.#تفسیر_زیارت_عاشورا
⬅️ قسمت 0⃣4⃣
🔹«اَللّهُمَّ اجْعَلْ مَحْیاىَ مَحْیا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَماتى مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ» یعنی انسان هم زندگی خدایی و اهل بیتی از خدا بخواهد و هم مرگ اهل بیتی.
📄این روایت معروفی که هر کس بمیرد و امام زمان خودش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است، آقای جواد آملی می فرمایند کسی مرگش جاهلی باشد زندگی اش هم جاهلی است، چون مرگ عصاره و چکیده زندگی است.
امکان ندارد کسی زندگی اش سعادتمند باشد مرگش جاهلی باشد و برعکس. هر طور زندگی بکنی همانطور هم می میری! پس انسان وقتی طلب می کند که خدایا حیات دنیایی و حیات پیغمبری و اهل بیتی به من بده، در حقیقت مرگ پیغمبری هم از خدای متعال می خواهد.🔅
🔹«اَللّهُمَّ اِنَّ هذا يَوْمٌ تَبرَّکَتْ بِهِ بَنُو اُمَيَّةَ» خدایا این روز، روزی است که بنی امیه به آن تبرک جستند. تبرکی که بنی امیه نسبت به این روز جستند سه تبرک بود، به سه حالت این روز را عید قرار دادند و تبرک کردند:👇👇
💢در درجه ی اول کاری که اینها کردند جمع آوری آذوقه ی سال بود. یعنی اینها به یوم اینکه امام حسین (علیه السلام) را شهید کردند و نعوذبالله مثلا ایشان را که یک خارجی بود از بین بردند، به یوم این روز آذوقه ی سال خودشان را در روز عاشورا جمع می کردند.
💢کار دومی که کردند این روز را اصلا روز عید نامیدند، هر ساله به خاطر این روز جشن و شادی و پایکوبی و.. که الانش هم متأسفانه در بعضی از محله های سنی نشین چه در ایران که تحت تأثیر وهابیت قرار گرفتند و هم مناطقی در عربستان به عید عاشورا معروف هست.
💢تبرک سومی که آنها به این روز عاشورا گرفته بودند، روزه گرفتن در این روز بود که به برکت این روز می گفتند ما باید روزه بگیریم.
👌اهـل بیـت آمدند با هر سه تا (تبرک جستن) مبارزه کردند👇
💠روایتی هست از کتاب ″امالی صدوق، ص۱۲۹″ این روایت را شیخ صدوق می آورد می گوید حسین بن فضال از امام رضا (علیه السلام) نقل کرد که فرمود؛ کسی که حوائج خود را در روز عاشورا ترک کند (یعنی کارهای دنیایی خودش را که می خواهد انجام بدهد در روز عاشورا ترک کند، چه درس خواندن باشند، خرید و فروش باشد..) خدا حاجت ها و نیازهای دنیا و آخرت او را برآورده می کند و هر کسی روز عاشورا را روز مصیبت و گریه اش قرار بدهد خداوند او را در قیامت شادمان می کند و هر کس عاشورا را روز برکت بداند و برای خودش چیزی ذخیره کند خدا آن مال را بی برکت می کند.
💠اما برای کار دوم که گفتند روز عاشورا را روز عید بگیرند، گفتیم که همان روز حزن و اندوه اهل بیت باید باشد.😔
💠اما برای کار سوم روزه گرفتن، روایتی است در کتاب ″وسائل الشیعه، ج۱۰، ص۴۶۰″ که از امام صادق (ع) سوال شد راجع به روزه گرفتن روز تاسوا و عاشورا؟
امام فرمودند که تاسوا روز محاصره امام حسین بود که پسر ابن مرجان لشکرش خوشحال شده بود که امام حسین را محاصره کردند و امام حسین (علیه السلام) ضعیف شده بود و روز عاشورا هم روزی بود که جنگ ها بود.
