كه زمانبندى آن قطعا بايد با فرآيند الحاق يا عدم الحاق همساز باشد. شروط، درست به اندازه خود فعل الحاق يا عدم الحاق مهم هستند. مبناى تعيين شروط تقويت دستاوردها و قطعيت دهي به احتمالات است. ويرايش هاي متعددي از شروطي كه اين دو اصل را محقق سازند قابل طرح است و حتى آنچه در افواه به عنوان نامه روسيه مطرح است مى تواند بستري مناسب براي اين شروط باشد.
2️⃣كل نظام تصميم گيرى ايران بايد درباره FATF به نتيجه نسبتا واحد برسد و بعدتر پاي آن بايستد. به دو دليل:
🔻اول: با توجه به آنكه مسئله FATF ذاتا تابع احتمالات و قرائت هاي متفاوت است و با توجه به آنكه از اين دسته احتمالات سرانجام يكي محقق خواهد شد نه همه، اعم از آنكه در ابتدا چه شانسي براي اين احتمال بعدتر رخ داده مطرح بوده است، كل نظام تصميم گيري ( اعم از مجمع و دولت و مجلس)بايد تبعات آن را ،خوب يا بد، بپذيرد و انگشت اتهام را به سمت مجري يا مجمع نبرد.
🔻دوم: لازم است در مقابل طرف خارجى، در هر حالت و تحت هر شرايطي يك چهره همساز منسجم نمايش داده شود. هم از بابت قابل اجرا شدن شروط كاركردي مورد اشاره و هم از بابت حفظ وجهه كليت سياست خارجه در ساير شئون.
3️⃣در بين موضوعات مختلف اقتصادى( حتى آنچه به روابط بين المللى اقتصادى بر مى گردد) موارد متعدد ديگرى را ميشناسم كه به مراتب از FATF مهم تر و فوريتر است. هر چند كه اين صدر فهرست نبودن FATF نبايد مانع از واكنش فعال به اين پرونده شود.
4️⃣بسيار مهم است كه پاسخ ايران به پرونده FATF به عنوان جزئي از يك كل، تكه اي از يك پازل و عملي از يك راهبرد ديده شود. اگر چه در شرايط فعلى اجماع بر سر يك راهبرد واحد شدنى نيست اما كلان تصويري كه سياهه اي از حدود قابل تنظيم يك راهبرد عام در سياست خارجه را در خود داشته باشد مي تواند مبنا قرار گيرد و پاسخ ايران به دو كنوانسيون و اساسا كليت اكشن پلن،به عنوان جزئي از آن ديده شود.
5️⃣خوب يا بد، مى شد در چنين وضعي قرار نگيريم. اگر پرونده FATF به عنوان بخشي از مذاكرات برجام حل شده( مدل كوبا)، يا اگر امضاي آقاي دكتر طيب نيا بعد از تصويب پكيج قانوني در داخل( در طي يك فرآيند فشرده) رخ داده بود احتمالا امروز نيازي به پرداخت اين همه هزينه اجتماعي و ايجاد چنين دو قطبي اي نبود. ضمن احترام بسيار به شخصيت، تعهد و مقام علمي آقاي دكتر طيب نيا و بدون آنكه شخص ايشان را يگانه مقصر اين امر بدانم، معتقدم تصميم اتخاذ شده در بهار ٩٥ در فضاي خوش بيني پسا برجام اتخاذ شده است. خوش بيني اي كه دست اندركاران امر را به اين نتيجه رسانده بود كه به سرعت در تابستان ٩٥ از بيانيه خارج خواهند شد. اكنون به طريق اولي و پس از كسب اين تجربه ملي در پي تخطئه ايشان يا ساير اجزاي تصميم گير در آن زمان نيستم اما لازم است كه اين تجربه كسب شده مانع از وقايع مشابه شود.
6️⃣تفكيك اثرات بازگشت اعمال اقدامات تقابلى از وقايع تحريمي محتمل همزمان، اساسا ممكن نيست. اين حقيقت اين ريسك را افزون مى كند كه در صورت بازگشت ايران به كانترمژر همزمان شاهد يك تكانه تحريمي جديد بدون ارتباط فني به كل توصيه هاى FATF توسط آمريكا اعمال شود تا افكار عمومي چنين آموخته گردد كه اين حاصل كانترمژر شدن بود. لازم است تاكيد كنم كه بيان اين حقيقت به اين معنا نيست كه حقير كانترمژر شدن را بعد از اين همه هزينه ملي كم اهميت مى دانم.
