۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
🔻حافظان امنیت مظلوم ترین قشر!/ حقوقهای نجومی را عدهای میخورند تیر و گلولهاش را عدهای دیگر!
🔹تقی به توقی بخورد مرخصی ها لغو شده، آماده باش اعلام میشود. هر کس باید در یگان خدمتی خود حاضر باشد. تعطیلات عید نوروز و دیگر اعیاد آماده باش هستند. در انتخابات ها در آماده باش هستند. زمان اعلام نتایج در آماده باش هستند. در گرانی ها و شوک های تورمی در آماده باش هستند. هم باید گرانی را تحمل کنند و هم جلوی اغتشاش و آشوب را بگیرند. هم باید سنگ صبور معترضین باشند و حرفهایشان را بشنوند و آرامشان کنند و هم از اموال بیت المال و ملت محافظت کنند. این وسط شاید گلولهی نامردان و مزدوران هم سوراخ سوراخشان کرده و یا چاقوی آشوبگری پهلویشان را پاره کند.
کمترین حقوق را هم دریافت میکنند.
حقوق های بین ۲تا ۳ میلیون زندگی معمولی ای برایشان رقم میزند ولی باز با عشق در میدان حفظ آرامش و امنیت میایستند و سینه ستبر میکنند.
امثال شهید مرتضی ابراهیمی که بدون اسلحه به میان معترضین رفت تا آرامشان کند. که بگوید ما هم از جنس شماییم. ما هم از تورم و گرانی متضرر میشویم و درد گرانی را همه جوره احساس میکنیم.
ولی ناجوانمردان بین معترضین رسوخ میکنند و گلولههایی که با پول دشمن تامین میشود را در سر و سینهی حافظان امنیت فرو میکنند.
ای کاش طرح #بنزین_روحانی بدرستی اجرا میشد و اعتماد عمومی را قبل از اجرا جلب میکرد تا فرصت جولان برای عدهای فراهم نمیشد.
کاش ذهنیت سازی، اعتمادسازی و یا بقول بزرگان اقناعسازی صورت میگرفت و شاهد خسارت به کشور نمیشدیم، شاهد ریختن خون عزیزانمان نمیبودیم.
خانوادهی نظامیان و انتظامیها از حقوق و مزایای نجومی برخی دولتیها چیزی که نصیبشان نمیشود هیچ؛ باید گلوله و خنجر ناامنیای که آن دولتی ها با ناکارآمدی و کجسلیقگی هایشان ایجاد میکنند را به جان بخرند.
لعنت به این تدبیر!
امید حاجی زاده
۳۰ آبان ۱۳۹۸
▪️خبر ویژه.
حال که اینترنت جهانی قطع بوده می توانید از لینک ها و امکانات زیر برای رفع بعضی نیازهایتان استفاده کنید:
۱. موتورهای جستجو (سرچ):
🔻پارسیجو parsijoo.ir
🔻یوز yooz.ir
🔻پارسیک parseek.ir
۲. مسیریاب:
🔻نشان nshn.ir
🔻بلد balad.ir
🔻دال daal.ir
۳. ایمیل:
🔻النون elenoon.ir
🔻چاپار chmail.ir
🔻میهنمیل mihanmail.ir
۴. اینستاگرام ایرانی:
🔻هورسا hoorsa.ir
🔻لنزور lenzor.ir
🔻نزدیکا nazdika.ir
@fetna98
@fetna98
فتــــ🇺🇸ــــــنهـــــ98ـــــ️ـ
۳۰ آبان ۱۳۹۸
✅روحانی:مسکن مهر احمدی نژاد بد است.
شش سال بعد: طرح مسکن ملی(مهر) را اجرا میکنیم علی برکت الله
روحانی: کارت سوخت و سهمیه بندی و بنزین دو نرخی موجب فساد است.
