8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♥️حضرت علامه؛ آیةالله حسنزاده آملی :
✅ گوشتان
به دهان #رهبر باشد
که ایشان گوششان
به دهان حضرت #حجّت است.
✅ بشارت
آیةالله العظمی
امام #خامنهای حفظهالله
در دیدار بسیجیان سرافراز :
✅ پیروزی ملت ایران
و پیروزی این جریان
عظیم انقلابی
تضمین شده است....
۹۸/۸/۶
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🇮🇷 غیرت جوان ایرانی،
زیر بار این تبعیض ها نمیرود
🔺تا آخر کلیپ را ببینید
تا متوجه دلیل
نارسایی های اخیر ایتا شوید
#جوان_مٶمن_انقلابی
#غیرت_ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ با دیدن امثال این کلیپها باید پیشبینی میشد که این دولت برای چه کسانی خوب خواهد بود!
♦️ این خانمها آقازادههایِ مهدیرادپور، مالک هلدینک نفت و گاز هستند که مدتی قبل خطبهی عقد یکی از این دختران را کسی خواند که #لیست_امید را تَکرار کرد😒
🔹 درسته که این دولت برای بالای ۹۶ درصد عملکرد ضعیفی از خود نشان داد ولی برای ۴ درصد از جامعه، بهترین زمان برای بهرهبرداری اقتصادی( برای پر کردن جیب خود) بود!
#سرطان_اصلاحات
#درست_انتخاب_کنیم
#انتخابات_۹۸
#انتخابات_۱۴۰۰
✌
✅یکی نامه میزنه پزشکان آمادگی پرداخت مالیات ندارن به تعویق بندازید تا کار با کارتخوان رو یاد بگیرن!
یکی میگه با مفسدها برخورد نکنید، سرمایه گذاری بخطر می افته!
یکی میگه راه دیگه مالیات گرفتن از سرمایه دارها بود که باعث فرار سرمایه میشد و به صلاح نبود!
یکی میگه مدارس غیرانتفاعی که نباید مالیات بدن اینا دارن کار فرهنگی میکنن
یکی نامه میزنه برای هنرمندان
بیچاره کارمند و کارگر و ملت که نه صاحبی دارن از حقشون دفاع کنه نه به هیچ جای کسی هستن، تازه بار مالیات ندادن اینها هم رو دوششونه!
#دولت_4_درصدی_ها
✍نمکسرای سیاسی💼
❌بازهم عمروعاص ها ، بازهم سرِ نیزه❌
✍ابتدا لازم است نکاتی خطاب به کسانی که خود را پیرو رهبری میدانند ولی با کج فهمی خود آب به آسیاب عمروعاص ها میریزند، عرض کنم هرچند برای برخی از آنها ناگوار هم باشد.
✍آقا و خانم محترم،
شما نباید از رهبری انتظار عمل خلاف قانون داشته باشید.
لذا تاکید رهبری بر قانونمداری در مسئله اجرایی شدن "قانون جدید سوخت"، کاملا بدیهی بوده و غیراز این هم انتظار نبود. چرا که روال قانونی برای این تصمیم طی شده بود و نمیتوان از رهبرجامعه توقع اقدام غیرقانونی داشت.(برخی انتظار داشتند تا رهبری خودش قانون را لغو یا اصلاح کند!)
✍حتی برجام را(با همه انتقاداتی که رهبری به آن داشت) وقتی تبدیل به قانون شد ایشان پذیرفت و با همه وقایع تلخ پس از برجام باز رهبری برای ابطال آن ورود نکرد؛ چرا؟ چون "قانون مداری" مهمترین است؛
چون توسط مجلس برجام تصویب شده بود.
✍حال، پس از سخنان اخیر رهبری، عده ای که تا قبل از آن به شدّت منتقد اجرای "قانون جدید سوخت" بودند، اینبار از اینور بام افتاده و هرگونه نقد و اعتراض و انتقاد نسبت به "قانون جدید سوخت" پس از سخنان رهبری را اشتباه دانسته و ممنوع میکنند!
