⭕️تولید بار اول شیر فرازآوری با گاز توسط یكی از شركتهای دانشبنیان داخلی
🔺رئیس پژوهش و فناوری و کارگروه تولید بار اول شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب از رونمایی شیر فرازآوری با گاز در چاههای نفتی که توسط شرکت دانشبنیان داخلی بومیسازی شده، خبر داد و گفت: جهت تولید و بهرهوری حداکثری از میزان ذخایر نفت موجود در مخازن کم فشار، از روشهای فرازآوری مصنوعی به عنوان راهکار میانمدت استفاده میشود،که از جمله این روشها فرازآوری با گاز میباشد.
🔺محمد گلستانباغ گفت: در این روش گاز به صورت پیوسته از طریق فضای دالیز به درون چاه تزریق و توسط شیرهای فرازآوری نصب شده در رشته تکمیلی به درون ستون چاه وارد شده و از طریق سبک سازی ستون سیال ستون،به افزایش تولید نفت کمک میکند.
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
⚫️دلایل تاخیر فاز یازده پارس جنوبی
🔺1- یکی از دلایل اصلی تاخیر بیش از بیست ساله در توسعه و بهرهبرداری از فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی را میتوان تعلل وزیر سابق نفت و انتظار بیهوده برای ثمردهی "توتال" و قراردادهای IPC و برجام دانست.
🔻2- ماهیت پروژه های صنعت نفت، طولانی مدت است و اقدامات سوء یک مدیر، ممکن است تا مدتها مدیران بعدی را درگیر کند. بهعنوان مثال تاثیر نساختن پالایشگاه ، در سال 1389 و تحریم بنزینی ایران توسط باراک اوباما ظاهر شد. در آن سال بدلیل کمبود بنزین ، فرمان تحریم بنزینی ایران صادر شد.
🔺3- نقش اصلی نظارت بر پیمانکار برعهده کارفرما می باشد و قطعا" ردپای سوء مدیریت در فاز یازده را هم باید در نفرات اصلی جستجو کرد.
🔻4- یکی از انتقادات به دولت فعلی این است که چرا برخی از متهمان وضعیت فعلی صنعت نفت، باید هرجوری شده در این دولت هم "مدیر" باشند؟! عملکرد دوره مسئولیت برخی مدیران سابق نفت و گاز پارس به راحتی قابل رصد میباشد. قابل ذکر است که برخی از مدیران اصلی سابق POGC این روزها در پلههای دادگاه مشغول پاسخگویی به سوء مدیریتهای زمان خود میباشند و برخی نیز همچنان در مسند مسئولیت قرار دارند.
🔺5- انتصاب محسن رضایی مجری فعلی فاز ۱۱ نیز در زمان آقای مشکین فام صورت گرفت (22 مرداد 1399). همچنین مجری فاز یازده در شرکت پتروپارس (پیمانکار فاز یازده) تا مدتها آقای سعیدی بوده است. ایشان فرد شناخته شدهای در مدیریت عملیات و سکوهای تولیدی پارس جنوبی و جزو کارمندان سابق نفت و گاز پارس میباشد.
🔺6. در پایان باید پرسید چرا منتقدان امروز، با اینکه خود بهتر میدانند مدیران و مجریان شرکت نفت و گاز پارس همان مدیران سابق هستند امروز بجای سوال از عملکرد آنها، توپ را به داخل زمین دولت فعلی انداخته و با فرار روبه جلو، آدرس اشتباهی به مخاطبان میدهند؟
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
⭕️سرمایهگذاری ۸۰ میلیارد دلاری در ۲۰ ابرپروژه نفت و گاز
🔹عضو هیئت عامل صندوق توسعه ملی از تامین مالی ۸۰ میلیارد دلاری ۲۰ پروژه ی توسعه ای نفت و گاز که یک پروژه آن شامل توسعه ۱۲ میدان گازی است، خبر داد.
🔹این سرمایهگذاری در یک بازده ۱۰ ساله تعریف شده است.
🔹یک پروژه از ۲۰ کلان پروژهای که در دستور کار است، توسعه ۱۲ میدان گازی جنوب زاگرس است که در تمام ۱۲ میدان، صندوق توسعه ملی به عنوان رکن تامین مالی، تفاهم نامهای را با شرکت نفت و شرکتهای اکتشاف و توسعه امضا کرده است.
