✍️ در مواجهه سلبی با پدیده بی حجابی کدام اولویت دارند:
برخورد با «مصادیق خیابانی» یا «شبکه مولّد بی حجابی»؟
📌 یکی از ویژگی های بسیار مهم قرآن کریم، تقویت نگاه راهبردی، جریانی و فرآیندی در انسان هاست. چه در مسائل و پدیده های مربوط به زندگی شخصی و چه پدیده های اجتماعی و سیاسی. این مسئله مصادیق فراوانی در قرآن دارد که تفصیل آن مجال دیگری می طلبد.
اما یکی از مصادیق این نوع نگاه قرآنی به پدیده ها، مسئله «حجاب» و شیوع «بی حجابی» در جامعه است. تأمل در آیات قرآن کریم در این زمینه گویای این حقیقت است که نگاه قرآن کریم به مسئله «حجاب» و برخورد با «فحشا» نیز عمدتاً نگاه «جریانی» و «شبکه ای» است، نه «مصداقی» و «جزئی». ادبیات قرآن کریم زمانی که در سوره مبارکه احزاب درباره ضرورت «حجاب» زنان سخن می گوید، ادبیاتش «تبیینی»، «اقناعی» و «نرم» است:
🔸 «يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلابِيبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحِيماً؛ اى پيامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو جلبابها (روسرىهاى بلند) خود را بر خويش فرو افكنند، اين كار براى اينكه (از آلودگان) شناخته شوند و مورد آزار قرار نگيرند بهتر است و (اگر تاكنون خطا و كوتاهى از آنها سر زده) خداوند همواره غفور و رحيم است.» (احزاب: 59)
اما بلافاصله در آیه بعد، زمانیکه درباره شبکه «بی حجاب ساز» (منافقان، بیماردلان و مرجفون) که به دنبال ترویج «فحشا» در جامعه هستند سخن می گوید، ادبیاتش بسیار تند، قاطع، صریح و تهدیدآمیز است:
🔸 «لَئِنْ لَمْ يَنْتَهِ الْمُنافِقُونَ وَ الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ وَ الْمُرْجِفُونَ فِي الْمَدِينَةِ لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ ثُمَّ لا يُجاوِرُونَكَ فِيها إِلاَّ قَلِيلاً * مَلْعُونِينَ أَيْنَما ثُقِفُوا أُخِذُوا وَ قُتِّلُوا تَقْتِيلاً * سُنَّةَ اللَّهِ فِي الَّذِينَ خَلَوْا مِنْ قَبْلُ وَ لَنْ تَجِدَ لِسُنَّةِ اللَّهِ تَبْدِيلاً؛ اگر منافقين و آنان كه در دلهايشان بيمارى است، و (همچنين) آنها كه اخبار دروغ و شايعات بى اساس در مدينه پخش می¬كنند، دست از كار خود برندارند تو را بر ضد آنان میشورانيم؛ سپس جز مدت كوتاهى نمىتوانند در كنار تو در اين شهر بمانند. * و از همه جا طرد میشوند، و هر جا يافته شوند گرفته خواهند شد و به قتل خواهند رسيد. * اين سنت خداوند در اقوام پيشين است و براى سنت الهى هيچگونه تغييرى نخواهى يافت.» (احزاب: 62-60)
📌 نمونه دیگر، آیات سوره مبارکه نور است که مجدداً هم موضوع «حجاب» و هم مسئله «جریان نفاق» و «بیماردل» در آن مورد بحث واقع شده است.
آیه 31 این سوره، مشخصاً به موضوع حجاب اشاره دارد و با ادبیاتی نرم از زنان مؤمنه می خواهد که چشم ها را از نگاه به نامحرم فروافکنند و حجابشان را نیز رعایت نمایند و زینت هایشان را در برابر نامحرمان آشکار ننمایند.
