فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ المیادین زده «شهادة المسافرة» بعد روایت عینی یه مسافر رو به عنوان شاهد نوشته. رسانههای ما ترجمه کردن «شهادت مسافر ایرانی»
یاد این سکانس افتادم :))))))
💬 امیر نجفی
#رسانه_تنگه_مرصاد_آنتی_منافق
✍نمکسرای سیاسی💼
@onlin313
♦️توییت اکانت منتسب به سپهبد سلیمانی در واکنش به اتفاق امشب:
🔹چه آمریکا، چه سعودی، چه هر الاغ دیگری بخواهد کاری انجام دهد، نمی تواند.
#ضربه_متقابل
#انتقام_سخت_تر
#رسانه_تنگه_مرصاد_آنتی_منافق
✍نمکسرای سیاسی💼
@onlin313
♦️ویران گران وغارتگران
اصلاحات سرطان کشور
#رسانه_تنگه_مرصاد_آنتی_منافق
✍نمکسرای سیاسی💼
@onlin313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مثلا اگه رفتید یخچال بخرید گفت ۵۰ میلیون، بگید قابل قبول نیست و بیاید بیرون!😐
یا رفتید مرغ بخرید گفت ۱۵ تومن ،بگید قابل قبول نیست و بیاید بیرون 🤦🏻♂️
#درآمد کارگزاریها
#درآمد بورسی
♦️درآمد ۳۸۰۰ میلیارد تومانی کارگزاریهای بورس طی ۳ ماه
🔹افزایش میزان سرمایهگذاری در بورس طی ماههای گذشته درآمد کارگزاریها را با رشد قابلتوجهی مواجه کرده، اما خدمات ارائهشده توسط آنها تغییری نکرده است. طی سه ماه اول سال ۹۹ که ۴۷ روز بورس باز بوده، حدود ۴۹۲ هزار میلیارد تومان ارزش مبادلات انجامشده بوده است.
🔹اگر این عدد را در ۰.۰۱۴ درصد ضرب کنیم میزان کارمزد دریافتی از سرمایهگذارانی که در بازار سهام معامله داشتهاند، بیش از ۷۲۰۰ میلیارد تومان میشود.وسهم کارگزاریها حدود ۵۳ درصد مجموع کارمزد دریافتی یعنی معادل ۳۸۰۰ میلیارد تومان میشود.
🔹البته نباید از مشکلات هسته معاملات نیز گذشت و طی روزهای گذشته و هر بار که بازار با رشد یا اصلاح مواجه بوده است، هسته معاملات توان پاسخگویی به سفارشات را نداشته است.
فارس
Reza nazari:
#بورس_طلایی_ایران
🥇 چرا بورس ایران محکوم به رشد است؟
❤️ ۱- هموطنان عزیز ما، دیگر مثل دهههای گذشته تمایل به سپردهگذاری در بانک نخواهند داشت. هوش مالی ایشان افزایش پیدا کرده، آگاهتر خواهند شد و درخواهند یافت بیشترین بازدهی سرمایهگذاری، مربوط به بورس است و این مساله باعث چرخش اقتصاد کشور عزیز ما، از بانک محوری به بورس محوری خواهد شد.
🇮🇷 ۲- در کشورهای مختلف؛ بیشتر از ۵۰٪ جمعیت در بورسهای چند صد ساله، سهامدار فعال هستند. این عدد در کشور ما حدود ۳٪ است و عمر بازار ما حدود ۵۰ سال!
بورس ایران از نظر عمر و تعداد سهامداران فعال؛ کودکی نوپا با آینده درخشان محسوب میشود. انتظار میرود تعداد سهامداران روز به روز بیشتر شود و با افزایش تعداد سهامداران، بورس ما هم بزرگتر و عمیقتر شده، رشد بیشتری تجربه کند.
