یادتون باشه اصلاحاتی که با تمام سرمایه، آبرو و رسانهش ۱۶ میلیون رای آورد،
به #شهيد_رئيسى با ۱۸ میلیون رای میگفت رئیس جمهور اقلیت.
🗣 ایلجـــــان | EELJAAN
اخبار داغ سلبریتی ها
#سرطان_اصلاحات
#انتشار_حداکثری_با_شما
┄┅┅❅🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 ❅┅┅┄
🖌https://eitaa.com/Omid_be_ayande110
☑️عکس یادگاری اعضای هیات دولت سیزدهم با رهبر انقلاب. ۱۴۰۳/۴/۱۷
ـــــــــــــــــــــــ
🖌https://eitaa.com/Omid_be_ayande110
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واسه تنفیذ رئیس جمهور جدید
رئیس جمهور سابق باید حضور داشته باشه
حاج آقا هارداسان💔؟(واژه ترکی . کجایی؟ )
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#شهید_جمهور
#انتشار_حداکثری_با_شما
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🖌https://eitaa.com/Omid_be_ayande110
✨🇮🇷☫امیدبه آینده
آذری جهرمی اصلی ترین فرد در دولت پزشکیان خواهد بود او استاد جنگ روانی است سالها در وزارت اطلاعات بود
با یا حسین یا حسین مسیر حسین رو تغییر خواهند داد!
انگار ملت يادشون رفته با شعار یاحسین میرحسین مسجد و تکیه امام حسین رو آتش زدن!!
ملتی که تاریخش درس عبرتش نباشه محکوم به فناست...
حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر ناطق نوری😁
در پیامی به مناسبت پایان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ضمن تبریک پیروزی مسعود پزشکیان، تاکید کرد: به گواه تاریخ و تجربه، با همدلی مسئولانه و وفاق حداکثری، میتوان به اهداف بلندمدت دست یافت.اکنون زمان وحدت نیروهای مخلص و خبره از گرایشهای مختلف سیاسی و اجتماعی است به منظور نیل به مقاصد کلان و این مهم جز با اخلاقمداری و واقعنگری دستیاب نخواهد بود.
#همه_باهم_برای_ایران
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@dr_pezeshki
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم: یکی از خصوصیات بارز شهید رئیسی خستگیناپذیری و کار و تلاش شبانهروزی بود.
۱۴۰۳/۴/۱۷
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🖌https://eitaa.com/Omid_be_ayande110
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥جناب آقای دکتر پزشکیان لطفاً این ویدیو را ببینید!
مسئولیت سنگینی دارید :
🔹این گوی و این میدان....
#ارسالی اعضای کانال
🖌https://eitaa.com/Omid_be_ayande110
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴امروز وقت گوش دادن به این روضه خوانی هست ....👌
گوش کنید ، توی این روضه ، شاه کلید را دادند دستمون ....
دو دقیقه پای روضهخوانی شهید جمهور
آقای سیدابراهیم، شما به ما پنج سال ریاست جمهوری بدهکاری...
حالا که دستت بازه
حالا که سیدالشهدا خریدارت شد
این بدهی را چجوری جبران میکنی؟
ما برای اینکه شبیه ترین فرد به شما را داشته باشیم، این چندوقت تلاش کردیم، اگرچه کم.....
از اینجا به بعد با شما آسمانیان
لطفا فضای مجازی را با این روضه معطر کنید😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادی کنیم از متین سلطانخواه ها!!!
قشنگ گفت، نه ؟
چند نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
۱. انتخاب دکتر پزشکیان را به تمام کسانی که به او رای دادند تبریک میگویم. در مرام ما جز این نیست که رقیب را تکریم کنیم و نظر متفاوتش را محترم بشماریم. حتی اگر بعضی از رقبای ما اینطور عمل نکرده باشند و مثل سال 88 بدون هیچ سندی ادعای تقلب کرده باشند، اخلاق و منش ما حکم میکند طور دیگری رفتار کنیم و به همه کسانی که در انتخابات مثل ما فکر نکردند تبریک بگوییم. من با همه وجود معتقدم بسیاری از 16 میلیون رای دهنده به پزشکیان اگر بیشتر از ما دلشان برای اسلام و ایران نسوزد، قطعا کمتر از ما دغدغه ندارند اما سلیقه و تشخیص شان متفاوت است.
