پاتوق معرفی کتاب
🌐 #اخبار_کتاب 📖 انتشار کتاب 📚“آیا محمد (ص) پیامبر است؟ در آمریکا نوشته دکتر محمدحسن قدیری ابیانه ا
#تکمیلی
به گزارش رهیافتگان (پایگاه جامع مبلغین و تازه مسلمانان ) به همت اداره کل همکاری های فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع) کتاب “?Is MOHAMMAD A PROPHET” از آثار برگزیده اولین جشنواره فرهنگی هنری اهل بیت(ع) ــ جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) ــ به همت مجمع جهانی اهل بیت(ع) و به وسیله “انتشارات اهل بیت” در شهر “دیربورن هایتس” ایالت “میشیگان” آمریکا به چاپ رسیده بود.
آن کتاب به وسیله دکتر «محمدحسن قدیری ابیانه» تألیف و در جشنواره شرکت داده شد و هم اکنون با شماره شابک: ۰ـ۰۰ـ۹۴۶۸۶۴ـ۱ـ۹۷۸:ISBN در دسترس قرار دارد و علاقمندان می توانند آن را از طریق سایت آمازون نیز خریداری کنند.
شایان ذکر است اولین جشنواره فرهنگی ــ هنری اهل بیت(ع) با عنوان “جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص)” در سال ۱۳۹۳ به همت مجمع جهانی اهل بیت(ع) برگزار شد.
این جشنواره در واکنش به هجوم تبلیغی به پیامبر اکرم(ص) و استفاده دشمنان از ابزارهای فرهنگی و هنری، برگزار شد و در پنج رشته “فیلم کوتاه داستانی”، “فیلم کوتاه مستند”، “فیلمنامه”، “پویانمایی (انیمیشن)” و “تألیف و ترجمه کتاب به زبان انگلیسی” با موضوع «پیامبر رحمت و عدالت حضرت محمد مصطفی(ص)» برپا گردید و با استقبال کم نظیر هنرمندان و اندیشمندان مواجه شد.
بخش تألیف و ترجمه کتاب جشنواره در دو شاخه زیر برگزار شد:
۱٫ حیات و سیره پیامبر اکرم(ص) با تأکید بر جلوه های انسانی و رحمانی.
۲٫ پاسخ به شبهات و سؤالات موجود در جوامع غربی درباره پیامبر اکرم(ص).
پس از دریافت آثار و داوری، ۹ اثر در بخش سیره و ۵ اثر در بخش پاسخ به شبهات برگزیده شدند. کتاب “آیا محمد یک پیامبر بود؟” اثر دکتر «محمدحسن قدیری ابیانه» و کتاب “حقوق مؤمنان از دیدگاه خاتم پیامبران(ص)” تألیف دکتر «ابراهیم شفیعی سروستانی» از کتاب های برگزیده بخش دوم بودند.
💬منبع: کانال دکتر محمدحسن قدیری ابیانه⬇
sapp.ir/ghadiri1404
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
پاتوق معرفی کتاب
⏰ #دقایقی_با_کتاب 📚 📖 کتاب 📝 #نامه_ای_به_خواهرم را با هم ورق می زنیم📃 💬قسمت (۷) 📌کانال نویسنده کتا
⏰ #دقایقی_با_کتاب 📚
📖 کتاب 📝 #نامه_ای_به_خواهرم را با هم ورق می زنیم📃
💬قسمت (۸)
📌کانال نویسنده کتاب:
🔗 @ostad_edalatian
۱_ بی حجابی خانم ها چه ضرری برای دیگران دارد؟6⃣
🔰 ه)کم شدن ارزش و احترام زن در خانواده و جامعه(۱)
هنگامی که زنان در جامعه خودآرایی و خودنمایی نکنند و زینت و آرایش و دلربایی را به محیط خانواده محدود کرده، ویژه #همسران خود قرار دهند، هر مردی برای همسر خود ارزش و احترام لازم را قائل است و نعمت زیبایی وسیله ای برای گرمی زندگی و حفظ حرمت همسران میشود اما زمانی که این کار همگانی شود و هر مردی به راحتی از ده ها زن در کوچه و خیابان با نگاه و ارتباط نادرست بهره ببرد، دیگر حرمت جایگاه زنان و نقش اصلی امتیازات واقعی آن به فراموشی سپرده خواهد شد و زنان تنها وسیله ای میشوند برای کامجویی مردان و در چنین شرایطی است که ممکن است مردی در کمال بی انصافی و نمک نشناسی به همسر خود بگوید:«زن هر چه بخواهم در کوچه و خیابان ریخته است».
