eitaa logo
روابط عمومی پلیس
5.7هزار دنبال‌کننده
54.8هزار عکس
15.5هزار ویدیو
202 فایل
لینک کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّه از ميان مؤمنان مردانى‏ اند كه به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا كردند
📺 حاج‌قاسم در هیچ حالی از توسل به حضرت زهراسلام‌الله‌علیها غافل نبود... 🔺️بنده مقابل این فرمانده نظامی خجالت می کشم...
💠 🌹یادی کنیم از مظلومترین شهدای ایران،حتی مظلومتر ازشهدای مدافع حرم... 🌹شهدای فتنه88 که توسط اوباش های حامی فتنه گران شهید شدند وکمتر ازشان یاد می شود.
🌹پیام 🌹 حماسه بزرگ 9 دی سال 1388 که پس از 8 ماه فتنه‌انگیزی، آشوب‌طلبی و هنجارشکنی جبهه متحد ضد‌انقلاب داخلی و خارجی، نظام اسلامی را از توطئه‌ای پیچیده عبور داد، یوم‌اللهی عظیم در تاریخ انقلاب و میهن اسلامی نام گرفت که در متن آن" بصیرت"، "هوشمندی"، "ولایت‌مداری" و "دشمن‌ستیزی" ملت ایران اسلامی تبلور یافته است. یوم الله 9 دی ماه؛ آغاز ‌فصلی نوین در تعمیق و تجلی پیوند امت اسلامی با آرمان‌های بلند امام راحل و تبعیت از مقام عظمای ولایت و رهبری امام خامنه‌ای عزیز(مدظله العالی) بوده و صحنه‌ای شکوهمند و آموزنده برای معرفی ملت دشمن‌شکن ایران اسلامی به شمار می‌رود. این روز به یاد ماندنی، نماد عزت طلبی، استقلال و شکوه ملتی است که در حفظ دستاوردها و آرمان های والای اسلام و انقلاب همت گماردند و با حضور به موقع در صحنه، باعث یأس و نامیدی دشمنان شدند. فتنه آمریکایی ـ صهیونیستی 88 حادثه‌ای تلخ و در عین حال الهام‌ بخش و آموزنده در تاریخ کشور و با افتخار اعلام بود وسبزپوشان جان بر کف انتظامی همواره در کنار مردم بزرگوار برای دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی، اعتلا و پیشرفت کشور تحت هدایت فرماندهی معزز کل قوا (مدظله العالی) تا پای جان ایستاده اند.
11.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️«ایران مظهر قدرت اسلام» شهید حاج قاسم سلیمانی: امروز، مظهر همه قدرت اسلام، ایران است. مظهر همه قدرت، جمهوری اسلامی است و اگر در این مظهر خدشه‌ای وارد شود همه عالم اسلام سیلی می‌خورد. باید کار کنیم.
🖼 پوستر/ حماسه ۹دی حجت‌الاسلام ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا: 💢هیچ سازمانی و دستگاهی حضور مردم در را طراحی نکرد و این حماسه با دو ویژگی و شکل گرفت.
امام خامنه ای: جوانهای ما با حضورشان در مراسم گوناگون، رحمت الهی را جلب میکنندویکی از این موارد«نهم دی» بود. ۱۳۸۹/۱۰/۸