رسما و صراحتا نفرات اصلی و برجسته ی اسرائیلی و آمریکایی را ترور کنید.
حاج قاسم سلیمانی زدند عامل و آمر آمریکایی را بزنید.
سنگ جواب سنگ
ترور جواب ترور
پاسخ ده برابری، آن طور که آقا می گوید!
یک نفر از فرماندهان شما کشتند ده نفر از سران خبیثشان را بکشید...
به سادگی می توانیم اگر محافظه کاران و خط سازش بگذارد...
🗳 جهش ایران |
خیانت و بی وجدانی است وقتی مسلمانان زیر موشک بارانِ کفار، به خاک و خون کشیده میشوند
تو حرف از صلح و دوستی با مستکبران بزنی...
🗳 جهش ایران |
🔴 سؤال جدی داریم
▫️تسلیحات نظامی قوی و موشک های دور برد و نقطه زن با حجم تخریب سنگین حزب الله امروز کجاست؟!
▫️فیلم ها اکثرا راکت های حزب الله را نشان میدهد که حجم تخریبی کمی دارد. مگر ایران حزب الله را در طول این سال ها تجهیز نکرده بود؟!
مردم مسلمان غزه و شیعیان لبنان را تنها نگذاریم...
✍ کانال حوزه انقلابی
🗳 جهش ایران |
⛔️ داغ معدن طبس و آدرسهای انحرافی
بدن بیجان و نیمهجان کارگران مظلوم معدن طبس هنوز روی زمینه اما یه جریان خاص تو کشور با آدرسدهی انحرافی، مفهوم موهومی به اسم قیمت دستوری! رو عامل فاجعه معدن معرفی میکنه!
حرفشون اینه که چون قیمتگذاری دستوریه، سود معدن کمه و صاحب معدن پول نداره برای کارگرها تجهیزات ایمنی بخره!
این ادعا اگر درست باشه باید سودآوری معادن زغال سنگ کشور خیلی پائین باشه و کل درآمدشون رو صرف هزینههاشون بکنن!
به عبارت اقتصادی باید نسبت سودخالص به درآمد یعنی حاشیهسود خالص معادن زغالسنگ در کشور به سطح نازلی سقوط کنه.
اما آمارهای رسمی شرکتها نشون میده به عنوان مثال حاشیه سود معدن زغالسنگ طبس حدود ۵۰٪ هست که در دورههایی مثل سال 1399 به ۶۰٪ هم رسیده، یعنی بیش از نیمی از درآمد این معادن بعد از صرف تمام هزینهها عملا به عنوان سود خالص در حساب شرکت باقی می مونه.(جدولها رو ببینید)
حالا حاشیه سود بزرگترین معادن زغالسنگ دنیا از چین تا آمریکا چقدره؟ 2% تا نهایتا 20%!
پس مشکل معادن، موهوماتی مثل قیمتدستوری نیست، بلکه اتفاقا مشکل اصلی نه تنها مداخله دولت نیست، بلکه حذف دست حکمرانی دولته! دولت باید برنامهریزی کنه که سودهای سرشار این صنایع برای توسعه صنعتی، ارتقا ایمنی و افزایش رفاه کارگران هزینه بشه.
مظلومیت کارگران معدن رو باید در سرکوب دستمزدشون به تجویز دلالها و پکیج فروشهایی در لباس اقتصاددان! جستجو کرد، مظلومیت کارگران معدن رو باید در تقسیم سود برای توزیع میان معدودی از بورسیها جستجو کرد.
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
🔴 آقای پزشکیان، به عنوان رئیس جمهور ایران اسلامی، مقابل رسانههای جهان در امریکا میگوید من زیاد سیاست بلد نیستم؛
باور کنید این دیگر صداقت نیست، جهالتِ محض است.
❌ بردنِ آبرو از ساختارِ انتخابات در نظام جمهوری اسلامی و احمق جلوه دادنِ مردمی است که به یک نابلدِ سیاست برای چنین جایگاهی رأی دادهاند.
🔴 حالا اگر باز هم حامیانِ دلباختهی ایشان عزت نفس ندارند و میخواهند برای اشتباهات فاحشِ رئیس جمهور ذوق نموده و کف بزنند، حرفی نیست اما حق ندارند ما را مجبور به چشمپوشی از شکستنِ اقتدارِ نظاممان کنند.
✍ مریم اشرفی گودرزی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍
نتیجه شوک درمانی که منجر به فروپاشی شوروی در دهه ۹۰ شد را با سیاستهای اقتصادی چین مقایسه کنید. چین هیچ گاه وارد بازی نئولیبرال شوک درمانی نشد و سیاستهای اصلاحی خود را تحت تاثیر پیشنهادات آکادمیک مکتب شیکاگو انجام نداد.