چه زشت است این تعبیر و چه سنگین است جرم کسانی که سبب میشوند ارزش زن، تا این حد پایین بیاید.
و از این دردناک تر سوءاستفاده پول پرستان و دنیاطلبان از دختران و زنان و تبدیل کردن آنان به کالا و بلکه کمتر از کالاست...
⬅ادامه دارد...
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
پاتوق معرفی کتاب
📕 معرفی کتاب «مربع های قرمز» 📜خاطرات شفاهی «حاج حسین یکتا» از دوران کودکی تا پایان دفاع مقدس ✏مولف
سلام. تا کنون ۷ نفر کتاب«مربع های قرمز» که داغِ داغِ و تازه از اولین چاپ خودش بیرون اومده را خریده اند، ☺فکر میکنم باز هم خریدار داشته باشه،
مگه نه⁉
@book_room
پاتوق معرفی کتاب
📊مجموعه برنامه های پیشنهادی و کاربردی مبتنی بر رهنمودهای «رهبر معظم انقلاب» در جهت گسترش #فرهنگ_کتاب
📊مجموعه برنامه های پیشنهادی و کاربردی مبتنی بر رهنمودهای «رهبر معظم انقلاب» در جهت گسترش #فرهنگ_کتابخوانی 📚
6⃣ 📝«تلخیص آثار خوب»
💡مقدمه:
با توجه به انبوه اطلاعات منتشر شده و حجم عظیم انتشارات در دنیای امروز، مخاطبان ناگزیرند با عنایت به کمبود زمان، اطلاعات موردنیاز خود را در کم ترین مدت و با صرف حداقل هزینه به دست آورند. ◀یکی از راهکارهای حل این پدیده، #خلاصه_نویسی و چکیده نویسی آثار منتشر شده می باشد.
✒خلاصه نویسی برخی از آثار پرحجم که شهروندان اغلب به دلیل کمبود وقت و گرفتاری، فرصت لازم را برای مطالعه آن به دست نمی آورند، فعالیتی است که امروزه در جهان رایج است.
✅📖ضمن اینکه مطالعه خلاصه یک کتاب اغلب شخص را به مطالعه اصل اثر ترغیب می نماید.
✅ مقام معظم رهبری با اشاره به این نکته می فرمایند:
«یک پیشنهاد هم عرضه کتاب های #جیبی وکوچک است؛ الان خلاصه کردن کتاب های بزرگ و ساده کردن کتاب های دشوار، در دنیا معمول است. البته این کار را بیشتر برای خاطر آموزش زبان می کنند، اما عملاً کتاب خلاصه می شود. داستان های بزرگ را خلاصه وکوتاه می کنند. مثلا داستان #بینوایان را در یک جزوه ی صد و پنجاه صفحه ای در می آورند، که داستان شیرینی خواهد بود و همه کس هم می خواند. اگر این کار راه بیفتد، خوب است.» ۱۳۷۶/۸/۱۹
🔰طرح ها و برنامه های اجرایی در این باره در روزهای آینده در کانال ارسال خواهد شد.
💬منبع: کتاب اندیشه ناب
#سخن_ولایت
#طرح_های_پیشنهادی_ترویج_کتابخوانی👇
🔗 @plan_book_room
⬅ادامه دارد...
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
⏰ #دقایقی_با_کتاب 📚
👺گام های شیطانی اینستاگرام! آرام آرام شما را منحرف میکند🙇
📲 #شبکه_های_اجتماعی نظیر اینستاگرام به شکلی طراحی شده که مخاطب خود را 🚶آهسته آهسته به سمت محتوای #جنسی می کشاند، یعنی در مرحله اول، تماشای یک فیلم مبتذل را به شما پیشنهاد نمی دهد. در ابتدا تصاویری بدون پوششِ مناسب از چهره ی نامحرم به نمایش می گذارد. آن قدر زمینه تماشای این تصاویر را برای شما فراهم می کند و همچون «رگبار» این تصاویر را به سمتتان می فرستد که اگر اولی و دومی و سومی را باز نکنید، چهارمی را باز خواهید کرد و اگر خیلی مقاومت کنید، آن قدر به کارش ادامه خواهد داد تا مقاومت شما را بشکند و در نهایت 👀گناهِ نگاه به نامحرم را پیش چشم شما عادی می کند، همین که شما با بازکردن تصاویر پیشنهادی، به #اینستاگرام چراغ سبز نشان دهید، در مرحله بعد تصاویری با 🔞پوشش های نامناسب تر به نمایش خواهد گذاشت. این روال ادامه پیدا خواهد کرد و نهایتاً به نمایش *محتوای برهنه و حیوانی* خواهد رسید.😬
😎به احتمال زیاد بادی به غبغبتان انداخته اید و می گویید ما کاری با تصاویر ناسالم اینستاگرام نداریم. بله قبول!