۲. این انتخابات از یک جهت بی نظیر بود؛ از این بعد که هر فرد منصفی که شاید هنوز هم درباره سلامت انتخابات تردید داشت، حالا بهتر فهمید که جمهوری اسلامی از تک تک آرای مردمش حفاظت می کند، حتی اگر فاصله رای پزشکیان با جلیلی کمتر از 3 میلیون باشد. (این فاصله کم، رکورد کم ترین فاصله آرای نامزد پیروز و رقیبش در تمام ادوار انتخابات ریاست جمهوری است)
علاوه بر آن، جمهوریت نظام ما که در سایه ی ولایت فقیه معنا پیدا می کند حتی حاضر نیست مشارکت 49.8 درصدی را 50 درصد اعلام کند! این صداقت و سلامت در انتخابات را اگر کسی هنوز هم متوجه نمی شود، فقط در زمان فقدان چنین نعمتی قدر آن را خواهد دانست.
۳. با انتشار آمار رای های جلیلی و پزشکیان به تفکیک هر استان، نتیجه جالبی به دست آمد. اینکه طرفین تقریبا به صورت برابر فاتح استانها شده اند (در 16 استان پزشکیان رای اول را آورده و در 15 استان جلیلی) اما به خاطر رای قومیتی پررنگ در ۴ استان اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، پزشکیان توانست با فاصله کمتر از ۳ میلیون رای رئیس جمهور شود.
نکته جالب اینجاست که فاصله رای پزشکیان با جلیلی فقط در همین 4 استان 2 میلیون و 956 هزار رای بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام 31 استان نیز حدود 2 میلیون و 850 هزار رای بوده است! یعنی مزیت اصلی و تمام کننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبی های سیاسی، فرهنگی بلکه رای قومیتی او در 4 استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رای بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد.
فهم این مساله از این جهت مهم است که اگر به این موضوع توجه نشود، در دام تحلیلهای تخیلی و غلطی خواهیم افتاد که باعث می شود اساسا صورت مساله و واقعیت انتخاباتی که گذشت را متوجه نشویم. این یعنی اگر به جای جلیلی هر فرد دیگری نیز با پزشکیان رقابت می کرد، نمیتوانست بر آرای قومیتی او غلبه کند، ضمن اینکه شاید انتشار خبر اردبیلی بودن مادر جلیلی و فیلمی که او به زبان آذری سخن می گوید نیز کمی در تلطیف این وضعیت کمک کرده باشد در حالی که بقیه نامزدهای رقیب پزشکیان فاقد همین مزیت (ترک بودن مادر) بودند.
4. بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد. اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی می ماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند.
ثانیا؛ رای منفی بالای آقای قالیباف به خاطر موضوعات مختلف که در انتخابات اخیر مجلس در تهران نیز خود را نشان داده بود، نشان میداد که او در دور دوم نیز رقیب ساده تری برای پزشکیان بود. در واقع وقتی آقای قالیباف در انتخابات اخیر مجلس نتوانست در شهری که 12 سال شهردارش بود رای اول باشد، طبیعی بود که در کل کشور نیز نمی توانست رای اول را بیاورد و بدیهی است که در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود. ضمن اینکه برخلاف برخی نظرسازی ها، واقعیت نیز نشان داد تمام آرای جلیلی سیاسی و ایدئولوژیک نبود بلکه بخش زیادی از رای او شامل آرای خاکستری بود که در صورت کناره گیری او، به سبد دیگری منتقل نمیشد.
5. اما جلیلی با افزایش رای ۴ میلیونی خود در سال ۹۲ به حدود ۱۴ میلیون در سال ۱۴۰۳ نشان داد که جدای از خلق یک سرمایه سیاسی اجتماعی جدید و فعال، توانسته با نوع جدیدی از سیاست ورزی که جنسش با گعده های سیاسی پشت پرده تفاوت دارد، حاصل یک دهه تلاش مستمرش در میدان را در صندوق های رای به رخ بکشد. او امروز با این میزان رای، بعد شهید رییسی که در سال ۹۶ با بیش از ۱۵ ملیون رای نفر دوم شد، دارنده بیشترین رای از سوی رقیب یک رئیس جمهور است. جلیلی با این سرمایه سیاسی چه خواهد کرد؟ گذر زمان پاسخ را مشخص میکند...
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ ۴۵ثانیه ای رو ببینید تا خیالتون راحت باشه زباله ها و درندگان نمی توانند گزندی به نظام برسونند.