بعد امام صادق می فرمایند؛ آیا می شود به نظرت چنین روزهایی که روز محاصره و شهادت امام حسین هست را روزه گرفت؟ نه، به خدای کعبه، نه! این روز، روز روزه گرفتن نیست بلکه روز حزن و اندوه هست.
🔹 ادامه دارد ...
۴۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبرِ خدا بود ؛
اما در بازار راه می رفت ، سخت میشد تشخیص داد که با کسی فرق کند !
نمی گذاشت کسی دستش را ببوسد
میگفت این رسم شاهان است...
می گفت من هم یکی از خودتان هستم
مثل همه بود و مثل هیچکس نبود.
آری ما پیرو چنین پیامبری هستیم
#شهادت_پیامبر_اکرم ﷺ
#ماه_صفر
#حضرت_محمد ﷺ #پیامبر_اکرم صلی الله علیه واله
─┅═༅𖣔🖤𖣔༅═┅─
@outad_313
─┅═༅𖣔🖤𖣔༅═┅─
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شهادت_حضرت_پیامبر
🥀ما چنین دلسوزی رو امروز از دست دادیم🖤
#پیامبر_اکرم
─┅═༅𖣔🖤𖣔༅═┅─
@outad_313
─┅═༅𖣔🖤𖣔༅═┅─
🔷نگاهی به شناسنامه امام حسن(ع) و پیغمبر اکرم(ص)
#پیامبر_اکرم #امام_حسن_مجتبی
─┅═༅𖣔🖤𖣔༅═┅─
@outad_313
─┅═༅𖣔🖤𖣔༅═┅─
💠 آیت الله بهجت رحمة الله علیه:
اگر در راه #امام_زمان باشیم چنانچه به ما ناسزا هم بگویند نباید ناراحت شویم بلکه همچنان باید در آن راه حق و حقیقت ثابت قدم و استوار بوده و در ناملایمات صبر و استقامت داشته باشیم.
─┅═༅𖣔🦋𖣔༅═┅─
@outad_313
─┅═༅𖣔🦋𖣔༅═┅─
♨️دعای برای ظهور بر هر مکلفی واجب است!
💠صاحب مكیال نقل میكند:
🔸حضرت #امام_حسن مجتبی علیه السلام در عالم خواب یا مکاشفه به مرحوم میرزای ایمانی فرمودند:
«بر فراز منابر به مردم بگویید توبه کنند و برای تعجیل ظهور حضرت حجّت عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا نمایند.
دعا برای ظهور حضرت مهدی عجل الله فرجه همانند نماز میّت نیست که واجب کفایی باشد و با انجام دادن عدّه ای وظیفه از دیگران ساقط شود.
بلکه دعا برای ظهور حضرت حجت مانند نمازهای یومیه است که بر تمام مکلّفین #واجب است آن را انجام دهند.»
سپس فرمودند: «برای ظهور آن حضرت دعا کنید!»
📚مکیال المکارم، ج 1، ص 438.
صحیفة مهدیّه، ص 51
#اللهمعجللولیکالفرج
─┅═༅𖣔🦋𖣔༅═┅─
@outad_313
─┅═༅𖣔🦋𖣔༅═┅─
روضه خانگی - پیامبراکرم(ص) - 2059.mp3
3.2M
🎙سلام ای خفته گان در مدینه...
🔻روضه #پیامبراکرم(ص)
⏱#ده_دقیقه | 05:10
👤استاد ناصر #رفیعی
💡 کانال روضههای کوتاهِ کاملِ خانگی
@RozeKhanegee
مداحی_آنلاین_میبینم_روزی_که_قرآن_به_سر_نیزه_رود_محمود_کریمی.mp3
6.87M
میبینم روزی که قرآن به سر نیزه رود
در عالم نیست کسی فریاد حیدر شنود
میبینم روزی که پشت درب خانهی زهرا
با آتش از دشمن برپا بشود محشر کبری
#زمینه🔊
#شهادت_پیامبر_اکرم(ص)🏴
#محمود_کریمی🎙
♨️ @Maddahionlin 👈