🤔اما حاضرید قسم بخورید حتی یکبار هم تصویری نامناسب در اینستاگرام ندیده اید و یا بعداً نخواهید دید؟
🚗🚧حاضرید ماشینتان را چسبیده به پرتگاهِ یک دره ی خطرناک پارک کنید⁉ قطعاً نه! پس چطور خودتان را کنار #پرتگاه_دره_ی_اینستاگرام مستقر می کنید؟
🚶🔥مثال اینستاگرام و... مثال همان گام های شیطانی است که در صفحات قبل خواندیم، ما که می دانیم این فضا ما را به سمت #گناه خواهد کشاند، از همان ابتدا از آن فاصله بگیریم.
👈البته ما فقط اینستاگرام را مثال زدیم، ممکن است ده ها برنامه مشابه آن هم موجود باشد. تشخیص با خود شماست.
💥پس گفتیم اینستاگرام به شکلی #طراحی شده که آهسته آهسته کاربر خود را به سمت «فرهنگ تبرّج و برهنگی» سوق می دهد. شخص، پس از اینکه مدتی را در این فضا گذراند، قُبح گناه و بسیاری از کارهای خلاف #حیا نزدش شکسته خواهد شد.
🔴ما در صفحه بعد(تصاویر در کتاب موجودند)، تصاویر صفحه مجازی یک خانم چادری را آورده ایم که سال پیش وارد اینستاگرام شده، سیر موضوعی پست های او را بررسی کنید که از کجا به کجا کشیده شده، تغییر موضوعات تصاویر بدین ترتیب است:
1⃣ تصاویر شهدا و سوژه های #مذهبی
2⃣ تصاویری از مفهوم #عشق
3⃣ تصاویر #روزمره خود شخص(بدون ژست و جذابیت)
4⃣ تصاویر شخصی با #ژستِ_خاص
5⃣ تصاویر شخصی با #نمایش_جذابیت
6⃣ تصاویر شخصی با #آرایش_تند
7⃣ و ...
📵این یک نمونه واضح از تأثیر شبکه های مجازی بر حیاست. همین اتفاق با ما هم خواهد افتاد، امّا فرآیند آن، آنقدر جذاب است که متوجه آن نخواهیم شد.
📒منبع: کتاب «شاخه نبات، راهکارهای مدیریت نگاه و شهوت برای آقا پسرها» 📃صفحه ۵۰ الی ۵۲
✅تهیه و #خرید_کتاب «شاخه نبات» با #تخفیف ۴۰ درصدی از طریق کانال زیر👇
🔗 sapp.ir/targolbook
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
پاتوق معرفی کتاب
⏰ #دقایقی_با_کتاب 📚 👺گام های شیطانی اینستاگرام! آرام آرام شما را منحرف میکند🙇 📲 #شبکه_های_اجتماعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#بازنشر
📝بمناسبت فرارسیدن #شهادت_امام_صادق(ع)
☑معرفی کتاب «پیشوای صادق»
برگرفته از سخنان حضرت آیت الله خامنه ای
معرفی بیشتر و دانلود PDF در👇
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
پاتوق معرفی کتاب
#بازنشر 📝بمناسبت فرارسیدن #شهادت_امام_صادق(ع) ☑معرفی کتاب «پیشوای صادق» برگرفته از سخنان حضرت آیت ا
🔳 بمناسبت فرارسیدن شهادت حضرت امام صادق(علیه السلام) 🔳
☑ معرفی کتاب «پیشوای صادق»
💬سخنران: سید علی خامنه ای
📖ناشر کتاب : دفتر نشر فرهنگ اسلامی
📑تعداد صفحات: 99
💠در دوران مبارزه با رژیم ستم شاهی و در زمانی که رهبری جامعه مهم ترین مساله نهضت اسلامی بود، رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای (دامت برکاته) چند سخنرانی درباره تحلیل زندگانی امام ششم (ع) ایراد کرد که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تحت عنوان «پیشوای صادق(ع» با همکاری واحد ایدئولوژی روزنامه جمهوری اسلامی تنظیم و منتشرگردید. تاریخ دقیق انجام سخنرانی معلوم نیست ولیکن بین سال های 45تا 50 شمسی بوده است. محتوای کتاب هرچندمختصر است، اما یکی از بهترین تحلیل های سیاسی درباره عملکرد امام صادق (ع) شمرده می شود.