شش سال بعد: بنزین سهمیه ای هزار،ازاد سه تومن علی برکت الله
روحانی: یارانه جیزه
شش سال بعد: یارانه سوخت را به شما میدهیم علی برکت الله
به خودشم رحم نمیکنه لامصب ☺️
✍نمکسرای سیاسی💼
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۱ آذر ۱۳۹۸
🔹ضرورت تجدیدنظر در رویکرد ضدجمعیتی یارانه بنزین
🔺سیاست دولت در اعطای یارانه به مردم بر این مبنا استوار است که هرچه تعداد افراد خانواده بیشتر باشد، سهم اعضای خانواده از یارانه کاهش مییابد و اگر خانواده بیش از ۵ عضو داشته باشد، به عضو ششم یارانه تعلق نمیگیرد. شما اگر مجرد باشید، مجموع یارانهای که دریافت میکنید، ۱۰۰ هزار و ۵۰۰ تومان است، اما اگر عضو خانواده ۵ نفره باشید، یارانه شما به ۸۶هزار و ۵۰۰ تومان کاهش مییابد، اگر عضو خانواده شش نفره باشید، سهم شما از یارانه حدود ۷۲ هزار تومان است و این روند کاهشی ادامه دار است.
🔺این رویکرد تخصیص یارانه هم بار منفی فرهنگی دارد و نوعی تقبیح اجتماعی فرزندآوری است، و هم نوعی جریمه مالی خانوادههایی که فرزندان بیشتری میآورند. لذا یک رویکرد کاملا ضدجمعیتی و ضدخانواده است.
🔺دولت در تخصیص یارانه، نه تنها باید این رویکرد ضدجمعیتی را کنار بگذارد، بلکه باید معادله را دقیقا برعکس کند. یک فرد متاهل باید یارانه بیشتری نسبت به یک فرد مجرد بگیرد. عضو یک خانواده شش نفره حتما باید یارانه بیشتری نسبت به عضو یک خانواده سه نفری بگیرد. میتوان با همین ارقامی که برای یارانه در نظر گرفته شده و بدون افزایش میزان کل یارانه، این معادله را برعکس کرد تا هرچه بر تعداد جمعیت خانوار افزوده میشود، یارانه دریافتی بیشتر شود.
🔺درباره بحران جمعیتی پیش روی کشور، سخن بسیار گفته شده، رهبر حکیم انقلاب نیز پیوسته در این باره هشدار میدهند که آخرین مورد آن، در دیدار اخیر با مسئولان نظام و فعالان اقتصادی پس از افزایش قیمت سوخت بود. دولت ما آنگونه که باید سیاستهای حمایتی از فرزندآوری اجرا نمیکند، اما حداقل انتظار این است که رویکردهای ضدجمعیتی اینچنینی اتخاذ نکند. از جناب آقای رئیس جمهور انتظار میرود در اسرع وقت دستور اصلاح سیاست جمعیتستیز تخصیص یارانه را صادر کنند.
👤یاسر جبرائیلی
۱ آذر ۱۳۹۸
🔷آنچه باید میکردند و نکردند، واقعیتهایی که باید بدانیم/1
🔹گزارشی که پیش از این نوشتم بازتاب بسیاری داشت، بسیاری آن را بدون منبع کپی کردند و به اسم خودشان منتشر کردند که چندان مهم نیست، اما روی سخنم با ملالغتیهایی است که در این هاگیر و واگیر آمده و ایرادهای بنیاسرائیلی بر منِ نویسنده میگیرند. خدا خودش شاهد است که خیلی از مسائل و مطالبی را که باید، هنوز ننوشته و نگفتهام و اگر زمانش برسد بیشتر خواهم نوشت. آنچه در این یادداشت آمد، مطالبی بود که همگی از آن مطلع بودیم، جز بخش کوچکی از آن. یک بار پیش از این هم نوشتم، منِ نوعی به این شیوه بالا رفتن بهای بنزین اشکالاتی چند داشتم که برخی از آنها را به شکل زیر مورد اشاره قرار میدهم و بعد نکاتی را بر میشمرم و در نهایت نیز مسائلی را مطرح خواهم کرد.
1) باید ذهن مردم را آماده میکردند؛ این وظیفه مربوط به امروز و دیروز نیست، باید به مردم واقعیتهای اقتصادی را گفته و برای آنها توضیح میدادند که قرار است چه اتفاقی روی دهد. این مساله از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بود. متاسفانه ما اول امتحان میگیریم و بعد درس میدهیم و این یکی از مسائل غریبی است که جمهوری اسلامی در طول 40 سال گذشته با آن دست به گریبان بوده است.