اما در عین حال ادبیات قرآن کریم در همین سوره، درباره «شبکه مولّد بی حجابی و فحشا»، که منافقان و بیماردلان هستند، ادبیاتی سلبی و تهدیدآمیز است. قرآن کریم در آیه 11 این سوره، برای توصیف منافقان از تعبیر «عُصبَة» (به معنای «گروه منسجم») استفاده نموده و سپس آنان را به عنوان «شبکه مولد فحشا»، تهدید به مجازات سخت در دنیا و آخرت می کند:
🔸 «إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيا وَ الْآخِرَةِ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ؛ كسانى كه دوست دارند فحشا در ميان مردم با ايمان شيوع يابد عذاب دردناكى براى آنها در دنيا و آخرت است، و خداوند مىداند و شما نمىدانيد.» (نور: 19)
📌 با این نگاه قرآنی باید گفت، پدیده بی حجابی هم مسئله ای سیاسی، هم امنیتی و هم فرهنگی است و به نظر می رسد مسئولان حکومتی باید بجای تمرکز بر روی «کشف حجاب های موردیِ خیابانی»، با «شبکه مولد کشف حجاب و فحشا» برخورد کند؛ اگر با ابعاد و اضلاع متنوع این شبکه، که عمدتاً به نوعی مرتبط با دشمن و شبکه نفوذ و نفاق هستند، برخورد قاطع صورت گیرد، آنگاه بدون اینکه «دوقطبی های اجتماعی فتنه انگیزی» در جامعه شکل بگیرد، بی حجابی های موردیِ کف خیابان نیز تا حد بسیار زیادی از بین خواهند رفت؛ برخی ابعاد و عناصر مؤثر این شبکه مولد بی حجابی و فحشا عبارتند از: «سلبریتی های هتاک»، «فضای مجازیِ رها (عمدتاً اینستاگرام و تلگرام)»، «شبکه نمایش خانگی» و «مافیای تولیدکننده و واردکننده و توزیع کننده لباسهای نامناسب».
👆آرزوی سقوط اسد از زبان سعد حریری
🔸️سعد حریری رهبر جریان المستقبل لبنان در سال ۲۰۱۲ چنان از فتوحات نظامی مخالفان نظام اسد ذوق زده شده بود که اینگونه صریح و آشکار وعده سقوط جمهوری عربی سوریه را می داد.
🔹غافل از این که نمیدانست قدرت اصلی منطقه اجازه سقوط متحد راهبردی خود را نخواهد داد.
🔸️حال که اعضای اتحادیه عرب دست از پا درازتر مجبور شدند ، نظام سوریه را به اتحادیه عرب بازگردانند ، دیدن این فیلم لذت صد چندان دارد.
ضمنا خودش سقوط کرد
💢شهادت رئیس مواد مخدر دریابانی هرمزگان در درگیری با قاچاقچیان
🔹اخبار تکمیلی تا دقایقی دیگر اعلام می گردد.
🌹شهادت رییس اداره مبارزه با مواد مخدر مرزبانی هرمزگان
🔹سرهنگ شهید مسعود پرکاس رئیس اداره مبارزه با مواد مخدر فرماندهی مرزبانی استان هرمزگان طی درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر در مرزهای آبی هرمزگان بر اثر اصابت مستقیم گلوله اشرار و سوداگران مرگ به فیض شهادت رسید.
🔹سرتیپ دوم بهادر اسماعیلی فرمانده مرزبانی استان هرمزگان با اعلام این خبر گفت: عصر امروز مرزبانان مبارزه با موادمخدر فرماندهی مرزبانی استان هرمزگان در راستای مبارزه با پدیده قاچاق مواد مخدر در آب های خلیج فارس با یک باند اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر درگیر و در این درگیری متاسفانه سرهنگ مسعود پرکاس رئیس اداره مبارزه با مواد مخدر مرزبانی استان هرمزگان بر اثر اصابت گلوله قاچاقچیان و سوداگران مرگ به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
🔹سردار اسماعیلی با اشاره به اینکه قاچاقچیان پس از درگیری اولیه و زخمی شدن تعدادی از اعضای باند از محل متواری شدند خاطر نشان کرد: تلاش مرزبانان برای تعقیب و دستگیری اعضای این باند ادامه دارد.
🔹فرمانده مرزبانی استان هرمزگان ضمن تبریک و تسلیت شهادت این مرزبان شجاع و فداکار با تاکید بر ادامه راه شهدا برای دفاع از مرزهای کشور تصریح کرد: قطعا انتقام خون این شهید بزرگوار را خواهیم گرفت و نخواهیم گذاشت خون این شهید پایمال شود
https://www.aparat.com/v/jZ6bJ
پیاده روی حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا ادیانی ریاست سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی در مسیر پاسگاه مرزی خانقاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راهکاری برای افزایش سرعت گوشی
#ترفند_موبایلی
@pr_police
♨️ سایت GPTGo یک مدل جستجوی هوش مصنوعی است که جستجوی Google را با پاسخهای ChatGPT ترکیب میکند.
با استفاده از GPTGo، میتوانید اطلاعات را در وب جستجو کنید. درست مانند استفاده از موتور جستجوی معمولی، اما با کمک هوش مصنوعی، chatGPT.
🌐 روابط عمومی پلیس
@pr_police
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢پخش خبر شهادت شهید مرزبان سرهنگ مسعود پرکاس از شبکه استانی مرکز خلیج فارس
پیامدهای بدحجابی
اگر پوشش اسلامی رعایت نشود ،خانواده آسیب می بیند .مردی که هر روز با انواع واقسام مدل ها و انواع چهره خانم ها روبرو است، انگیزه محبت و عشق به همسرش در او کاهش می یابد و بدین گونه خانواده در معرض آسیب قرار می گیرد .