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
⭕️توان تولید میدان گازی نار روزانه ۳۰۰ هزار مترمکعب افزایش یافت
🔺رئیس مهندسی نفت شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، گفت: یکی از سیاستهای این شرکت در برنامهریزی و انجام اقدامات اصلاحی بر روی چاهها، تخلیه متوازن سازندهای تولیدی و تلاش فراوان برای به حداقل رساندن ترک سازندها با هدف تولید بهینه است.
🔺مهندس حسن نعمت اللهی افزود: در همین راستا به منظور قطع ارتباط بین لایهای و تولیدی شدن چاه، عملیات های متعدد شامل مسدوسازی فواصل ارتباطی لایه های آب زده پایینی و همچنین مشبک کاری فواصل جدید، بر روی چاه شماره 30 نار برنامه ریزی و انجام شد .مطالعات تولیدی چاه و میدان و انجام این اقدامات که با هدف استمرار تخلیه گاز از لایه های زیرین مخزن نار آغاز شده بود طی مدت زمان ۲۵ نفر روز به پایان رسید و با انجام این عملیاتهای ترمیمی توان تولید میدان گازی نار به میزان ۳۰۰ هزار متر مکعب در روز افزایش یافت.
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
🔵تحقق افزایش تولید نفت و گاز در سایه دولت سیزدهم
🔻تحقق افزایش تولید گاز طی یک دوره هشت ساله به روزانه ۱.۵ میلیون مترمکعب و رسیدن تولید نفت به رقم ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه از برنامههای وزارت نفت بوده که از ابتدای دولت سیزدهم برای اجرای آن اقدامهای شاخصی انجام شد.
🔻دغدغه افزایش حداکثری تولید نفت و گاز کشور بهمنظور رفع ناترازی بهویژه در حوزه تولید گاز، منجر به آن شده که عمده برنامهریزیهای وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران همواره تکمیل توسعه طرحهای نیمهکاره و تعیین تکلیف میدانهای توسعهنیافته باشد.
🔹برنامههای مهم وزارت نفت در حوزه تولید نفت و گاز
◀️توسعه میدانهای نفت و گاز محور اصلی برنامههای وزارت نفت دولت سیزدهم است که در این زمینه:
🔺سرعت گرفتن فرآیند توسعه فاز ۱۱پارس جنوبی و تولید گاز تا پایان زمستان ۱۴۰۱ از فاز نخست این طرح آغاز خواهد شد.
🔺 توسعه میدان یاران در منطقه غرب کارون برای رسیدن به تولید حداکثری روزانه ۳۶هزار بشکه در روز
🔺توسعه میدان گازی بلال در میدان مشترک قطر
🔺توسعه میدان مشترک سهراب
🔺 توسعه میدان مشترک آزادگان بعنوان مهمترین طرح توسعه
🔺 افزایش تولید میدان نرگسی گچساران و تنفیذ قرارداد احداث تزریق گاز بیبیحکیمه از جمله گامهای مهم وزارت نفت برای تولید حداکثری نفت و گاز بود
◀️ جمع آوری گازهای مشعل و گازهای همراه نفت
🔸یکی از اهداف وزارت نفت جمعآوری گازهای مشعل و گازهای همراه نفت میباشد.
اقدامات مؤثر وزارت نفت در این زمینه:
🔺شتاب بخشیدن به طرحهای جمعآوری گازهای همراه NGL-۳۲۰۰ و NGL-۳۱۰۰
🔺اجرای طرحهای تاسیسات پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس و پتروشیمی مارون و انجیال خارک
🔺کاهش ۳۰ درصدی گاز سوزی در مشعلهای پالایشگاههای گازی
🔺تنفیذ قراردادهای جمعآوری گازهای مشعل مسجدسلیمان، میدان خشت و افزایش ۲۸۰ هزار مترمکعبی جمعآوری روزانه گازهای مشعل در میدان چشمهخوش از دیگر اقدامها برای این منظور بود که محقق شد.
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
⭕️وزیر نفت: در حال تولید حداکثری از میادین مستقل گازی هستیم
🔹خط قرمز ما بحث خانگی و از اولویت نخست ماست. هر یک درجه کاهش دما از طرف مشترکین خانگی ۲۵ میلیون متر مکعب در کاهش مصرف گاز تاثیر میگذارد
🔹تمام پالایشگاههای گازی ما در حال حاضر با تمام ظرفیت کار میکنند. هر جا مصارف خارج از الگوی مصرف باشد ابتدا اخطار و بعد گاز مشترک قطع خواهد شد.