#تاریخ_اسلام
#امام_صادق(ع)
#تحلیل_سیاسی
#تاریخ_ائمه
📥برای مطالعه می توانید فایل این کتاب را از همین کانال دانلود کنید👇
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
پیشوای صادق√.pdf
918.9K
📥 #دانلود_کتاب «پیشوای صادق»
✅تحلیل زندگی و مبارزه ی تشکیلاتی امام صادق(علیه السلام) با بیان رهبر معظم انقلاب
#PDF
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room
مرجع PDF کانال👇
@pdf_book_room
پاتوق معرفی کتاب
⏰ #دقایقی_با_کتاب 📚 📖 کتاب 📝 #نامه_ای_به_خواهرم را با هم ورق می زنیم📃 💬قسمت (۸) 📌کانال نویسنده کتا
⏰ #دقایقی_با_کتاب 📚
📖 کتاب 📝 #نامه_ای_به_خواهرم را با هم ورق می زنیم📃
💬قسمت (۹)
📌کانال نویسنده کتاب:
🔗 @ostad_edalatian
۱_ بی حجابی خانم ها چه ضرری برای دیگران دارد؟7⃣
🔰 ه)کم شدن ارزش و احترام #زن در #خانواده و #جامعه (۲)
چقدر تأسف آور است که می بینیم برای فروش یک مجله و بدست آوردن پول بیشتر، از چاپ عکس یک خانم روی جلد آن استفاده میکنند و برای جلب مشتری بیشتر فروشنده خانم در فروشگاه می گذارند و برای افزایش تماشاچیان یک فیلم کسانی را که حاضرند خودنمایی بیشتر کنند به کار میگیرند. آیا این استفاده ابزاری از زن توهین به مقام زن نیست؟ و آیا زنانی که خود را از #نگاه دیگران حفظ نمی کنند باعث این بی حرمتی ها نسبت به خود و دیگر زنان نشده اند؟
موضوع #ابزار_شدن زنان و استفاده از چهره و زیبایی آنان به حدی گسترش یافته که گاهی در جراید می خوانیم حتی زنانی که به نظر میرسد، انسانهایی هنرمند، مفید و آگاهی بخش هستند، خود به این حقیقت تلخ اعتراف میکنند.
💬به این عبارات که اعترافات تلخ یک هنرپیشه معروف سینماست توجه کن:
”من خودم را ستاره به معنی کسی که فروش یک فیلم را تضمین کند نمی دانم منتقدان مطبوعات و نشریات در نقد فیلمهای من زیاد به بازی هایم توجه نمی کنند. این روزها احساس بدی به من دست داده است. خیلی بد است که یک #بازیگر به این نتیجه برسد که تماشاگران صرفاً برای دیدن چهره اش به سینما می آیند نه به خاطر بازی اش، خودم به این نتیجه تلخ رسیده ام که باید در بازی هایم تجدید نظر کنم“.
👈آری این نتیجه بسیار تلخ است که به جای توجه به #هنر ، #علم ، #تلاش و فعالیت های صحیح و رشد آور، توجه جامعه به چهره ها و هوسرانی ها معطوف شود، اما باید پاسخ این سوأل را بیابیم که چه کسانی به این سوءاستفاده ها و این بی حرمتی ها دامن میزنند و چه شیوه پوشش و حضوری زمینه ساز این تلخی هاست؟
آیا اگر زنان جز با رعایت پوشش و وقار لازم حاضر به حضور در اجتماع نباشند و از عشوه گری و برخوردهای سبکسرانه و وسوسه انگیز پرهیز کنند و اجازه استفاده ابزاری از خود را به دیگران ندهند، بازهم این رویدادهای تلخ تکرار میشود؟
⬅ادامه دارد...
📚کانال«پاتوق معرفی کتاب»📖
@book_room