📊 ۳- شرکتها و سهام فعال در بورس ایران محدود است. با توجه به افزایش علاقه مردم به فعالیت در بورس، تقاضا روز به روز افزایش مییابد حال آنکه عرضه محدود است، طبیعتا این مساله باعث افزایش ارزش سهام و رشد بازار سرمایه میشود.
⚔ ۴- کشور عزیز ما ظالمانه و ناجوانمردانه مورد تحریم قرار گرفته، قیمت نفت به شدت افت کرده و درآمد ارزی ما از نفت تقریبا صفر شده!
در چنین شرایطی بانک مرکزی ناچار از چاپ پول برای چرخاندن چرخ اقتصاد کشور است و این امر متاسفانه موجب تورم و تورم به نوبه خود موجب افزایش قیمت سهام و رشد بورس خواهد شد.
🦠 ۵- از طرفی به خاطر کرونا بسیاری از کسب و کارها خوابیده و خرج روی دست دولت گذاشته، درآمدهای مالیاتی دولت هم کاهش پیدا کرده. این مسائل باعث شده دولت ناچار دست به چاپ پول بزند و ...
📈 ۶- افزایش نرخ ارز بر اثر تورم، موجب افزایش حاشیه سود شرکتها میشود و به عبارتی هزینه شرکتها مخصوصا صنایع مادر، به ریال ولی درآمدشان به دلار خواهد بود!
🏭 ۷- ورود کالاهای خارجی به خاطر تورم کاهش چشمگیری خواهد داشت و از طرفی افزایش نرخ ارز و گرانی کالاهای خارجی، باعث خواهد شد هموطنان ما به مصرف کالاهای ایرانی روی بیاورند و این امر باعث جهش تولید، افزایش فروش و درآمد شرکتها و کارخانههای ایرانی میشود.
⚙ ۸- مسئولان کشور در حال استفاده از ظرفیتهای بازار سرمایه برای توسعه شرکتها هستند. این رویداد فرصتی طلایی است که منجر به افزایش تولید، اشتغالزایی، افزایش رفاه اجتماعی و رشد بورس میشود.
💰 ۹- دولت برای کنترل قیمت ارز و جلوگیری از تورم افسار گسیخته، از بورس حمایت خواهد کرد و نقدینگی را به سمت بازار سرمایه هدایت خواهد نمود. در اقتصاد بحران زده و متورم؛ ورود نقدینگی سنگین و سرگردان به بورس، رشد ارزش سهام را تضمین خواهد کرد.
📝 ۱۰- با افزایش معاملات در بورس، مالیات بیشتری توسط سهامداران پرداخت میشود و دولت میتواند مقداری از کسری بودجه خود را در شرایط تحریمی فعلی، با دریافت این مالیاتها تامین کند.
🏦 ۱۱- دولت برای کسب درآمد، قصد دارد سهام شرکتهای خود را وارد بورس کند، پس باید این بازار را پر رونق نگهدارد تا بتواند از فروش سهام شرکتهای دولتی، سود خوبی کسب کند.
📉 ۱۲- سود بانکی و سود بین بانکی در حال کاهش است.
🔱 ۱۳- اخیرا برای جلوگیری از تقاضای کاذب، پیشگیری از اغتشاش در بازار و کسب درآمد برای دولت، مالیاتهای سنگینی بر معاملات خانه، خودرو، طلا و ... وضع شده. افرادی که در این بازارها با خرید و فروش کسب سود میکردند، حال دستشان خالی شده و جایی بهتر از بورس برای فعالیت سراغ ندارند!
💵 ۱۴- محدودیت جابجای پول در بانکها توسط دولت، سرعت گردش را کاهش داده و خرید فروش ارز در مقیاس بزرگ عملی نیست.
نگهداری ارز هم مشکل ساز هست و خروج از کشور در اندازه بزرگ (به علت محدودیتهای بانکی) عملا امکان پذیر نیست. این مساله موجب خروج نقدینگی از ارز و ورود آن به بورس شده.
