💢 به معترضان #تریبون بدهید
🔸 دی ماه 96 وقتی اعتراضات معیشتی مردم در 70 شهر، مسئولان کشور را غافلگیر و متحیر کرد، مشاور رئیس جمهور پیشنهادداد در هر شهر مراکزی به عنوان محل اعتراض ایجاد شود تا شهروندان معترض بتوانند با آرامش تجمع کنند و حرفشان را به گوش مسئولان برسانند و به مطالبات مردم پاسخ دهند.
🔹 با فروکش کردن آشوبهای دی 96، طبق معمول دولت وعده اش را فراموش کرد تا اینکه بی تدبیری جدیدش در اجرای تصمیم درست بنزینی، دوباره مردم را به خشم آورده است.
🔸 مردم حق دارند خشمگین باشند چرا که در اجرای تصمیم بنزینی شبانه مثل دزدها عمل کرده.
🔹 مردم حق دارند معترض باشند چرا که درباره تصمیم بنزینی نه توجیه شده اند و نه اقناع و سران قوا گویی افکار عمومی را هیچ فرض کرده اند.
👈 حال که مردم، سوال و اعتراض دارند و حکومت، طبق قانون اساسی و حقوق شهروندی، اعتراض شهروندان را به رسمیت می شناسد، لازم است بستر این اعتراض هم فراهم شود.
🔸 آنچه مسلم است، معترضان تریبون می خواهند. خبر سیما مردم را جلوی بانکهای آتش گرفته نشان می دهد که میگویند این راهش نیست!. خب بیننده و معترض حق دارد بپرسد پس راهش چیست؟!
🔹 معترض جان به لب رسیده از خرابکاری های مسئولان، کجا و چگونه حرف شان را بزنند.
🔸 گام اول و بسیار ضروری، تمهید تریبونهای رسمی و بالا بردن روحیه انتقادپذیری مسئولان است.
🔹 بگذارید مردم عصبانیت خودشان را خالی کنند. از تریبون رسمی درددل کنند، حتما بهتر از این است که در بی بی سی درددل کنند. جلوی مسئولان، اعتراض کنند، حتما بهتر از این است که با سنگ و چوب جلوی عابر بانکها اعتراض کنند. این برای همه بهتر است.
🔸 به معترضان تریبون بدهید تا صف معترضان از اوباش جداشود.
#بنزین
#گرانی_بنزین
May 11
📢 اگر کارشناسان بدانند ورود بیش از ۳۰هزار میلیارد تومان به بازار چه تورمی ایجاد میکند، راحت از آن صحبت نمیکردند!
🔻 مسعود دانشمند، رئیس خانه اقتصاد ایران:
🔹در زمان اجرای طرح هدفمندسازی یارانهها در دولت قبل، نظر ما این بود که دولت به جای پرداخت یارانه نقدی به حساب مردم، «کارت انرژی» ایجاد کرده و از محل آن کارت بهصورت برابر به همه مردم مقداری مشخصی پول اختصاص دهیم که بتوانند از آن کارت اعتباری مخصوص انرژی، بنزین و سوخت تهیه کرده یا از خدمات حمل و نقل عمومی استفاده کنند.
🔹رقم پولی که در دستان دولت با کاهش یارانه بنزین باقی میماند، بقول زنگنه وزیر نفت این دولت بیش از ۳۰هزار میلیارد تومان است. اگر کارشناسان بدانند ورود این پول به بازار چه تورمی ایجاد میکند، راحت از آن صحبت نمیکردند.
🔹ما نیز با حذف کامل یارانه بنزین موافق هستیم اما شوک قیمتی مدنظر ما نیست
🔹بنابر قانونی که در زمان آقای احمدینژاد تصویب شد، قرار بود هر سال بین ۲۰ الی ۳۰درصد قیمت بنزین را به قیمت فوب خلیج فارس نزدیکتر کنیم. ولی به دلایل سیاسی (آنهم باوجود افزایش قیمت دلار و کاهش ارزش پول) بهصورت کاملا پوپولیستی حدود هفت سال هیچ اقدامی در جهت افزایش قیمت بنزین مطابق با مصوبه مجلس صورت نگرفت؛ لذا فاصله قیمت خلیج فارس با قیمت بنزین در ایران روزبهروز بیشتر شد./ نامه نیوز
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی_انقلابگرام
🎥/ علیرضا زاکانی خطاب به اصلاحطلبان: یه کم به حال مردم گریه کنید! مردم معیشتشون گیره..