🔺قبلتر هم آمريكا از تركيب يك عامل رواني بيروني( تروريستي اعلام كردن سپاه) و يك عامل فني همزمان روي زمين( دستگير كردن كارگزاران ارزي ايران در دبي) براي ايجاد چنين آموختگي هايي استفاده كرده( در بهار ٩٨) كه با پاسخ درخور بانك مركزي ايران مواجه شد.
7️⃣دست آخر مايلم تاكيد كنم كه اين مسير طولاني مرا به اين نتيجه نرسانده كه كارشناسان موافق يا مخالف در اين پرونده عموما هدفي به جز منافع ملى را مي جسته اند يا خبث نيتي داشته اند يا بي سواد بوده اند،فارغ از آنكه سرانجام اين پرونده چه باشد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب
🔴 خیانت FATF
💬 #ابوالفضل_حسنبیگی
🔻 الحاق به FATF، آشکارسازی روشها برای دور زدن تحریمهاست.
🔻الحاق به FATF موجب بهتر شدن اوضاع فعلي کشور در شرايط تحريمي نميشود.
🔻با پذيرش شروط FATF قادر به دور زدن تحريمها نخواهيم بود و به تعبيري برگ برندهاي در جنگ اقتصادي با آمريکاييها نخواهيم داشت.
🔻پذيرش شروط FATF در راستاي منافع ملي کشور نيست و در آينده نمي توانيم پاسخگوي نسلهاي بعدي باشيم.
🔻با الحاق به اين کنوانسيون تمامي تراکنشهاي مالي و پولي کشور بايد آشکارا در اختيار اعضاي آن قرار گيرد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب
⭕️آزمون CFT برای مجمع
🔸پس از پایان مهلت قانونی مجمع تشخیص برای اعمال نظر درباره کنوانسیون پالرمو و محکم شدن نظر شورای نگهبان درباره رد آن کنوانسیون، اکنون مجمع تشخیص در حال بررسی کنوانسیون CFT است. مجمع مطابق آییننامه خود برای بررسی لایحه CFT حداکثر تا ۳ بهمن ماه سال جاری فرصت دارد وگرنه مطابق روندی که برای #پالرمو رخ داد این لایحه نیز مختومه شده و نظر شورای نگهبان درباب رد آن محکم خواهد گشت. احتمالا بر همین اساس است که اتاق عملیات روانی وادادهها، چند وقتی است تمامی رسانههای زنجیرهای و سیاسیون وابسته به جریان غیرانقلابی را پای کار آورده تا به طریقی بر نظر مجمع درباره این لایحه اثر بگذارند.
🔹در این بین بررسی نظرات اعضای مجمع درباب پیوستن به #CFT از اهمیت بالایی برخوردار است تا بتوان مطابق آن مطالبهگری صحیحی نسبت به لزوم تصمیمگیری انقلابی در مجمع را خواستار شد. مجمع اکنون ۴۶ عضو ثابت دارد و در موضوع CFT حضور و رأی وزیر امور خارجه و رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز اضافه میگردد که مجموعا ۴۸ نفر میگردد. CFT برای تصویب شدن در صحن مجمع مطابق آییننامه نیازمند دو سوم آراء حاضرین است فلذا با فرض حضور حداکثری اعضا در صورت مخالفت تنها ۱۷ عضو، این لایحه ننگین و استعماری در مجمع رد میشود.