💸 ۱۵- بورس تنها بازاری هست که ما با کمترین مبلغ (۵۰۰ هزار تومان) میتوانیم سرمایهگذاری کرده، وارد خرید و فروش شویم. بازارهای دیگر نیاز به مبالغ هنگفتی برای سرمایهگذاری دارند.
👌🏻 ۱۶- بورس شفاف و قانونی بوده، سود عالی و حلالی دارد و با خیال راحت میتوان در این بازار فعالیت کرد.
‼️ ۱۷- نرخ تورم انتظاری در محدوده ۴۰٪ است و آزادسازی دلار ۴۲۰۰ تومانی هم بر آن اثر دارد.
🏛 ۱۸- در بحران بیماری کرونا؛ اکثر کشورهای جهان منجمله آمریکا، برای حمایت از اقتصاد خود دست به چاپ گسترده پول بدون پشتوانه زدند!
طی ماههای آینده، چاپ پولهای بدون پشتوانه موجب تورم جهانی و افزایش رشد بورس کشورها خواهد شد و طبیعتا به رشد بورس ایران نیز کمک خواهد کرد.
💎 از دلایل دیگر رشد بورس میتوان به ترویج اقتصاد اجتماعی، تاثیر قوی فضای مجازی در کم کردن فاصله اقتصاد ایران و جهان، تغییر نگرش سنتی به اقتصاد و ... اشاره کرد که در مجموع باعث خواهند شد بورس ایران رشدی شگفت انگیز داشته باشد!
🔴 هدف از اقدام خطرناک آمریکاییها علیه هواپیمای مسافربری ایرانی چه بود؟
🔺در حالی که همه در بهت و حیرت ناشی از اقدام خطرناک جنگندههای رژیم تروریستی آمریکا علیه هواپیمای مسافربری ایران قرارداشته و خبرهای دروغی مبنی بر شهادت یکی از مسافران نیز توسط برخی کانالها منتشر می شود، سوال مهم این است که هدف آمریکاییها از این اقدام خطرناک چه بوده است چرا آنها در این شرایط به ناگهان دست به چنین اقدام خطرناک و خارج از عرف میزنند درحالیکه خودشان میدانند که این مسئله میتواند تبعات بسیاری در پی داشته باشد.
🔺در پاسخ به این سوال باید موارد متعددی را در نظر داشت. در حالی که عدهای از دوستان بر این باور هستند که با توجه به مسئله پایان تحریم تسلیحاتی ایران در مهرماه و اقدامات تحریک آمیز آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان بذای واکنش تند نظامی به این تحرکات باید این موضوع را ارزیابی کرد اما شواهد و قرائن به ما میگوید که آنچه پشت این ماجرا نهفته است چیزی بیش از این مسئله است و آمریکاییها میخواستند جنایتی را رقم بزنند و اقدامی صورت دهند تا یک بار دیگر مردم ایران را به نوعی عزادار کنند.
🔺رژیم آمریکا عصبانی، ناراحت و نگران از بیاثر بودن تحریمها و تسلیم شدن ملت و دولت ایران در برابر فشارهای غیر انسانی و ناجوانمردانه در طول چند سال گذشته درصدد بود تا سناریوی مانند آنچه جنگندههای رژیم صهیونیستی سال گذشته برای هواپیمایی شناسایی ایلوشین۲۰ روسها در دریای مدیترانه به وجود آوردند برای پرواز ماهان نیز به وجود بیاورند، اما آنگونه که جنگندههای رژیم صهیونیستی با انجام مانور در کنار هواپیمای ایلوشین ۲۰ روسها باعث شدند تا پدافند سوریه با شلیک موشک این هواپیمای شناسایی را سرنگون کند، تقریباً آمریکاییها دنبال چنین سناریویی بودند.