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️باهمت، تلاش وکوشش مهندسین توانمند شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان، اولین اورهال کارخانه اوره وآمونیاک پس از۱۹ماه تولید مستمر با موفقیت به اتمام رسید و واحدهای اوره وآمونیاک این شرکت مجددا در مدار تولید قرار گرفتند.
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
درخواست وزیر نفت برای تعطیلی استان تهران تکذیب شد
اطلاعیه شرکت ملی گاز ایران:
🔻در پی انتشار خبر ضد و نقیض به نقل از برخی منابع مبنی بر مکاتبه وزیر نفت با معاون اول رئیس جمهور به منظور تعطیل کردن استان تهران در روزهای شنبه و یکشنبه آینده به علت مصرف بی رویه گاز، این ادعا تکذیب میگردد.
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
📌پاسخ خبرنگار نفت و انرژی به یکی از حامیان حسن روحانی: نابینا هستید؟!
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️مالک شریعتی نیاسر، عضو کمیسیون انرژی مجلس: وزیر نفت روحانی میگفت اصلا امکان افزایش صادرات فرآوردههای نفتی به کشورهای منطقه را نداریم؛ اما تا دولت سیزدهم آمد درآمد ما از محل افزایش صادرات فرآورده افزایش یافت
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
🌹سلام ای ذرهای پیش تو خورشید
✨سلام ای کوثر و یاسین و توحید
🌹سلام ای مظهر تطهیر و پاکی
✨سلام ای گوهر دنیای خاکی
#ولادت_حضرت_زهرا (س) و #روز_مادر مبارک باد🌹🦋
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
⭕️برودت و سرمای شدید مانع تلاش کارکنان نفت و گاز شرق نیست
🔺کارکنان شرکت بهرهبرداری نفت و گاز شرق در منطقه عملیاتی خانگیران با وجود سرمای ۱۶ درجه زیرصفر ، تلاش و تکاپوی آنان برای تولید و تامین گاز مصارف خانگی مثال زدنی است.
🔺با کاهش شدید دما و برودت هوا در استانهای خراسانرضوی و دیگر استانهای شمال و شمالشرق کشور دمای هوا تا منفی ۱۶ درجه سانتیگراد کاهش یافته است، که این مسئولیت اخلاقی همه هموطنان برای صرفه جویی مصرف سوخت دو چندان نموده تا فشار مصرف باعث قطعی گاز در هیچ خانهای بوجود نیاید.
🔺 کارکنان شرکت نفت و گاز شرق در مناطق عملیاتی خانگیران و گنبدلی، گسترهای به وسعت ۲۵ در ۷۵ کیلومتر مربع، تولید و تامین گاز بیش از پنج استان کشور را برعهده دارند و با از خودگذشتگی و سختکوشی آسایش و امنیت انرژی را برای هموطنان عزیز میسر میکنند.
🔺کاهش دما و برودت هوا به حدی زیاد است که با تصمیم و ابلاغ استانداری خراسان رضوی بخشی از فعالیتهای اداری، سازمانها و مدارس در کلیه مقاطع تعطیل شدهاند تا بتوانند با این کار نیز مصرف گاز را مدیریت کنند
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
🔵توان تولید زاگرس جنوبی روزانه ۲.۸ میلیون مترمکعب تثبیت شد
🔺رئیس مهندسی بهرهبرداری شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرسجنوبی از انجام بیش از ۲۳۰۰ آزمایش پایشی و تشخیصی بر روی چاههای این شرکت در نه ماهه امسال جهت تثبیت توان تولید روزانه ۲.۸ میلیون متر مکعب گاز خبر داد.
🔺مهندس حسن برزگر با اشاره به اینکه این کار با هدف آمادگی تولید زمستانه انجام شد، گفت: تحلیل دادههای آزمایشهای انجام شده منجر به شناسایی هشت حلقه چاه دارای مشکل و نوع مشکل آنها شد و با انجام عملیاتهایی مانند اسیدکاری، مشبک کاری، رفع مانع و... این چاهها به حداکثر توان تولیدی خود بازگشتند.
🔺وی ادامه داد: طی همین مدت، انجام عملیاتهای ترمیمی بر روی ۱۶ حلقه چاه دیگر نیز افزایش کیفیت و استمرار تولید حداکثری این شرکت را به دنبال داشته است.