🔵 موافقین قطعی یا احتمالی:
۱- حسن روحانی
۲- محمد جواد ظریف
۳- علی لاریجانی
۴- علی شمخانی
۵- مجید انصاری
۶- محمدرضا عارف
۷- سید محمد صدر
۸- محمدرضا باهنر
۹- علی اکبر ناطق نوری
۱۰- علی اکبر ولایتی
۱۱- حسن صانعی
۱۲- ابراهیم امینی
۱۳- غلامرضا آقازاده
۱۴- محمد فروزنده
🔴 مخالفین قطعی یا احتمالی:
۱- سعید جلیلی
۲- پرویز داوودی
۳- آیتالله رئیسی
۴- قربانعلی دری نجفآبادی
۵- سردار باقری
۶- آیتالله مدرسی یزدی
۷- آیتالله شبزندهدار
۸- مجتبی ذوالنوری
۹- محمود محمدی عراقی
۱۰- آیتالله جنتی
۱۱- آیتالله موحدی
۱۲- احمد وحیدی
۱۳- آیتالله شبستری
۱۴- غلامحسین محسنی اژهای
۱۵- مصطفی میرسلیم
۱۶- محمدحسین صفارهرندی
۱۷- احمد توکلی
۱۸- غلامرضا مصباحی مقدم
۱۹- آیتالله یزدی
۲۰- آیتالله اعرافی
۲۱- محسن رضایی
۲۲- حسین مظفر
⚪️ مذبذبین و آراء نامشخص:
۱- محمود احمدی نژاد
۲- محمد باقر قالیباف
۳- آیت الله آملی لاریجانی
۴- سرلشگر فیروزآبادی
۵- غلامعلی حداد عادل
۶- سیدمرتضی نبوی
۷- سیدمحمد میرمحمدی
۸- صادق واعظ زاده
۹- حسین محمدی
۱۰- علی آقامحمدی
۱۱- محمدجواد ایروانی
۱۲- داوود دانش جعفری
🔺با توجه به ترکیب فوق آشکار است که:
1️⃣ اولاً جریان انقلابی با مطالبه حضور حداکثری مخالفین CFT در جلسات پیش روی مجمع خصوصا فقهای معزز شورای نگهبان باید زمینه را برای افزایش آراء مخالفین CFT فراهم نماید. جوانان انقلابی با روشنگری با پرسشگری پیرامون سکوت یا مواضع مذبذبانه برخی اعضا میتوانند آنان را وادار کنند که موضع خود پیرامون تحمیل این لایحه استعماری به نظام را آشکار سازند.
2️⃣ ثانیاً خطر اصلی، تلاش برخی ظاهرالصلاحها برای استفاده مجدد حقه همیشگیشان با طرح بحث "خدعه پذیرش منوط به حق شرط و تحفظ" است. حزباللهیها میتوانند به اعضای مجمع تجربه #برجام را یادآوری کنند و متذکر شوند حق تحفظ خصوصا در مواردی نظیر تعیین مصادیق تروریسم و بسیاری از موارد دیگر دروغی بیش نیست تا آنان تسلیم این خاماندیشیها نشوند.
3️⃣ ثالثاً اگر اعضای مجمع تاب دوامآوری مقابل هجمههای دولتیها را ندارند بهتر است اجازه دهند فرصت مجمع برای بررسی CFT همانند پالرمو، بدون تصمیمگیری به انتهای دوره قانونی خود برسد تا خودبخود نظر شورای نگهبان حاکم شود
4️⃣ رابعاً مطابق ابلاغیه رهبر معظم، مجمع بایستی برای مصوبات خود دوره زمانی تعیین کند و اگر مجمع تن به پذیرش CFT دهد، قطعا پس از پایان دوره زمانی مصلحتی، خروج ایران مستوجب هزینههای سیاسی بینالمللی خواهد بود.
5️⃣ خامساً برخلاف غوغاسالاریها، در بیانیه اخیر #FATF، این نهاد از ایران بابت ۷ مسأله ایراد گرفته که پالرمو و CFT تنها یکی از این موارد است و برخلاف ادعای دولتیها با تصویب این دو کنوانسیون تغییری در وضعیت ایران در FATF حاصل نشده و تنها اطلاعات اقتصادی کشور در شرایط #جنگ_اقتصادی در اختیار دشمن قرار میگیرد. از جمله موارد خواسته شده از ایران توسط FATF: حذف استثناء گروههای آزادیبخش از مصداق تروریسم، التزام به قطعنامههای شورای امنیت درباب تعریف تروریسم و التزام به گزارش معاملات مشکوک (STR) میباشد. آشکار است که این شروط به معنای شناخت گروههای محور مقاومت بهعنوان تروریست، پذیرش #خودتحریمی با الزامی شدن اجرای تصمیم کشورهای استکباری در شورای امنیت و نهایتا ارائه ریز تراکنشات مالی کشور به دست تحریمکنندگان است! فلذا تقلیل خواستههای FATF به پالرمو و CFT تنها نقشه خودفروختههای داخلی برای تحمیل گامبهگام این سهم مهلک است.
teribon
🔴مسئولان مدافع پیوستن ایران به FATF باید به جرم همدستی با وزارت خزانهداری آمريكا در انزوای مالی ایران محاکمه شوند.
⏪قسمتی از کتاب «, نبرد خزانه, ظهور عصر جدید جنگ افزارهای مالی»:
انزوای ایران از نظام مالی نیازمند مداخله FATF است.
#پروژه_انتخاباتی_FATF
"طالبی"
https://www.farsnews.com/amp/13971213000839
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi