🌐 در دو روز گذشته هفت روزنامه غربگرای شرق، اعتماد، آفتاب یزد، آرمان ملی، آرمان امروز، سازندگی و هفت صبح حتی یک تصویر از آشوبهای فرانسه را در صفحه اول خود منتشر نکرده اند!
💢آقایان برای حفظ حرمت غرب و قبله آمال شان، از تمام اصول حرفه ای در روزنامه نگاری دست کشیده و اتفاق کم نظیری که در روزهای گذشته رسانه های دنیا را تکان داده را هم می خواهند سانسور کنند!
مبادا خبرش به گوش ملت ایران برسد و مردم از خود بپرسند پس در فرانسه که مهد دموکراسی و لیبرالیسم بود چرا چنین شد؟
✍ اميرحسين ثابتی
@omid_sadeq
🔴 از عاشورا تا فتنه ولنگاری و بی بند و باری، هر دو جا اثر سکوت یکی است
🔻در واقعه عاشورا، هم آن دشمنی که علیه امام حسین علیه اسلام شمشیر زد و هم آن کسی که سکوت پیشه کرد و به یاری امام حسین علیه السلام و یارانش نیامد، هر دو در #مقابل جبهه حق بودند.
🔻وقتی کسی به یاری جبهه حق نیاید، چه #سکوت کند و چه در #مقابل حق بایستد، در هر صورت در جبهه حق نیست و چه بخواهد و چه نخواهد به نفع جبهه باطل قدم برداشته است.
⚠️ در فتنه کشف حجاب و ولنگاری، عده ای هستند که از روی ایمان و غیرت دینی، در برابر ولنگاران کف خیابان و مسئولینی که در این زمینه مقصر هستند، ایستاده اند.
خواص و به طور کلی کسانی که نسبت به این موضوع بی تفاوت هستند و سکوت پیشه کرده اند، به سهم خود، در مقابل جبهه حق ایستاده اند و به نوعی آنها هم در ولنگاری و بی بند و باری به وجود آمده #نقش دارند.
@omid_sadeq
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⏫ قابل توجه عده ای انقلابی کم بصیرت که از لایحه ننگینی که به قصد استحاله حجاب تنظیم شده، حمایت میکنند.
امام خامنه ای:
🔺
کشف حجاب علنی برای حکومت اسلامی تکلیف ایجاد میکند. و موظف است دربرابر حرام بایستد
... ⛔️ یک عده ای نادانسته همان خطی را دنبال میکنند که دشمن نتوانسته آن خط را در کشور به نتیجه برساند..@omid_sadeq
18.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آزادی بیان به سبک سوئد!
🔸️همزمان که سوئد قرآنسوزی را آزادی عقیده میداند، دانشگاه استوکهلمِ سوئد بهدلیل اینکه وحید سعادتطلب، دانشجوی ایرانیِ این دانشگاه، پایاننامهاش را به شهید سلیمانی تقدیم کرده به او اجازه دفاع نمیدهد.
🗂منبع: خبرگزاری صداوسیما
#جوان_مومن_انقلابی 👏
@Omid_sadeq
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 طرف رسماً با برعندازا همراهی کرده و در یکی از حساس ترین جایگاه های اقتصادی به صورت غیر قانونی قرار گرفته و راحت مشغول جولان دادنه!!
در جمهوری اسلامی هرکس بیشتر جفتک زد راحت رفت بالا !
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔰قوه قضائیه با قوه قضائیه برخورد کند!/ بخش اول
🔸آزادی طبری، فرار میمندی نژاد و اعتباربخشی به سلاحورزی از مصادیق بر هم زدن امنیت روانی جامعه است
🔻رهبر انقلاب:
اینکه عدهای با استفاده از فضای مجازی یا غیر مجازی امنیت ذهنی مردم را به هم بزنند، خلاف مقتضای احیای حقوق عامه است و قوه قضائیه باید وارد بشود.