❌ شما نمیتوانید بگویید دولت روحانی از اصلاحطلبان جداست..
❌ تصمیمات غلط این دولت پیر و خسته پدر مردم رو درآورده...
❌نمیتوانید بگویید وقتی کارت سوخت حذف شد و ۱۵۰هزارمیلیارد تومان به جیب قاچاقچیها رفت، یعنی ۳ برابر مسکن مهر، ۴ برابر پول عمرانی کشور، آقای زنگنه از ما نیست.
❌ یک نقد راجب آقای زنگه زدید؟ جیب مردم را خالی کردند..
#اصلاحطلبان_فریبکار
گیریم که «فتنه» صدر گوگل بشود
این قائله قصّه ی محافل بشود
ای «مُفسد ریشه کرده» در جان نظام
حاشا که «رئیسی» از تو غافل بشود
#محمدحسین_رشیدی
🔴 آیا رهبری باید در همه امور کارشناس باشد؟
🔻یکی از بحث هایی که در جامعه شکل می گیرد این است: آیا کسی که رئیس جمهور یا رهبر می شود می بایست متخصص همه امور باشد؟
🔹عده ای بعد از بیانات رهبری که درباه #گرانی_بنزین فرمودند: «بنده در این قضیه سررشته ندارم یعنی تخصص این کار را ندارم، گفتم هم به آقایان؛ گفتم من چون نظرات کارشناسها هم در این قضیهی بنزین مختلف است، بعضیها آن را لازم و واجب میدانند بعضیها مضر میدانند، بنابراین من هم که صاحب نظر نیستم در این قضایا؛ لکن اگر سران سه قوه تصمیم بگیرند من حمایت میکنم»، می گویند رهبر باید خودش کارشناس باشد و چرا کارشناس نیست و ...!
🔸از شرایط اصلی رهبر، مدیریت و تدبیر است و منظور از مدیریت و تدبیر هم یعنی سیاستگذاری کلان و مدیریت کلان جامعه. بهمین علت عقلای علوم سیاسی می گویند یک رهبر باید بتواند جامعه را مدیریت کند تا به اهداف تعریف شده برسد. موضوع این مدیریت هم سیاست است. یعنی رهبر جامعه باید سیاستمدار باشد و بتواند همه تخصص ها و کارشناس ها را در جهت مدیریت بهتر کشور به کار بگیرد.
🔹در همه نظامات سیاسی دنیا و از منظر اندیشمندان، رهبر جامعه باید سیاستمدار باشد اما لازم نیست در همه علوم کارشناس باشد. معمول است رهبران سیاسی جوامع برای مدیریت جامعه از مشاوران و کارشناسان هر حوزه استفاده کنند و نظرات آنها را به کار ببندند.
🔸جدا از اینکه اختیارات بین قوا و مسئولین، تقسیم می شود، رهبران سیاسی معمولاً در اموری همچون بانکداری، تجارت، کامپیوتر، ادبیات، شعر، فلسفه، روانشناسی، جامعه شناسی، اقتصاد کلان و خرد، امور نظامی، مالیات و .... از کارشناسان آن حوزه استفاده می کنند و البته امکان دارد یک رهبر سیاسی در یک یا چند حوزه نیز متخصص باشد و یا نسبت به همه امور شناخت حداقلی داشته باشد.
🔹یک رهبر سیاسی هرچند در برخی امور متخصص هم باشد اما به علت مشغله های حکومتی و زمان کم، می بایست برخی از وظایف و اختیارات خود را به معاونین، جانشین ها، ساختارهای جایگزین و البته کارشناس ها محول کند تا امور پیش برود. او ناگزیر است که طرح و برنامه هایی که قرار است در کشور اجرا شوند را با نظر کارشناسان هر حوزه اجرا کند نه نظر خود. البته شناخت حداقلی نسبت به آن حوزه به او کمک می کند که در انتخاب طرح های مختلف، بهتر عمل کند.