✍درحالی که پرواضح بود دغدغه اصلی رهبری "قانومداری" بود و از این جهت بر اجرای "مصوبه سوخت" تأکید نمودند ولی ولی هرگز راه را برای "اصلاح قانون جدید سوخت" نبستند.
این خیلی نکته مهمی است.
✍اتفاقا دغدغه هایی که رهبری در همان سخنان مطرح نمودند خود گواه این واقعیت است که نگرانی های جدی نسبت به این قانون و تبعات آن در جامعه وجوددارد. لذا نباید به بهانه تأیید رهبری اجازه داد تا دولت هرطور که دلش میخواهد "قانون جدید سوخت" را اجرا کند!
✍این "نباید اجازه داد" به چه شکل باید اتقاق بیفتد؟
با تجمع و اعتراضات خیابانی؟
با چت گروهی؟
با مصاحبه های رادیو و تلویزیونی؟
با لغو قانون؟؟
خیر! هیچکدام؛
تنها راه، "اصلاح کارشناسانه قانون جدید سوخت" باهدف "برطرف نمودن معایب آن" و فقط از "راه قانونی" است که متاسفانه یا خوشبختانه مسیر آن هم باید توسط نمایندگان مجلس طی شود!
✍هرکسی در هرنقطه ای از ایران که نگران "قانون جدید سوخت" است بداند به هرشکلی که میتواند(تلفنی،حضوری،مکاتبه و...) با نمایندگان شهر خود و به ویژه نمایندگان کمیسیون اقتصادی مجلس ارتباط بگیرد و پافشاری کند بر "اصلاح قانونیِ قانونِ جدید سوخت".
✍معایبی که در نظرات کارشناسی مختلف بیان شده است و شرح کامل آن در این مجال نمیگنجد(عدالت در توزیع درآمدها، گرانی های محتمل، ادامه دار بودن موضوع قاچاق سوخت و...).
لطفا با آیه یأس خواندن پشت گوش نیندازید چرا که همین پیگیری های کوچک من و شما ممکن است منتج به اتفاقات بزرگ شود.
✍در این پیگیری ها با نمایندگانی روبرو میشویم که سالوسانه پشت رهبری قایم شده و با ژست دروغینِ ولایتمداری و تفسیرغلط از سخنان ایشان از "انجام وظایف قانونی" شانه خالی میکنند که البته در مطالب بالا پاسخ آنها داده شده است...
✍نمایندگانی هم هستند که فرصت طلبانه صرفا درحال اجرای شوی سیاسی هستند و بدون اینکه ذره ای مردم برای آنها اهمیت داشته باشند با سیاسی کاری و موج سواری (مثلااستعفاهای نمایشی) فقط میخواهند ماهی خود را از این آب گل آلود بگیرند. اینها هم که هیچ!
✍اما در این بین ممکن است نمایندگانی که واقعا دلسوزهستند بخواهند برای طی مراحل قانونی جهت "رفع معایب قانون سوخت" اقدام کنند ولی در اینجا گرفتار مکر عمروعاص ها شوند.
عمروعاص هایی که با "برسرنیزه کردن سخنان رهبری" تمام تلاش خود را به کار بستند تا جلوی هرگونه "رفع عیب" را بگیرند و مکّارانه به هرکسی که بخواهد برای این منظور قدم بردارد، برچسب "ضدیّت با ولایت فقیه" را بر او میزنند! درچنین شرایطی ممکن است آن دسته از نمایندگان دلسوز منکوب شوند و تحت فشار تبلیغاتی عمروعاص ها(و حتی همراهی جاهلانه برخی افراد انقلابی!) نتوانند "برای رفع معایب قانون جدید سوخت و برطرف نمودن دغدغه های مردم و رهبری" اقدام کارشناسانه و مؤثر کنند.
✍تجارب ۴۰سال گذشته گواه این واقعیت تلخ است که این شیوه عمروعاص ها گاه موفق نیز بوده و کشور دچار لطمات جبران ناپذیری شده است.(بخصوص در دهه۶۰)
در اینجاست ما مردم باید با مطالبه و نیز حمایت، دلگرمی و پیگیری به چنین نمایندگانی برای "رفع معایب" کمک کنیم.