🔺رژیم تروریستی آمریکا که به دروغ مدعی ارزش قائل بودن برای جان انسانها است، حالا درصدد بود تا جنایتی دیگر را شکل دهد. آنها با این برداشت که پدافند ایرانی در سوریه مستقر شده است در صدد بودند تا با تحریک پدافند جهت واکنش نشان دادن به این اقدام خطرناک، باعث شوند تا سناریوی شلیک پدافند ایرانی به سمت هواپیمای ایرانی این بار در سوریه تکرار شود. میزان خباثت آمریکاییها در این مسئله و الگوگیری آنها از حادثه سرنگونی هواپیمایی بوئینگ ۷۳۷ اوکراینی در تهران توسط پدافند کشور اینجا هم بر اساس برآورد طرف آمریکایی باید انجام میشد که با هوشیاری خلبان و دقت پدافند راه به جایی نبرد.
🔺ارتش رژیم صهیونیستی ساعتی پیش ضمن تکذیب این خبر که جنگندههای اف ۱۵ متعلق به این رژیم بوده است، طبق معمول پای خودش را از این بازی کنار کشید اما قرار نیست این بازی به این سادگی به پایان برسد. برای ایران اگر مشخص شود هواپیمای آمریکایی از کدام پایگاه بلند شده و برای هواپیمای مسافربری شرکت ماهان ایجاد مزاحمت کرده است آن طرف باید در مورد این اقدام پاسخگو باشد. در ماجرای ترور رستم ایرانشهر و ابومهدی المهندس هم ایران به شدت روی مسئله پرواز هواپیماها از فرودگاه قطر حساسیت ویژهای به خرج داده بود.
@onlin313
syriankhabar
♦️تنی که لرزید. تن هایی که نلرزیدند!!!
🔺از زمانی که افق آینده تاریک جمعیتی کشور، چشم همیشه بیدار دیده بان کشور را نگران ساخت و به تعبیر خودشان، لرزه بر پیکرشان انداخت، هیچ لرزه نگاری پس لرزه های شدید آن را که در قالب هشدارهای مکرر ایشان رخ داد، لرزه نگاری نکرد و بر «بروج مشیدة» بی مسئولیتی عده ای تأثیری نکرد.
🔺صد افسوس عمق فاجعه ای را که پیر طریق در خشت خام دید، عده ای حتی در آینه تمام نما هم ندیدند و احساس درد مسئولیت پذیری را با مسکّن روزمرگی خود تسکین دادند.
🔺غرور عده ای اجازه نداد تا سر بدوانند به آنچه را که یک رهبر حکیم اشاره کرد و نمی توانست مکشوفتر از آن سخن بگوید. گویا این عده نخواستند قبول کنند و دیگران را بقبولانند که: تفاوت ما با امام جامعه در همین است که او باید چیزی را بفهمد که ما ممکن است نفهمیم. او باید دستور دهد و ما مطیع باشیم.
🔺ایکاش شاخکهای کاوشگری عده ای درک می کرد که لشکریان معاویه حتی در این اوضاع سخت اقتصادی و شرایط کرونایی، با اشاره جبت و طاغوت امروزی خود، برای کاستن از لشکریان علی(ع)، تنها به افزایش جمعیت خود می اندیشند و عمل می کنند و به امید روزی نشسته اند که صلح را در تنهایی امام مجتبی(ع) و یاران معدودش، بر او تحمیل کنند و فاجعه کربلا با قلت یاران حسینی تکرار کنند.
🔺این در حالی است که عده ای از ما پنبه های فرار از مسئولیت را در گوش خود فشرده اند تا صدای «هل من ناصر» رهبر حسینی را نشنوند و کار به جایی کشیده شود که ایشان میخ آهنین سخنان حکیمانه خود را بر سنگ سخت بی توجهی، بی تأثیر دانسته و در بیانات اخیرشان برای نمایندگان ملت بگویند:
«مسئلهی فرزندآوری و مسئلهی نسل بسیار مهم است؛ این موضوعی است که بنده بارها در این چند سال اخیر تکیه کردهام و تأکید کردهام، ولی متأسّفانه حالا که انسان نتایج را نگاه میکند، معلوم می شود که خیلی این تأکیدها تأثیر زیادی نداشته.»