🔸در انقلاب اسلامی، طی 41 سال اخیر هم امام خمینی(ره) و هم امام خامنه ای نشان داده اند که در این زمینه نظرات کارشناسان هر حوزه را صائب می دانند نه نظرات خودشان را. بطور مثال در عرصه نظامی و طراحی عملیات های نظامی، حضرت امام همیشه به نظر فرماندهان نظامی عمل می کرد و درستش هم همین بود. رهبر انقلاب نیز بعد از وی در عرصه نظامی، نظرات کارشناسان نظامی را به نظرات خود ترجیح داده است.
🔹در حوزه اقتصاد هم همینگونه است. هم امام خمینی(ره) و هم امام خامنه ای در حوزه اقتصاد هیچوقت بدون نظر کارشناسان امر مسئله یا طرح و برنامه اقتصادی را ابلاغ نکرده اند.
🔸اما در عرصه سیاست داخلی و خارجی، رهبری با تجربه 8 سال ریاست جمهوری و سی سال رهبری یک دشمن شناس و دنیاشناس با تجربه است که البته گاه به دیپلمات ها هم اعتماد می کند.
🔻چند نکته در رابطه با مسئله افزایش نرخ بنزین:
1️⃣ اولاً سران سه قوه، خود کارشناس مسائل اقتصادی و بحث افزایش نرخ حامل های انرژی خاصه بنزین نیستند بلکه از نظرات مشاورین اقتصادی و نهادهای مربوطه استفاده می کنند.
2️⃣ ثانیاً در بالا عرض کردیم هیچکسی در دنیا مدعی نیست که رهبر جامعه، جامع تمام تخصص ها باشد. بلکه باید از متخصصین و مشاورین استفاده کند و نظرات متخصصین در دولتی که با رأی مردم انتخاب شده این بوده.
3️⃣ ثالثاً اگر نقدی هم وارد است به همان نظرات کارشناسان و نحوه اجرای طرح #بنزین_روحانی است. بله ما می توانیم بگوئیم کارشناسان و متخصصین اقتصادی در دولت تدبیر و امور، اقتصاد کشور را متلاشی کرده اند. با نظریات اقتصاد باز و بازار آزاد و واردات بی رویه 60 درصد کارخانجات تولیدی را تعطیل کرده اند! با نظرات کارشناسان اقتصادی این دولت، قیمت ارز در یک هفته 5 برابر شد، قیمت کالاها از 100 درصد تا 300 درصد افزایش داشته اند و سکه 4 برابر شد.
🔹اما نمی توانیم بگوئیم چرا از نظرات این کارشناسان استفاده شده؟! چون مردم به این کارشناسان و به این تز رأی داده اند و در حال حاضر اقتصاد و وزارتخانه های اقتصادی مملکت با نظر و ایده ی اینها پیش می رود.
⭕️ نه به آمریکا نیاز داریم، نه به نرمافزارهای آمریکایی
با وجود قطع ترافیک اینترنت آمریکایی، الحمدلله:
1️⃣ کارپینو carpino.ir ، تپسی tap30.ir و اسنپ snapp.ir هیچ مشکلی ندارند. هم نقشه لود میشود، هم میشود درخواست تاکسی داد.
2️⃣ پارسیجو parsijoo.ir و یوز yooz.ir هم بهجای گوگل کار میکنند ولی بهتر است salam.ir احیا شود، زیرا اَبَرجویشگر است، یعنی نتایج گوگل و دیگر جویشگرهای خارجی را هم به مخاطب از طریق دریچهٔ واسط نشان میدهد و میتواند ایران را بهطور دائم از شر گوگل خلاص کند.
3️⃣ مسیریابهای نشان nshn.ir ، بلد balad.ir و دال daal.ir هم قویتر از گوگلمپ و ویز، کار میکنند.
