آیتالله رئیسی به ملکوت اعلی پیوست
🔹آیتالله رئیسی، رئیسجمهور محبوب کشورمان در سانحه سقوط بالگرد در منطقه ورزقان آذربایجان شرقی به شهادت رسید و به ملکوت اعلی پیوست.
🔹آیتالله آل هاشم امام جمعه تبریز، دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه کشورمان و آقای مالک رحمتی استاندار تبریز نیز در این سانحه در بالگرد حامل رئیس جمهور حضور داشتند و آنان نیز به شهادت رسیدند. سردار سید مهدی موسوی رئیس یگان حفاظت رئیسجمهور، یک نیروی سپاه انصارالمهدی، خلبان و کمک خلبان و یک مسئول فنی نیز جزو شهدای این سانحه هستند.
🔹آیتالله رئیسی و همراهانشان پس از آئین بهرهبرداری از سد قیزقلعهسی که با حضور الهام علیاف رئیسجمهور جمهوری آذربایجان برگزار شد، با بالگرد عازم تبریز بودند، اما این بالگرد در میانه راه و در منطقه ورزقان دچار سانحه شد و سقوط کرد.
🏴 مرد خستگی ناپذیر در خدمت
▪️ امام حسین علیه السلام فرمود: اِنَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَیْکُمْ مِنْ نِعَمِ اللّهِ عَلَیْکُمْ فَلا تَمُلُّوا النِّعَمَ ؛ نیازهای مردم به شما از نعمت های خداوند بر شماست؛ پس از نعمت ها ملول و خسته نشوید .
▪️ زمانی که از رئیس جمهور شهید، دکتر رئیسی در مورد خستگی سؤال کردند، گفت: برای خدمت آمده ام و از زخم زبان ها مانند استادم شهید بهشتی نمی هراسم؛ اگر حاج قاسم سلیمانی خسته شد، ما هم خسته می شویم .
https://eitaa.com/OstadQomi61
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 شهی که درگه او سجده گاه مرد و زن است
امان خلق، امین خدا ابوالحسن است
امام ثامن و ضامن جهان عزّ و جلال
که ملجأ همگان در نوائب و محن است🌸
💠 گوشه ای از جشن دهه کرامت (کاروان زیر سایه خورشید) با حضور خادمان بارگاه مطهر رضوی در مرکز کشاورزی بهارآوران به روایت تصویر
🔹به تاریخ چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه 1403
🌸🌸مرکز علمی -کاربردی کشاورزی بهارآوران نسترن، میلاد با سعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت، علی بن موسی الرضا(ع) را به کلیه اساتید و دانشجویان محترم تبریک عرض مینماید. 🌸🌸
#مرکزعلمیکاربردیکشاورزی_بهارآوران
🆔 @uastban
🌐https://uastbanco.com/
✍نفس را عادت نده...
🔹نفس را عادت ندهيد كه خلاف فكر كند و خلاف بينديشد و دروغ بگويد، ولو به مطايبه باشد،
🔹زيرا به همين اندازه كه به خلاف گرايش پيدا كرد، در كارش و خوابش اثر میگذارد، و خوابهايش پريشان میشود،
🔹و هرچه افكار آلوده شود، و انسان نيات كج و معوج داشته باشد، در وى اثر میگذارد.
📚شرح اسفار
▪️مرحوم علامه حسن زاده آملی رحمة الله
https://eitaa.com/OstadQomi61
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 تصویری غمانگیز از لحظه تدفين شهید آیتالله آلهاشم
🔹حاج سیدمحمدتقی آلهاشم با آن دستان لرزان لباسش را میکاود تا یک بند انگشت تربت سیدالشهدا را به خاک مزار فرزندش اضافه کند!
انگار که گرانبهاترین دارایی زندگیش را در لباسش پنهان کرده باشد، انگار که میخواهد مهمترین داشتهاش را همراه پسرش کند...🥺
آخر داستان باز هم باید به فرزند زهرا علیهم السلام پناه ببریم
https://eitaa.com/OstadQomi61
🔰استقامت، راز نیابت
در زمان نیابت ابوالقاسم حسین بن روح، سومین نائب خاص امام زمان علیهالسلام، از ابوسهل نوبختی كه یكی از بزرگان شیعیان بود، پرسیدند: چگونه تو به این سِمَتْ (نیابت امام زمان علیهالسلام) انتخاب نشدی و حسین بن روح انتخاب شد؟ وی پاسخ داد: آنان كه او را به این مقام برگزیدهاند، خود داناترند. كار من برخورد و مناظره با مخالفان و دشمنان است. اگر من همانند حسین بن روح، مكان امام را می دانستم، شاید اگر در فشار قرار می گرفتم، محلّ حضرت را فاش میكردم؛ ولی اگر امام، زیر عبای ابوالقاسم پنهان شود، چنانچه او را قطعه قطعه كنند، هرگز لباسش را كنار نمیزند.
https://eitaa.com/OstadQomi61