🔹هفته گذشته رهبر انقلاب خطاب به مسئولان قضائی نسبت به اهمیت امنیت روانی و ذهنی مردم و جامعه تذکر دادند و از لزوم برخورد با کسانی که روی اعصاب مردم می روند و امنیت ذهنی جامعه را بر هم می زنند، تذکر دادند. در همین ایام انتشار اخباری نگرانکننده که مستقیما به عملکرد قوه قضائیه مربوط می شود، به نوعی امنیت روانی و ذهنی مردم را بر هم زد. اخباری که هر یک به تنهایی کافی است تا حجم قابل توجهی از ناامیدی و عدم اعتماد نسبت به دستگاه قضا را در میان مردم ایجاد کند. هم اصل وقوع حوادث اتفاق افتاده و هم نحوه اطلاع رسانی آنها از مصادیق راه رفتن روی اعصاب مردم هستند. ضروری است قوه قضائیه با نگاهی کلان و از بالا، به این مسائل توجه کند و در صورت قطعیت وقوع جرم از داخل قوه، با آن برخورد قاطع صورت دهد تا بخشی از امید و امنیت ذهنی از دست رفته، بازیابی گردد.
🔻۱- دادگاه طبری نمایشی بود یا آزادی امروزش خلاف قانون؟!
🔹هفته قبل رئیس سازمان زندانها در گفتگویی تلویزیونی به صراحت از آزاد بودن اکبر طبری، متهم اصلی یکی از بزرگترین پرونده های فساد در جمهوری اسلامی خبر داد و گفت: «اکبر طبری نه عفو خورده، نه مرخصی رفته و نه الان در زندان است. او با تصمیم مرجع قضایی به صورت موقت بیرون از زندان است» مهدی کشت دار مدیرعامل خبرگزاری قوه قضائیه هم در توئیتی نوشت: «طبری ضمن تحمل ۴۵ ماه حبس با تودیع وثیقه ۳۰۰ میلیارد تومانی منتظر سرنوشت درخواست اعاده دادرسی است»
🔹این جمله به این معنی است که طبری با آن پرونده سنگین و سر و صدای رسانه ای در مورد دادگاهش، ممکن است تبرئه هم بشود! چون قرار است پرونده اش دوباره رسیدگی و دادرسی شود! یا جلسات گذشته دادگاه اکبر طبری شوی تبلیغاتی و اشتباه بوده، در این صورت رییس وقت قوه قضاییه (آقای رییسی) باید پاسخگو باشد یا آزادی این روزهای طبری با عنوان اعاده دادرسی و تبرئه احتمالی او اشتباه است که در این صورت، رییس فعلی قوه قضاییه (آقای محسنی اژهای) باید جواب افکار عمومی را بدهد.
🔹در همین رابطه حمید رسایی در توئیتی نوشت: «پیامبر اسلام می فرمایند «اقوام پیشین دچار سقوط شدند زیرا در اجرای قانون تبعیض روا می داشتند. هرگاه یکی از طبقات بالا جرم مرتکب می شد او را از مجازات معاف می کردند و اگر از زیردستان همان جرم را مرتکب می شد او را مجازات می کردند. در اجرای قانون درباره هیچکس کوتاهی نمیکنم اگر چه از نزدیکان من باشد.»
🔹آیا اگر یکی از طبقات ضعیف جامعه با یک صدم سابقه، جرائم و پرونده طبری، درخواست اعاده دادرسی می داد مسئولان قضایی اصلا درخواستش را می خواندند یا اساسا چون در رده اکبر طبریها و مهدی هاشمی ها و نجفی ها نیستند، حتی درخواستش هم خوانده نمی شد؟! آیا این عمل قوه قضائیه تحت مدیریت آقای اژهای، تشویش اذهان عمومی نیست؟»
🔻۲- ترک دستور رهبر انقلاب در برخورد با مخلان امنیت روانی جامعه!
رهبر انقلاب، سال گذشته در دیدار با مسئولین قوه قضائیه فرمودند: «یکی از حقوق عمومی مردم همین است که امنیّت روانی داشته باشند. امنیّت روانی یعنی چه؟ یعنی هر روز یک شایعهای، یک دروغی، یک حرف هراسافکنندهای در ذهنها پخش نشود. حالا تا دیروز فقط روزنامهها بودند که این کارها را میکردند، حالا فضای مجازی هم اضافه شده. هر چند وقت یا چند روز یک بار، گاهی چند ساعت یک بار یک شایعهای، یک دروغی، یک حرفی را یک آدم مشخّصی یا نامشخّصی در فضای مجازی منتشر میکند، مردم را نگران میکند، ذهن مردم را خراب میکند. یک دروغی را مطرح میکند، شایع میکند، خب، این امنیّت روانی مردم از بین میرود. یکی از وظایف قوّه قضائیّه برخورد با این مسئله است. البتّه اینجا هم من شنیدم بعضی گفتند که قانون نداریم؛ اوّلاً میشود از همین قوانین موجود استفاده کرد و حکم این را فهمید؛ اگر قانون هم ندارید، «سریع» قانون تهیّه کنید.»
