eitaa logo
روابط عمومی پلیس
12.6هزار دنبال‌کننده
72هزار عکس
21.7هزار ویدیو
250 فایل
لینک کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 جنگ اطلاعاتی یا جنگ شناختی؟  🔸 جنگ اطلاعاتی معمولاً با جنگ شناختی اشتباه گرفته می‌شه، ولی فرقشون اینه: جنگ اطلاعاتی دنبال کنترل جریان اطلاعاته، اما جنگ شناختی با ذهن مردم سروکار داره و یه حوزه کاملاً مجزاست.       🌹 🌹 🆔 @PR_Police
🔹آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی: شب نیمه شعبان «لیله القدر» است ◽️امام باقر(ع) فرمود که با فضیلت ترین شب پس از لیلة القدر شب نیمه شعبان است که خداوند در این شب فضل خویش را بر بندگانش ارزانی می دارد. ◽️با تولد ولی خدا بهترین برکات بهره مردم می گردد، زیرا او خیر أهل الأرض است و اثر وجودی بهترین انسان زمین تمام زمین و ساکنانش را بهره مند می‌سازد. ◽️نیمه شعبان، شب مبارکی است که در فضائل شباهت بسیاری به لیالی قدر دارد و همان گونه که در برتری شب های قدر فرموده اند که:"فإنّها لیلة آلی الله علی نفسه الا یردّ سائلاً له فیها ما لم یسأل معصیة."
🔸 اعمال شب نیمه شعبان
🔻پذیرایی از زائرین مسجد مقدس جمکران و عاشقان امام زمان(عج) در موکب المهدی(عج) شهدای انتظامی در جوار مسجد مقدس جمکران ✅هم اکنون 🌹 🌹 🆔 @PR_Police
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 🕒 11:09 1404/11/14 📝پخش خبر سی و پنجمین دوره مسابقات قران کریم نیروهای مسلح در شبکه سراسری خبر با درخشش قاریان و حافظان فراجا در این دوره از مسابقات و مصاحبه سرتیپ دوم محمد بهرامی معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی با این بخش خبری 🌹 🌹 🆔 @PR_Police
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حواسمون نبود که بچه‌هامون دارن پای رسانه‌های بیگانه بزرگ میشن و این جعل بزرگی که درباره تاریخ معاصر صورت گرفته رو باور کردن! چقدر این صحبت‌های دغدغه‌مندانه مهدویان دقیق بود؛ و ما امروز چقدر به تکثیر این نگاه و این دغدغه و تلاش برای جبران خطای گذشته نیازمندیم.
🌍🌍🌍 🌐 برای ثبت در تاریخ می‌نویسم: هیچ وقت، فاصله حق و باطل انقدر نبوده! یک طرف ترامپ مجرم جنسی قمارباز مست بددهن و بی‌خانواده و کودک‌آزار و آدم‌ربا و قاتل ۷۰هزار انسان فقط در غزه! یک طرف عالم بزرگ درجه یک نورانی جانباز پاسدار قرآن ساده‌زیست زاهد عارف اگر در میان این دو طرف طرف حق را پیدا نکردی لشکر شیطان به تو سلام می‌کند... ‌
🔴 در یکسال گذشته درباره مذاکره با آمریکا چه فرموده‌اند: ◀️ ۱۴۰۳/۱۱/۱۹: استثنائی [که در مذاکره] که وجود دارد آمریکا است. چرا استثنا است؟ مذاکره‌ی با آمریکا در رفع مشکلات کشور ندارد؛ این را باید ما درست بفهمیم. این‌جور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود؛ نخیر، از مذاکره‌ی با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود. دلیل: . با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد؛ مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست. ◀️ ۱۴۰۳/۱۲/۱۸: اینکه بعضی از دولتهای قلدر اصرار به مذاکره میکنند، مذاکره‌ی آنها برای حلّ مسائل