eitaa logo
روابط عمومی پلیس
11.6هزار دنبال‌کننده
91.5هزار عکس
25.7هزار ویدیو
308 فایل
لینک کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
42.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 موکب الحسین (ع) شهدای فرماندهی انتظامی استان قم در موقعیت مکانی پایانه مرزی مهران
41.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏷فیلم کوتاه ؛ جای خالی یک نفر 🔸جشنواره فرهنگی ، ادبی و هنری ره آورد پیاده روی اربعین حسینی نائب الزیاره شهدا فراجا
🔻▪️حماسه راهپیمایی اربعین 🔹رهبر شهید انقلاب ▪️🏴راه‌پیمایی اربعین حادثه‌ی بی‌نظیری است؛ ما نه ‌فقط در دوران خودمان در دنیا، بلکه در تاریخ هم سراغ نداریم یک چنین اجتماعی را هر سال، و هر سال گرم‌تر از سال قبل اتّفاق بیفتد.۱۳۹۸/۰۶/۲۷
🔻▪️حماسه راهپیمایی اربعین 🔹رهبر شهید انقلاب ▪️🏴راهپیمایی اربعین قوّت اسلام است، قوّت حقیقت است، قوّت جبهه‌ی مقاومت اسلامی است که این ‌جور اجتماع عظیم میلیونی راه می‌افتند به سمت کربلا، به سمت حسین، به سمت قلّه و اوج افتخار فداکاری و شهادت که همه‌ی آزادگان عالم باید از او درس بگیرند. ۱۳۹۸/۰۷/۲۱
🔻▪️حماسه راهپیمایی اربعین 🔹رهبر شهید انقلاب ▪️🏴اربعین جهانی شد و جهانی‌تر هم خواهد شد؛ این خون حسین‌بن‌علی است که بعد از ۱۴۰۰ سال دارد میجوشد و روزبه‌روز تازه‌تر میشود.۱۳۹۸/۰۶/۲۷
15.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 خاطره فرزند شهید سیدحسن نصرالله از اولین دیدار با رهبر شهید انقلاب 🔹سیدجواد نصرالله: آن زمان من در ایران بودم و پدرم که آمد، گفت: می‌خواهم تو را به جای بسیار زیبایی ببرم؛ یک قرار مهم داریم. از حرفش فهمیدم منظورش دیدار آقاست.
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦رئیس ستاد مرکزی اربعین: زائران از همه مرزها استفاده کنند، خصوصا در برگشت که با مشکل ازدحام و معطلی مواجه نشویم 🔹زائران مقررات راهنمایی و رانندگی را جدی بگیرند.
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردار رادن در پایانه مرزی خسروی در کرمانشاه: آماده باش فرماندهان استان‌های مرزی برای تامین امنیت زائران
تصادفات فوتی زائران اربعین به صفر رسیده است/ ۱۰ هزار نیروی پلیس مشغول ارائه خدمت به زوار هستند کرمانشاه - رئیس قرارگاه اربعین انتظامی کشور از کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی خبر داد و گفت: خوشبختانه از آغاز سفر اربعین تاکنون (۴ مرداد) هیچ تصادف منجر به فوتی برای زائران نداشته ایم. به گزارش خبرگزاری پلیس، سردار "محمد شرفی" در قرارگاه اربعین انتظامی کشور که با حضور سردار رادان فرمانده کل در مرز خسروی برگزار شد، اظهار داشت: علاوه بر کاهش ۱۰۰ درصدی تلفات رانندگی، در تصادفات جرحی نیز ۲۵ درصد کاهش داشته ایم. وی همچنین با اشاره به ثبت نام بیش از ۲ میلیون زائر برای تشرف به کربلا، خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر مشرف شده اند و ۴۰۰ هزار نفر آن ها به کشور بازگشته اند. سردار شرفی در خصوص وضعیت پارکینگ ها نیز گفت: با تلاش های صورت گرفته برای پارک ۴۰۰ هزار دستگاه خودرو ظرفیت ایجاد شده است تا مشکل جای پارک به حداقل برسد. رئیس قرارگاه اربعین فراجا تصریح کرد: در حوزه صدور گذرنامه هم تاکنون در این ایام ۳۰۲ هزار جلد گذرنامه عادی و ۶۸۰ ازار جلد گذرنامه زیارتی صادر شده است. وی در پایان با اشاره به اینکه ۱۰ هزار نیروی پلیس مشغول خدمت به زوار اربعین هستند، گفت: ۲۰ کمیته مرکزی و ۸ قرارگاه استانی نیز تشکیل و برنامه ریزی های لازم را برای خدمات رسانی هرچه بهتر به مردم مدیریت می کنند.
35.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدار صمیمانه سردار رادان فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با زائران اربعین در مرز خسروی
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رمی جمرات ۲ شیطان بزرگ در مسیر اربعین