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
⭕️عامل اصلی آلودگی هوا مازوت نیست/ وجود ۶.۵ میلیون خودروی فرسوده در کشور
سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست:
🔹منابع انتشار آلودگی در سالهای اخیر نه تنها کم نشده بلکه افزایش پیدا کرده است.
🔹در تهران روزانه ۱۶ میلیون لیتر بنزین و در کشور ۱۰۳ میلیون لیتر بنزین و گازوئیل مصرف میشود.
🔹در کشور ۳۸ درصد بنزین تولیدی منطبق بر استانداردهای یورو ۴ و ۵ است.
🔹از ۲۵ میلیون خودرو شمارهگذاری شده در کشور حدود ۶.۵ میلیون خودرو فرسوده هستند.
🔹نمیگوییم باید مازوتسوزی انجام شود اما عامل اصلی آلودگی هوا مازوت نیست.
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
📌افت فشار گاز دلیل تمسخر نیست، نشان گستردگی خدمت است،
درست مصرف کنیم…! ❗️
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وزیر نفت: حداکثر تولید گاز از پالایشگاهها را داریم
🔹تمامی ایستگاههای تقویت فشار کاملا در سرویس است و حداکثر تولید گاز از پالایشگاهها را داریم. دیشب بالاترین مصرف گاز در کشور رقم خورد.
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
♦️معترضان به قبض گاز چگونه شکایت کنند؟
مدیر شرکت ملی گاز:
🔹اعمال تعرفههای جدید گاز از تاریخ ۱۶ آذرماه امسال محاسبه شدند. از این رو مشترکان میتوانند بهمنظور مشاهده و محاسبه صورتحساب خود به وبگاه شرکت ملی گاز ایران www.nigc.ir مراجعه کنند.
🔹صدور قبضهای جدید گاز برای مشترکان پرمصرف و بسیار پرمصرف این بخش با افزایش همراه خواهد شد.
🔹مشترکینی که به رقم فبض گاز خود معترض هستند، برای ثبت شکایت به سامانه بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت ملی گاز به آدرس s-bazresi.nigc.ir مراجعه کنند.
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
♨️ركورد تحویل گاز به شبكه شكسته شد/ تلاش شبانهروزی برای تولید گاز ادامه دارد
🔺مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه کارکنان این شرکت بهصورت شبانهروزی در حال تلاش برای تولید حداکثری گاز هستند، از تحویل روزانه ۹۹۰ میلیون مترمکعب گاز به شبکه مصرف خبر داد.
🔺 محسن خجستهمهر بعدازظهر امروز (جمعه، ۲۳ دی) در کارگروه هماهنگی و تأمین پایدار سوخت زمستانی سال ۱۴۰۱ که با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهوری، جواد اوجی، وزیر نفت و جمعی از معاونین وزیر نفت برگزار شد، گفت: هماکنون بیش از ۷۰۵ میلیون مترمکعب گاز از میدان مشترک پارس جنوبی تولید میشود.
🔺وی ادامه داد: همچنین بیش از ۲۰۰ میلیون مترمکعب گاز از میادین خشکی شرکت نفت مناطق مرکزی در حال تولید است و بدین ترتیب با احتساب دیگر بخشها از جمله مناطق نفتخیز جنوب، در مجموع روزانه ۹۹۰ میلیون مترمکعب گاز تحویل شبکه میشود.
🔺خجستهمهر افزود: تلاش شبانهروزی برای تولید حداکثری گاز ادامه دارد و در این مسیر از تمام ظرفیتها استفاده میشود.
🔺لازم به ذکر است، چندی پیش،، مدیر نظارت بر تولید شرکت ملی نفت ایران گفته بود: هماکنون شرکت ملی نفت از ۲۳ میدان گازی در کشور روزانه یک میلیارد و ۴۰ میلیون مترمکعب گاز غنی تولید میکند که حدود ۹۸۰ میلیون مترمکعب آن را برای توزیع در شبکه مصرف به شرکت ملی گاز تحویل میدهد
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
🔴ادارات استان تهران روز شنبه تعطیل شد
🔹معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار تهران:
🔺 ادارات استان تهران روز شنبه تعطیل شد. امتحانات نهایی دانشآموزان و دانشجویان و نیز برنامههای عادی مدارس و دانشگاهها به قوت خود باقی است و تصمیمگیری در این خصوص با خود دانشگاهها و مدارس است.