#انتشار_حداکثری_با_شما
🖌https://eitaa.com/Omid_be_ayande110
🔴 ما امروز #نتیجه_آرای انتخابات رو نباختیم، بلکه سالهاست که باخته ایم........،
اما دقیقا چه زمانی و چرا باختیم؟!🤔🤔
اون وقتی باختیم که برای سنگرهای انقلاب و بزرگترین شبکه تخاطب حقیقیمان یعنی مساجد، برنامه ای نداشتیم تا اینکه به اذعان مسئولین امور مساجد، بیش از نیمی از آنان تعطیل شده؛ همون مراکزی که انقلاب رو پدید آورد و بحران های بعد از انقلاب رو مدیریت و حل کرد.
اونوقتی باختیم که دَرِ مساجد رو در بیشتر ساعات شبانه روز قفل زدیم، با این توجیهات که مسجدمون تمیز بمونه، خادممون اذیت نشه و راحت باشه، دزدی نشه و ...
اونوقتی باختیم که به قول حاج قاسم، افراد خسته و چند شغله رو گذاشتیم امام جماعت برخی مساجد.
اونوقتی باختیم که مساجدمون بیشتر محل حضور سالمندان معزز شد و میزان حضور جوانان در مسجد به شدت کاهش یافت.
اونوقتی باختیم که کمتر از ۲ درصدِ مردم محلهمون با مسجد مرتبط شدن.
اونوقتی باختیم که بسیاری از مساجد و ائمه جماعات، نسبت به جهاد تبیین و بصیرت افزایی مردم محلهشون منفعل عمل کردن.
اونوقتی باختیم که امام جماعت های ناکارآمد یا سکولار رو به خاطر مصلحت اندیشی های پیپایه و چند توصیه، برکنار نکردیم.
اونوقتی باختیم که مسئولین امر مساجد، هشدار های امامین انقلاب نسبت به مسئله نفوذ، انجمن حجتیه و سکولار شدن مساجد رو جدی نگرفتن.
اونوقتی باختیم که هیئت امنای خسته و ناکارآمد رو براشون حکم زدیم و فرصت ایفای نقش رو از جوانان گرفتیم.
اونوقتی باختیم که حاضر به حضور بانوان در هیئت امنای مساجد نبودیم تا دغدغه ها، نیاز ها و مسائل بانوان مسجد را بشنویم.
اونوقتی باختیم که مهاجرت هیئت ها از مساجد به حسینیه هارو دیدیم اما این هم برامون اهمیت نداشت
بماند که چه بسا در این انتخابات، خودمون هم بصیرت نداشتیم و فقط در این یک هفته با خودمون دعوا کردیم.
جبهه انقلاب باخت به انفعال، باخت به مصلحت اندیشی های بیمورد، باخت به بی بصیرتی برخی یارانش و باخت به ترک فعل های متولیان فرهنگی کشور.
و اما در آن طرف، دشمنی که خوب میداند که پایگاه اصلی و عقبهی انقلاب همین مساجده و با تمام توان، تلاش می کنه تا مساجد رو خالی از جوانان کنه، ناکارآمد کنه، سکولار کنه و به در نهایت مساجد رو حاشیه برونه...
و اما در اینطرف این ماییم که میدانیم آباد و بعضا آزادسازی مساجد قطعا مسیری دشوار هست که به هم افزایی، مقاومت و حرکت عمومی نیاز داره ولی به اعتقاد ما اگر میخواهیم به جامعه اسلامی برسیم باید ابتدا جوامع کوچیک اسلامی درست کنیم و تحقق جوامع کوچک اسلامی بدون مساجدی در طراز انقلاب اسلامی صورت نخواهد گرفت.
با وجود این مسائل و مشکلات، حق نداریم ناامید و دلسرد بشیم باید هم افزایی کنیم، مقاومت کنیم و با تمام توان با جریانی که سنگر های انقلاب رو هدف قرار داده مقابله کنیم.
و اما در مورد امور مساجد هم به نظر میرسد لازم است این مرکز علاوه بر اصلاح ساختار خود، نسبت به مديريت مساجد و انتصاب ائمه جماعاتی در طرازانقلاب اسلامی، تجدید نظر جدی صورت دهد.
✍️پ.ن: البته که ما نافی تلاش برخی از ائمه جماعات مجاهد و فعالین حوزه مسجد نیستیم ولی به اذعان خود مسئولین امر، وضعیت مساجد کشور اصلا خوب نیست.
نهایتا باید گفت اکنون نیاز به مساجد طراز انقلاب اسلامی بیش از هر زمانی احساس میشود.
#انتشار_حداکثری
#مساجد_طراز