🔺آیا اندیشیده ایم چرا رهبری که همواره نقش امیدبخشی به جامعه را داشته، باید اینچنین ناامیدانه سخن بگوید؟
هرچند عده ای حکمیت و تدبیر ابوموسی اشعری را بر حکم علی ترجیح دادند، اما چرا یاران واقعی علی(ع)، آرامش سکوت و خمود را بر طوفان فریاد و مسئولیت ترجیح می دهند؟
✅ شاید این فراز از خطبه حضرت زهرا(س) پاسخی برای این سوال باشد:
الا وقد ارى ان قد اخلدتم الى الخفض و ابعدتم من هو احق بالبسط و القبض و خلوتم بالدعة و نجوتم من الضيق بالسعة فمججتم ما وعيتم و دسعتم الذى تسوغتم. «فان تكفروا انتم و من فى الارض جميعا فان الله لغنى حميد». ✍️ حجت الاسلام سید مرتضی موسوی؛ دانش آموخته سطح عالی کلام و کارشناس مسائل جمعیتی
@onlin313
tollabolkarimeh 🌷
👌 کرونا، فاصلهگذاری اجتماعی و آغاز #حاکمیت بلامنازع هوش مصنوعی‼️
بسم الله الرحمن الرحیم
#رنسانس آغاز حاکمیت #صنعت و زوال #سنتها بود.
📚 عصری که در آن علوم #منقول و #معقول خرافه شد و جای خود را به #علوم_تجربی داد.
💰 پول و منافع شخصی بر #اخلاق و انسانیت غلبه نمود.
🔰 نظامهای حاکمیتی گوناگون جای خود را به #دمکراسی هایی داد که در آن تنها دخالت مردم در سرنوشت و پذیرش مسئولیت اجتماعی، دادن #رای بود!
رای و انتخاب میان صاحبان ثروتی که به صورت هوشمندانهای قدرت را بین خود تقسیم میکردند.
🧚♀ هنر مبتذل گردید.
🌿 طبیعت با دستکاری و دگرگونی به ورطه نابودی کشیده شد.
🐔 گاو، مرغ و ماهی هم ماشینی شده و تبدیل به #دستگاه_تولید_گوشت و ... گردیدند.
انسانهای کمتری به #تولید پرداخته و بیشتر مردم #مصرف کنندگان محض شدند.
#نیازهای انسانی که به سادهترین شکل بر طرف میشد، حالا تبدیل به #خواستههای رنگارنگی گردیده که دیگر برای رفع آن باید هزینههای گزافی پرداخت.
🔸 و به صورت خلاصه اعمال قدرت توسط افراد کمتری اتفاق میافتد و نفوذ قدرت در نقاط بسیار دور نیز فراهم گردیده است.
و حالا زمان به سرعت در حال تحول دیگری است، تحولی که این #اعمال_قدرت را برای افراد محدودتری فراهم میکند و دایرهی نفوذ آنان را جهانی خواهد کرد!
✡ سیصد #صهیونیست که به اندازهی حداقل سه میلیارد نفر از مردم زمین ثروت داشته، #دهکده_جهانی را در دست گرفته و میخواهد اعمال قدرت کنند.
⚠️ جهان در حال عبور از صنعت به سمت #هوش_مصنوعی و حاکمیت آیتی است.
🔹 همهی ما تحت نظارت یک هوش مصنوعی به نام #بانکداری_الکترونیک به داد و ستد مشغولیم.
در #خرید کالا هم این هوشهای مصنوعی ذائقه ما را تغییر داده و با یک اجبار دوستداشتنی ما را در خرید و رسیدن به خواستههای رنگارنگ کمک میکنند.