4️⃣ تارنامه (ایمیل) النون elenoon.ir ، چاپار chmail.ir و میهنمیل mihanmail.ir هم بهجای جیمیل و یاهو فعالند و البته اگر هد hod.ir هم اضافه شود، حلقهٔ محاصرهٔ دشمن در این عرصه هم کامل خواهد شد.
5️⃣ هورسا hoorsa.ir ، لنزور lenzor.ir ، نزدیکا nazdika.ir و... هم بهجای اینستاگرام، در حال سرویسدهی هستند.
6️⃣ بهجای واتساپ و تلهگرام هم ایتا eitaa.ir ، گپ gap.im ، بله ble.im ، سروش sapp.ir ، روبیکا robika.ir ، بیسفون bpn.im و آیگپ igap.net بهخوبی کار میکنند و در این عرصه خلاء بدافزارهای دشمن اصلاً احساس نمیشود.
اینو هم برا اونی بفرستید که میگفت ایرانی فقط قابلیت آبگوشت درست کردن داره
گرچه انصافا آبگوشت هامون یه چیز دیگس بخصوص آبگوشت شیرازی😁😉😉
@Talkhandseyasi
♻️ تقدیس ترترتر
سلام شیخحسن! ای آنکه از بهشتی، مظلومتری
و از رجایی، سادهزیستتر
و از مطهری، علامهتر
و از حاجیزاده، موشکیتر
و از سلیمانی، سردارتر
و از چمران، عارفتر
و از خمینی، بنیانگذارتر
و از نوفل، لوشاتوتر
و از خامنهای، رهبرتر
و از صیاد، شیرازیتر
و از حاجاحمد، متوسلیانتر
و از اندرز، گوتر
و از گوته، شاعرتر
و از مولانا، عاشقتر
و از شمس، خورشیدتر
و از ماه، منورتر
و از دستجردی، مرضیهتر
و از همسر فرعون، آسیهتر
و از آدم، آدمتر
و از حوا، مادرتر
و از یوسف، زیباتر
و از یعقوب، منتظرتر
و از اسماعیل، قربانیتر
و از یونس، ماهیتر
و از سلیمان، مالکتر
و از مالک، اشترتر
و از سلمان، فارسیتر
و از حداد، عادلتر
و از ولایتی، ولایتیتر
و از رجبعلی، خیاطتر
و از دست، غیبتر
و از گل، پایگانیتر
و از لاری، جانیتر
و از حمید، رساییتر
و از اغلب شهدا، عند ربهم یرزقونتر!
👈 ای که در نوفللوشاتو، مایهی آرامش قلب امام بودی! نگو نبودی، که مینویسم به پای تحفظت! و تقیهات! و تواضعت! و اخلاصت! حقا که اکبر، تو هستی و ما را باش که توهم زده بودیم هاشمی رفسنجانی است!
🔹 چه کسی برجام را آورد و با آوردنش، مسبب شرمندگی منتقدان نزد عمههایشان شد؟! خدا؟! نخیر، شما!
🔸 و عجبا از این همه فروتنی! آنقدر که تو مظلومی، اگر در حادثهی هفتم تیر دههی ۶۰ همراه شهید بهشتی به شهادت میرسیدی، حتما امام، پیام شما را چربتر میرفت، چرا که شهید بهشتی کجا و شما کجا؟! شهید بهشتی، فوق فوقش یک هامبورگ رفته بود ولی شما... بگذار اینطور بنویسم؛ «این انقلاب، بینام «حسن روحانی» در هیچ کجای جهان شناخته شده نیست!» و گیرم هم که باشد؛ چه فایده؟! وقتی قدر تو را نمیدانند؛ چه سود؟! تو هم مثل شب قدری! و دقیقا معلوم نیست نوزدهمی، بیست و یکمی یا بیست و سوم!
🔹 کجا بود این ربیعی، وقتی تو در نوفللوشاتو، خودت یکپا موشک بودی برای امام؟! و من چگونه نگویم این حقایق را؟! خاک بر سرم!
😊😁😉
@Talkhandseyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴«اعتمادی»
کارشناس بیبیسی :
اعتراضات در ایران
از دو سال پیش
سازماندهی شده
و فرمانده میدانی دارد