🔺 کلیه دستگاهها از لحظه دریافت خبر موظف هستند وسایل گرمایشی گازسوز خود را خاموش کنند.
🔺بانکها و دستگاههای خدمات رسان به فعالیت عادی خود ادامه خواهند داد و تعطیل نیستند.
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
📌به مساحت ایران نگاه کنید
مرکز استخراج گاز در ایران کجاست؟
فاصلهاش را از نقاط مختلف کشور بسنجید ایران یکی از وسیعترین پهنههای گازرسانی در دنیا را دارد و البته با مردمی مسرف و استانداردهایی که در ساخت و سازها وجود ندارد!!!
حالا اگر دولتی به مردمش بگوید در این هوای سرد، گاز درست مصرف کنید و برای عدم قطع گاز خانگی چند استان ادارات را تعطیل کند میشود فشل و بدبخت و دروغگو❗️ ولی انگلیس که اندازه یک استان ایران هم نیست لیست خاموشی میدهد و میشود قهرمان مدیریت❗️❗️
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
⭕️استفاده از توان شرکتهای دانشبنیان ایرانی در صنعت نفت عراق
🔺در دیدار باسم محمد خضیر رئیس کارگروه مشترک وزارت نفت ایران و عراق با سید عباس بهشتی نماینده وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران در عراق دو طرف به ضرورت پیشبرد پرونده میدانهای مشترک نفتی تأکید کردند. همچنین مقرر شد که نشست کارگروه تخصصی میدانهای مشترک در سریع ترین زمان ممکن در تهران برگزار شود
🔺در این دیدار دیدگاههای طرفین درباره حضور شرکتهای نفتی ایران در طرحهای عراق و استفاده از دانش ایرانی در میدانهای نفت و گاز و مجتمعهای پالایشگاهی عراق مطرح و بر ضرورت ایجاد امکان حضور پررنگتر شرکتهای ایرانی در این کشور تأکید کردند.
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
📌زمستان سخت اروپا یا ایران؟!
🔺بعضیها میگویند این بود #زمستان_سخت؟ پس چرا اروپا به مشکل بر نخورد اما وزیر نفت ما مردم را به صرفهجویی توصیه میکند؟! اولا در بهترین حالت هم که باشیم باید صرفهجویی کنیم و این یک اصل است.
🔺ثانیا ایران در حوزه گاز مگر به کدام مشکل برخورده است؟ اینکه وزیر نفت ما از تهدیدهای احتمالی میگوید و میخواهد به سرنوشت اروپاییها دچار نشویم مگر بد است؟ همه میدانند ایران علاوه بر اینکه نگذاشته مشترکین خانگی و تجاریاش به مشکل بربخورند، همزمان به تعهدات خارجی خود در صادرات به عراق و ترکیه هم عمل کرده است؛ اما یک سری واقعیتها هم هست؛ اینکه مصرف گاز در ایران فوقالعاده بالا است، قیمت گاز اندک، و عدهای اصلا رعایت نمیکنند؛ دستگاههای گرما تاب در ویلاها، استخرهای آب گرم آنچنانی، مصرفهای غیر استاندارد خانگی و غیره باید مدیریت شوند.
🔺حالا چون ما گاز فراوانی داریم باید هرطور خواستیم مصرف کنیم؟ آیا نمیدانیم زمستان امسال وضع دنیا چگونه است؟ نباید سرنوشت انگلیسیها که فضله گربه میسوزانند تا خانه های خود را گرم کنند برای ما هشدار باشد؟ نباید از معاملات هیزم در اروپا درس بگیریم؟
🔺مصیبتهای فرانسه و انگلیس و آلمان و ایتالیا را نمیبینید؟ اینکه سرزمین بنز و bmw به دوران زغال سنگ برگشته نباید درسی باشد برای ما؟ آلمان در کمبود گاز روی به سوختن زغال سنگ آورده و فعالان محیط زیست که به این اقدام اعتراض میکنند را کف خیابان های سرد برلین با مشت و لگد و باتوم سرکوب میکند؛ زمستان سخت مگر شوخی دارد با کسی؟ جنگ هم هست؛ هم میخواهند از اسب تکبر نیفتند، هم مجبورند بیچارگیهایشان را چاره کنند. ترکمنستان هم که گازش را با ما سوآپ میکرد گفته خودمان به مشکل برخورد کردهایم.