@Omid_sadeq
🔰قوه قضائیه با قوه قضائیه برخورد کند!/ بخش دوم و پایانی
🔹اما تعلل قوه قضائیه کار را به جایی رساند که رهبر انقلاب، در دیدار هفته گذشته خود با مسدولان قضایی باز هم این دغدغه خود را تکرار کردند؛ مساله ای که نشان می دهد علی رغم تاکید سال گذشته رهبر انقلاب مبنی بر تهیه سریع قانون، عملا هیچ کاری از سوی قوه قضائیه صورت نگرفته – یا کار بسیار ناچیزی انجام شده- که ایشان را وادار کرده، امسال هم مجددا همان تذکر سال قبل را تکرار کنند.
🔹رهبر انقلاب هفته گذشته فرمودند: «یکی از حقوق عامّه، امنیّت روانی جامعه است. اینکه یک عدّهای آنجا بنشینند و با استفاده از فضای مجازی یا غیرمجازی مدام روی اعصاب مردم راه بروند و امنیّت ذهنی مردم را به هم بزنند، مردم را بترسانند و مانند اینها، خب این خلاف مقتضای احیای حقوق عامّه است و قوّهی قضائیّه باید وارد بشود. البتّه اطّلاع دارم که در بعضی اوقات و در بعضی از موارد دادستانیها وارد شدهاند و کارهایی هم انجام دادهاند، لکن باید با برنامهریزی و با انضباط این کار انجام بگیرد، این کار باید با قاعده انجام بگیرد؛ این جایش خالی است.»
🔹اکنون سوال این است که اگر از نظر قانونی در این زمینه مشکلی وجود ندارد، چرا شاهد ترک فعل قوه قضائیه هستیم؟ اگر هم در این زمینه نیاز به قانون جدید است، رهبر انقلاب که سال گذشته فرمودند: «سریع قانون تهیه کنید». مسئولین قوه قضائیه به این سوال پاسخ دهند اگر بنا بر برخورد با عوامل بازی با امنیت روانی جامعه شود، آیا دستگاههای کم کار در مقابله با این عوامل که وظیفه خود را ترک کرده اند، هم شامل این برخورد می شود یا نه؟ و آیا باید با خود قوه قضائیه هم به دلیل ترک فعل یا کم کاری، برخورد صورت بگیرد یا نه؟
🔻۳- فرار قانونی از کشور!
🔹جمعه پنجم خردادماه بود که سعید دهقان، وکیل خارج نشین که علیه جمهوری اسلامی فعالیت می کند در کلابهاوس گفتوگویی با شارمین میمندینژاد و همسرش زهرا رحیمی انجام داد که در آن برای اولین بار مسأله فرار این دو نفر از کشور به طور رسمی مطرح شد این در حالی است که دادگاه بدوی در اسفند سال گذشته این دو نفر و تعدادی دیگر از مدیران جمعیت منحله موسوم به امام علی را به اتهاماتی از جمله اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور محکوم کرده بود.
🔹بر اساس حکم دادگاه، شارمین میمندی نژاد به عنوان لیدر فکری جمعیت در اتهامات تشویق به فساد و فحشا، توهین به مقدسات و اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور مجرم شناخته و در مجموع به ۹ سال حبس محکوم شده است. در این میان آنچه عجیب به نظر میرسد این است که چگونه افرادی که پرونده جاری در محاکم قضایی داشته به راحتی از کشور گریختهاند؟ بنابر برخی اطلاعات کسب شده، ظاهرا ممنوعالخروجی این محکومان تمدید نشده بوده و آنها از مرز قانونی از کشور خارج شدهاند.