2) در مورد نحوه تخصیص هم اشکالاتی دارم. بنزین 3 هزار تومانی به هیچ عنوان جلوی قاچاق را نخواهد گرفت، آن کسی هم که پول دارد بیشتر میزند و پولش را میدهد و ککش هم نمیگزد. اگر قرار بر سهمیهبندی بود، 100 لیتر را به 1500 تومان و 100 لیتر را هم 2هزار تومان به مردم میدادند، سهمیه تاکسیها، سرویس مدارس، خودروهای وانت و سایر موارد را هم در نظر میگرفتند و بیش از این 200 لیتر را به بهای 5 هزار تومان میدادند. با 200 لیتر همه ایرانیها میتوانند برنامهریزی کنند و بنزین 5 هزار تومانی هیچ ارزشی برای قاچاق ندارد.
3) در مورد پولی که از بابت گرانی بنزین قرار است به مردم داده شود، سیاست گزیده شدن دوبار از یک سوراخ را دولت دارد تعقیب میکند. ورود پول به بازار و دست مردم باعث تورم خواهد شد. در همان دوران توجیهی باید ساز و کاری در نظر گرفته میشد و کارتهای اعتباری تدارک میدیدند و به خانوادهها میدادند تا با استفاده از این کارت، 10 قلم کالای اساسی را از فروشگاههای معتبر و در دسترس خریداری کنند. به این ترتیب یک فضای کسب و کار در کشور شکل میگرفت و باعث میشد تا پولی که وارد اقتصاد کشور میشود ایجاد تورم مضاعف نکرده و تولید در کشور را گسترش دهد.
4) در طول یک هفته گذشته با افراد بسیاری بحث کردهام و مشخص شد که بسیاری از افراد باسواد مملکت هم مساله را خوب نفهمیدهاند. یکی از دوستان میگفت که ما حقوقمان باید جهانی باشد تا قیمت بنزین هم با جهان سنجیده شود! نکته به ظاهر درستی است، اما این دوستان نمیدانند که دولت سالی 80 میلیارد دلار یارانه مخفی میدهد و با جهانی کردن قیمت حاملها، حقوقها هم بالا خواهد رفت. البته به این مساله من یک اشکال دارم و آن هم مبحث کارگرانی است که از کارفرما دریافتی دارند و تا زمانی که بخش تولید به شکل اساسی رونق نگیرد، این بخش اصلاح نخواهد شد.
5) به دوستان میگفتم بدون درنظر گرفتن قیمت جهانی نفت (باتوجه به اینکه نفت متعلق به خودمان است) هزینه تولید هر لیتر بنزین 2500 تومان است، چگونه یک بطری آب معدنی را به بهای 2500 تومان میخریم اما در مورد بنزین این همه سختگیر هستیم؟ چند نفر از فامیلهای ما در تجارت محصولات کشاورزی هستند، گفتم شما حاضر هستید فلان محصولی را که کیلویی 10 هزار تومان برای شما هزینه داشته به بهای 5 هزار تومان بدهید؟ پاسخ بسیار مشخص بود، اما همینها در مورد بنزین نظری دیگر داشتند.
6) در دور قبل هم که بنزین در یک بازه زمانی 10 برابر شد، جامعه به شدت واکنش نشان داد، اما یک سال بعد درآمدها به گونهای شد که بهای بنزین را پوشش داد. حالا هم این مساله تا تا چند وقت دیگر به صورت کامل پوشش داده میشود و مردم باید حوصله کنند. این شبکههای خارجی مدام تبلیغ میکنند که دولت دستش را در جیب ملت کرده، اگر اینگونه است که دست دولتهای غربی جای دیگر ملت است... هر چند همین حرف ما هم همین الان مخالفانی دارد و میگویند که غربیها خدمات ویژه میدهند، این کار را میکنند و آن کار را. با این حال چون این طیف از دوستان با این حرفها قانع نمیشوند، بهتر است از این مساله عبور کرده و چند نکته دیگر را در بخش بعدی با هم بررسی کنیم.