🔺خلاصه اینکه زمستان سختی است؛ اروپاییها تلفات زیادی دادهاند، فقط صدایش را در نمیآورند؛ اوضاعشان به شدت خراب، و صد البته اوضاع ما خوب است. لیکن حمایت از دولت مستقر در مدیریت مصرف داخل و بازی با مولفههای سیاست خارجی شرط عقل است.
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
📌چه خبر از زمستان سخت
🔸زمستان سخت در اروپا واقعی است که اگر نبود این طور علیه روسیه افسار پاره نمیکردند و به جان ایران نمیافتادند.
🔹امنیت انرژیشان بهم ریخته، قیمت برق در اروپا ۵ تا ده برابر شده و مردم هزینه وحشتناکی برای انرژی میپردازند.
🔸دولتها میلیاردها میلیارد یورو یارانه انرژی دادهاند و مردم هنوز در فشار شدید اقتصادی هستند.
🔹زمستان سخت اروپا را به سخره میگیرند در حالی که خودشان با گاز تقریبا مجانی در خانههای عایقبندی نشده و درجه حرارت بالای ۲۵ درجه لم دادهاند و انرژی یارانهای مفت میگیرند.
🔸این وضعیت قابل قبول نیست و باید یارانه انرژی را منطقی و به نفع طبقات ضعیف جامعه کرد و از مصرف بیرویه کاست.
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
⭕️ساجد کاشفی مشاور و رئیس دفتر مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران درباره چالشهای شبکه گاز نوشت:
۱)پالایشگاههای گازی در وضعیت حداکثری تولید هستند
۲)ایستگاهها و شبکه انتقال گاز کشور با تمام ظرفیت در حال فعالیت است.
۳)شبکه توزیع در تمام استانها شهرها و روستا در حال کار کردن است. پس مسئله کجاست؟
🔺 راهبری شبکه گاز ۳ عامل اصلی میتواند منبع چالش شود:
۱) دمای کمینه (مینیمم) هوا
۲) وسعت جغرافیایی مناطق تحت تاثیر هوای سرد
۳)مدت زمان ماندگاری سرما در کشور
🔺هر یک از مورد قبلی به تنهایی میتواند چالشآفرین باشد اما با توجه به اینکه عمده منابع تولید گاز در جنوب کشور است و عمده مصرف در نیمه شمالی، مهمترین عاملی که میتواند شبکه توزیع گاز را دچار مشکل کند عامل ماندگاری سرما در کشور است.
⬇️الان ما در چه وضعیتی هستیم ؟؟
🔺طبق اعلام هواشناسی:
۱_الان در اغلب نقاط مینیمم دما به زیر صفر، و بعضاً تا ۲۵- رسیده است.
۲_هوای سرد اکثر مناطق کشور را کاملاً متاثر کرده است.
۳_این جبهه هوای سرد ۷ تا ۱۰ روز آینده در کشور ماندگار خواهد بود.
📌یعنی در در این مدت هر سه عامل چالشآفرین شبکه گاز با هم جمع هستند.
🔺جمع ۳عامل بالا یعنی مناطق مرکزی مثل تهران، اصفهان، قم و...، مهمترین نقش را در پایداری جریان گاز در سرشاخه های شبکه در استانهای شمالی، بازی میکنند
👈 با مدیریت مصرف و کاهش ۱ تا ۲ درجه دمای محیط کار یا منزل میتوانیم سهم خودمان را در گرمای مناطق دوردست کشور ایفا کنیم
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
🔺بیشترین مصرفکنندگان گاز در جهان
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune
⭕️۱.مخاطب بنده فقط مردم عزیز هستند که همواره در پیچهای تاریخی نشان دادند، فهیم و هم نوعدوست هستند.
بحران گاز جدی است و تنها راه کوتاه مدت، بهینه مصرف کردن گاز از طریق تنظیم دمای منزل بین ۱۸ تا ۲۱ درجه، خاموش کردن یک بخاری، لباس گرم پوشیدن، بستن اتاقهای اضافه
⭕️۲. کم کردن شعله بخاری، استفاده از پرده ضخیم، استفاده از درزگیر برای درز پنجرهها و دربها و ..... است؛ بدانید پرسنل صنعت نفت ۲۴ ساعته در سختترین شرایط کار میکنند تا گرمابخش منزل شما عزیزان باشیم.
🔺فرصت برای دعوای سیاسی بعداً وجود دارد پس بدانید: اگر کسی یخ بزند، همه ما مقصریم
🌐 لینک ما در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام :
@Oil_tribune