وقتی کشش جنسی زیاد شد، مردان هرزه به نگاه بسنده نمی کنند و روابط جنسی نامشروع رخ می دهد؛ همان چیزی که امروزه در غرب بیداد می کند. آمار روابط جنسی نامشروع غرب رابه چالش کشانده و به مصیبت های ناگواری گرفتار کرده است، فرزندان نامشروع ، سقط جنین و....در این کشورها آمار بالایی دارد؛ در پی آن، میل به ازدواج و تشکیل خانواده از سوی مردان کم می شود چرا که بخش زیادی از نیاز جنسی خود را در جامعه فراهم می بینند.
بی حجابی ،غریزه جنسی را تحریک وطوفانی می سازد.این تحریک نه تنها کنترل وهدایت غریزه جنسی را مشکل می سازد بلکه مردان را به کانون خطر جدی برای زنانی که خودِ آنها آن را تحریک نموده اند، تبدیل می کند.
با کم شدن حجاب ،آمار خشونت علیه زنان نیز بالا می رود؛ امروزه در غرب آزارهای جنسی و مساله خشونت علیه زنان بیداد می کند.
افزایش تحریکات جنسی در جامعه فعالیت های مثبت جامعه را پایین می آورد؛ استعدادهایی که می تواند در خدمت تحقیق ،تعلیم وتعلم ،تفکر وسازندگی وبالندگی جامعه قرار گیرند در خدمت آنچه نباید قرار می گیرد.
حجاب صدفی است که گوهر گرانبهای هستی زن رادر برمی گیرد و بر شخصیت او می افزاید، زیرا بشر همواره آنچه را ارزشمند می داند، از دسترس دیگران دور نگه می دارد و با شیوه های خاص از آن مراقبت می کند، به همین جهت آنچه در همه جا یافت می شود ودسترسی به آن به آسانی صورت می پذیرد ارزش خود را از دست می دهد.
متاسفانه امروزه با رواج بی حجابی شخصیت انسانی زن به فراموشی سپرده شده وتنها به زیباییهای جسمی او توجه می شودو ارزش او تا حد یک کالای لوکس تنزل پیدا کرده است .
بی حجابی اذهان جامعه را به سوی امتیازات ظاهری وزیبایی های جسمی متوجه می سازد وارزشهای واقعی نظیر علم و اخلاق، اهمیت خود را از دست می دهند.بی حجابی ،معنویت را تضعیف واسباب انحطاط اخلاقی را پدید خواهد آورد.
تاثیر بی حجابی در فساد اخلاقی به حدی است که مستکبران وغارتگران با فاسد کردن اخلاق جوامع وشیوع فحشا همیشه از آن برای تسلط بر فرهنگ ملت ها سود برده اند وکاری کرده اند که اخلاق در همه جا ویران شود تا راه سیطره را بگشایند وهمت جوان، صرف اشباع غرایز شهوانی اش گردد و در این صورت است که اخلاق فرو می ریزد.
ارمغان شوم بی حجابی چیزی جز تنزل مقام زن از شخصیت اجتماعی او نیست؛ از سوی دیگر وقتی زن از اصالت انسانی خود عدول کرد، مورد طمع هوس ورزان وحیوان صفتان انسان نما قرار می گیرد ونا امنی در اجتماع، دامنگیر زنان جامعه می شود.زنی که با بدن بزک کرده در میان نامحرمان نمایان شود ،برای رسیدن به او دیگر به عشق وعاطفه ،علاقه قلب ومیل باطنی که عامل افزایش بهای معشوق است ،نیازی نیست .
در این صورت او با عینک عشق دیده نمی شود ،بلکه فقط برای ارضای امیال جنسی وشهوانی مورد طلب قرار می گیرد؛ در این وضعیت کرامت زن تا اندازه ای سقوط کرده که حتی مردان در طلب زنان نیستند بلکه زنان در پی مردان اند تا با ذلت وخواری خود را به آنان عرضه کنند.
کلام آخر اینکه: وقتی هویت زن را سیمای ظاهرش تشکیل داد و در صدد بود ظاهرش را به نمایش بگذارد، طبیعتا بعد ازمدتی، ظاهر رنگ می بازد و او احساس بی هویتی می کند؛ زن، جاذبه های خود را از دست داده و احساس افسردگی می کند.
برگرفته از: کتاب "دختران ومزاحمت ها" – نویسنده: "محمود اکبری"
#جهاد_تبیین
#حجاب_عفاف
#جهاد_تبیین
#پلیس_انقلابی
#تولیدی_عس_فارس