نیست، برای است. [میگویند] مذاکره کنیم تا آنچه را که میخواهیم، بر طرف مذاکره ــ که آن طرف میز نشسته ــ تحمیل کنیم؛ اگر قبول کرد که چه بهتر، اگر قبول نکرد جنجال راه بیندازیم که اینها از میز مذاکره فاصله گرفتند، از پای میز بلند شدند! مذاکره برای آنها راهی است، مسیری است برای طرح توقّعات جدید. ◀️ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲: من میخواهم عرض بکنم اگر هدف از مذاکره رفع تحریم است، مذاکره‌ی با این دولت آمریکا نخواهد کرد. یعنی تحریمها را برنمیدارد، [بلکه] را کورتر خواهد کرد؛ فشار را افزایش خواهد داد. مذاکره‌ی با این دولت، را افزایش خواهد داد. ◀️ ۱۴۰۴/۰۲/۳۰ : در [زمان] ریاست جمهوری (شهید رئیسی)، در اوّلین مصاحبه‌ای که کرد، خبرنگار از ایشان پرسید که آیا شما با آمریکا مذاکره میکنید؟ و بدون هیچ ابهامی گفت: خیر؛ و نکرد. اجازه نداد که بتواند بگوید که من با تهدید، با تطمیع، با حیله توانستم ایران را پای میز مذاکره بکشانم؛ نگذاشت. ◀️ ۱۴۰۴/۰۳/۲۸: ملّت ایران در مقابل محکم می‌ایستد ــ همچنان که تا حالا ایستاده ــ در مقابل (هم) محکم می‌ایستد. ◀️ ۱۴۰۴/۰۶/۰۲: می‌خواهد که ایران آمریکا باشد. ملّت ایران از چنین بزرگی بشدّت رنجیده میشود و در مقابل آن کسانی و آن کسی که چنین توقّع غلطی از ملّت ایران دارد، با همه‌ی قدرت می‌ایستد. جنگ اخیر هم به خاطر همین بود. ◀️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۱: در وضع کنونی، با دولت آمریکا، اوّلاً به منافع ملّی ما نمیکند، هیچ سودی برای ما ندارد، هیچ ضرری را هم از ما دفع نخواهد کرد ... این اوّلاً. طرف کرده که اگر مذاکره نکنید، چنین و چنان خواهد شد، بمباران میکنیم، چه میکنیم؛ از این حرفها؛ یک خرده مبهم،‌ یک خرده صریح؛ یعنی تهدید: یا مذاکره کنید یا اگر مذاکره نکردید، چنین و چنان خواهد شد! این تهدید است. خب قبول چنین مذاکره‌ای نشانه‌ی ایران اسلامی است. اگر چنانچه شما با این تهدید رفتید مذاکره کردید، معنایش این است که ما در مقابل هر تهدیدی فوراً میترسیم،‌ میلرزیم و تسلیم طرف مقابل میشویم؛ معنایش این است. این تهدیدپذیری اگر به وجود آمد، دیگر انتها نخواهد داشت.‌ ... یعنی قبول مذاکره‌ای را که با تهدید همراه است، باشرفی انجام نمیدهد،‌ هیچ سیاستمدار خردمندی هم آن را تصدیق نمیکند.
🔴شیخ نعیم قاسم: ایران آقای جهان است و پایدار خواهد ماند 🔹سالروز پیروزی انقلاب ایران را به مردم، رهبری و همه دست‌اندرکاران جمهوری اسلامی تبریک می‌گوییم. 🔹ایران آقای جهان است و پایدار خواهد ماند و می‌تواند در رویارویی‌ای که در این دوران جریان دارد، آمریکا و اسرائیل را شکست دهد؛ زیرا هر کس با خدای متعال باشد، جز پیروزی سرنوشتی نخواهد داشت. 🔹ما با سلطه آمریکایی مواجهیم که فراتر از جهان است، آیا باید این سلطه که حقوق ما را نقض می‌کند را متوقف کنیم یا تسلیم شویم؟ 🔹ما در مرحله دفاع از زمین، وجود و آزادی خود هستیم 🔹اگر نمی‌خواهید در برابر تجاوزگری دشمن مقابله کنید حداقل سکوت کنید و تجاوز را توجیه نکنید. 🔹بهانه اشغالگران تضعیف حزب الله است اما آنچه واقعاً می‌خواهند از بین بردن موجودیت ماست.