eitaa logo
روابط عمومی پلیس
6.3هزار دنبال‌کننده
57.4هزار عکس
16.1هزار ویدیو
210 فایل
لینک کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 بیانیه جمعی از چهره های ضدانقلاب و منحرف ایرانی در حمایت از مولوی عبدالحمید گروهی از مثلا اندیشمندان ضدانقلاب با صدور بیانیه‌ای از مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان حمایت کرده و گفته‌اند: «مرزنشینان ایرانی در فرایند جنبش فراگیر و سراسری ایران تا کنون مقاومت گسترده‌ای در برابر استبداد حاکم از خود نشان داده‌اند. همزمان، علمای مذهبی اهل سنت ایران از هر طایفه و نژادی در قامت یکی از نمادهای مقاومت و پایداری جنبش مهسا به ميدان آمده‌اند». در این بیانیه به همراهی روحانیون اهل سنت به ویژه در کردستان و سیستان و بلوچستان اشاره شده و آمده: «در کردستان، عالمان دینی (ماموستاها) با ابداع و ابتکار درخشانی در جایی (غالبا در مساجد) جمع شده و عالمی از سوی جمع حاضر به پا ایستاده و متن بیانیه‌های آنان را خوانده است. در بلوچستان هم با مرکزیت مسجد مکی زاهدان و با محوریت یک عالم معتبر مذهبی جناب شیخ الاسلام مولوی عبدالحمید، مبارزات آزادی‌خواهانه ایرانیان ادامه یافته است». امضاکنندگان این بیانیه : 👇👇 حسن یوسفی اشکوری؛ هاشم آقاجری؛ محمدجواد اكبرين؛ میثم بادامچی؛ عبدالعلی بازرگان؛ رضا بهشتی معزّ؛ رحمان ليوانى؛ سروش دباغ؛ احمد علوى؛ رضا علیجانی؛ عبدالله ناصرى طاهرى؛ داریوش محمدپور؛ مهدی ممکن؛ یاسر میردامادی و صدیقه وسمقی. در پایان این بیانیه از ایرانیان داخل و خارج ایران خواسته شده از مولوی عبدالحمید برای آنچه مبارزه برای «آزادی، حاکمیت قانون، توسعه ملی، رفاه عمومی، عدالت اجتماعی، رفع تبعیض» و دیگر مطالبات معترضان در ایران است، حمایت شود.
💢برنامه آیین نکوداشت شهدای فراجا سال 1402 - 9 تیر 1402 را در تلوبیون ببینید http://www.telewebion.com/episode/0x74d30dd
♨️ سردار رادان: گارد ملی روسیه شباهت‌هایی با یگان ویژه فراجا دارد 🔸فرمانده کل فراجا: گارد ملی فدراسیون روسیه شباهت‌هایی با سازمان یگان ویژه، ‌نیروهای ویژه ضد تروریسم و رهایی گروگان فراجا دارد و یگان های رزمی را هم شامل می شود که آن یگان ها هم شباهت هایی با یگان تکاوری فراجا دارد. 🔸تفاهم نامه همکاری با گارد ملی مسکو با هدف توسعه همکاری‌های دوجانبه در زمینه آموزش و تبادل فناوری و تجربیات امضا شد.
11.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨چهلمین روز شهادت 5 تن از شهدای مرزبانی در برجک مرزی مزه سر را گرامی میداریم. روحشان شاد و یادشان گرامی🖤
🟩 ۱۰ تیرماه؛ سالروز آزادسازی شهر مهران ✅ دهم تیرماه بی‌گمان برگ زرینی در تاریخ ذهن مردمان این سرزمین نقش بسته و خاطره افتخار و غرور ملی یک ملت برای حراست از کیان و پاسداری از یک سرزمین برای همیشه در اذهان کوچک و بزرگ مردم شهر و روستا و ایل های غیور عشایر این خطه مرزی حک شده است. ✅ روزی پر افتخار و غرورآمیز که سمبل مقاومت، رشادت و شهامت مردمان مظلوم و صبور این دیار و همه پرستوهای خونین بال عملیات کربلای یک شده و امروز مهران آزاد و قهرمان، دروازه میلیون‌ها نفر برای رسیدن به وصل سرور شهداست و آرزوهای دیرینه همه برای زیارت کربلا محقق شده است. مهران قهرمان پیشانی توسعه و کلید طلایی افتخار دروازه عتبات عالیات ایلام که چند سالی است امن‌ترین گذرگاه و نزدیک‌ترین معبر برای رسیدن به وصال جانان و زیارت کربلا است در دهم تیرماه سال ۶۲ آزاد شد و رهبر کبیر انقلاب برای این افتخار ملی فرمودند "مهران را هم خدا آزاد کرد".
💢 صحبت های برانداز سوز رهبر انقلاب 🔹 جمعه نیست و شنبه است، تهران نیست و پاریسه... ✍️
22.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر زیبا و به حق سخن میگه🌺 قدری تامل و تفکر حتما ویدیو رو ببینین.
شهید حسن خموشی 🔸 تاریخ شهادت : 1393/03/14 🔸 محل شهادت : سیب و سوران 🔸 علت شهادت : درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر و اشرار 🔹 شهید حسن خموشی در طول مدت خدمت با جان فشانی ها و از خود گذشتگی های بی‌وقفه آسایش و امنیت را از اشرار و قاچاقچیان سلب نمود و بالاخره به آرزوی دیرینه خود در سالروز ارتحال ملکوتی بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۲۳ به درجه رفیع شهادت نائل آمد . 🌱 یاد و خاطرش گرامی