از یک هوش مصنوعی به اسم #اسنپ برای حمل و نقل خود بهره میبریم.
یک هوش مصنوعی به نام #گوگل در جستجوی مفاهیم و دادههای مورد نیاز به ما جهت میدهد.
و حتی برخی از هوشهای مصنوعی مثلاُ در سازمان سنجش یا #مجلس به جای ما تصمیم میگیرند که ما در چه رشتهای تحصیل کنیم یا عضو کدام #کمیسیون شویم!!!
▪️ هوش مصنوعی نرم افزاری توانمند است که با تحلیل دادهها به طراحی جدید دست پیدا کرده و با آن ذائقهی مخاطب خود را تغییر میدهد.
در واقع تحلیل آنی حجم بالایی از دادههای اکتسابی، فرصتی را پیش روی صاحبان این نرم افزارها قرار میدهد که قابل درک برای افراد عادی نیست، اما مثلاً #بورس بازان حرفهای این فرصت را به خوبی درک میکنند!
صاحبان این نرم افزاران توانمند یا به اصطلاح هوشهای مصنوعی برای دسترسی بیشتر به حجمهای اطلاعاتی بزرگ یا big data خدمات خود را به صورت رایگان عرضه کرده و بعد با تحلیل و آنالیز همان اطلاعات در مرحلهی اول برای مخاطبان خود ذائقه سازی و سپس با خلع #اختیار و ارادهی از ایشان، رفتار مخاطبان خود را #مدیریت میکنند.
🧐 خوب دقت کنید؛ اگر مافوق این هوشهای مصنوعی یک هوش مصنوعی قدرتمند وجود داشته باشد (که باید باشد!)، آن وقت جستجو در مسیر یابی، خرید، اطلاعات بانکی، گفت و شنودهای شخصی و رصد اطلاعات گذشته، حال و آینده ای که به آن فکر میکنیم و در رابطه با آن جستجو و گفتگو داریم، عکس های خصوصی و نظرات دیگران درمورد شخصیت ما و هزار و یک اطلاعات دیگر که تحت کنترل هوشهای مصنوعی قرار دارند، یکجا جمع میشوند و آن #ابر_هوش_مصنوعی به تحلیل آنان میپردازد.
😔 تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل!
🔻و اما اصل قضیه؛ هنوز حاکمیت آیتی در زندگی مردم زمین بسط و گسترش تام پیدا نکرده و هوشهای مصنوعی کنترل همه چیز را به دست نگرفتهاند تا ابر هوش مصنوعی و صاحبان آن، ارباب کامل این دهکده شده و همهی مردم زمین را به بردگی بکشند.
لذا میبایست با ایجاد #ترس شرایطی را فراهم کرد تا مجبور به فاصله گذاریهای اجتماعی شده و به دست خود اختیار همهی ابعاد زندگی را به دست انواع هوشهای مصنوعی بسپاریم تا شرایط برای ایجاد دنیای جدید و دهکدهی جهانی فراهم شود.
ترس و وعدههای پوشالی تنها راهبرد #طاغوت برای رسیدن به این حاکمیت محض است🔺
😷 #کرونا سرعت دهندهی این تغییر تاریخی و تمدنی است. یک بیماری شبیه طاعون سیاه در اروپا یا آنفولانزای اسپانیایی در ایران که زندگی قبل و بعد از آن، دو جریان متفاوت را بوجود آورد.
🌐 دنیایی که دیگر در آن خبری از دمکراسی هم نیست! یعنی دخالت حداقلی مردم در سرنوشت خویشتن.
دنیایی با حاکمیتهای بسیار کوچک فقط برای پاسبانی از حقوق هوشهای مصنوعی.
🕎 دنیایی با حاکمیت یک ابر هوش مصنوعی که خود و صاحبان محدود صهیونیستی آن #مخفی هستند اما همه چیز مردم یعنی بردگان برای ایشان هویداست!
💠 اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