✍باز هم تاکید میکنیم که دغدغه رهبری تأکید بر تبعیّت از قانون(ولو اینکه آن قانون دچار اشکالاتی باشد) بوده است ولی هرگز ایشان راه را برای "اصلاح قانون و رفع معایب آن" نبستند؛ پس مراقب عمروعاص ها باشید و به اندازه خود تلاش کنید.
✍"عدم اصلاح کارشناسانه معایب این قانون" یعنی "آتش زیرخاکستر"
✍به همان اندازه که "رد کامل قانون جدید سوخت" خطرآفرین است به همان اندازه بلکه بیشتر "عدم توجه به رفع معایب آن" خطرساز خواهدبود.
دقیقا همان چیزی که عمروعاص ها دنبال میکنند...
پرویز حسینی
❓آیا ما که یک زوج جوان هستیم، آمادگی و توانایی تربیت فرزند را داریم؟
استاد پناهیان:
🔸 یک خانم و آقای دانشجو (یک زوج جوان) که هر دو در دانشگاه تهران درس میخواندند پیش بنده آمدند و گفتند: ما بعد از چند سال که از ازدواجمان میگذرد، میخواهیم بچهدار شویم اما نمیدانیم واقعاً آمادگی تربیت فرزند را داریم و آیا میتوانیم مسئولیت تربیت فرزند را به عهده بگیریم یا نه؟!
🔸 من که خندهام گرفته بود، گفتم: مگر شما فکر میکنید مسئولیت تربیت فرزند چقدر سنگین است؟! گفتند: خُب شنیدهایم که خیلی مسئولیت سنگینی است! گفتم تربیت فرزند بسیار ساده است و شما خیلی اشتباه کردهاید که سنین جوانیِ خودتان را -که طبیعتاً عاطفۀ انسان در آن سنین، بیشتر است- از دست دادهاید و آن عاطفه را به فرزندان خودتان هدیه نکردهاید و کمی دیر به فکر بچهدار شدن افتادهاید. من دو سه تا اصل یا تکنیک مهم در تربیت فرزند را میگویم و شما بروید همین دو سه تا اصل را رعایت کنید:
🔸 یکی اینکه پدر، در کنار همۀ خوبیهایش به این مسأله اولویت بدهد که هیچوقت دل مادر را نشکند(لااقل جلوی بچهها) و به او محبت کند. مادر هم هیچ وقت غرور پدر را نشکند(لااقل جلوی بچهها) و به او احترام بگذارد. همچنین پدر و مادر، بچه را به اطاعت از یکدیگر توصیه کنند؛ مخصوصاً اینکه پدر به بچه یاد بدهد که دل مادرش را نشکند و مادر هم به بچه یاد بدهد که احترام پدر را حفظ کرده و غرورش را نشکند. در این صورت بچهای که در چنین خانوادهای بزرگ شود، خوب بار میآید.
🔸 اگر این اصول ساده را در رفتارهای خود در خانواده، رعایت کنیم، تربیت فرزند اصلاً کار سختی نخواهد بود. البته بعضیها که در فضای بحث تربیت فرزند(و روابط زن و مرد در خانه) قرار ندارند، شاید احساس کنند که این کار پیچیده است. ولی اگر کسی وارد این بحث شود، به مرور متوجه خواهد شد که با رعایت چند تکنیک مهم و کلیدی، میتوان بچههای خوبی تربیت کرد.
📺 برنامه سمت خدا
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓ اگر سهمتو از کل پولی که ایران تو سوریه و عراق و... خرج میکنه بهت بدن، زندگیت چه شکلی میشه؟
❗️چیزی که شما رو شوکه خواهد کرد!
👈 مبلغ نهایی که گفته شد بر اساس ادعای رئیس جمهور آمریکا است که واقعیت طبق اظهار نظر مسئولین مربوطه، یک سوم مبلغ گفته شده است.
✔️ این مبلغ خرج مبارزه با تروریسم شده تا تروریستهایی مثل داعش قدرتمند نشوند و ما مجبور نباشیم در مرزها و داخل کشورمان با این تروریستها بجنگیم.
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️ چرا آمریکاییها به دنبال مذاکره با ایران هستند؟