🔹در هر حال باز هم تعلل، ترک فعل یا اهمال کاری بخشهایی از دستگاه قضایی منجر به این اتفاق شده که فردی با اتهام سنگین تبانی علیه امنیت کشور به همین راحتی و ظاهرا از طریق مرز رسمی و به صورت قانونی از کشور گریخته است.
🔻۴- اعتبار بخشی به عنصر ضد نظام
🔹اتفاق تلخ دیگری که هفته گذشته رقم خورد و متاسفانه باز هم پای دستگاه قضایی در میان بود مربوط به حضور حسین سلاح ورزی به عنوان سخنران در یک همایش رسمی قوه قضائیه بود. این در حالی است که سلاح ورزی در ایام اغتشاشات پاییز گذشته به صورت علنی علیه نظام جمهوری اسلامی توئیت می زد.
🔹آیا این بازی با امنیت روانی جامعه نیست که مردم می بینند افرادی با سابقه لگدپراکنی به جمهوری اسلامی از سوی دستگاه رسمی تامین حقوق مردم، تایید می شوند و به آنها تریبون رسمی داده میشود؟
🔹از سوی دیگر انتخاب غیر قانونی سلاح ورزی به ریاست اتاق بازرگانی در حالی که صلاحیت او رد شده بود، هفته گذشته حواشی زیادی ایجاد کرد. در حالیکه دولت مصرّ بر کنار رفتن سلاح ورزی به دلیل عدم شایستگی و صلاحیت است و مراجع رسمی و قانونی هم صلاحیت او را رد کرده اند، در یک انتخابات عجیب و غریب، او به عنوان رئیس اتاق بازرگانی ایران انتخاب شد. اما درست زمانی که خبرگزاری رسمی دولت خبر برکناری این عنصر فتنه گر را منتشر می کند و خود او همچنان اصرار بر ماندن در این پست مهم و حساس دارد، دستگاه قضایی با تریبون دادن به او آن هم در همایشی با عنوان «امنیت قضائی»، عملا با نظر دولت و مراجع رسمی نظارتی و امنیتی، مخالفت کرده و صلاحیت سلاح ورزی را تایید کرده است!
@Omid_sadeq
⭕️ قاطعیتهای خاص!
🔹 تعدادی از شهروندان که چند روزی جهت مطالبه برخورد قانونی با بی حجابی و مفاسد فضای مجازی در مجاورت یکی از ساختمانهای قوه قضائیه متحصن شده بودند در نیمه شب ۱۷ تیرماه بازداشت شدند. لازم به ذکر است این افراد به همراه خانواده های خود ( کودکان و زنان و..) در این تحصن آرام شرکت کرده بودند.
▪️اما توماج و نازیلا و صدها برانداز و معاند دیگر پس از ماهها اهانت و فحاشی به نظام، قانون شکنی و تلاش برای براندازی بازداشت شدند! ( آن هم با رافت کامل و تخفیف مجازات یا آزادی با وثیقه و...)
▪️چرا؟ یعنی از نظر عدلیه و دستگاههای امنیتی، خطر چند متحصن که خواستار اجرای قانون و برزمین نماندن مطالبه رهبری هستند از خطر براندازان وقیح و معاند، بیشتر است؟
▪️چرا در اغلب مواقع برخورد عدلیه و دستگاههای انتظامی و امنیتی با خودیها، قاطعانه تر و خشن تر از مواجهه همین دستگاهها با ، بی حجابان، ضدانقلابها و براندازان است؟
👤 دکتر کوشکی
🔻به دعوت ۸۰۰۰ خانواده شهید مشهدی
⭕️اجتماع مدافعان حریم خانواده
🔸در سالروز شهادت شهدای قیام خونین مسجد گوهرشاد
🔹چهارشنبه ٢١ تیرماه ١۴٠٢، ساعت ١۶:٣٠
🔸میدان بسیج به سمت حرم مطهر رضوی (مسجد گوهرشاد قتلگاه شهدای مدافع حجاب)
🌷@isaar_razavi
🌷http://eitaa.com/isaar_razavi
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 توهین به شعور و درک مردم توسط برخی رسانه ها❗️
⏪ یک خبرگزاری (رسانه ای رسمی) مدعی شده است که :
« اخلال چند روزه در رفت و آمد شهروندان و بر هم زدن نظم و انضباط شهری باعث شد تا پلیس با تجمع کنندگان برخورد و به دلیل تمرد برابر قانون تعداد قلیلی از آنها را که در برابر دستور پلیس مقاومت میکردند بازداشت کند.
