eitaa logo
روابط عمومی پلیس
11.6هزار دنبال‌کننده
90.8هزار عکس
25.5هزار ویدیو
308 فایل
لینک کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺 سپاه: اقامتگاه نظامیان آمریکایی و چند جنگنده در اردن، سامانه پدافند هوایی پاتریوت، یک بالن جاسوسی و اقامتگاه تروریست‌های امریکایی در اربیل منهدم شدند 🔹روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مردم عظیم الشان و فداکار ایران اسلامی؛ ایستادگی مثال‌زدنی شما هر روز حقیقت را در عالم پرفروغ‌تر و ظلم و استکبار را منزوی تر می‌کند. رزمندگان به پیروزی نهایی امیدوارتر و دشمنان بشریت را مایوس‌تر می‌نماید. 🔹فرزندان غیرتمند شما در نیروی هوافضای سپاه در ادامه عملیات تنبیهی خود، در موج ۲۷ عملیات نصر۲ با رمز مبارک "یا اباصالح المهدی ادرکنی" با یک حمله کوبنده دیگر به پایگاه آمریکا در الازرق اردن، به چند جنگنده خسارات اساسی وارد آوردند و با در هم کوبیدن یک اقامتگاه نظامیان آمریکایی تعدادی از آنها را کشته و مجروح کردند. 🔹 رژیم آمریکای کودک‌کش، به ملت خود و دیگران در مورد تعداد کشته‌ها به وضوح دروغ می‌گوید، مراکز تحقیقاتی و رسانه‌ها را به تحقیق میدانی در این مورد دعوت می‌کنیم. 🔹 در عملیات غافلگیر کننده دیگر، رزمندگان اسلام یک سامانه پدافند هوایی پاتریوت و یک بالن جاسوسی رژیم کودک‌کش آمریکا در اربیل را منهدم و اقامتگاه تروریست‌های امریکایی را مورد هدف قرار دادند. 🔹 رژیم زورگو و غیرقانونی آمریکا در صورت ادامه شرارت با پاسخ های متفاوتی مواجه خواهد شد.
دیدار وزرای خارجه ایران و چین 🔹عراقچی و وانگ یی، در حاشیه نشست شورای وزیران سازمان همکاری شانگهای در قرقیزستان با هم دیدار کردند.
سرهنگ تاجیک: عملیات اخیر سپاه حذف اهداف راهبردی بود سخنگوی عملیات وعده صادق ۳ در جنگ تحمیلی دوم: عملیات اخیر صرفاً یک حمله نبود؛ حذف اهداف راهبردی بود: •سامانه پاتریوت •بالن جاسوسی •آشیانه جنگنده‌ •اقامتگاه نظامیان •مقر تروریست‌ها همگی در فهرست اهداف منهدم شده قرار گرفتند.
15.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 عراقچی: ایران نشان داده زیر بار قلدری آمریکا نخواهد رفت و به هیچ وجه به زبان زور و فشار و تهدید پاسخ نمی‌دهیم. 🔹نه از تهدید می‌ترسیم و نه زیر بار فشار می‌رویم و زبان تهدید را تحمل نمی‌کنیم. یک سیاست اصولی داریم و به آن ادامه می‌دهیم. حفظ مردم ایران و حفظ منافع ایران در تنگه هرمز جزو اصول ماست و ما دنبال می‌کنیم. 🔹بین ما و آمریکا مشکل میانجی وجود ندارد بلکه مشکل مشکل رویکردهای آمریکاست. 🔹تا وقتی اهداف و خواسته‌های به حق مردم ایران محقق نشود طبیعی است به حرکت خود ادامه می‌دهیم.
🔺 معادله جدید؛ به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک نیروی آمریکایی 🔹 سرلشکر علی عبداللهی، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: قاعده‌ای را که پیش از این هم عملیاتی‌بودن آن را به دشمن ثابت کرده بودیم از این لحظهٔ معادله قطعی و ابلاغ‌شدهٔ میدان نبرد می‌دانیم: در ازای به شهادت رساندن هر یک از شهروندان سربلند ایران اسلامی، یک نیروی آمریکایی به درک واصل خواهد شد. 🔹بلیت‌‌های رایگان و مستقیم به جهنم برایتان تدارک دیده‌ایم.
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 پنجره متفاوتی به اشک‌های عاشقان رهبر شهید انقلاب هنگام اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران» در مسجد جمکران
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 خبرنگار: شما دربارهٔ منفجر کردن نیروگاه‌های غیرنظامی و پل‌ها صحبت می‌کنید؛ بخش زیادی از جهان متمدن آن را جنایت جنگی می‌دانند؛ شما هم همین‌طور می‌دانید؟ 🔸 رئیس‌جمهور جنگ‌طلب امریکا: به آن سؤال پاسخ نمی‌دهم. شما با کدام رسانه هستید؟ 🔸خبرنگار: نیویورک تایمز. 🔸ترامپ: همان طور که فکر می‌کردم؛ نیویورک‌تایمزِ در حال افول.
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 حسینی بای در بحبوحه تهدیدات و نبرد هرمز به دل تنگه هرمز رفته است 🔹تنگه بسته است و در دست نیروهای مسلح کشورمان است
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: آمریکایی‌ها بدانند در مقابل هر اقدام آمریکایی، پاسخی همراه با عزت و افتخار از سوی نیروهای مسلح ما مشاهده خواهد شد. 🔹بدون شک اقدامات و پاسخ‌های ما پشیمان‌کننده و دردناک خواهد بود. 🔹به مردم آمریکا می‌گویم که از سیاست‌مداران خود راستگویی را مطالبه کنند.
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 دقیقا کدام پایگاه‌های دشمن آمریکایی را در هم کوبیدیم؟
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 ما فاتحان بی‌رقیب این میدانیم 🔹 شب ۱۴۶ حضور گسترده مردم در خیابان‌ها