اما شوروی که خود مهد اندیشه سوسیالیسم بود، با ورود به ورطه نئولیبرالیسم، خود را وارد یک بازی خطرناک کرد. به نحوی که سهم روسیه از تولید ناخالص جهان، در نتیجه اعمال این سیاستها، تقریبا نصف شد. این درحالی است که چین توانست سهم خود را ۶ برابر کند. درآمد متوسط ۹۹ درصد از مردم روسیه تا سالها، همچنان کمتر از قبل از اجرای سیاستهای شوک درمانی بود. اما چین یک با یک شیب بالا، درآمد سرانه مردم خود را افزایش داد. به نحوی که درآمد مردم چین، بیش از ۴ برابر شده است. در نتیجه شوک درمانی در روسیه، مرگ و میر مردم به شدت افزایش یافت و نظام صنعتی این کشور، که تا پیش از دوران جراحی از بهترین نظامات صنعتی دنیا بود رو به افول گذاشت. اما چین امروز یکی از بهترین نظامهای صنعتی دنیا را دارد.
تجارب فراوانی از دوران نکبت بعد از شوکها در کشورهای مختلف، از جمله ایران وجود دارد. اما این سیاست، همچنان به عنوان یک راهکار اصلاحی در حال طرح است.
کافی است اندکی به سالهای ۱۳۷۳ و پس از شوک ارزی، دهه ۱۳۹۰ و پس از نقدی کردن یارانهها و ۱۴۰۱ و پس از حذف ارز ترجیحی بازگردیم و مطالعه کنیم.
نئولیبرالها، استاد به فراموشی سپردن نکبتهایی هستند که در دنیا به بار آوردهاند.
✍ دکتر حمیدرضا مقصودی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍
صوتی که از صحبتهای آقای پزشکیان منتشر شده حتی از تیتر بلومبرگ هم بدتر است. به گمانم از ابتدای انقلاب تا الان هیچکس چنین حرفی را بر زبان نیاورده؛ حتی سیاستمداران درجه سه، حتی روزنامهنگاران. و به همین دلیل هم وزیر امور خارجه و رییس شورای اطلاع رسانی دولت بلافاصله آنرا تکذیب کردند.
اما حالا که صوت منتشر شده دو پرسش مطرح میشود:
آیا باز هم با یک اشتباه لپّی یا سهو اللسان مواجهیم؟ بعید است. طرح آقای رئیس جمهور روشن و کامل است. به خصوص آنجا که تصریح میکند یک نهاد بینالمللی بیاید و امنیت منطقه را تامین کند.
اما آیا این طرح از آن خود رئیس جمهور است؟ این را شک دارم. او صادقانه بارها گفته است: "بلد نیستم". به نظر میرسد این طرح در کوران منازعات منطقه و حملات تروریستی رژیم صهیونیستی به لبنان برای تضعیف جبهه مقاومت به ایشان املاء شده و اختصاصا از قبل برای ارائه تدارک دیده شده است.
میماند پاسخ دو پرسش دیگر:
چه کسی این طرح را در مقابل طرح رسمی جمهوری اسلامی که بارها از زبان رهبر انقلاب گفته شده، مطرح و برای ارائه در مجامع بینالمللی به پزشکیان داده است؟
و دوم اینکه آیا پزشکیان در موافقت با این مضمون و محتوا آنرا ارائه کرده یا در جهل و تسامح نسبت به آن فقط از روی متن، آنرا خوانده؟
امیدوارم مواضع تکمیلی رئیس جمهور در روزهای باقیمانده از حضور ایشان در نیویورک، پاسخ این پرسشها را روشن کند.
✍ وحید یامین پور
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍
✍
🔴 هتک حیثیت بین المللی جمهوری اسلامی توسط رئیس جمهور و وزیر!
🔻دو نکته بسیار خطرناک در اظهارات آقای رئیس جمهور مطرح شده است:
1. حاضریم سلاح مان را زمین بگذاریم
2. یک نهاد بین المللی بیاید امنیت منطقه را تأمین کند
🔹این دو نکته بسیار بعید است همانند اشتباهات لُپی دیگر پزشکیان، از روی سهو باشد. به احتمال بسیار، این جملات همان طرحی است که سالها محمدجواد ظریف دنبال کرده و حالا هم رئیس جمهور را در نیویورک همراهی می کند.
🔸در شرایطی که منطقه غرب آسیا پر از آشوب و بلواست و دوستان متحد ما در منطقه زیر ضرب رژیم صهیونیستی هستند، این جملات هم افکار عمومی جهان اسلام را متوجه ما خواهد کرد که ایران به لبنان خیانت کرده؛ هم خود مردم لبنان را نگران می کند که امروز به شور و حماسه نیاز دارند و هم محاسبات دشمن را تکمیل می کند که هر کاری کنند ایران هیچ پاسخی نمی دهد!
🔹عراقچی بعنوان وزیر امور خارجه هم در این شرایط، در مصاحبه ای می گوید ما آمده مذاکرات احیای برجام هستیم و من چندروزی بیشتر در نیویورک می مانم شاید مابقی طرف ها(آمریکایی ها و اروپایی ها) بیایند و مذاکره کنیم!
🔸متأسفانه همانطور که از قبل هم پیش بینی می شد، با آمدن جریان اصلاحات به رأس دولت، مجدد به نام تنش زدایی، شاید افزایش فشار و ضربه به حیثیت بین المللی جمهوری اسلامی خواهیم بود.
✅ #داود_مدرسی_یان
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍
✍