K.J
syriankhabar
۱ آذر ۱۳۹۸
💥#بنیانگذار_مصیبت_نفتی_یک_ملت ⁉️
◀️ در این کشور فردی است که او را باید امپراتورِ نفتیِ ایران دانست❗️او در کارنامه ی خود سابقه چندین دوره وزارت را دارد. در دولت اصلاحات به مدت 8 سال وزیر نفت بوده است. اولین اقدامش البته با تصویب در هیأت دولتِ وقت، توقف ساخت و توسعه صنعت پالایشگاهی کشور بود❗️ این اقدام مدتی بعد خود را با کمبود شدید حامل های انرژی در کشور و وابستگی شدید به واردات نشان داد. این وضعیت تا آنجا خسارت بار بود که گاهی کشور یک بشکه نفت خام میداد تا یک بشکه بنزین وارد کند.
👇با پایان کار دولت اصلاحات عملا 8 سال سکته در صنعت پالایشگاهی ایران پایان یافت اما کار از کار گذشته بود و کشور به شدت وابسته به واردات بنزین شده بود تا آنجا که در اوایل عمرِ دولت دهم آمریکایی ها با درکِ این وضعیت برنامه سنگین تحریم بنزین علیه ایران را طراحی کردند. تازه این موقع بود که خیلی ها در کشور متوجه شدند که در 8 سال عمر دولت اصلاحات چه خیانتی به ملت شده است.
👈زمان بسیار کم بود و چاره ای جز ورود صنعت پتروشیمی به تولید بنزین نمانده بود و اگر این اقدام صورت نمی گرفت کشور با فاجعه ای عظیم مواجه می شد. در آن دوران اما یاران مافیای امپراتور نفتی ایران به شدت با ابزار رسانه های جیره خوار خود شروع به تخریب این تدبیر کردند.
⚠️آقای امپراتور نفتی مدتی بعد و در جریان پیروزی دولت اعتدالی اصلاحاتی حسنِ روحانی، دوباره بر تختِ امپراتوری نفت نشست❗️
👇در این دوره باز هم افتخارآمیزترین اقدامش توقف سیستم سهمیه بندی و کارتی شدنِ توزیع بنزین بود❗️اقدامی که در دولت قبل تدبیری راهگشا برای مهار قاچاق گسترده بنزین از کشور بود.
👇این وضعیت حدود 5 سال ادامه یافت و در نتیجه آن ده ها میلیارد دلار خسارت به کشور وارد شد و اوضاع آنقدر خراب شد که آقای امپراتور مجبور شد دوباره سیستم سهمیه بندی و کارتی شدن را احیا کند اما نه با تدبیر بلکه با تحمیل و فشارهای سنگین به محرومین و مستضعفین حامیان انقلاب❗️
⚠️حالا یک عقبگرد کامل به سال 92 اتفاق افتاده است آن هم با هزینه های بسیار سنگین مادی و معنوی برای کشور و در زمانی که منطقه ی ما دستخوش آشوب و بلواست.
⚠️زنگنه و دولت اصلاحات و دولت اعتدال را باید معمار مصیبت های نفتی این ملت دانست❗️ و اگر خیانت آنان نبود و صنعت پالایش در کشور گسترش یافته بود، امروز دیگر نیازی به خام فروشی نفت نداشتیم و کشور صاحب درآمد بالایی از تولید محصولات پالایشی همچون #بنزین، #سوخت_جت و سایر فراورده های مشابه بود.
👌 برای اصلاح تنها راه، اصلاح انتخابهاست؛
✅مافیای نفتی و حامیانش در مجلس را باید با انتخاب درست پایین کشید نه حضور در خیابان.
🎯اولین موعد این اصلاح ، دوم اسفند و دومین موعد ، انتخابات ریاست جمهوری 1400 است. امیدوارم درس گرفته باشیم❗️
۱ آذر ۱۳۹۸
14.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️صحبتهای یکسال قبل دکتر حسن عباسی درباره فتنه جدید که قراره همه مشکلات کشور را به گردن رهبری بیاندازند!!!
سر فتنه هم دست فتنهگری به اسم "مصطفی تاجزاده" است.
🔸۳۸ اصل قانون اساسی از اختیارات رئیس جمهور است و میتواند ۳۰۰۰ مدیر را در کشور نصب و عزل کند.
🔹۳۷ اصل از اختیارات مجلس است
🔸۱۸ اصل از اختیارات قوه قضاییه
🔻و فقط ۵ اصل قانون اساسی از اختیارات رهبری است...
#سرطان_اصلاحات⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️
کانال تحلیلی گفتمان امروز
۱ آذر ۱۳۹۸