پیگیریهای این خبرگزاری نشان میدهد در حال حاضر هیچ فردی از تجمع کنندگان مقابل دفتر ارتباط مردمی قوه قضاییه در بازداشت نیست و روز گذشته آزاد شدهاند. »
✳️ جالب است! اگر چند نفر در یک پیاده رو خاص، #تحصن کنند و خواستار اجرای حکم الهی شوند، اخلال گر هستند؛ نظم و انضباط شهری را به هم زده اند و باید با آنها برخورد شود.
👈 از آن طرف، بی بند و بارها نه در یک پیاده روی کوچک در تهران، بلکه در تمام نقاط کشور در حال #خودنمایی در پیاده روها و خیابان ها هستند، در حال دست درازی به #حقوق عمومی هستند، در حکمرانی جمهوری اسلامی #اختلال ایجاد می کنند، به امنیت #اخلاقی و روانی جامعه حمله می کنند، اما با همه اینها، نهادهای مسئول در برابر آنها، یا ترک فعل می کنند و یا با بیان کلیات و اقدامات گزینشی، سر و ته قضیه را هم می آورند❗️
⚠️واقعاً تا چه زمانی قرار است برخی نهادهای مسئول و رسانه هایشان به شعور و درک مردم توهین کنند⁉️
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از تشکل «حوزه مردم»
31.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انتقاد تند رحیم پورازغدی به وزیر و وزارت علوم دولت رئیسی
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
هدایت شده از پس کوچههای انقلاب (محمد صادق کوشکی)
⭕️ چه کسی نمی فهمد؟
🔹اخیرا عضو با سابقه شورای عالی انقلاب فرهنگی ( آقای ازغدی) وزیر علوم را «نفهم» و ...خواند و گفت اگر او را ببینم کتکش می زنم!
🔹 تصویر بالای متن ، مطلبی است که ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ در همین کانال با عنوان ( این بود دولت قوی؟) منتشر و نقاط ضعف وزیر پیشنهادی علوم ( وزیر فعلی) را به رئیس جمهور و نمایندگان مجلس ، گوشزد کرد و البته نه رئیسی گوش شنوایی داشت و نه مجلس و نتیجه آن شد که در مقطعی حساس از تاريخ انقلاب ، فردی ضعیف جهت مدیریت آموزش عالی برگزیده و به تبع آن ، فرصتها جهت بازسازی دانشگاهها و پاکسازی آنها از عناصر غربگرا از دست رفت و روندهای فاسد حاکم بر آموزشر عالی ادامه یافت!
🔹 آیا جناب ازغدی تازه متوجه ماهیت وزیر علوم شده و آیا برای شناخت چنین فردی به ۲ سال زمان نیاز بود؟
🔹چرا ایشان در ابتدای کار، علیه معرفی چنین فردی جهت وزارت علوم، موضع گیری نکرده و اجازه دادند کار به جایی برسد که بحث کتک زدن وزیر مذکور به میان بیاید ؟
🔹اگر به نظر آقای ازغدی ، وزیر علوم اهل فهم نیست، مقصر انتخابش ، خود اوست یا آنها که او را به رئیسی معرفی کرده و برایش از مجلس رای اعتماد گرفتند؟
🔹 به نظر جناب ازغدی در فرایند انتخاب چنین وزیری، تقصیری متوجه رئیس جمهور و اطرافیانش نیست ؟ اگر هست پس چرا فقط شخص وزیر را نکوهش می کنید ؟ او که در انتخاب خودش نقشی نداشته!
🔹از برادر ازغدی توقع می رود در مواقع مهم(مانند زمان معرفی وزرای فرهنگی یا انتخاب اعضای حقیقی شورای انقلاب فرهنگی) وارد عمل شود چرا که «نفهم» خواندن این افراد پس از چند سال مسئولیت، گرهی از کار باز نمی کند!
@pas_kouchehaie_enghelab